5.Fernando Lopes dos Santos Varela
- bersekeros
Re: 5.Fernando Lopes dos Santos Varela
Δυστυχώς, έπεσε η αυλαία για σένα. Φύγε μόνος σου.
Μη χαλάς την υστεροφημία σου στην ομάδα.
Δεν αξίζει. Δεν μπορείς άλλο.
Μη χαλάς την υστεροφημία σου στην ομάδα.
Δεν αξίζει. Δεν μπορείς άλλο.
Κρίμα να μην βάζεις κι εσύ γκολ μπροστά, να ξαναγίνεις παιχταράς 

- WeWillRockYou
Βαρέλα : παίκτης που έγραψε ιστορία με την ομάδα και μέλος της απίστευτης πρωταθληματικής ομάδας.
Αρχηγός, ηγετική μορφή στα αποδυτήρια και εξαιρετική αγωνιστική παρουσία για μια τριετία.
Με σεβασμό σε όσα έχει προσφέρει, δεν θα τον κατηγορήσω για το μεγάλο συμβόλαιο που δίκαια πήρε τότε.
Ήταν ένας παίκτης που μέχρι να έρθει στον ΠΑΟΚ, δεν είχε υπογράψει μεγάλα συμβόλαια στην καριέρα του και προερχόμενος από φτωχό background προσπάθησε να εξασφαλίσει τα καλύτερα οικονομικά δεδομένα για την οικογένεια του.
Από εκεί και πέρα, η εικόνα του είναι μέτρια από πέρσι με αρκετά λάθη. Είναι φυσιολογική η φθορά που φέρνει ο χρόνος, αλλά δεν μπορώ να δεχτώ την έλλειψη προσήλωσης. Την χρονιά του νταμπλ ήταν τόσο προσηλωμένος που έκανε μόνος του έξτρα προπονήσεις και διατροφή, μαζί με την οικογένεια του, όπως ανέβαζε στο ινσταγκραμ.
Έμπαινε στο γήπεδο και ήξερε τις κινήσεις κάθε επιθετικού, γιατί προηγουμένως τις είχε μελετήσει, σύμφωνα με δηλώσεις του. Τώρα; Έχει καθηλωθεί στην μετριότητα όλης της ομάδας.
Για το καλοκαίρι λοιπόν, περιμένω μια σοβαρή συζήτηση με τους υπεύθυνους του αγωνιστικού τμήματος. Προσωπικά, θα ήθελα να τον δω να εξαντλεί το συμβόλαιο του. Ιδανικά, αν είναι σε θέση να προσφέρει και μετά από αυτό με μικρότερες αποδοχές, ως ότου κλείσει την καριέρα του, για να αξιοποιηθεί από τον οργανισμό μετά το πέρας αυτής.
Αν είναι διατεθειμένος να δουλέψει σκληρά και προσηλωμένα , για να μπορεί να πιάσει υψηλά επίπεδα απόδοσης ξανά, να παραμείνει, αλλιώς με μεγάλη λύπη ας χωρίσουν οι δρόμοι μας.
Σημείωση : Ποτέ ξανά σε θέση αριστερού στόπερ.
Αρχηγός, ηγετική μορφή στα αποδυτήρια και εξαιρετική αγωνιστική παρουσία για μια τριετία.
Με σεβασμό σε όσα έχει προσφέρει, δεν θα τον κατηγορήσω για το μεγάλο συμβόλαιο που δίκαια πήρε τότε.
Ήταν ένας παίκτης που μέχρι να έρθει στον ΠΑΟΚ, δεν είχε υπογράψει μεγάλα συμβόλαια στην καριέρα του και προερχόμενος από φτωχό background προσπάθησε να εξασφαλίσει τα καλύτερα οικονομικά δεδομένα για την οικογένεια του.
Από εκεί και πέρα, η εικόνα του είναι μέτρια από πέρσι με αρκετά λάθη. Είναι φυσιολογική η φθορά που φέρνει ο χρόνος, αλλά δεν μπορώ να δεχτώ την έλλειψη προσήλωσης. Την χρονιά του νταμπλ ήταν τόσο προσηλωμένος που έκανε μόνος του έξτρα προπονήσεις και διατροφή, μαζί με την οικογένεια του, όπως ανέβαζε στο ινσταγκραμ.
Έμπαινε στο γήπεδο και ήξερε τις κινήσεις κάθε επιθετικού, γιατί προηγουμένως τις είχε μελετήσει, σύμφωνα με δηλώσεις του. Τώρα; Έχει καθηλωθεί στην μετριότητα όλης της ομάδας.
Για το καλοκαίρι λοιπόν, περιμένω μια σοβαρή συζήτηση με τους υπεύθυνους του αγωνιστικού τμήματος. Προσωπικά, θα ήθελα να τον δω να εξαντλεί το συμβόλαιο του. Ιδανικά, αν είναι σε θέση να προσφέρει και μετά από αυτό με μικρότερες αποδοχές, ως ότου κλείσει την καριέρα του, για να αξιοποιηθεί από τον οργανισμό μετά το πέρας αυτής.
Αν είναι διατεθειμένος να δουλέψει σκληρά και προσηλωμένα , για να μπορεί να πιάσει υψηλά επίπεδα απόδοσης ξανά, να παραμείνει, αλλιώς με μεγάλη λύπη ας χωρίσουν οι δρόμοι μας.
Σημείωση : Ποτέ ξανά σε θέση αριστερού στόπερ.
-
Παιχταρά μου έκανες το λάθος να πάρεις ένα υψηλό συμβόλαιο και πλέον θα σου χρεώσουν και τη δολοφονία του Κένεντι.
-
Ενώ ο Κρέσπο που φέτος είναι ο χειρότερος και από τους τέσσερις μπορεί.Aureliano Buendia έγραψε:Απλούστατα δεν μπορεί πια.
Η δε χρησιμοποίησή του ως αριστερού στόπερ είναι εγκληματική.
Το βασικό μας δίδυμο για το υπόλοιπο αυτής της φρικιαστικής σεζόν πρέπει να είναι Κρέσπο-Ίνγκασον.
Όσο για τον Βαρέλα, ας ψάξουν να του βρουν κάποια ομάδα στο Κατάρ ή στα Εμιράτα, όπου θα πάει ευχαρίστως και αυτός για ένα τελευταίο μπαγιόκο.
Προσέφερε πάρα πολλά, αλλά πλέον δεν πρέπει να παίζει ποτέ, αν δεν υπάρχει ανάγκη.
-
Καλα τωρα δηθεν σποντες για τον Ιγκασον, αλλα ουτε με χατ τρικ δεν σωζεται αυτος. Το επιπεδο του ειναι για β εθνικη πλεον. Στο δευτερο γκολ παραπαταει λες κι εχει κατεβασε κανα μπουκαλι τζειμσον. Η καρδια μου με επιασε.Miles έγραψε:Κρίμα να μην βάζεις κι εσύ γκολ μπροστά, να ξαναγίνεις παιχταράς
-
Για πες ρε συ μπαλαδόφατσα σήμερα γιατί έπαιξε χειρότερα από τον Ίνγκασον?black death έγραψε:Καλα τωρα δηθεν σποντες για τον Ιγκασον, αλλα ουτε με χατ τρικ δεν σωζεται αυτος. Το επιπεδο του ειναι για β εθνικη πλεον. Στο δευτερο γκολ παραπαταει λες κι εχει κατεβασε κανα μπουκαλι τζειμσον. Η καρδια μου με επιασε.Miles έγραψε:Κρίμα να μην βάζεις κι εσύ γκολ μπροστά, να ξαναγίνεις παιχταράς
Οι σπόντες είναι περισσότερο για εμάς τους οπαδούς...black death έγραψε:Καλα τωρα δηθεν σποντες για τον Ιγκασον, αλλα ουτε με χατ τρικ δεν σωζεται αυτος. Το επιπεδο του ειναι για β εθνικη πλεον. Στο δευτερο γκολ παραπαταει λες κι εχει κατεβασε κανα μπουκαλι τζειμσον. Η καρδια μου με επιασε.Miles έγραψε:Κρίμα να μην βάζεις κι εσύ γκολ μπροστά, να ξαναγίνεις παιχταράς
-
Ε τι να σου εξηγω τωρα ρε κουτς; οτι σε συνδυασμο με την κακη αισθηση του χωρου που ειχε παντα, πλεον ειναι και δυο ταχυτητες κατω απο τον οχι ιδαιτερα γρηγορο ισλανδο; Κανα δυο ματς αμα κατσεις να δεις φαινονται αυτα.makispaspartou έγραψε:Για πες ρε συ μπαλαδόφατσα σήμερα γιατί έπαιξε χειρότερα από τον Ίνγκασον?black death έγραψε:Καλα τωρα δηθεν σποντες για τον Ιγκασον, αλλα ουτε με χατ τρικ δεν σωζεται αυτος. Το επιπεδο του ειναι για β εθνικη πλεον. Στο δευτερο γκολ παραπαταει λες κι εχει κατεβασε κανα μπουκαλι τζειμσον. Η καρδια μου με επιασε.Miles έγραψε:Κρίμα να μην βάζεις κι εσύ γκολ μπροστά, να ξαναγίνεις παιχταράς
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος black death την Δευ 08 Μαρ 2021, 01:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Γενικότητες. Κι εγώ σου λέω ότι ο Ίνγκασον είναι λαθέρ. Τρομερή κουβέντα. Με έπεισες.
- Aureliano Buendia
Eσύ, μάνατζερ ή συγγενής του Βαρέλα είσαι και γράφεις σερί ποστ με επιθετικό τόνο προς όλον τον κόσμο λες και ο Βαρέλα είναι ο Μπεκενμπάουερ και οι υπόλοποι είμαστε τυφλοί; Γνώμη μου είναι ότι Βαρέλα και Μιχαηλίδης είναι οι πιο επικίνδυνοι από την τετράδα και ότι ο ιδανικός συνδυασμός από άποψη ταχύτητας είναι οι Ίνγκασον-Κρέσπο. Συν τοις άλλοις, με ομάδες που θα πιέσουν ψηλά, ο Βαρέλα ως αριστερός στόπερ είναι πρόβλημα. Επίσης, προσωπικά μιλώντας, χέστηκα πόσο παίρνει ή δεν παίρνει, κάποιος του τα έδωσε όσα και να παίρνει, δεν τα έκλεψε από την τσέπη του. Αδιαφορώ για τα μισθολογικά του κάθε παίκτη, δεν με νοιάζει όσοι παίζουν μέτρια να παίρνουν λίγα, με νοιάζει να μην έχουμε παίκτες που παίζουν μέτρια. Ρόστερ πρωταθλητισμού θέλω να δω. Κι από τους 4 τωρινούς αμυντικούς, εγώ προσωπικά κανέναν δεν θα είχε βασικό στον ΠΑΟΚ που θέλω να φτιαχτεί.makispaspartou έγραψε:Ενώ ο Κρέσπο που φέτος είναι ο χειρότερος και από τους τέσσερις μπορεί.Aureliano Buendia έγραψε:Απλούστατα δεν μπορεί πια.
Η δε χρησιμοποίησή του ως αριστερού στόπερ είναι εγκληματική.
Το βασικό μας δίδυμο για το υπόλοιπο αυτής της φρικιαστικής σεζόν πρέπει να είναι Κρέσπο-Ίνγκασον.
Όσο για τον Βαρέλα, ας ψάξουν να του βρουν κάποια ομάδα στο Κατάρ ή στα Εμιράτα, όπου θα πάει ευχαρίστως και αυτός για ένα τελευταίο μπαγιόκο.
Προσέφερε πάρα πολλά, αλλά πλέον δεν πρέπει να παίζει ποτέ, αν δεν υπάρχει ανάγκη.
-
Ποσο συγκεκριμενος θες να γινω δλδ; Δες το δευτερο γκολ. https://www.youtube.com/watch?v=It-NbmQGNY4makispaspartou έγραψε:Γενικότητες. Κι εγώ σου λέω ότι ο Ίνγκασον είναι λαθέρ. Τρομερή κουβέντα. Με έπεισες.
Κατεβαινει ο γκαμα, σε καποια φαση παει να τον πιεσει ο ισλανδος ενω ο βαρελα κανει τα κλασικα πισω βηματα και δεν πλησιαζει καν στο μανο, τρωει την προσποιηση απ το μανο εχοντας αποσταση 3 μετρα, ο ισλανδος μετα παει πανω στο μανο γιατι ο βαρελα δεν μαρκαρει καν και μετα παλι πανω στο γκαμα ενω ο βαρελα παει να κλεισει απο αποσταση τη γωνια που κλεινει κι ζιβκο και το κακο ποδι του γκαμα ενω αφηνει κι ανοιχτη την αλλη γωνια του ζιβκο και ελευθερο το μανο.
Οπως ειπα και στο θρεντ του ματς, ειναι δυσκολο να ριξεις ευθυνες σε φαση που βγαινουν 4 με δυο, αλλα ο τροπος που μαρκαρει ειναι κωμικοτραγικος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος black death την Δευ 08 Μαρ 2021, 02:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Ναι ρε συ το βρήκες είμαι manager του.. Τυγχάνει όμως να είμαι και λάτρης της κοινής λογικής. Για ποια ταχύτητα του Κρέσπο μου μιλάς? Και πού φταίει ο Βαρέλα ας πούμε σήμερα παραπάνω από τον Ίνγκασον? Ο ΠΑΟΚ χαφ δεν έχει και αυτό πληρώνει. Όπως και ταχυδυναμικά μπακ. Εκείνες είναι χτυπητές αδυναμίες. Όχι ο Βαρέλα που έχετε κολλήσει όλοι επειδή παίρνει πολλά λεφτά.
Πάντως χαίρομαι που αντιδράς έτσι όταν κάποιος απλά δεν σου γράφει επαίνους για τα ποσταρίσματά σου αλλά τα κριτικάρει.
Πάντως χαίρομαι που αντιδράς έτσι όταν κάποιος απλά δεν σου γράφει επαίνους για τα ποσταρίσματά σου αλλά τα κριτικάρει.
-
Μένω στο τελευταίο που γράφεις.. Κριτικάρεις φάση που ξεκινάει από το κλέψιμο της μπάλας στα χαφ και βγαίνουν 4 με δύο, ίσως και 5 με δύο. Εγώ θα έλεγα ότι παραλίγο να στερήσουν το 2-0 από το σκουλήκι και υποχρέωσαν τον γκάμα να κάνει δύσκολη τρίπλα και σουτ με τη μία για να οδηγηθεί η φάση στο γκολ του μάνου.black death έγραψε:Ποσο συγκεκριμενος θες να γινω δλδ; Δες το δευτερο γκολ. https://www.youtube.com/watch?v=It-NbmQGNY4makispaspartou έγραψε:Γενικότητες. Κι εγώ σου λέω ότι ο Ίνγκασον είναι λαθέρ. Τρομερή κουβέντα. Με έπεισες.
Κατεβαινει ο γκαμα, σε καποια φαση παει να τον πιεσει ο ισλανδος ενω ο βαρελα κανει τα κλασικα πισω βηματα και δεν πλησιαζει καν στο μανο, τρωει την προσποιηση απ το μανο εχοντας αποσταση 3 μετρα, ο ισλανδος μετα παει πανω στο μανο γιατι ο βαρελα δεν μαρκαρει καν και μετα παλι πανω στο γκαμα ενω ο βαρελα παει να κλεισει απο αποσταση τη γωνια που κλεινει κι ζιβκο και το κακο ποδι του γκαμα ενω αφηνει κι ανοιχτη την αλλη γωνια του ζιβκο και ελευθερο το μανο.
Οπως ειπα και στο θρεντ του ματς, ειναι δυσκολο να ριξεις ευθυνες σε φαση που βγαινουν 4 με δυο, αλλα ο τροπος που μαρκαρει ειναι κωμικοτραγικος.
-