Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

makispaspartou έγραψε:
GiorgosAtha έγραψε:Αυτοί που γκρινιάζουν τώρα γιατί ο Tudor δεν έβαλε νερό στο κρασί του λόγο των απουσιών στο επερχόμενο ματς, θα ήταν οι πρώτοι που θα έβγαιναν να τον κράξουν που έχασε τα αποδυτήρια αν γίνει η ομάδα μπ*υρδέλο.

Αντίστοιχα... Αυτοί που χαλιούνται που δεν έχουμε ακόμα κλείσει το ρόστερ, θα ήταν οι πρώτοι που σε περίπτωση που έκλεινε το ρόστερ νωρίς στην πρώτη γκέλα θα βγάζαν μιζαδόρο τον Frank που έτρεξε να μας φορτώσει όλα τα παλτά του που ήξερε και δεν έκανε υπομονή να βρεί κάτι καλύτερο.

ΠΑΟΚ είσαι...

Εντυπωσιακος συλλογισμος..Εσυ σε ποια κατηγορια δηλαδή ανήκεις?
Στους κάνω υπομονή, στηρίζω και θα κρίνω στο τέλος του 3ετούς πλανου που θέσαν οι υπεύθυνοι.
Πως σου φαίνεται αυτή η κατηγορία? Ή πρέπει να διαλέξω από τις παραπάνω?
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

GiorgosAtha έγραψε:
makispaspartou έγραψε:
GiorgosAtha έγραψε:Αυτοί που γκρινιάζουν τώρα γιατί ο Tudor δεν έβαλε νερό στο κρασί του λόγο των απουσιών στο επερχόμενο ματς, θα ήταν οι πρώτοι που θα έβγαιναν να τον κράξουν που έχασε τα αποδυτήρια αν γίνει η ομάδα μπ*υρδέλο.

Αντίστοιχα... Αυτοί που χαλιούνται που δεν έχουμε ακόμα κλείσει το ρόστερ, θα ήταν οι πρώτοι που σε περίπτωση που έκλεινε το ρόστερ νωρίς στην πρώτη γκέλα θα βγάζαν μιζαδόρο τον Frank που έτρεξε να μας φορτώσει όλα τα παλτά του που ήξερε και δεν έκανε υπομονή να βρεί κάτι καλύτερο.

ΠΑΟΚ είσαι...

Εντυπωσιακος συλλογισμος..Εσυ σε ποια κατηγορια δηλαδή ανήκεις?
Στους κάνω υπομονή, στηρίζω και θα κρίνω στο τέλος του 3ετούς πλανου που θέσαν οι υπεύθυνοι.
Πως σου φαίνεται αυτή η κατηγορία? Ή πρέπει να διαλέξω από τις παραπάνω?
Όχι δεν πρεπει να διαλεξεις...Απλά φιλε μου δεν πρεπει να χωριζεις τους οπαδους σε κατηγοριες...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

makispaspartou έγραψε:
Sera4 έγραψε:βρε μακη μου δεν πληρωσαν ενω πριν την προπονηση τους ενημερωσε ο τουντορ οτι επρεπε να το κανουν...ηξεραν τις συνεπειες...η ανυπακοη ειναι το μεγαλο προβλημα...το να νομιζουν οτι μπορουν να συμπεριφερονται οπως θελουν...το να αντιμιλανε στον προπονητη σε ασκησεις...το να παιρνουν αεροπλανο την τελευταια στιγμη και να καθυστερουν στην προπονηση...

ολα αυτα δεν τα εκανα εγω και εσυ ο λουκας και ο φακουντο τα εκαναν...
Συμφωνω..Για να καταλαβεις τι λεω ομως..
1.Δε θέλω να φυγει ο Λουκας ειτε τζαμπα ειτε με τα λεφτα που θελει μια αλλη ομαδα...κι οχι ο ΠΑΟΚ
2.Δε θυελω να ξαναδω εργο σαν του αρχιστρατηγου και λατρη της πειθαρχιας Αγγελου...
Ελπιζω να καταλαβες τωρα τι εννοω.. ;)
καταρχην ο αα με την πειθαρχια ειναι λεξεις αντωνυμες να ξερεις...

κατα δευτερον με αρνεσεν ουτε τζαμπα φευγει κανεις μην αγχωνεσαι ο ΠΑΟΚ πλεον δεν προκειται να ξεπουλαει...και το πας και πολυ παρα περα...

εδω το θεμα βρισκεται στο να σφυριλατησουμε τα αποδυστηρια πραγμα το οποιο δεν υπηρχε τα προηγουμενα χρονια...ειναι τοσο απλο το ζητημα που δεν χρηζει συζητησης...πολυ ορθως ακολουθηθηκαν τα δεοντα...
makispaspartou

Sera4 έγραψε:
makispaspartou έγραψε:
Sera4 έγραψε:βρε μακη μου δεν πληρωσαν ενω πριν την προπονηση τους ενημερωσε ο τουντορ οτι επρεπε να το κανουν...ηξεραν τις συνεπειες...η ανυπακοη ειναι το μεγαλο προβλημα...το να νομιζουν οτι μπορουν να συμπεριφερονται οπως θελουν...το να αντιμιλανε στον προπονητη σε ασκησεις...το να παιρνουν αεροπλανο την τελευταια στιγμη και να καθυστερουν στην προπονηση...

ολα αυτα δεν τα εκανα εγω και εσυ ο λουκας και ο φακουντο τα εκαναν...
Συμφωνω..Για να καταλαβεις τι λεω ομως..
1.Δε θέλω να φυγει ο Λουκας ειτε τζαμπα ειτε με τα λεφτα που θελει μια αλλη ομαδα...κι οχι ο ΠΑΟΚ
2.Δε θυελω να ξαναδω εργο σαν του αρχιστρατηγου και λατρη της πειθαρχιας Αγγελου...
Ελπιζω να καταλαβες τωρα τι εννοω.. ;)
καταρχην ο αα με την πειθαρχια ειναι λεξεις αντωνυμες να ξερεις...

κατα δευτερον με αρνεσεν ουτε τζαμπα φευγει κανεις μην αγχωνεσαι ο ΠΑΟΚ πλεον δεν προκειται να ξεπουλαει...και το πας και πολυ παρα περα...

εδω το θεμα βρισκεται στο να σφυριλατησουμε τα αποδυστηρια πραγμα το οποιο δεν υπηρχε τα προηγουμενα χρονια...ειναι τοσο απλο το ζητημα που δεν χρηζει συζητησης...πολυ ορθως ακολουθηθηκαν τα δεοντα...
Ναι αλλα βαρεθηκα να ακουω οτι πανω απο ολα τα αποδυτηρια και τριχες κατσαρες..το παν φιλε μου ειναι να εχεις ποιοτικη ομαδα..Δηλ στη Ρεαλ θελεις να πεις οτι ολα ειναι καλα και δεν κανουν βεντετισμους???Σε μια μικρογραφια λοιπον και στον ΠΑΟΚ καλως ή κακώς ο Λουκας και ο Περειρα ξεχωριζουν σαν τη μυγα μεσα στο γαλα σαν ποιοτητα ιδιως ο Περεθ και φερονται σαν αναλογου βεληνεκους βεντετες..σαφως μικροτερες απο της καθε Ρεαλ..Αποψη μου λοιπον ειναι οτι ο Λουκας αν ειχε διπλα του μεγαλυτερες βεντετες θα λουφαζε και θα σκυλιαζε γιατι απλα θα ενιωθε οτι ειναι πιο κατω απο αυτους..Κοινώς..φτιαξε ομαδα με ποιοτικους παικτες και θα δεις μετα πως φερεται ο Λουκας και ο καθε Λουκας.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Βρε αφήστε αυτα η ομαδα εχει υπεύθυνους πλεον ..ο αρνεσεν ειπε ειμαι ο έμπειρος και υπεύθυνος για οτι ..
Μονο αυτο ειναι αλλαγη σε σχέση με το κρυφτούλι των ευθυνών τόσα χρονια

Οποτε προτείνετε μέχρι να πετύχουμε κανενα
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Τελος τα off-topic από μένα...
Μανιακέ από που προκύπτει ο βραδινός παπάς?
Δεν φαίνεται άσχημος... είναι μέσα στα στάνταρ που φαίνεται να ψάχνουμε.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Παραγωγής μου :mrgreen:

Παπά θέλανε κποι και θυσιάστηκα :lol: :oops: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

μακη μιας και λες για τη ρεαλ και ο ροναλντο μια λουκριτια του κερατα ειναι αλλα απο την προπονηση παντα τελευταιος φευγει...μπερδευεις τους κανονες της ομαδες με την προσωπικοτητα του καθενος...

σε ολες τις ομαδες σεβονται τον κανονισμο...και υπαρχουν και οι καταλληλοι ανθρωποι για να το σιγουρεψουν αυτο (αθλητικοι διευθυντες)...

οποτε μην προσπαθεις να βαφτισεις το ψαρι κρεας γιατι δεν γινεται...το ναι μεν αλλα δεν υπαρχει πουθενα...εσφαλαν και τελειωσε η ιστορια...

υγ παρεπιπτοντως η ρεαλ ειναι και το καλυτερο παραδειγμα για να καταλαβεις πως οταν τα αποδυτηρια λειτουργουν σωστα και η οπμαδα προοφευει ;)
makispaspartou

μιλας για τη Ρεαλ που οι ιδιοι οι παικτες δηλωσαν οτι ηταν χωρισμενοι σε Ισπανους και Πορτογαλοφωνους???
Για να μη θυμηθω που περισυ εσκασε μυτη ο Φακ στην προπονηση με κατεβασμενες τις καλτσες και ολοι λεγαμε ρε το τσακαλακι,ο αληταρας...
Τελος παντων...Ο κσθενας μπορει να εχει την αποψη του...
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Καταλαβενω τι θες να πεις μακης αλλα δεν ειναι και το καλυτερο παραδειγμα η ρεαλ...συλλογος μπουρδελο ειναι γενικος. Αλλο φυσικα που ρεει αφθονο το χρημα (συν τα κονε με το κρατος)
makispaspartou

CCCP έγραψε:Καταλαβενω τι θες να πεις μακης αλλα δεν ειναι και το καλυτερο παραδειγμα η ρεαλ...συλλογος μπουρδελο ειναι γενικος. Αλλο φυσικα που ρεει αφθονο το χρημα (συν τα κονε με το κρατος)

Καλα τα λες απλα εθεσα το γενικο πλαισιο της σκεψης μου δινοντας ενα χαρακτηριστικο παραδειγμα..Τεσπα..
Καντε καμια μερταγραφη ρεεεεεεε!!!!!!!!!!
Finnbogason και Chiriches χθεςςςςςςςςς!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

stephanos έγραψε:Εν τω μεταξύ, τί μανία είναι αυτή με τους «ψηλούς» σέντερ μπακ που υποτίθεται ότι θέλουμε.
Ok, καλό είναι να είναι ψηλός ο σέντερ μπακ. Ακόμη καλύτερα να είναι και γρήγορος και δυναμικός και έξυπνος και νέος και έμπειρος και με τεχνική, να μήν τραυματίζεται, να μήν βγαίνει από το σπίτι μετά τις 10 το βράδυ, να μήν κάνει τατού, να είναι ελεύθερος, ΠΑΟΚτσάκι και με συμβόλαιο 100 χιλιάδες (μπορεί να κάλυψα το 50% όσων πρέπει να έχει ένα καλούτσικο σέντερ μπακ)!
Αλλά επειδή όλα αυτά δεν τα έχει ούτε ο Τιάγκο Σίλβα, ούτε ο Πικέ, ούτε καν ο Κατσικάς, η προτίμησή μου είναι:
α) Ένας γρήγορος και δυναμικός με αριστερό πόδι ή
β) Ένας έξυπνος με καλή τεχνική που να παίζει στο κέντρο της τριάδας.

Τα περισσότερα γκολ που φάγαμε πέρσι δεν ήταν από κεφαλιές, αλλά από μπαλιές στην πλάτη της (ευρισκόμενης στο κέντρο) άμυνας. Έτσι θυμάμαι.

Ο Κίρικες είναι λουκουμάκι, αλλά πέραν του ότι η Τότεναμ τον έχει κυρίως για πούλημα (και δεν νομίζω να δώσουμε 5 εκ. λίρες ή κάπου εκεί), το συμβόλαιό του είναι πάνω από 2 εκατομμύρια με την εφορία, πες πάνω από ένα χωρίς αυτή και δεν νομίζω ότι θα διαθέσουμε έτσι το μπάτζετ. Μακάρι να βρισκόταν ένας μαγικός τρόπος και να ερχόταν, αλλά δεν το βλέπω.
Το σημαντικότερο όλων είναι ο αμυντικός να είναι ποιοτικός και να θέλει να παίξει για τον ΠΑΟΚ (όχι σαν κάτι Λουκάδες). Κατά τα άλλα η ομάδα ιδανικά χρειάζεται ισορροπία σε όλα τα σημαντικά χαρακτηριστικά και είναι σημαντικό και το ύψος. 1/3 κεντρικούς αμυντικούς πρέπει να είναι ψηλός, καλό είναι και 1 τουλάχιστον στο κέντρο. Η ομάδα έφαγε πάρα πολλά γκολ την τελευταία 2ετία (μετά Σιντελφελντ εποχή) στα στημένα και δεν απειλεί στα επιθετικά της στημένα. Γεμίσματα αντιπάλων από το ημικύκλιο του κέντρου και μύριζαν γκολ. Το ύψος βέβαια να συνοδεύεται με δύναμη. Ένα ψηλολέλεκα τι να τον κάνεις... Μετά σίγουρα θέλεις και έναν γρήγορο. Τον Βίτορ πάντως αργό δεν τον λες. Το κάθετο τρύπημα της άμυνας είναι θέμα συνολικής αμυντικής συμπεριφοράς. Τα ρίσκα που έπαιρνε πχ ο Άγγελος πέρυσι ήταν τεράστια. Μετά είναι θέμα συγκέντρωσης, όπως έλεγε συνέχεια ο Σάντος, και φυσικά τακτικής παιδείας και ταχύτητας (και στη σκέψη). Δε γίνεται να παίζεις με το Δέλλα 1,98 ύψος στα 37 του βασικό με μηδέν ταχύτητα. Σε fm stats θέλω (για τον ψηλό αμυντικό) μίνιμουμ χαρακτηριστικά: 12επιτάχυνση - 12 ταχύτητα, 11 ευκινησία, 16 άλμα (με ύψος μέσα), 15 δύναμη, 14 μαρκάρισμα, 14 τάκλιν, 14 κεφαλιά, και σχετικά καλά mental (με προτίμηση: concentration, determination, agressiveness, potitioning)
Άβαταρ μέλους
Φοίνικας

Δημοσίευση από Φοίνικας »

makispaspartou έγραψε: το γενικο πλαισιο της σκεψης μου
Για να είμαι ειλικρινής, δεν το έχω καταλάβει.
Δύο παίχτες έκαναν παραπάνω από ένα παραπτώματα.
Τι πρέπει να γίνει;
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

http://m.noticiasdegipuzkoa.com/2015/07 ... un-plumazo

Άρθρο πριν από μισή ώρα ,λέει ότι ο φιγκανοσον σιγουρα φευγει και ποιο πολλές πιθανότητες συγκεντρωννει ο δανεισμός στον παοκ :opaokara:
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

ασε αντι να κανεις σαν αγαμητη γκομενα δεν ειναι καλυτερα να κανεις αυτο που κανεις καθε χρονο εδω μεσα ενημερωνοντας μας για το τι γραφουν εξω για τις μεταγραφες του ΠΑΟΚ;
Εγω αυτο θυμαμε απο εσενα και αυτο θελω να συνεχισεις να κανεις,αρκει να το θελεις και εσυ βεβαια.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”