Ιβάν Σαββίδης ΙΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
berry

Re: Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ

Δημοσίευση από berry »

Δηλαδή.....σε αθλητικό επίπεδο,γιατί σε πολιτικο τα κανάλια νέα κ παλιά τα ίδια θα λένε, δεν έχει σημασία ποιος τα ελεγχει? Θες πρωτάθλημα??? Θα διαμορφώνεται η κοινη γνώμη ανάλογα με το τι λένε οι αρδ. Κ μην πέφτουνε απο τα σύννεφα,γιατί παιζουν μεγαλο ρολο οι αρδ.
Αμπαλοσυνη ΠΑΟΚτση. Ελεος! Τώρα θα μας μάθουν οι αλλόθρησκοι ,απο το φόρουμ δηλαδή???
Εδώ στην Α Θεσσαλονίκης βγήκε πρώτος σε σταυρούς προτίμησης σε δημοτικές εκλογές ο....Αθήναιος Φραντζέσκος....επειδή βαραγε ενα καλό φάουλ και.....ευρωβουλευτής ο Θοδωράκης. Δεν τους στήριξαν ΠΑΟΚτσηδες????? Το...κοινωνικό μας επίπεδο πέφτει επειδή συγχέουμε το πρωτάθλημα με τις άδειες της τηλεόρασης???
Μα ποιοι τις πήραν??? Ο γαύρος κ ο βαζελος.......
Άβαταρ μέλους
efthimis_paok

Δημοσίευση από efthimis_paok »

Διαβάζω σχόλια οτι ο κόσμος δεν βλέπει πλέον τηλεόραση και νοιώθω οτι ζω σε άλλη χώρα.
Δυστυχώς για πολύ κόσμο, ευτυχώς για αυτούς που τα έσταξαν η τηλεόραση αποτελεί συντροφιά για παρα με παρα πολύ κόσμο. Λίγοι το παραδέχονται απλά. Λέτε να ειναι χάσει αυτού που έσταξαν τα εκατομμύρια. Δεν ειναι όλος ο κόσμος ευρυζωνικά συνδεδεμενος και λιώνει με τις ώρες στο πισι όπως νομίζετε.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Odi έγραψε:Τόσο πολύ σας έκαιγε να πάρει τηλεοπτική άδεια ο Ιβάν;

Εδώ τόσα χρόνια δεν έχει βρεθεί ένας άνθρωπος να ανοίξει ραδιόφωνο ΠΑΟΚ και να κλείσει όλους του υπόλοιπους μπας και πάει λίγο μπροστά η ομάδα..

και ΑΥΤΟ ξαναπέστο!
Εχει γίνει το πρώτο βήμα πέρσυ με το PAOK TV, θα γίνονταν κι άλλα άν έμενε ο Τζακ...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

barlow4 έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:
barlow4 έγραψε:Συνταγματικά γιατί είναι λάθος
Είναι η πρώτη φορά που το δημόσιο δεν πιάστηκε κότσος.
Γιατί δεν είναι αρμοδιότητα του Υπουργού οι άδειες. Το Σύνταγμα αναφέρει ρητά (άρθρο 15 παρ 2) ”Η ραδιοφωνία και η τηλεόραση υπάγονται στον άμεσο έλεγχο του Κράτους. O έλεγχος και η επιβολή των διοικητικών κυρώσεων υπάγονται στην αποκλειστική αρμοδιότητα του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης που είναι ανεξάρτητη αρχή, όπως νόμος ορίζει".
Οι συχνότητες είναι δημόσιο αγαθό.το εσρ ρυθμίζει το πλαίσιο λειτουργίας.δεν έχει στην ιδιοκτησία του τις συχνότητες.
Ναι, αλλά ποιος βάζει τις προδιαγραφές (κανόνες) λειτουργίας που είναι απαραίτητες για να πάρει κάποιος μια άδεια;
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

GiorgosAtha έγραψε:Καλημέρες!
Καταρχήν να πω ότι μου ήταν αδιάφορος ο διαγωνισμός από την στιγμή που το κράτος αποφάσισε ότι θα μπορούσε να πάρει μέρος κάποιος που είναι κατηγορούμενος για 5 κακουργήματα και για αρχηγός εγκληματικής οργάνωσης.
Επίσης δεν θα ασχοληθώ με στρατηγικές κτλ. καθώς υπάρχουν οι πλέον αρμόδιοι οι οποίοι ήταν και μαζί με τον Ivan στο δωμάτιο.
....
....

Το αυτό...
buffalobill4 έγραψε:70 εκ για ελληνική τηλεοπτικη αδεια :lol:
...
Δινοντας 70 εκ φτιαχνεις το ελλ νετφλιξ και βαρας 60αρια και ανω σε "τηλεθεαση"...
Lacedaemonian έγραψε:Επισης,οταν δωθηκαν άδειες στην Ιταλία ο Μπερλουσκας δεν πηρε.Απλα αγόρασε ολους τους μεγάλους περιφερειακούς σταθμους(με πολυ μικρό αντίτιμο)και τους έβαλε να αναμεταδιδουν ολοι και ταυτόχρονα το πρόγραμμα του κεντρικού του σταθμού ....
ΥΣ. Θεματικό κανάλι PAOK TV και άσε τους άλλους να προβάλουν "Μπρούσκο"!
Συμφωνώ απόλυτα με αυτά που απομόνωσα με μια μικρή ένσταση στο ΥΣ. Δεν κάνει σε κάνεναν εντύπωση ότι ο Ιβάν δεν έχει αγοράσει ραδιοφωνική συχνότητα στην Θεσσαλονίκη;
Στα άλλα όχι, αλλά ούτε το τόπικ ούτε το φόρουμ ταιριάζουν για περισσότερη ανάλυση. :)
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

pgetsos έγραψε:
Guitarman έγραψε:
Kostas_Peraia4 έγραψε:
Tωρα ποιος ειναι ο αγαπημενος σου?Για πε,για πε :oops:
Αναλόγως ποιος δίνει περισσότερα. :lol: :lol: :lol:
Αν δε διαλέξεις εμένα, ξεκινάω από μήνα....
:o :o :o

Κοίτα ζήλος για το ποιος θα είναι ο "αγαπημένος μοντ". Σας πληρώνουν έξτρα μπόνους αν είστε οι αγαπημένοι μοντς? :P :P :P
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

pilotos έγραψε:

Εδώ τόσα χρόνια δεν έχει βρεθεί ένας άνθρωπος να ανοίξει ραδιόφωνο ΠΑΟΚ και να κλείσει όλους του υπόλοιπους μπας και πάει λίγο μπροστά η ομάδα..

και ΑΥΤΟ ξαναπέστο!
Εχει γίνει το πρώτο βήμα πέρσυ με το PAOK TV, θα γίνονταν κι άλλα άν έμενε ο Τζακ...
Μα τώρα,αυτονόητα πράγματα..Κάνε ένα ραδιόφωνο,μάζεψε τις φωνές του ΠΑΟΚ και αν όλα τα υπόλοιπα αθλητικά ραδιόφωνα κάνουν το 1/3 της ακροαματικότητας σου,εμένα να μου τρυπήσεις την μύτη..
Άβαταρ μέλους
Guitarman

Δημοσίευση από Guitarman »

nikolasf έγραψε:
Guitarman έγραψε:Από τη στιγμή που ο Ιβαν δεν πήρε άδεια βλέπω ότι επικρατεί η άποψη ότι "είναι μάγκας, τους έκανε να πληρώσουν πολλά" ή έναλλακτικά "και τι μας νοιάζει". Αν δεν μας νοιάζει και ο Ιβαν πήγε με σκοποό να χάσει (ο μαι γκοντ!) τότε γιατί εδώ κ μέρες γεμίζετε μερικοί σελίδες και σελίδες στο θρεντ του? Μερικοί χαιρόσασταν που ο Σαββίδης θέλει να γίνει καναλάρχης άρα και ολιγάρχης στην θέση καποιου άλλου ολιγάρχη και φερόσασταν σαν να είχετε εσείς προσωπικά οφέλη από την άδεια. Τώρα ξαφνικά η άδεια δεν είναι σημαντική, ο Ιβάν τους έκανε τρίπλα κτλ κτλ. Αφού σας ενδιαφέρουν τόσο πολύ οι επιχειρηματικές δράσεις του Σαββίδη παραδεχτείται ότι το παιχνίδι αυτό το έχασε. Αν δεν το κάνετε βρίσκεστε σε άρνηση. Ακόμη πιο σημαντικό όμως είναι να σκεφτείται τι στο διάολο σας νοιάζει εσάς... Εκτος εάν θέλετε τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή με κάθε μέσο και με καθε τρόπο. Αν είναι έτσι, τότε αναρωτηθείται σε τι ξεχωρίζεται από τους γάβρους οπαδούς...

ΥΓ1 Αυτες οι άδειες ειναι σημαντικές. Η Ελλάδα της κρίσης έχει κάποια εκατομύρια κόσμο κοντά στο όριο της φτώχειας. Αυτοί οι άνθρωποι δεν θα πληρώσουν καλωδιακή και η μόνη διασκέδασή τους είναι το γαμωκούτι. Το τι θα ψηφίσουν αυτοί θα καθοριστεί σε κάποιο βαθμό από τα νέα κανάλια.

ΥΓ2 Μετά τα χθεσινά, ο χοντρός πλέον τελεί υπο ασυλία.
Δεν εχεις απολυτο αδικο, εκτος απο τα ΥΓ. Η τηλεοραση δεν επιρρεαζει πια κανενα ακατω των 60 ετων και στην Ελλαδα του 2016 ρολο παιζει πια το διαδικτυο. Ναι εγω στεναχωρηθηκα για λογους κυριως πρεστιζ. Αλλα το τιμημα ειναι οντως μεγαλο, οπως και το διακυδευμα.... Δεν ειμαι απολυτως σιγουρος για το τι ακριβως αγορασαν μς 40 - 75 εκ....
Αυτοι ειναι;;;

Νίκο με μπέρδεψες ρε φίλε. Είναι κ αρκετά πρωί εδώ που είμαι.

Αν κατάλαβα καλα, το "Δεν εχεις απολυτο αδικο, εκτος απο τα ΥΓ" σημαίνει ότι συμφωνεις μαζί μου εκτός από το ΥΓ1. Αν είναι όντως έτσι, εγώ δεν ξέρω να σου πω τι τους ώθησε να πάρουν άδειες σε αυτό το κόστος. Σίγουρα πάντως όσοι τις πήραν έχουν καλούς λόγους να το κάνουν. Μπορεί στο τέλος να βγουν χαμένοι. Αλλά στην παρουσα φάση κάποιον καλό λόγο έχουν και την πέρνουν. Το μόνο σίγουρο είναι ότι κ ο Ιβαν την ήθελε. Όλα τα άλλα τα ακούω βερεσέ. Τέλος, αυτό με το ηλικιακό όριο, ακόμη κ έτσι να είναι δες τα δημογραφικά των τελευταίων 2-3 εκλογών και του δημοψιφίσματος. Οι άνω των 60 ψήφισαν εντελώς συστηματικα και εναντίον οποιασδήποτε αλλαγής. Οι άνω των 60 σε μία χώρα που γερνάει και που έχει ήδη διώξει 600 χιλιάδες νέους δεν ειναι αμελητέα ποσότητα
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Odi έγραψε:
pilotos έγραψε:

και ΑΥΤΟ ξαναπέστο!
Μα τώρα,αυτονόητα πράγματα..Κάνε ένα ραδιόφωνο,μάζεψε τις φωνές του ΠΑΟΚ και αν όλα τα υπόλοιπα αθλητικά ραδιόφωνα κάνουν το 1/3 της ακροαματικότητας σου,εμένα να μου τρυπήσεις την μύτη..
Τώρα τα είδα αυτά γιατί τα ποστ πέφτουν με ρυθμούς μεταγραφολογίας.
Άρα δεν είμαι ο μόνος. :D
Άβαταρ μέλους
Yupis

Δημοσίευση από Yupis »

Καλά αν την έπαιρνε την άδεια ο Ιβάν με το ποσό που την πήρε ο εσκομπάρ και τον άφηνε απ έξω κάτι μου λέει πως άλλα θα γράφατε εδώ οι περισσότεροι :D
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Θα πάρει άδεια για Θεσσαλονικιό κανάλι.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Mirko Taccola έγραψε:Μιά χαρά και λίγα είπε για αλαφούζο ο πόντιος. Ο Σκαϊ τον συκοφάντησε πολύ χοντρά την παραμονή του διαγωνισμού. Πέσαν οι μάσκες, δεν γουστάρει πλέον αλαφούζο και το λέει στα ίσα έτσι για να τ'ακούνε και οι υπόλοιποι.
Τα 60,5 πάντως που ήταν και η τελευταία του προσφορά φέρνουν ζάλη.
Μού άρεσε επίσης στις δηλώσεις του. Πόλυ χαλάρός και ευδιάθετος
Πραγματικά δεν τον γουστάρει καθόλου τον αφραγκουζο και καλά κάνει

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Αυτά, σβήστηκαν έ;

Εικόνα

Πλήρωνε εσύ ενφια, τέλη κυκλοφορίας, διόδια ανά 20 χλμ, κλπ κλπ...

Δεν έχετε καταλάβει ότι μας δουλεύουν ακόμα;

Όσο για αυτά...
Εικόνα

Μετά την Δευτέρα παρουσία

Α ρε καημένη ελλαδιτσα ...
SM-G935F
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Παρ 02 Σεπ 2016, 09:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ελα μ@υνι στον τοπο σου που λενε και στο χωριο μου...

ρε παιδια να με κανει ο ιβαν ενα προπονητικο ευρωπαικου επιπεδου να το πανηγυρισω...να με αναβαθμισει ο ιβαν την τουμπα σε ευρωπαικα στανταρ να το πανηγυρισω...να με σηκωνει κουπες ο ιβαν με την ομαδαρα που θα κανει να μην με μαζευετε απο τα πανηγυρια...

τι στο διαολο να πανηγυρισω και να κραξω αν παρει ή δεν παρει ενα καναλι, ενα λιμανι, ενα ξενοδοχειο δεν ξερω και εγω τι???τι με κοφτουν οι επιχειρηματικες νικες και ηττες του??οσες θελει να εχει??

και ποια δυναμικη των καναλιων σε σχεση με τις ομαδες πλακα κανετε??οποιος μπορει ας μου τα κανει ψιλα για να καταλαβω και εγω...οτι θα επαιρνε ο σαββιδης καναλι δηλαδη και θα επαιζε ολη μερα το γκολ του βρυζα στο χαιμπουρι με υποκρουση απο πισω "μαμιεται ο θρυλος και ο πειραιας"? και στα διαλειμματα θα επαιζε κοτσαρι και σερα??

παρεπιπτοντως για αυτους που κατεχουν η ανερχομενη δυναμικη του ιντερνετ εχει κανει την τηλεοπτικη ενημερωση να συρρικνωθει σαν το μοριο οταν πας στους -50 βαθμους στην ανταρκτικη :ugeek:
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Σωστός ο σέρα, σας το είπα και πριν. Σε λίγα χρόνια η τηλεόραση θα είναι παρελθόν, εκτός κι αν θες αυτοβούλως να θεωρείσαι χαζός

SM-G935F
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”