Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
vlachodeutsch

Re: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Δημοσίευση από vlachodeutsch »

dimbar έγραψε:
ΥΓ Τάγμα βιάζεσαι ΔΕΝ είναι Πρόεδρος και μην είσαι σίγουρος ότι θα γίνει (χωρίς να αλλάζει η ουσία)
και ποια η σημασια αν θα ειναι προεδρος, αντιπροεδρος ή διευθυνων συμβουλος
ειναι ιδιοκτητης και μεγαλομετοχος
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

karlat85 έγραψε:Οι μεγαλες επενδυσεις γίνονται οταν η οικονομια ειναι παρακμάζουσα,εχουν τα μαυρα χαλια,και θα ξεκινησουν να ακμαζουν ξανα,γιαυτο και το μπασιμο των ρωσσων αυτην την στιγμη

Δεν αναφερομαι μονο στην ελλαδα αλλα και στον ΠΑΟΚ,τις ιδιες απαιτήσεις θα ειχαμε το καλοκαίρι του 10????τα 25 ουτε που θα φταναν,αλλα ξερει τι κανει ο Ιβαν,ηρθε και βρήκε τον ρομπερ και τον κουμαλο,ασε που και το επίπεδο του πρωταθλήματος πλεον ειναι πολυ χαμηλότερο,

Εκανε την επενδυση στο καλυτερο,πιστευω,επιχειρηματικο timing
μια χαρα τα λες, θα πλουτιζει ο Ιβαν (ας κανω και την χαρη στον ταγμα) στο ονομα του ΠΑΟΚ, θα τρωει ο λαος τα τυρακια και κασερακια δυο-τρειων μαυρουκων ταλεντων και θα ειναι και ο αρχοντας της μιας και μοναδικης αληθειας και του ενος και μονοδικου δικιου γιατι αν δεν ηταν αυτος θα ειμασταν μεσα στα σκατα.
ε οχι εγω σε αυτο δεν ειμαι συμφωνος, εγω θα τον κραξω οταν νιωθω οτι κανει λαθος και θα τον ΄΄θεοποιησω΄΄οταν δω οτι κανει κατι μεγαλο
ΥΓ και για την ιστορια ο μονος ανθρωπος που με εβγαλε απο τα σκατα και μπηκε και ο ιδιος μεσα για να μπορεσει να με σωσει ηταν ο Ζαγορακης ο οποιος σημερα δυστυχως δεν μπορει να περασει ουτε εξω απο την Τουμπα
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:
αν και off το γραφω για να προλαβω τους ''κακεντρεχεις''.....
την αγαπη μου και τον σεβασμο για τον Γκαρσια ....δεν θα μου τον στερησει κανεις....
καλη ανταμωση Παμπλο....

αλλα κανενας δεν ειναι πανω απο τον ΠΑΟΚ.....κανεις....
γράφε συχνότερα ΤΑΓΜΑ
Άβαταρ μέλους
karlat85

Re: Απ: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Δημοσίευση από karlat85 »

Αν νομίζεις desperando ότι o σαββίδης θα πλουτίσει από τον ΠΑΟΚ κανείς μεγάλο λάθος,

Η αν θεωρείς τυρακι τα 25 εκατομμύρια,τι να πω, δώστε μου και άλλο τυρί γουστάρω

Αν μας απαλλάξει από τα χρέη, τότε τι άλλο εμείς από ένα τέταρτο ευχαριστώ μπορούμε να του πούμε

Εκτός και αν ελπίζεις να βρεθεί μεγαλομέτοχος που να χώνει για το κέφι του, και να κάνει κουμάντο o κόσμος

O ζαγορακης δεν σε έβγαλε από τα σκατα, σε βοήθησε να επιπλευσεις, ΜΟΝΟ Η ΤΑΚΤΟΠΟΊΗΣΗ ΧΡΕΩΝ ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

karlat85 έγραψε:Αν νομίζεις desperando ότι o σαββίδης θα πλουτίσει από τον ΠΑΟΚ κανείς μεγάλο λάθος,

Η αν θεωρείς τυρακι τα 25 εκατομμύρια,τι να πω, δώστε μου και άλλο τυρί γουστάρω

Αν μας απαλλάξει από τα χρέη, τότε τι άλλο εμείς από ένα τέταρτο ευχαριστώ μπορούμε να του πούμε

Εκτός και αν ελπίζεις να βρεθεί μεγαλομέτοχος που να χώνει για το κέφι του, και να κάνει κουμάντο o κόσμος
ρε φιλε γιατι με κανεις να γραφω συνεχεια αφου εισαι τσακαλακι και καταλαβαινεις τι εννοω, σιγουρα ο Σαββιδης δεν θα πλουτισει απο τον ΠΑΟΚ αλλα μεσο αυτου (μηπως ο κοκαλης πλουτησε απο τον γαυρο?). οσο για τα 25 μυρια που λες αναφερεσαι σε χρηματα που βγηκαν απο την μια τσεπη και μπηκαν στην αλλη ( στο ταμειο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ οπου μεγαλομετοχος ειναι ο Σαββιδης με ποσοστο ανω του 67%)χωρις ακομα να ξερουμε ποσα εχουν ξοδευτει. δηλαδη δεν πειρε αυτα τα 25 μυρια και εφερε 5 παικταραδες.
φυσικα και δεν υπαρχει μεγαλομετοχος που να χωνει για το κεφι του,αλλα το εργο του θα κριθει οταν θα φυγει απο τον ΠΑΟΚ και οχι τωρα
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

vlachodeutsch έγραψε:
dimbar έγραψε:
ΥΓ Τάγμα βιάζεσαι ΔΕΝ είναι Πρόεδρος και μην είσαι σίγουρος ότι θα γίνει (χωρίς να αλλάζει η ουσία)
και ποια η σημασια αν θα ειναι προεδρος, αντιπροεδρος ή διευθυνων συμβουλος
ειναι ιδιοκτητης και μεγαλομετοχος
Πιστεύω ότι έχει μια διαφορά, άλλο να χρεώνεται ο Βρύζας ''λάθους χειρισμούς'' σαν αναλώσιμος, κι άλλο να συμμετέχει ο ιδιοκτήτης άμεσα στην διοίκηση και την καθημερινότητα της ΠΑΕ.Δεν το κρίνω, αλλά διαφορά υπάρχει. ;)
Άβαταρ μέλους
tera12tera

Δημοσίευση από tera12tera »

desperando έγραψε:
karlat85 έγραψε:Αν νομίζεις desperando ότι o σαββίδης θα πλουτίσει από τον ΠΑΟΚ κανείς μεγάλο λάθος,

ρε φιλε γιατι με κανεις να γραφω συνεχεια αφου εισαι τσακαλακι και καταλαβαινεις τι εννοω, σιγουρα ο Σαββιδης δεν θα πλουτισει απο τον ΠΑΟΚ αλλα μεσο αυτου (μηπως ο κοκαλης πλουτησε απο τον γαυρο?). οσο για τα 25 μυρια που λες αναφερεσαι σε χρηματα που βγηκαν απο την μια τσεπη και μπηκαν στην αλλη ( στο ταμειο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ οπου μεγαλομετοχος ειναι ο Σαββιδης με ποσοστο ανω του 67%)χωρις ακομα να ξερουμε ποσα εχουν ξοδευτει. δηλαδη δεν πειρε αυτα τα 25 μυρια και εφερε 5 παικταραδες.
φυσικα και δεν υπαρχει μεγαλομετοχος που να χωνει για το κεφι του,αλλα το εργο του θα κριθει οταν θα φυγει απο τον ΠΑΟΚ και οχι τωρα
Αν ξεχρεώσουμε .....θα τον στήσουμε αδριάντα ....Μην ξεχνάτε που ήμασταν το καλοκαίρι ...Πολύ κοντά σε ΑΕΚ ,ΠΑΟ
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

desperando έγραψε:επειδη βλεπω πολλοι απο σας εχετε αγιοποιησει τον σαββιδη ΄΄και καλα κανετε δικαιομα σας ειναι΄΄θελω να σας ρωτησω γιατι δεν ηρθε ο σαββιδης στην ζαγορακια εποχη οπου με ενα μικρο κλικ η ομαδα θα ειχε εκτιναχθει και δεν θα κινδυνευε ποτε απο την καταστροφη και θα ειχε σωσει και την υστεροφημία του ζαγορακη?για τα 500 χιλιαρικα παραπανω που θα τον ζητουσε ο ΑΣ?
ο σαββιδης ουτε ξερει τι εστει ΠΑΟΚ ουτε και αγαπαει τον ΠΑΟΚ, ο ΠΑΟΚ απλα ειναι γι αυτον ενα εργαλειο-μεσο που θα τον κανει να πετυχει τους σκοπους του και οταν τους πετυχει το μεσο ΠΑΟΚ θα του ειναι αχρηστο και το πιο πιθανο ειναι να το παραπεταξει σε μια γωνια οπως εκανε και με την αλλη μεγαλη του ΄΄αγαπη΄΄ την ομαδα της ροστοφ, που τους απειλουσε ακομα οτι θα τους παει και στα δικαστηρια για 100 χιλιαρικα χροστουμενα.
και για να προλαβω τους κακεντρεχεις αλλα και οσους καταλαβουν λαθος το νοημα των οσων γραφω, να πω οτι δεν λεω να μην στηριξουμε τον σαββιδη,αλλα να τον στηριξουμε με την ιδιοτητα του μεγαλομετοχου και του ανθρωπου που τωρα μαθαινει τον ΠΑΟΚ και οχι με την παπικη ιδιοτητα, του ανθρωπου που κατεχει το αλαθητο
Εσυ που ξερεις τι ξερει ο Σαββιδης για τον ΠΑΟΚ???
Για τα ιδεωδη του τι γνωριζεις???

Οταν εμεις πηγαμε στη φενερ το ιδιο καλοκαιρι στα πατρια εδαφη ο ιβαν ηταν ενας απο αυτους που επαιξε ρολο για να παμε εμεις οι απλοι και συναισθηματικοι να κανουμε λειτουργια..
Ο ιβαν εφτασε με τζετ στην "Πατριδα" για να ειναι εκει...

Λες να μην ξερει τι αντιπροσωπευει ο ΠΑΟΚ???
Αυτα που γραφει το επισημο site της παε τα ειχες ξαναδει ποτε γραμμενα???

Εγω δε λεω οτι δε θα κανει και αλλα πραγματα ή δε θα ωφεληθει...Αλλα ξερει που βρισκεται..
Ποτε ειδες προεδρο να μιλαει ετσι για την εθνικη που ολοι κοιτανε πως δε θα παιξουνε οι παιχτες της ομαδας τους στην εθνικη μπας και χτυπησει κανενας..

Να μαθουμε να μην κρινουμε απο μεμονωμενα περιστατικα..Γιατι δε θεωρω μεγαλυτερο προβλημα τη φυγη του Παμπλο απο τα χρεη του ΠΑΟΚ.Ο παμπλο ητανε και θα ειναι κεφαλαιο για τον ΠΑΟΚ και μακαρι να βρισκοταν χρυση τομη να μεινει για παντα εδω σε οποιοδηποτε ποστο(αν και δεν ξερουμε τι μας επιφυλλασει το μελλον),αλλα δεν μπορω να μειωνω καποιον απο μια ενεργεια.

Γιατι θα μπορουσα να ειχα μειωσει τον παμπλο πανω απο 10 φορες που μας κρεμασε...

ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΜΩΣ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΣΥΝΟΛΙΚΑ..
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

sourmenetes έγραψε:
desperando έγραψε:επειδη βλεπω πολλοι απο σας εχετε αγιοποιησει τον σαββιδη ΄΄και καλα κανετε δικαιομα σας ειναι΄΄θελω να σας ρωτησω γιατι δεν ηρθε ο σαββιδης στην ζαγορακια εποχη οπου με ενα μικρο κλικ η ομαδα θα ειχε εκτιναχθει και δεν θα κινδυνευε ποτε απο την καταστροφη και θα ειχε σωσει και την υστεροφημία του ζαγορακη?για τα 500 χιλιαρικα παραπανω που θα τον ζητουσε ο ΑΣ?
ο σαββιδης ουτε ξερει τι εστει ΠΑΟΚ ουτε και αγαπαει τον ΠΑΟΚ, ο ΠΑΟΚ απλα ειναι γι αυτον ενα εργαλειο-μεσο που θα τον κανει να πετυχει τους σκοπους του και οταν τους πετυχει το μεσο ΠΑΟΚ θα του ειναι αχρηστο και το πιο πιθανο ειναι να το παραπεταξει σε μια γωνια οπως εκανε και με την αλλη μεγαλη του ΄΄αγαπη΄΄ την ομαδα της ροστοφ, που τους απειλουσε ακομα οτι θα τους παει και στα δικαστηρια για 100 χιλιαρικα χροστουμενα.
και για να προλαβω τους κακεντρεχεις αλλα και οσους καταλαβουν λαθος το νοημα των οσων γραφω, να πω οτι δεν λεω να μην στηριξουμε τον σαββιδη,αλλα να τον στηριξουμε με την ιδιοτητα του μεγαλομετοχου και του ανθρωπου που τωρα μαθαινει τον ΠΑΟΚ και οχι με την παπικη ιδιοτητα, του ανθρωπου που κατεχει το αλαθητο
Εσυ που ξερεις τι ξερει ο Σαββιδης για τον ΠΑΟΚ???δεν ξερω ,αλλα δεν τον θυμάμαι να ανηκει στην οικογενια της ομαδας μεχρι προτινος
Για τα ιδεωδη του τι γνωριζεις???δεν γνωριζω τιποτα, αλλα δεν πιστευω ενας αγιος να καταφερε να κανει περιουσια στην μετακομουνιστικη ρωσια

Οταν εμεις πηγαμε στη φενερ το ιδιο καλοκαιρι στα πατρια εδαφη ο ιβαν ηταν ενας απο αυτους που επαιξε ρολο για να παμε εμεις οι απλοι και συναισθηματικοι να κανουμε λειτουργια..
Ο ιβαν εφτασε με τζετ στην "Πατριδα" για να ειναι εκει...αν ισχυει μπραβο του

Λες να μην ξερει τι αντιπροσωπευει ο ΠΑΟΚ???
Αυτα που γραφει το επισημο site της παε τα ειχες ξαναδει ποτε γραμμενα???στο επισημο σαιτ εχω δει και μια φωτογραφια που μαλλον ηταν εκει για λαϊκη καταναλωση

Εγω δε λεω οτι δε θα κανει και αλλα πραγματα ή δε θα ωφεληθει...Αλλα ξερει που βρισκεται..ολα θα τα δειξει η ιστορια, μακαρι.
Ποτε ειδες προεδρο να μιλαει ετσι για την εθνικη που ολοι κοιτανε πως δε θα παιξουνε οι παιχτες της ομαδας τους στην εθνικη μπας και χτυπησει κανενας..στα τετοια μου η εθνικη εγω ΠΑΟΚ ειμαι μονο

Να μαθουμε να μην κρινουμε απο μεμονωμενα περιστατικα..Γιατι δε θεωρω μεγαλυτερο προβλημα τη φυγη του Παμπλο απο τα χρεη του ΠΑΟΚ.ειναι δυο τελειως διαφορετικα πραγματα,συμααντικα και τα δυο αλλα δεν μπορουν να μπουν στην ιδια ζυγαριαΟ παμπλο ητανε και θα ειναι κεφαλαιο για τον ΠΑΟΚ και μακαρι να βρισκοταν χρυση τομη να μεινει για παντα εδω σε οποιοδηποτε ποστο(αν και δεν ξερουμε τι μας επιφυλλασει το μελλον),αλλα δεν μπορω να μειωνω καποιον απο μια ενεργεια.αν εχεις καταλαβει οτι μειωνω τον Ιβαν τοτε σε διαβεβαιω οτι κανεις λαθος, ειμαι υπερ του Σαββιδη και ευχομαι ο ΠΑΟΚ να μεγαλουργήσει, απλα δεν θα του δωσω ποτε το αλαθητο,αυτο ειναι ολο το πόιντ μου

Γιατι θα μπορουσα να ειχα μειωσει τον παμπλο πανω απο 10 φορες που μας κρεμασε...

ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΜΩΣ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΣΥΝΟΛΙΚΑ..
ΥΓ ειδες ταγμα ολα κεφαλαια μονο για παρτη σου και ας με κουραζεις παραπανω :)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος desperando την Τρί 19 Μαρ 2013, 23:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Για να σας λύσω το πρόβλημα! Ο ΙΒΑΝ πιθανόν και ξέρει και καταλαβαίνει. Λέω πιθανόν!
Εκτός από το ότι είπε για τον Γκαρσία ...." ο παίκτης πρέπει να πάιζει κλπ"
είπε και το άλλο " αν συνεχίσουν να μου δημιουγργούν προβλήματα...." εννοώντας και τον Δώνη!!!
Απλά είναι επιχειρματίας και ένας επιχειρματίας διαλ'εγει την λιγότερο επώδυνη λύση για την επιχείρηση, και αυτή ήταν η αποπομπή του Γκαρσία!!!
Τον Δώνη δεν μπορεί να τον διώξει τώρα
1. Θα έδειχνε αδυναμία
2. Θα έπρεπε να ξηλώσει και άλλους από την διοίκηση και δεν είναι το σωστό timming .

Ετσι θέλω να πιστεύω ... Το καλοκαίρι είναι κοντά!!
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ιβαν κάποιοι πέρσι το Μάρτιο σε βλέπανε σαν κοκορόπουλο έτοιμο για μάδημα.Το ξέρω οτι το ξέρεις ,αλλιώς δε θα φερνες τον Τσιστιακόφ.Το καλοκαίρι είναι η ώρα να τους δείξεις οτι είσαι ΑΕΤΟΣ.
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Επωδυνη λυση για την επιχειρηση να φυγει ο Γκαρσια παρα Δωνης?

Ο Ιβαν δεν αντιλαμβανεται τι ειναι ο Γκαρσια για τον ΠΑΟΚ.

Δεν ζουσε με τον ΠΑΟΚ τα τελευταια χρονια.

Αυτη η πληγη, ειναι πληγη που δεν επουλωνεται με τα εκατομμυρια.
Άβαταρ μέλους
karlat85

Δημοσίευση από karlat85 »

Νομίζω έχουμε παρεξηγήσει την μετάφραση o παίκτης πρέπει να παίζει,
Πιστεύω πως εννοεί η δουλειά του είναι να παίζει οπότε χρειάζεται και όχι o γκαρσία πρέπει να παίζει
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

despe....
ξερεις την γνωμη μου για σενα.
Δεν ειναι λιγες οι φορες που εχω συμφωνησει με αυτα που γραφεις,και το εχω κανει πολλες φορες μες το
φορουμ.
Καταλαβω τον πονο,την πικρα,την αγανακτηση σου.....πιστεψε με ολα τα καταλαβαινω.
Ολοι ποναμε σημερα....ολοι...
Αλλα μες τον πονο,και το δικιο, που σωστα η λαθος μας πνιγει,δεν χρειαζεται να λεμε πραγματα που δεν ισχυουν και ''μικραινουν'' τον Σαββιδη.

....γιατι ρε παληκαρι μου...
οπως και να το δεις...αυτος ειναι ο Σωτηρας του ΠΑΟΚ μας
Κανενας ''Γκαρσια'' δεν θα εφτανε για να μας σωσει, αν δεν ερχωταν αυτος το καλακαιρι.
Τι δυσκολες αποφασεις,θα τις παρει αυτος και οχι εμεις.
Και σημερα πηρε μια δυσκολη αποφαση...μια παρα πολυ δυσκολη αποφαση....

Τον σταυρο μου κανω,και λεω ευχαριστω θεε μου που βρεθηκε αυτος ο ανθρωπος στο δρομο μας.
Αυτα απο εμενα......τα υπολοιπα στα τσιμεντα.
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Το πρόβλημα είναι ότι πολλοί από εμάς απομονώνουμε ένα "υποσύνολο" και του δίνουμε πολύ μεγαλύτερη σημασία από ότι στο ίδιο το "σύνολο"...

Αποδεικνύεται για ακόμη μιά φορά ότι το ποδόσφαιρο αποτελεί μία μορφή "εξουσίας" μέσα στο επιχειρηματικο - κοινωνικό- πολιτικό σύνολο της χώρας...

Μέσα λοιπόν σε όλο αυτό το κλίμα ξεπουλήματος όλων των ενεργητικών της χώρας, έρχονται ξένοι επενδυτές να αγοράσουν οτιδήποτε θεωρούν συμφέρον και παράλληλα βρίσκουν ως το κατάλληλο πάτημα-στήριγμα μία ποδοσφαιρική ομάδα, άσχετα αν λέγεται ΠΑΟΚ ή οτιδήποτε άλλο...

Εμείς από την μεριά μας, με την γνωστή σταρχιδική λογική που μας διακατέχει, άθελα μας αν το καταλαβαινουμε ή όχι, παίζουμε ακριβώς αυτό το παιχνίδι "ξεπουλήματος" απλά με το να αδιαφορούμε για το σύνολο και να ενδιαφερόμαστε μόνο για το υποσύνολο, δηλαδή το ποδόσφαιρο και τον ΠΑΟΚ... (αυτό συμβαίνει σε όλους τους οπαδους, οχι μονο σε εμας)

Εδώ δεν είμαστε για να εξετάσουμε ποιο είναι το καλύτερο "κακό" από όλα, δηλαδή αν ο επενδυτής είναι Γερμανός, Σουηδός ή ένας Ρωσοπόντιος ομογενής... Εδώ είμαστε για να εξετάσουμε την συνολική λειτουργία του ποδοσφαιρού.

Ας κουλαρουμε λοιπόν και ας το έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας.

Το χρήμα κινεί την οικονομία - Οι μεγαλοεπιχειρηματίες παίζουνε πολιτικά παιχνίδια - Το ποδόσφαιρο αποτελεί μέρος του συστήματος και των πολιτικών-επιχειρηματικών παιχνιδιών

Επαναστάσεις και αριστερισμούς μέσω ΠΑΟΚ και ποδοσφαιρου, ας τις ξεχασουμε...

Καλα και άξια τα ιδανικά ίδρυσης των συλλογων, αλλά πλέον δεν ισχύουν...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”