Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Parolos

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013

Δημοσίευση από Parolos »

Να μην είναι έτοιμη η ομάδα (είτε από επίπεδο ποιότητας είτε από προετοιμασία) με αποτέλεσμα να αποκλειστώ από τον Α' προκριματικό από τη Σαλτσμπουργκ , και την 10η αγωνιστική να είμαι στο -8 από γαύρο.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

τι να πω.ειναι η πρωτη χρονια του σαββιδη και η πρωτη φορα μετα απο τοσα χρονια που δεν κυνηγανε την ομαδα χρεη.
εγω θα κανω υπομονη.μακαρι να σκισει η ομαδα αλλα και αν δε σκισει δεν ηρθε και το τελος του κοσμου.ας χτιστει ενας χαρακτηρας και ας δημιουργηθει ενας κορμος, που εκανε οτι περνουσε απο το χερι του το δονι για να τον διαλυσει.
μερικες κινησεις καλες θα γινουν σιγουρα.ουτως η αλλως θεωρω το γαυρο ανυπαρκτη ομαδα.και περσι θα μπορουσαμε να τον κοντραρουμε αν δεν ειχαμε το δονι.δες το ροστερ του και πες μου εκτος απο την επιθεση τι ζηλευεις.υπομονη μια χαρα θα ειναι η χρονια.
το τσουλου το θεωρω υπερβολη φετος.
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

barlow4 έγραψε:το τσουλου το θεωρω υπερβολη φετος.
Και οι δύο ισοπαλίες (1-1 και 3-3) με Ajax, υπερβολή ήταν.
Και οι 4 βαθμοί (0-0 και 1-2) επί της Tottenham, υπερβολή ήταν.

Εγώ είμαι αισιόδοξος! 8-)
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

καλα ρε φιλε και εγω ειμαι αισιοδοξος αλλα δεν θεωρω οτι πρεπει να ειναι αυτοσκοπος φετος.
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

marley 4 έγραψε:
xlebouras έγραψε:Ο μεταγραφικος σχεδιασμος θα κριθει στις 2/9 οπου τελειωνει η μεταγραφικη περιοδος.
Μεχρι τοτε μοκο και ας τους αφησουμε να δουλεψουν.
σοβαρεψου
η ομαδα παιζει ευρωπη αν σου διαφευγει οι μεταγραφες πρεπει να τελειωσουν μερες πριν το πρωτο αγωνα

εννοεις να κανουμε μοκο ολοι η οτι εσυ θα κανεις?
ελπιζω να ειναι το δευτερο
Δεν χρειαζεται να είσαι τόσο επιθετικός-εριστικός με τον άνθρωπο...

Ευτυχώς που η πραγματικότητα είναι διαφορετική, απο ότι το σκεφτόμαστε εμείς.

Θα σου θυμίσω ένα μόνο γεγονός για να καταλάβεις πόσο λάθος είσαι στο συγκεκριμένο ζήτημα:

Θυμασαι εσύ ή κάποιος άλλος τότε που χτίζαμε την ομάδα του 2008, πότε ακριβώς ήρθαν οι Ιβιτς-Μουσλιμοβιτς-Γκαρσια-Μπιζερα στην ομάδα? (εννοώ ημερολογιακά)

Επίσης, επειδή ξέρω ότι μία απάντηση θα είναι (τωρα έχουμε ευρωπαικους αγωνες, τοτε δεν ειχαμε), αναφέρω απλά ότι ο κύριος στόχος μας φέτος δεν είναι να περάσουμε στους ομίλους, αλλά να χτισουμε ομάδα... Και είμαι σίγουρος ότι στην διοίκηση έτσι σκέφτονται και όχι να τρέξουν να προλάβουν το καράβι που φεύγει...
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

barlow4 έγραψε:καλα ρε φιλε και εγω ειμαι αισιοδοξος αλλα δεν θεωρω οτι πρεπει να ειναι αυτοσκοπος φετος.
Εντάξει, δεν θα κράξουμε αν δεν περάσουμε ομίλους C.L., αρκεί να περάσουμε από τους ομίλους του Europa..
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

rainmaker έγραψε:Παιδιά καλώς ή κακώς, δεν πρέπει να ωραιοποιούμε ορισμένα πράγματα.

ΝΑΙ υπάρχει υπερβολική γκρίνια, αλλά ΝΑΙ υπάρχει και εύκολη κατάταξη ορισμένων απόψεων στις "γρκινιάρικες".

ΝΑΙ υπάρχει χρόνος και τίποτα δεν έχει τελειώσει (προφανώς), αλλά και ΝΑΙ υπήρξε ΞΑΝΑ κακός προγραμματισμός. Πως να το κάνουμε δηλαδή;

Δηλαδή, όταν τον ΑΠΡΙΛΙΟ η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δημοσίευε φωτογραφίες με το περίφημο scouting room που μαζεύονταν οι Βρύζας και Τσίτσι με τον βλάκα το Δώνη, ΤΙ ΚΑΝΑΝΕ; Τσεκάρανε επί μήνες τον "κλεισμένο" Πίντο;

Υποτίθεται πως υπήρχε προεργασία απο τον Φλεβάρη ακόμα γι αυτό το καλοκαίρι.

Το ξαναλέω : ΔΕΝ ήρθε η καταστροφή, ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ θα γίνουν πολλές και καλές μεταγραφές, ΔΕΝ με καίνε τα προκριματικά και είμαι μια χαρά χαρούμενος με τον ΠΑΟΚ, παρά τα μικροπροβλήματα. Αλλά δεν είναι δυνατόν να παριστάνουμε και τους χαζούς. Τώρα αν ξαφνικά βγάλει η ΠΑΕ ανακοίνωση αύριο και ανακοινώσει πέντε παίκτες γαμάτους, που τους είχε κλεισμένους απο καιρό, ΛΥΠΑΜΑΙ αλλά δεν θα απολογηθούμε κιόλας, γιατί ΑΝ γίνει αυτό, τότε θα πρέπει να καταλάβουμε και ΓΙΑΤΙ υπάρχει τέτοια περίεργη στρατηγική και προσέγγιση. Στην τελική, δεν στείλαμε και κανέναν στην πυρά. Λογικές και φυσιολογικές αναησυχίες εκφράζουμε όλοι. Αν κάποιοι ξεφεύγουν και σαλτάρουν, πρόβλημά τους. Δεν είναι όμως όλες οι ενστάσεις ίδιες!

ΥΓ Κλασσικά τώρα που γκρίνιαξα, θα κλείσει κάνας παίκτης μέσα στο επόμενο δίωρο...
και πως μπορεις εσυ να κρινεις αν ενας προγραματισμος ειναι καλος ή κακος οταν δεν γνωριζεις τιποτα επ αυτου.
κακος ηταν και ο προγραματισμος και στην περιπτωση προπονητη οπου εφερες στην ομαδα τον για πολλους καλυτερο προπονητηπου ηρθε στην χωρα μας τα τελευταια χρονια?
για να μπορουμε να κρινουμε αν κατι ειναι κακο ή καλο τουλαχιστον πρεπει να εχουμε τις βασικες γνωσεις κι εμεις δεν γνωριζουμε την τυφλα μας
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

marley 4 έγραψε:
xlebouras έγραψε:Ο μεταγραφικος σχεδιασμος θα κριθει στις 2/9 οπου τελειωνει η μεταγραφικη περιοδος.
σοβαρεψου
η ομαδα παιζει ευρωπη αν σου διαφευγει οι μεταγραφες πρεπει να τελειωσουν μερες πριν το πρωτο αγωνα

μαλλον εσυ πρεπει να σοβαρευτεις καθως ο μεταγραφικος σχεδιασμος δεν θα κριθει απο 1-2 παιχνιδια
Άβαταρ μέλους
nico4

Δημοσίευση από nico4 »

Για το συμβόλαιο του Ολίσε, σύμφωνα με το wiki "...In December 2009, the loan deal became permanent as Oliseh signed a 5-year deal with CSKA..."
Άρα αν λέει αλήθεια λήγει τέλος Δεκέμβρη του '14.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Parolos έγραψε:Barlow αυτό μου είπε κι ο Soflodoras.. ρε σεις μη βάζετε λόγια που δεν είπα.. με είδες να ζητάω Ροναλντίνιους??

Είναι κακό που περίμενα κάτι καλύτερο από Τζιόλη π.χ. στα μεταγραφικά? ή είναι κακό που "γκρινιαξα" επειδή έχουμε μείνει πίσω στο σχεδιασμό?
Δε ξέρω ρε παίδες, αν εσείς είστε σίγουροι οτι όλα θα παν καλά, πείτε κι εμένα να μην ανυσηχώ..
ο ανταγωνιστης σου γαυρος εχει καλυτερα χαφ απο τον τζιολη?δεν νομιζω εκτος αν πιστευετε οτι ο μανιατης ειναι η τοσο μεγαλη παικτουρα και μαζι με τον φεισα και τον γκρεκο κανουν την μπαρτελονα να τρεμει.
οι επιλογες κρινονται με βασει τι εχεις να αντιμετοπισεις και ως τωρα με αυτο ως δεδομενο οι επιλογες μας ειναι πολυ καλες
Armagedonas

Δημοσίευση από Armagedonas »

hitman έγραψε:
Όσον αφορά στις επιλογές ως τώρα, σίγουρα δεν πιστεύω οι διοικούντες να έκατσαν, να έψαξαν, να μελέτησαν κάθε δυνατή και προσιτή λύση και στο τέλος να αναφωνησαν : " Ναι ρε π@#στη, τον Τζιολη και τον Λοπεθ χρειαζόμαστε επειγόντως!!!!"
Δυστυχώς μερικές αποφάσεις δείχνουν απίστευτες!
αλλά υπάρχει και χειρότερο σκηνικό
κάποτε είχαν κάτσει για επιθετικό και αφού τσέκαραν όλη την Γη,αναφώνησαν "Δημήτρης Παπαδόπουλος"!!!
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Parolos έγραψε:Να μην είναι έτοιμη η ομάδα (είτε από επίπεδο ποιότητας είτε από προετοιμασία) με αποτέλεσμα να αποκλειστώ από τον Α' προκριματικό από τη Σαλτσμπουργκ , και την 10η αγωνιστική να είμαι στο -8 από γαύρο.
Parolos πιστευεις οτι θα εισαι φαβορι σε μια αναμετριση με την σαλτσμπουργκ την στιγμη που τα 7/10 της ομαδας σου θα ειναι καινουρια και θα παιξεις και χωρις φιλαθλους το εντος εδρας παιχνιδι σου?
αν ναι,τοτε εισαι πολυ γελασμενος
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

desperando έγραψε:
marley 4 έγραψε:
σοβαρεψου

μαλλον εσυ πρεπει να σοβαρευτεις καθως ο μεταγραφικος σχεδιασμος δεν θα κριθει απο 1-2 παιχνιδια

δεν δεχομαι νοοτροποιες χωριων σε αυτους τις 2 γυρους θα κριθουν πολλα
απο χρηματα επιτυχιες συσπειρωση κοψιμο χρηματων απο γαυρο που σημαινει πιο πολλες πιθανοτητες για πρωταθλημα
ο μεταγραφικος σχεδιασμος γινεται σε (μεγαλο βαθμο ) και για τα ευρωπαικα ματς και καλα κανουν

δεν νοειτε ομαδα που παιζει τσ λου να μην εχει τελειωσει το ροστερ της και να περιμενει μεχρι
σεπτεμβρη και αυτο το λαθος δεν θα γινει σε εμας
διαβαζε καλυτερα σε τι απανταω και μετα μου λες ποιος να σοβαρευτει...
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Armagedonas έγραψε:
hitman έγραψε:
Όσον αφορά στις επιλογές ως τώρα, σίγουρα δεν πιστεύω οι διοικούντες να έκατσαν, να έψαξαν, να μελέτησαν κάθε δυνατή και προσιτή λύση και στο τέλος να αναφωνησαν : " Ναι ρε π@#στη, τον Τζιολη και τον Λοπεθ χρειαζόμαστε επειγόντως!!!!"
Δυστυχώς μερικές αποφάσεις δείχνουν απίστευτες!
αλλά υπάρχει και χειρότερο σκηνικό
κάποτε είχαν κάτσει για επιθετικό και αφού τσέκαραν όλη την Γη,αναφώνησαν "Δημήτρης Παπαδόπουλος"!!!
εσυ φιλαρακι μπορεις να πας σε ενα μεγαλο σουπερ μαρκετ και να ψωνισεις χωρις να εχεις σεντ στην τσεπη σου?
γι αυτο ισως χρειαστει σε αυτες τις περιπτωσεις να πας και να ψωνισεις απο το μαγαζακι της γειτονιας σου που σε ξερουν και μπορεις να αγορασεις βερεσε και ας μην εχει και τα βιολογικα προιοντα που εσυ θα ηθελες να αγορασεις αλλα δεν εχεις μια. ;)
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

marley 4 έγραψε:
δεν δεχομαι νοοτροποιες χωριων σε αυτους τις 2 γυρους θα κριθουν πολλα
απο χρηματα επιτυχιες συσπειρωση κοψιμο χρηματων απο γαυρο που σημαινει πιο πολλες πιθανοτητες για πρωταθλημα
ο μεταγραφικος σχεδιασμος γινεται σε (μεγαλο βαθμο ) και για τα ευρωπαικα ματς και καλα κανουν

δεν νοειτε ομαδα που παιζει τσ λου να μην εχει τελειωσει το ροστερ της και να περιμενει μεχρι
σεπτεμβρη και αυτο το λαθος δεν θα γινει σε εμας
διαβαζε καλυτερα σε τι απανταω και μετα μου λες ποιος να σοβαρευτει...
συγνωμη αλλα ξεκινας απο λαθος βαση,μαλλον γιατι η σχεση σου με το ποδοσφαιρο ειναι απλα οπαδικη (χωρις παρεξηγηση δεν θελω να το παρεις στραβα). και τους καλυτερους παικταραδες να παρεις,στα προκριματικα με οποιον και να κληρωθεις θα εχεις λιγοτερες πιθανοτητες για να προκριθεις απο τον αντιπαλο. δυστυχως το μεγαλο κακο εγινε περυσι οπου ηταν μια χρονια απο την οποια δεν μπορουμε να κρατησουμε τιποτα και ειμαστε αναγκασμενοι να χτισουμε απο την αρχη.δυστυχως οι ομαδες δεν χτιζονται απο την μια μερα στην αλλη,θελει χρονο που μαλλον πολλοι συνΠΑΟΚτσιδες δεν ειστε διατεθειμενοι να δωσετε στην ομαδα. αλλα ειτε μας αρεσει ειτε οχι οταν ξεκιναει μια καινουρια σεζον και τα 7/10 της ομαδας ειναι καινουρια τον πρωτο καιρο δεν μπορω να περιμενω θαυματα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”