kataramenos5 έγραψε:Το μεταφερω εδω μιας και τα Προβληματα ειναι κλειστα
Ρε Σιμπα προτου χαρακτηρισεις καποιον ως αρχοντα της παρερμηνειας τα διαβαζεις τα ποστ του?Πως γινεται καποιος να παρακινει τους αλλους να πανε γηπεδο ,και να γινει αποδεκτο αυτο ,αν δεν πηγαινει αυτος πρωτος?Τι δε καταλαβαινεις?Μπορω να ξεσηκωσω καποιον λεγοντας "πανε συ εγω θ αραξω".Γινεται?
Τοσοι και τοσοι συνοπαδοι εδω μεσα που δηλωνουν "την κυριακη (πχ) θα ειμαστε εκει" πουλανε ΠΑΟΚτσιδηλικι και μαζευουν points(μαζευεις Points με το αγγλικο η μπα

) η το κανουν μπας και παρακινησουν και καναν αλλο?Θα μας τρελανεται.Θα παιρνουμε και αδεια για να πουμε "Παμε γηπεδο"?
Ρε Κατ, μαμω το μπελά μου, το εξηγησα ηδη 2 φορες, κ ευτυχώς το εξηγησε και ο DimitrisS πιο πανω..
Κ το συνεχίζεις με υπερβολες, επιλεγοντας να αγνοησεις τη συνδεση με τα λεγομενα του σνου (κ οποιου το κανει κατα καιρους, κ με πιο ασχημο τροπο..)?
Ειναι δυνατον να αναφερομουν σ'αυτα που λες? Μα ειναι? Κ μετα φταιω εγω αν σου πω οτι παρερμηνευεις?
Αλλο το να παρακινω κοσμο (μαγκια, εστω κ ενας κερδος ειναι) κ αλλο να διατυμπανιζω οπου παω ψεγοντας παράλληλα αλλους που δεν το εκαναν.
Περι ΠΑΟΚομετρων.
Καρκινογονο ειναι οταν κανουν την εμφανιση τους κ οχι η λεξη.
Και δυστυχώς τα τελευταία χρονια εχουν πολλες εκφανσεις.
Μια οι συνδεσμοι μολις δεχτουν ψηγματα κριτικης, μια ο πολυταξιδευμενος οπαδος που τη λεει στους μη, μια η 4 που τη λεει στην 5 (χωρις να κοιταξουν να βελτιωθούν οι ιδιοι), μια ο οπαδος που δε δέχεται την παραμικρη κριτικη για την ομαδα, μια ο συμφορουμιτης που θα φροντισει να ξεχωρισει τον εαυτο του απτους υπολοιπους μιζερους που θα συζητησουν μια ηττα της ομαδας σε μεγαλυτερη εκταση απο μια νικη ή που θα σπευσει να ειρωνευτει τους κρυφοβαζελους συνοπαδους του για τον "λατρεμενο" μπεργκ κτλ κτλ κτλ
ουτε αυτα σε ξενιζουν ή δεν τα προσέχεις..
Προφανως κ ΠΑΟΚομετρο δεν ειναι το να παρακινησεις τον αλλο, ουτε η εκφραση της αγαπης του κ της τρελας του, αυτο μαγκια ειναι κ μακαρι να τοχαμε ολοι μας, κ να πηγαιναμε παντου, ανευ προτιμησης για καποιο αθλημα.
ΟΜΩΣ οποιος δεν τοχει (ή δε μπορεί να το κανει), δε σημαινει οτι δεν εχει τρελα για τον ΠΑΟΚ
Εχω απεριοριστο σεβασμο σε οσους εχουν την τρελα, το μερακι, τα μεσα, και πηγαινουν παντού ή στηριζουν αθληματα π η πλειοψηφια δεν κανει, κανοντας άνοιγμα στο κοσμο. Γκεο, ρομαν, εσυ, και ποσοι αλλοι.
Αλλο τονα αλλο ταλλο..
Αντιδρω μονο οταν κάποιος ψεγει αλλους π δεν το κανουν ή οταν προβαλλει ανυπαρκτα κριτήρια οπως πχ σε τι θρεντς θα επιλέξει να μιλήσει ή αν θα βγει στα τζενεραλ για να μην θεωρειται περίεργος..
Εδω δν ειμαστε να κρίνουμε ο ένας το αλλον (σιγουρα θα γινει κ αυτο, οταν καποιος ξεπερνα τα ορια), ουτε να αμφισβητουμε φρονηματα κ προθεσεις, ας το πάρουμε πιο χαλαρα..
Ελπίζω να καταλαβαινεις το μεγεθος της παρερμηνειας..
Υ.Γ.
Οσο για το Καληνυχτα ΠΑΟΚ εχουμε φτασει στο σημειο να κανουμε κριτικη σε προπονητες ,παικτες διοικηση,στους οργανωτες της κερκιδας ακομα και στους συνοπαδους για τον τροπο που σκεφτονται και εκφραζουν τα αισθηματα τους για την ομαδα. Καντε λιγο κρατει δε τα ξερετε ολα ,ουτε ειστε στο μυαλο του καθενος.
Δε θα μπορούσα να διαφωνησω περισσοτερο, ειδικα για τα πρωτα.
Το περι κριτικης σε συνοπαδους, το βρισκω κ λιγο υποκριτικο να το λες σε μενα, γιατι περα απτο οτι οι περισσότερες προσπάθειες μου ειναι να εξαλειφθουν οι ύβρεις κ οι προκλησεις, τελευταια εχεις περασει στο ντουκου πολλες τέτοιες, πολλες προσβολές, με διαφορετικά κριτηρια..