Igor Tudor
- desperando
- Επικοινωνία:
Re: Igor Tudor
εγω δεν μπορω να καταλαβω πως εχετε πεισει καποιοι τον εαυτο σας οτι ο κολκας κανει κουμαντο στον ΠΑΟΚ ειτε αυτος εχει προεδρους ζαγοροβρυζες ειτε εχει κολοσους οπως ο Ιβαν
σορρυ μαγκες αλλα το προβλημα το εχετε εσεις που εχετε δωσει τοση αξια σε αυτον τον μετριο και σας διαβαζει και το παιρνει και πανω του
σορρυ μαγκες αλλα το προβλημα το εχετε εσεις που εχετε δωσει τοση αξια σε αυτον τον μετριο και σας διαβαζει και το παιρνει και πανω του
Εκτός από Τουντορόσκυλο που έγινα τελευταία, παραμένω και Π.Α.Ο.Κ.όλυκος που ήμουν από όταν άρχισα να περπατάω!!!ace79grpaok έγραψε:eixame τα αγγελοσκυλα μας βρηκαν και τα τουντοροσκυλα,κατι σε ΠΑΟΚΟΣΚΥΛΟ ?

Μήπως ξέρεις εσύ κανέναν λύκο να κάνει μπεεεεέ;

Αυτόgeorgedoulk2008 έγραψε:Κυριε ace το παρατραβάτε.
Χωρις να υπάρχει λόγος.
Ο κύριος Τούντορ θα κριθεί τον Ιούνιο απο τον κ. Αρνεσεν.
Μεχρι τότε κριτική και ήρεμα. Χωρίς φωνές.
Πόντιοι και ΠΑΟΚτσηδες εγεννεθαμε εμείς
- ace79grpaok
Ton καλο λύκο του αρκαgoran 64 έγραψε:Εκτός από Τουντορόσκυλο που έγινα τελευταία, παραμένω και Π.Α.Ο.Κ.όλυκος που ήμουν από όταν άρχισα να περπατάω!!!ace79grpaok έγραψε:eixame τα αγγελοσκυλα μας βρηκαν και τα τουντοροσκυλα,κατι σε ΠΑΟΚΟΣΚΥΛΟ ?
![]()
Μήπως ξέρεις εσύ κανέναν λύκο να κάνει μπεεεεέ;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Θελουμε δεν θελουμε θα παμε ετσι μέχρι το Μάιο.
Δεν ειναι καιρός για πειράματα
Και να αλλάξουμε προπονητή τωρα τι θα κερδίσουμε πρωτάθλημα;
Οι στόχοι σχεδόν χάθηκαν γι αυτο παμε ετσι μέχρι το Μαιο και χωρις γκρίνια.
- ΑποστόληςΑ
- ace79grpaok
Μακάρι να βοηθήσει και να βοηθηθεί μέχρι τότε και να φύγει με κάποιον τιτλοΑποστόληςΑ έγραψε:Μέχρι τον Μάιο του 2018
-
Ποιο στοχοι ακριβως χαθηκαν? Πηγαιναμε για πρωταθλημα?fwtis έγραψε:Θελουμε δεν θελουμε θα παμε ετσι μέχρι το Μάιο.
Ομιλους στην Ευρωπη περασαμε. ΟΚ κατα 95% εχουμε αποκλειστει απο δυο καλυτερες ομαδες (Ντορτμουντ/Κρασνονταρ). Περυσι και προπερυσι οι ομιλοι ηταν πολυ πιο βατοι, παρολαυτα τερματισαμε 3οι και 2οι αντιστοιχα.
Στο κυπελλο 1 ματς εγινε κι αυτο το πηραμε. Ειπαμε κανουμε χαζες γκελες αλλα οχι εκτος στοχων απο τωρα.
Στα υπολοιπα συμφωνω απολυτα. Η γκρινια δεν αποφευγεται και καλο ειναι να υπαρχει κιολας. Η ισοπεδωση και μηδενισμος πρεπει να κοπουν.
PAOKhead έγραψε:Ποιο στοχοι ακριβως χαθηκαν? Πηγαιναμε για πρωταθλημα?fwtis έγραψε:Θελουμε δεν θελουμε θα παμε ετσι μέχρι το Μάιο.
Ομιλους στην Ευρωπη περασαμε. ΟΚ κατα 95% εχουμε αποκλειστει απο δυο καλυτερες ομαδες (Ντορτμουντ/Κρασνονταρ). Περυσι και προπερυσι οι ομιλοι ηταν πολυ πιο βατοι, παρολαυτα τερματισαμε 3οι και 2οι αντιστοιχα.
Στο κυπελλο 1 ματς εγινε κι αυτο το πηραμε. Ειπαμε κανουμε χαζες γκελες αλλα οχι εκτος στοχων απο τωρα.
Στα υπολοιπα συμφωνω απολυτα. Η γκρινια δεν αποφευγεται και καλο ειναι να υπαρχει κιολας. Η ισοπεδωση και μηδενισμος πρεπει να κοπουν.
Προσωπικά εγω πίστευα οτι με τόσες αλλαγές θα κυνηγήσουμε Το Πρωταθλημα και οχι να ειμαστε τόσους βαθμούς πίσω
Για Ευρώπη και εδω πίστευα θα περάσουμε σαν δεύτεροι αέρα.
Τωρα ενα κύπελλο μας μένει και μια καλή θέση στα play off .
Κατα την άποψη μου αυτα.
Ναι αλλά αυτός είναι μόνο λύκος, δεν είναι και Π.Α.Ο.Κ.όσκυλο...αφού!!! Γι αυτό βελάζει!!!ace79grpaok έγραψε:Ton καλο λύκο του αρκαgoran 64 έγραψε:Εκτός από Τουντορόσκυλο που έγινα τελευταία, παραμένω και Π.Α.Ο.Κ.όλυκος που ήμουν από όταν άρχισα να περπατάω!!!ace79grpaok έγραψε:eixame τα αγγελοσκυλα μας βρηκαν και τα τουντοροσκυλα,κατι σε ΠΑΟΚΟΣΚΥΛΟ ?
![]()
Μήπως ξέρεις εσύ κανέναν λύκο να κάνει μπεεεεέ;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()