Εαν οντως συμμετεχει ο Ραιολα τα πραγματα γινονται υποπτα.ron-swanson έγραψε:ΠΑΟΚ24"Προχωρημένες οι συζητήσεις με τη Ρεν"
Ο μάνατζερ του Όλα Τοϊβόνεν μιλάει στο PAOK24!
Τις τελευταίες ώρες το όνομα του Όλα Τοϊβόνεν "παίζει" δυνατά για τον ΠΑΟΚ.
Ο Σουηδός άσος είναι πολύ κοντά στην αποχώρηση του από τη Ρεν, με τον ΠΑΟΚ να προχωράει την περίπτωση του.
Πριν από μερικές ημέρες, ο εκπρόσωπος του Σουηδού άσου ανέφερε ότι δεν έχουν γίνει συγκεκριμένες επαφές με τον "Δικέφαλο", τη στιγμή που ο παίκτης δεν έχει μείνει ακόμη ελεύθερος από τη Ρεν (δείτε εδώ σχετικό θέμα).
Πριν από λίγο το PAOK24 και συγκεκριμένα, ο Γρηγόρης Ατρείδης επικοινώνησε και πάλι με τον ατζέντη του Σουηδού επιθετικού, Ντομινίκ Σις, ο οποίος ουσιαστικά επιβεβαίωσε το προχωρημένο των συζητήσεων, τονίζοντας πάντως πάντως πως οι διαπραγματεύσεις γίνονται πλέον σε άλλη βάση.
"Οταν επικοινώνησαμε πριν από μερικές ημέρες, ήταν έκπληξη για μένα αυτά που μου αναφέρατε για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ. Η Ρεν ήθελε να πουλήσει τον Όλα, αλλά συγκεκριμένα σε εμένα δεν έγινε κάποια κρούση. Ήμασταν πριν από περίπου 1,5 εβδομάδα πολύ κοντά στην συμφωνία με τον αθλητικό διευθυντή της Ρεν για τη μεταγραφή του Όλα σε ομάδα της Αγγλίας", ανέφερε αρχικά ο μάνατζερ του παίκτη, ενώ συνέχισε, λέγοντας:
"Εγώ ήμουν ο μάνατζερ που τον έφερε στη Ρεν και το γαλλικό πρωτάθλημα, ωστόσο τις τελευταίες ημέρες έχω καταλάβει ότι υπάρχει ενδιαφέρον για τον παίκτη μέσω άλλου ατζέντη, που ουσιαστικά χειρίζεται τις διαπραγματεύσεις σχετικά με το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ. Δεν ξέρω αυτή τη στιγμή το πόσο κοντά είναι στη συμφωνία, αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι ο ΠΑΟΚ έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του στη Ρεν και υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις".
Κλείνοντας, ο κύριος Σις, πρόσθεσε: "Χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος, έχω πληροφορηθεί ότι στις διαπραγματεύσεις είναι αρκετά πιθανό να συμμετέχει ο μάνατζερ του Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς, Μίνο Ραϊόλα ή κάποιος συνεργάτης από το γραφείο του".
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
- Dimitris_L4
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
Γνωστοί παίχτες ήταν; Ναι.mrpink έγραψε:Αυτοι δεν ειχαν ανοδικη πορεια... Πιο πολυ ειχαν βαλτωσει. Ο ντεταρι και ο νατχο δεν μπορουσαν να παιξουν στην δυτικη ευρωπη και για αλλους λογους, οχι μονο ποδοσφαιρικους. Ασε που, για να μην θυμισουμε αλεφαντο και τους πουμε τιτικες, ηταν κι οι τρεις ανευροι.Φοίνικας έγραψε:Ντέταρι;mrpink έγραψε:Δεν εχει ερθει ποτε γνωστος παικτης με ανοδικη πορεια σε ελληνικη ομαδα, και πολυ δυσκολα θα ερθει στο μελλον. Οποιον κι αν μας φερουν, προσωπικα θα ειμαι ευχαριστημενος. Μεγαλο ονομα ο Τοιβονεν για ελλαδα, κακα τα ψεματα, καλος κι ο Ρουντνεβς... Ο Φρανκ ξερει.
Νάτκχο;
Νομπόα;
με 5 δευτερόλεπτα μνήμης
Ανοδική πορεία είχαν; Ναι
Είχαν βαλτώσει; Φυσικά κι όχι, δεν θυμάσαι μάλλον ως τι ήρθε ο Ντέταρι στην Ελλάδα, μην τρελαθούμε τελείως.
Κι όταν εμείς πήραμε Ν-Ν ΚΑΝΕΙΣ δεν είπε ότι πρόκειται για βαλτωμένους παίχτες.
Μία βόλτα στα τόπικ τους όταν είχαν έρθει αρκεί για να φύγουν οι όποιες αμφιβολίες.
δεν έχει τίποτα άλλο να πούμε, αν είναι να βάζουμε κι άλλες παραμέτρους κάθε φορά ας το αφήσουμε.
Επίσης είναι 3 που θυμήθηκα στο φτερό που λέμε.
Το ''δεν έχει έρθει ποτέ κανένας γνωστός με ανοδική πορεία στην Ελλάδα'' δεν ισχύει αυτό ήθελα να δείξω.
Δεν είπε κανείς ότι ο Φρανκ δεν ξέρει
αλλά η συνεχή επίκληση αυτού του μότο κάπου κουράζει και οδηγεί σε αδιέξοδο μια συζήτηση
Γιατι; ο ραιολα κανει δουλειες με ολες τις ομαδες που εχουν πακετο να σπρωξουν.
- Dimitris_L4
Απο τη μια εχεις δικιο, απο την αλλη εχει πολυ καλες σχεσεις με τον χοντρο και ξες πως ειναι αυτα..
- GiorgosAtha
Μια μικρή ένσταση σε αυτό...
Ενώ αντίθετα ο Ola και απόλυτα υγιής είναι και έπιασε μια χαρά στην Γαλλία από την πρώτη στιγμή (8 γκολ σε 18 παιχνίδια στο πρώτο εξάμηνο) ενώ πέρυσι ήταν βασικός και 2ος σκόρερ -με 1 γκολ διαφορά από τον 1ο- στην ομάδα του σε όλες τις διοργανώσεις.
Ο Berg ήταν ρίσκο λόγο τραυματισμών (ακόμα και τώρα καμιά 25ρια παιχνίδια την season βγάζει) και ο Finbo (που είναι και δανεικός) ήταν απογοητευτικός την μοναδική χρονιά που βγήκε από την "χαρά του επιθετικού" -λέγε με Ολλανδία- και πήγε Ισπανία.ron-swanson έγραψε:...Παντως οι γαυροβαζελοι το ιδιο μοντελο ακολουθησαν. Φινπογκασον και Μπεργκ ειναι παιχτες που εκαναν παπαδες στην Ολλανδια και δεν επιασαν στο μεγαλυτερο πρωταθλημα που πηγαν...
Ενώ αντίθετα ο Ola και απόλυτα υγιής είναι και έπιασε μια χαρά στην Γαλλία από την πρώτη στιγμή (8 γκολ σε 18 παιχνίδια στο πρώτο εξάμηνο) ενώ πέρυσι ήταν βασικός και 2ος σκόρερ -με 1 γκολ διαφορά από τον 1ο- στην ομάδα του σε όλες τις διοργανώσεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GiorgosAtha την Πέμ 20 Αύγ 2015, 13:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Rizla έγραψε: Se ειπα μια φορα επαιξε διδυμο...Σιγα μην παιζει με δυο φορ η Σουηδια...ουτε η Βραζιλια δεν παιζει με δυο φορ...ενα ματς βασικος εχει ο Μπεργκ,ενα εχει κι ο Τοιβονεν.
Καλα ρε μη βαρας,απλα θυμαμε τον μπεργκ να βαζει αρκετα γκολ το τελευταιο διαστημα με την εθνικη του και νομιζα οτι επαιζε βασικος.
Τωρα μολις μου ειπε ο αδερφος μου οτι στο τελευταιο παιχνιδι της σουηδιας επαιζε βασικος ο τοιβονεν και εδωσε και 2 ασιστ,ισχυει;
- Dimitris_L4
Μακαρι να ειναι ετσι..Εμενα παντως η εμπλοκη Ραιολα δεν μου καθεται καλα..Μπορει βεβαια να εχει δηλητηριαστει τοσο πολυ το μυαλο μας που ολα να μας φαινονται υποπτα..
@ Φοινικας
Θυμαμαι πολυ καλα και πως ειχε προβαλει ο γκευ τον ντεταρι, οταν ειχε ερθει, και τα γελια που ριξαμε μετα. Τον νατχο αποδειχτηκε οτι δεν τον ηξερε η μανα του, αλλιως θα πηγαινε οντως σε καλυτερο πρωταθλημα απ αυτο που ηταν πριν. Ο νομποα ειναι απλως απεριγραπτος.
Παικτης απο αναπτυγμενο πρωταθλημα με ανοδικη πορεια και γνωστος στην ελλαδα δεν ερχεται και ποτε δεν ηρθε. Ειναι σαν να δουλευεις στην κοκακολα στο αμερικα, και στην καλυτερη φαση στην καριερα σου να τα παρατησεις για να δουλεψεις στα τεμενια στην κρητη. Ε, αυτο ουτε ενας τρελος δεν θα το κανε.
Θυμαμαι πολυ καλα και πως ειχε προβαλει ο γκευ τον ντεταρι, οταν ειχε ερθει, και τα γελια που ριξαμε μετα. Τον νατχο αποδειχτηκε οτι δεν τον ηξερε η μανα του, αλλιως θα πηγαινε οντως σε καλυτερο πρωταθλημα απ αυτο που ηταν πριν. Ο νομποα ειναι απλως απεριγραπτος.
Παικτης απο αναπτυγμενο πρωταθλημα με ανοδικη πορεια και γνωστος στην ελλαδα δεν ερχεται και ποτε δεν ηρθε. Ειναι σαν να δουλευεις στην κοκακολα στο αμερικα, και στην καλυτερη φαση στην καριερα σου να τα παρατησεις για να δουλεψεις στα τεμενια στην κρητη. Ε, αυτο ουτε ενας τρελος δεν θα το κανε.
mrpink έγραψε:@ Φοινικας
άσε τα γέλια που ρίξαμε ΜΕΤΑ λέμε για όταν ήρθε τι όνομα είχε ο παίχτης.
Τον Νάτχο δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του;
έγινε φίλε, εντάξει, έχεις δίκιο για να μην κουράζουμε τους υπόλοιπους.
Teleytaio ματς ηταν με το Μαυροβουνιο στο οποιο επαιξε ο Μπεργκ ο οποιος σκοραρε μια φορα,δυο γκολ ειχε η κακη εκδοχη του Μουσλιμοβιτς...obanebane έγραψε:Rizla έγραψε: Se ειπα μια φορα επαιξε διδυμο...Σιγα μην παιζει με δυο φορ η Σουηδια...ουτε η Βραζιλια δεν παιζει με δυο φορ...ενα ματς βασικος εχει ο Μπεργκ,ενα εχει κι ο Τοιβονεν.
Καλα ρε μη βαρας,απλα θυμαμε τον μπεργκ να βαζει αρκετα γκολ το τελευταιο διαστημα με την εθνικη του και νομιζα οτι επαιζε βασικος.
Τωρα μολις μου ειπε ο αδερφος μου οτι στο τελευταιο παιχνιδι της σουηδιας επαιζε βασικος ο τοιβονεν και εδωσε και 2 ασιστ,ισχυει;
- desperando
- Επικοινωνία:
Στα λόγια μου έρχεσαι.obanebane έγραψε:desperando έγραψε:Και ο Ντέμης αλλαγή του χαριστεα ήταν,άσχετα αν ο Ντέμης ήταν δέκα φορές καλυτεροςobanebane έγραψε:Αυτο ειναι γεγονος,ομως τη θεση του στην εθνικη του την εχει φαει ο βαζελος.
Ας ερθει με το καλο και βλεπουμε,σιγουρα η ελευση του θα ωθησει και τον κλαους να δουλεψει ακομα περισσοτερο.
Σε αυτο που επαιζε ο γερμανος ηταν πιο χρησιμος ο χαριστεας, ο ντεμης μονος του μπροστα στην εθνικη του ρεχαγκελ θα ηταν σαν τον Jerry που κυνηγαει o tom.![]()
rizla νομιζα οτι ο μπεργκ παιζει διδυμο με τον ζλαταν κανω λαθος;
οι προπονητές πολλές φορές δεν χρησιμοποιούν τους καλύτερους αλλά αυτούς που ταιριάζουν περισσότερο στο πλάνο τους
Φοινικας, δεν κουραζονται οι υπολοιποι. Γι αυτο υπαρχουν τα φορα, για να γινονται συζητησεις.
Κι αν δεν σ αρεσει ο Τοιβονεν, κανε μια εισηγηση στον Φρανκ να παρει τον Μορατα ή τον Ντιεγκο Κοστα.
Κι αν δεν σ αρεσει ο Τοιβονεν, κανε μια εισηγηση στον Φρανκ να παρει τον Μορατα ή τον Ντιεγκο Κοστα.
Δεν διαφωνω αλλωστε στο ποστ που παραθεσες γραφω οτι ειναι καλυτερος απο τον Μπεργκ,αρα εσυ ερχεσαι στα λογια μου. 

-
και εμενα μου μοιαζει πολυ υποπτο το οτι α) ο γκευ ειπε τερμα οι μεταγραφες και β) ο Ραιολα σαν μανατζερ της υποθεσης.