Μεταγραφές χειμώνα 2012-13
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2012-13
Τα παίρνεις όλα σβάρνα και ακόμα και δίκιο να έχεις σε ένα βαθμό, το πηδάς...
Ποιά σπατάλη ρε φίλε;
Πήραμε κάποιον;
ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΝ οι άνθρωποι και αν τους φανεί κάποιος καλός
και αν τον πάρουν
και αφού μάθεις πόσα θα παίρνει
και αφού τον δεις να παίζει.
Κράξε όσο θέλεις.
Τώρα το να κράζεις χωρίς νάχεις ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ
και παράλληλα να κράζεις και έτσι επι τη ευκαιρία και τις ακαδημίες, είναι τουλάχιστον λυπηρό...
ΥΓ: Ο Βιειρίνια ήρθε χοντρός, ψιλοτραυματίας και απ'τα αζήτητα.
Ποιά σπατάλη ρε φίλε;
Πήραμε κάποιον;
και αν τον πάρουν
Κράξε όσο θέλεις.
και παράλληλα να κράζεις και έτσι επι τη ευκαιρία και τις ακαδημίες, είναι τουλάχιστον λυπηρό...
Υπάρχει και μια μανία κάποιων να γκρινιάζουν για τα παντα και όταν λέω τα παντα εννοώ ΤΑ ΠΑΝΤΑ .....είμαι σίγουρος ότι αν τον Μάρτιο ας πούμε λήξει το θέμα των χρεών ο φίλος τζοσουα θα το προσπεράσει και καλοπροαίρετα παντα θα πει "το θέμα ειναι ότι δεν κάναμε μεταγραφές τον Ιανουάριο και εχει παει η ομαδα πολυ πίσω "Sick Bastard έγραψε:Μόλις σε αγάπησα παράφορα και παθιασμένα.joshua έγραψε:Αυτη τη μανια καποιων, για να μην το πω αλλιως,προφανως για να πιστεψουν οι ιδιοι αυτα που θελουν να πιστευουν,να προχωρανε στο τουλαχιστον αυθαιρετο συμπερασμα,οτι οποιος κριτικαρει θεματα οπως τις δοκιμες τυχαρπαστων παικτων,το κανει γιατι εχει στο μυαλο του μεταγραφες εκατομμυριων και αδιαφορει για θεματα οπως τα χρεη της ομαδας,αδυνατω να την κατανοησω.
Θέλω να σου κρατώ το χέρι στο σεληνόφως και να κάνουμε βόλτες στον Θερμαϊκό.
Επιτέλους δηλαδή, νισάφι με αυτή την ιστορία, +4 +1 +1926 like και τα λοιπά.

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Τωρα να μπω στον κοπο να σου εξηγησω οτι αυτα βρισκονται μονο στο μυαλο σου δεν θα το κανω.Θα θυμισω οτι στο θεμα των μεταγραφων ημουν απο την αρχη εναντια στην μεταγραφη παικτων οπως ο Βιερινια και ο Λαζοβιτς θεωρωντας τουλαχιστον υπερβολικα τα νουμερα για αυτον τον ΠΑΟΚ,αυτο το ελληνικο πρωταθλημα και ειδικα την συγκεκριμενη χρονικη συγκηρια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Τρί 22 Ιαν 2013, 12:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ναι μη το κάνεις γιατί και στο δικό μου βρίσκονται και λογικά και σε άλλων...
πραγματικα αν δεν ειχα μια συνολικη εικονα για σενα απ τα ποστς σου, θα νομιζα οτι στο συγκεκριμενο εισαι υπο την επηρρεια ρε μανeleos έγραψε:Τα παίρνεις όλα σβάρνα και ακόμα και δίκιο να έχεις σε ένα βαθμό, το πηδάς...
Ποιά σπατάλη ρε φίλε;
Πήραμε κάποιον;
και αν τον πάρουν
Κράξε όσο θέλεις.

εκτος κ αν δεν αναφερεσαι σε μενα

ποιος εκραξε τις ακαδημιες; λεω οτι απ το να τα δινουμε σε καθε τυχαρπαστο, ας τα δωσουμε στα δικα μας παιδια. ακουγεται π.χ. οτι ο Κων/δης εχει βρει καλυτερη προταση απ αυτη που του κανε ο ΠΑΟΚ. ακομη και παιχνιδια μανατζερ να ναι, αν το θεμα ειναι τα 10-20 χιλ παραπανω, ας τα δωσει σ αυτον, παρα στον καθε τυχαρπαστο. διαφωνεις σε κατι; μπορεις να μου εξηγησεις πως κραζω ετσι τις ακαδημιες; νιαου δηλαδη..
επισης διαφωνω με την τοποθετηση σου για εκ των υστερων κριτικη. δε μιλαμε - με εξαιρεση τον Ρωσο - για προσωπα χωρις δειγμα γραφης. πιο προσφατη περιπτωση δοκιμαζομενου παικτη; Μπαγκουρα..τα σχολια, περιττα.
ΥΓ. η συγκριση με την περιπτωση Βιερινια μαν, τουλαχιστον ατυχης.
Θελεις να συζητησουμε για το αν δικαιωθηκαν οι γκρινιαριδες η οι χειροκροτητες οπως εσυ η ο φιλος πιο πανω τα τελευταια χρονια; Αστο δεν θα καταληξει πουθενα.eleos έγραψε:Ναι μη το κάνεις γιατί και στο δικό μου βρίσκονται και λογικά και σε άλλων...
-
Μόλις σε αγάπησα παράφορα και παθιασμένα.Sick Bastard έγραψε:joshua έγραψε:Αυτη τη μανια καποιων, για να μην το πω αλλιως,προφανως για να πιστεψουν οι ιδιοι αυτα που θελουν να πιστευουν,να προχωρανε στο τουλαχιστον αυθαιρετο συμπερασμα,οτι οποιος κριτικαρει θεματα οπως τις δοκιμες τυχαρπαστων παικτων,το κανει γιατι εχει στο μυαλο του μεταγραφες εκατομμυριων και αδιαφορει για θεματα οπως τα χρεη της ομαδας,αδυνατω να την κατανοησω.
Θέλω να σου κρατώ το χέρι στο σεληνόφως και να κάνουμε βόλτες στον Θερμαϊκό.

http://www.youtube.com/watch?v=TvpxOANnArc

οσα για αυτα που γραφεται....ειστε και οι δυο....
απο τα λογικα μυαλα του Paokmania,που λενε αληθειες....
αυτο που επειγει τωρα ομως ειναι αλλο....
....ολοι στο γηπεδο την Πεμπτη....
Ωπα jibbie, για τις ακαδημίες δικό μου λάθος, νόμιζα ότι το έγραφες ειρωνικά.
Αλλά για τον παίχτη, επιμένω ότι απλά απο ένα βιογραφικό δε μπορεις να κρίνεις τόσο αυθαίρετα και τόσο αρνητικά...
Δηλαδή θέλεις να μου πείς ότι Βρύζας, Σισιακόφ, Γ.Χ. είναι ΤΟΣΟ ΒΟΔΙΑ που φέρνουν να δοκιμάσουν παίχτες που σίγουρα δεν μας κάνουν; Κάτι δε θα έχουν δεί; Κάτι δε θα έχουν στο μυαλό τους;
Και για τον Μπαγκουρά, τον δοκιμάσανε και δεν μας έκανε, ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΦΡΑΓΚΑ τι κακό ήταν σ'αυτό;
Και ξαναλέω ότι το ίδιο κράξιμο θα μπορούσε κάποιος (ή ανάλογο) να είχε ρίξει και στον Βιειρίνια όταν είχε έρθει, μετά την 1η προπόνηση, που μάλιστα πληρώσαμε και ομάδα για να τον πάρουμε...
ΥΓ: Εννοείς απο την συνολική εικόνα που έχεις για μένα απο τα ποστς μου, ότι είμαι σε όλα σαν υπο την επίρρεια;

Αλλά για τον παίχτη, επιμένω ότι απλά απο ένα βιογραφικό δε μπορεις να κρίνεις τόσο αυθαίρετα και τόσο αρνητικά...
Δηλαδή θέλεις να μου πείς ότι Βρύζας, Σισιακόφ, Γ.Χ. είναι ΤΟΣΟ ΒΟΔΙΑ που φέρνουν να δοκιμάσουν παίχτες που σίγουρα δεν μας κάνουν; Κάτι δε θα έχουν δεί; Κάτι δε θα έχουν στο μυαλό τους;
Και για τον Μπαγκουρά, τον δοκιμάσανε και δεν μας έκανε, ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΜΑΛΙΣΤΑ ΦΡΑΓΚΑ τι κακό ήταν σ'αυτό;
Και ξαναλέω ότι το ίδιο κράξιμο θα μπορούσε κάποιος (ή ανάλογο) να είχε ρίξει και στον Βιειρίνια όταν είχε έρθει, μετά την 1η προπόνηση, που μάλιστα πληρώσαμε και ομάδα για να τον πάρουμε...
ΥΓ: Εννοείς απο την συνολική εικόνα που έχεις για μένα απο τα ποστς μου, ότι είμαι σε όλα σαν υπο την επίρρεια;

βρε εγω δε θα κακολογησω κανεναν αν βγει και μου πει, κοιταξαμε 2-3 σοβαρες περιπτωσεις παικτων μεσα στα οικονομικα πλαισια που ειχαμε εξ αρχης θεσει (τα οποια ελπιζω να μην ειναι ουτε τυπου Λαζοβιτς/Βιερινια ουτε τυπου σαβουροφ) αλλα δεν μας εκατσε, γιατι φοβουνται την Ελλαδα, γιατι τους λεμε Δωνης και απαντανε " Who is this..Donis" κτλ.
anyway

- kritikos44
μια απορια εχω εγω : το suvorov και τον kastelen ποιος θα τους κρινει ?(ανεξαρτητα αν ειναι παικταραδες η σαπακια)
ο ΓΔ ???αφου θεωρητικα μπορει πεμπτη βραδυ/παρασκευη πρωι να σε βρει με αλλον προπονητη στον παγκο...
εκτος αν ειναι αλλοι που παιρνουν τις αποφασεις
ο ΓΔ ???αφου θεωρητικα μπορει πεμπτη βραδυ/παρασκευη πρωι να σε βρει με αλλον προπονητη στον παγκο...

εκτος αν ειναι αλλοι που παιρνουν τις αποφασεις
Δεν έχουν άδικο όσοι μας λένε να μην είμαστε απορριπτικοί και μηδενιστικοί, χωρίς να δούμε εν τέλει: 1) αν θα αποκτηθεί κάποιος από αυτούς τους τυχαίους, και 2) αν, εφόσον αποκτηθεί, δεν αποδώσει αξιοπρεπώς.
Το ενδεχόμενο να βγει ένας παίκτης "λαχείο", είναι σαφώς μέσα στο ποδόσφαιρο. Το λάθος είναι όταν ο μεταγραφικός σχεδιασμός καταστρώνεται στη λογική των "παικτών - λαχεία".
Εφόσον η πιθανότητα να σου έρθει κάποιος "παίκτης - λαχείο" είναι μηδαμινή, ενώ αντίθετα η πιθανότητα μεταγραφικής αποτυχίας είναι υψηλότατη, προσπαθείς να περιορίσεις στα μέτρα του δυνατού την πιθανότητα μιας λάθους επιλογής.
Και ένας τρόπος να το κάνεις, είναι να ρίξεις μια ματιά στο βιογραφικό του ποδοσφαιριστή, στα στατιστικά απόδοσης, στα πειθαρχικά του παραπτώματα, στο ιστορικό τραυματισμών.
Και πάλι, δε σου εγγυάται κανείς ότι η επιλογή που θα κάνεις θα βγει "λίρα 100 ", ωστόσο από την πλευρά σου θα έχεις κάνει όλες εκείνες τις ενέργειες ώστε να περιορίσεις την πιθανότητα του λάθους.
Με τα δεδομένα που έχουμε ήδη για τους υπό δοκιμή παίκτες, ναί μεν δεν αποκλείεται να βγούν "λαχεία", ωστόσο η πιθανότητα κραυγαλέας αποτυχίας είναι κατά πολύ μεγαλύτερη.
Δεν ασκούμε κριτική στους υπό δοκιμή παίκτες, αφού ακόμη δεν τους είδαμε, ασκούμε κριτική στο μεταγραφικό σχεδιασμό για την απόκτηση ενός παίκτης που λείπει από τον ΠΑΟΚ 14 μήνες.
Ακόμη κι αν ο μολδαβός αποδειχθεί Μέσσι, και ο ολλανδός αποδειχθεί Ρονάλντο, δεν παύει ο μεταγραφικός σχεδιασμός να είναι λάθος και η επιτυχία της μεταγραφής θα οφείλεται αποκλειστικά στην τύχη.
Το ενδεχόμενο να βγει ένας παίκτης "λαχείο", είναι σαφώς μέσα στο ποδόσφαιρο. Το λάθος είναι όταν ο μεταγραφικός σχεδιασμός καταστρώνεται στη λογική των "παικτών - λαχεία".
Εφόσον η πιθανότητα να σου έρθει κάποιος "παίκτης - λαχείο" είναι μηδαμινή, ενώ αντίθετα η πιθανότητα μεταγραφικής αποτυχίας είναι υψηλότατη, προσπαθείς να περιορίσεις στα μέτρα του δυνατού την πιθανότητα μιας λάθους επιλογής.
Και ένας τρόπος να το κάνεις, είναι να ρίξεις μια ματιά στο βιογραφικό του ποδοσφαιριστή, στα στατιστικά απόδοσης, στα πειθαρχικά του παραπτώματα, στο ιστορικό τραυματισμών.
Και πάλι, δε σου εγγυάται κανείς ότι η επιλογή που θα κάνεις θα βγει "λίρα 100 ", ωστόσο από την πλευρά σου θα έχεις κάνει όλες εκείνες τις ενέργειες ώστε να περιορίσεις την πιθανότητα του λάθους.
Με τα δεδομένα που έχουμε ήδη για τους υπό δοκιμή παίκτες, ναί μεν δεν αποκλείεται να βγούν "λαχεία", ωστόσο η πιθανότητα κραυγαλέας αποτυχίας είναι κατά πολύ μεγαλύτερη.
Δεν ασκούμε κριτική στους υπό δοκιμή παίκτες, αφού ακόμη δεν τους είδαμε, ασκούμε κριτική στο μεταγραφικό σχεδιασμό για την απόκτηση ενός παίκτης που λείπει από τον ΠΑΟΚ 14 μήνες.
Ακόμη κι αν ο μολδαβός αποδειχθεί Μέσσι, και ο ολλανδός αποδειχθεί Ρονάλντο, δεν παύει ο μεταγραφικός σχεδιασμός να είναι λάθος και η επιτυχία της μεταγραφής θα οφείλεται αποκλειστικά στην τύχη.
Σε όλα τα παραπάνω συμφωνώ ΕΑΝ
δεν πάρουμε τελικά ακραίο της προκοπής μέχρι το τέλος...
δεν πάρουμε τελικά ακραίο της προκοπής μέχρι το τέλος...
- kritikos44
hitman έγραψε:Δεν έχουν άδικο όσοι μας λένε να μην είμαστε απορριπτικοί και μηδενιστικοί, χωρίς να δούμε εν τέλει: 1) αν θα αποκτηθεί κάποιος από αυτούς τους τυχαίους, και 2) αν, εφόσον αποκτηθεί, δεν αποδώσει αξιοπρεπώς.
+1926 ο συλλογισμος σου ειναι σωστος 100%
το θεμα ειναι αυτο που λες δηλ να μην στηριζεται ο μεταγραφικος σχεδιασμος σε λαχεια
διαφορετικο ειναι να εχω ενα καλο παικτη σε μια θεση και να κανω ενα 6μηνο πχ συμβολαιο σε καποιον μπας και μου βγει και διαφορετικο να προσπαθω να λυσω τα υπαρκτα μου προβληματα με τετοιου ειδους λυσεις
νομιζω κουβεντιαζουμε το αυτονοητο
Ναί αδέρφια, εννοείται. ΑΝ τελικά αποκτηθεί κάποιος αξιοπρεπής παίκτης, έστω και "μπάλωμα", και αποδειχθεί ότι οι δοκιμές αυτές δεν ήταν τελικά οι μόνες επιλογές, τότε θα αποδειχθούν άδικες οι κριτικές.
Βέβαια, αυτές οι δοκιμές θα μπορούσαν να γίνουν ακόμη και πριν τη μεταγραφική περίοδο. Οι αντιδράσεις δικαιολογούνται όμως, γιατί οι δοκιμές γίνονται τώρα, στο παρά 5, που ο χρόνος πιέζει.
Βέβαια, αυτές οι δοκιμές θα μπορούσαν να γίνουν ακόμη και πριν τη μεταγραφική περίοδο. Οι αντιδράσεις δικαιολογούνται όμως, γιατί οι δοκιμές γίνονται τώρα, στο παρά 5, που ο χρόνος πιέζει.
- Mario Jardel
Δε θα ειναι τελειως στην τυχη γιατι τους εφερες και τους δοκιμαζεις.
Οσο για τον Καστελεν δεν ειναι τυχαιος.Και στο 50% να ειναι σε σχεση με το παρελθον του θα σπαει πλακα με τα γατακια της λιγκας. Επισης μετα απο τοσους τραυματισμους λογικα πρεπει να του γινει συμβολαιο που να καλυπτει και τις δυο πλευρες(συμφωνα με τα δημοσιευματα βεβαια ειναι περιεργος και δε τα βρηκε με τις προηγουμενες ομαδες που τον ηθελαν).
Ειναι σαν να παιρνεις λαχειο αφου πρωτα εχεις δει πανω κατω πως ειναι ο μηχανισμος που βγαζει τα νουμερα, αυξανοντας τις πιθανοτητες επιτυχιας. Περαν τουτου ας μην ξεχναμε και πιθανα ανταποδοτικα οφελη απο τους μανατζερ(καλως ή κακως η πιατσα εχει δικους της κανονες).
Κλεινοντας να πω οτι σαφως δε πρεπει να βασιστουμε στο οτι θα κερδισουμε το λαχειο, αλλα ο Καστελεν και ο καθε Καστελεν να ειναι μια ευχαριστη εκπληξη που θα δωσει επιπλεον ωθηση απο το πουθενα.
ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ

Οσο για τον Καστελεν δεν ειναι τυχαιος.Και στο 50% να ειναι σε σχεση με το παρελθον του θα σπαει πλακα με τα γατακια της λιγκας. Επισης μετα απο τοσους τραυματισμους λογικα πρεπει να του γινει συμβολαιο που να καλυπτει και τις δυο πλευρες(συμφωνα με τα δημοσιευματα βεβαια ειναι περιεργος και δε τα βρηκε με τις προηγουμενες ομαδες που τον ηθελαν).
Ειναι σαν να παιρνεις λαχειο αφου πρωτα εχεις δει πανω κατω πως ειναι ο μηχανισμος που βγαζει τα νουμερα, αυξανοντας τις πιθανοτητες επιτυχιας. Περαν τουτου ας μην ξεχναμε και πιθανα ανταποδοτικα οφελη απο τους μανατζερ(καλως ή κακως η πιατσα εχει δικους της κανονες).
Κλεινοντας να πω οτι σαφως δε πρεπει να βασιστουμε στο οτι θα κερδισουμε το λαχειο, αλλα ο Καστελεν και ο καθε Καστελεν να ειναι μια ευχαριστη εκπληξη που θα δωσει επιπλεον ωθηση απο το πουθενα.
ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ