και ποια η σημασια αν θα ειναι προεδρος, αντιπροεδρος ή διευθυνων συμβουλοςdimbar έγραψε:
ΥΓ Τάγμα βιάζεσαι ΔΕΝ είναι Πρόεδρος και μην είσαι σίγουρος ότι θα γίνει (χωρίς να αλλάζει η ουσία)
ειναι ιδιοκτητης και μεγαλομετοχος
και ποια η σημασια αν θα ειναι προεδρος, αντιπροεδρος ή διευθυνων συμβουλοςdimbar έγραψε:
ΥΓ Τάγμα βιάζεσαι ΔΕΝ είναι Πρόεδρος και μην είσαι σίγουρος ότι θα γίνει (χωρίς να αλλάζει η ουσία)
μια χαρα τα λες, θα πλουτιζει ο Ιβαν (ας κανω και την χαρη στον ταγμα) στο ονομα του ΠΑΟΚ, θα τρωει ο λαος τα τυρακια και κασερακια δυο-τρειων μαυρουκων ταλεντων και θα ειναι και ο αρχοντας της μιας και μοναδικης αληθειας και του ενος και μονοδικου δικιου γιατι αν δεν ηταν αυτος θα ειμασταν μεσα στα σκατα.karlat85 έγραψε:Οι μεγαλες επενδυσεις γίνονται οταν η οικονομια ειναι παρακμάζουσα,εχουν τα μαυρα χαλια,και θα ξεκινησουν να ακμαζουν ξανα,γιαυτο και το μπασιμο των ρωσσων αυτην την στιγμη
Δεν αναφερομαι μονο στην ελλαδα αλλα και στον ΠΑΟΚ,τις ιδιες απαιτήσεις θα ειχαμε το καλοκαίρι του 10????τα 25 ουτε που θα φταναν,αλλα ξερει τι κανει ο Ιβαν,ηρθε και βρήκε τον ρομπερ και τον κουμαλο,ασε που και το επίπεδο του πρωταθλήματος πλεον ειναι πολυ χαμηλότερο,
Εκανε την επενδυση στο καλυτερο,πιστευω,επιχειρηματικο timing
γράφε συχνότερα ΤΑΓΜΑΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:
αν και off το γραφω για να προλαβω τους ''κακεντρεχεις''.....
την αγαπη μου και τον σεβασμο για τον Γκαρσια ....δεν θα μου τον στερησει κανεις....
καλη ανταμωση Παμπλο....
αλλα κανενας δεν ειναι πανω απο τον ΠΑΟΚ.....κανεις....
ρε φιλε γιατι με κανεις να γραφω συνεχεια αφου εισαι τσακαλακι και καταλαβαινεις τι εννοω, σιγουρα ο Σαββιδης δεν θα πλουτισει απο τον ΠΑΟΚ αλλα μεσο αυτου (μηπως ο κοκαλης πλουτησε απο τον γαυρο?). οσο για τα 25 μυρια που λες αναφερεσαι σε χρηματα που βγηκαν απο την μια τσεπη και μπηκαν στην αλλη ( στο ταμειο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ οπου μεγαλομετοχος ειναι ο Σαββιδης με ποσοστο ανω του 67%)χωρις ακομα να ξερουμε ποσα εχουν ξοδευτει. δηλαδη δεν πειρε αυτα τα 25 μυρια και εφερε 5 παικταραδες.karlat85 έγραψε:Αν νομίζεις desperando ότι o σαββίδης θα πλουτίσει από τον ΠΑΟΚ κανείς μεγάλο λάθος,
Η αν θεωρείς τυρακι τα 25 εκατομμύρια,τι να πω, δώστε μου και άλλο τυρί γουστάρω
Αν μας απαλλάξει από τα χρέη, τότε τι άλλο εμείς από ένα τέταρτο ευχαριστώ μπορούμε να του πούμε
Εκτός και αν ελπίζεις να βρεθεί μεγαλομέτοχος που να χώνει για το κέφι του, και να κάνει κουμάντο o κόσμος
Πιστεύω ότι έχει μια διαφορά, άλλο να χρεώνεται ο Βρύζας ''λάθους χειρισμούς'' σαν αναλώσιμος, κι άλλο να συμμετέχει ο ιδιοκτήτης άμεσα στην διοίκηση και την καθημερινότητα της ΠΑΕ.Δεν το κρίνω, αλλά διαφορά υπάρχει.vlachodeutsch έγραψε:και ποια η σημασια αν θα ειναι προεδρος, αντιπροεδρος ή διευθυνων συμβουλοςdimbar έγραψε:
ειναι ιδιοκτητης και μεγαλομετοχος
Αν ξεχρεώσουμε .....θα τον στήσουμε αδριάντα ....Μην ξεχνάτε που ήμασταν το καλοκαίρι ...Πολύ κοντά σε ΑΕΚ ,ΠΑΟdesperando έγραψε:ρε φιλε γιατι με κανεις να γραφω συνεχεια αφου εισαι τσακαλακι και καταλαβαινεις τι εννοω, σιγουρα ο Σαββιδης δεν θα πλουτισει απο τον ΠΑΟΚ αλλα μεσο αυτου (μηπως ο κοκαλης πλουτησε απο τον γαυρο?). οσο για τα 25 μυρια που λες αναφερεσαι σε χρηματα που βγηκαν απο την μια τσεπη και μπηκαν στην αλλη ( στο ταμειο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ οπου μεγαλομετοχος ειναι ο Σαββιδης με ποσοστο ανω του 67%)χωρις ακομα να ξερουμε ποσα εχουν ξοδευτει. δηλαδη δεν πειρε αυτα τα 25 μυρια και εφερε 5 παικταραδες.karlat85 έγραψε:Αν νομίζεις desperando ότι o σαββίδης θα πλουτίσει από τον ΠΑΟΚ κανείς μεγάλο λάθος,
Η αν θεωρείς τυρακι τα 25 εκατομμύρια,τι να πω, δώστε μου και άλλο τυρί γουστάρω
Αν μας απαλλάξει από τα χρέη, τότε τι άλλο εμείς από ένα τέταρτο ευχαριστώ μπορούμε να του πούμε
Εκτός και αν ελπίζεις να βρεθεί μεγαλομέτοχος που να χώνει για το κέφι του, και να κάνει κουμάντο o κόσμος
φυσικα και δεν υπαρχει μεγαλομετοχος που να χωνει για το κεφι του,αλλα το εργο του θα κριθει οταν θα φυγει απο τον ΠΑΟΚ και οχι τωρα
Εσυ που ξερεις τι ξερει ο Σαββιδης για τον ΠΑΟΚ???desperando έγραψε:επειδη βλεπω πολλοι απο σας εχετε αγιοποιησει τον σαββιδη ΄΄και καλα κανετε δικαιομα σας ειναι΄΄θελω να σας ρωτησω γιατι δεν ηρθε ο σαββιδης στην ζαγορακια εποχη οπου με ενα μικρο κλικ η ομαδα θα ειχε εκτιναχθει και δεν θα κινδυνευε ποτε απο την καταστροφη και θα ειχε σωσει και την υστεροφημία του ζαγορακη?για τα 500 χιλιαρικα παραπανω που θα τον ζητουσε ο ΑΣ?
ο σαββιδης ουτε ξερει τι εστει ΠΑΟΚ ουτε και αγαπαει τον ΠΑΟΚ, ο ΠΑΟΚ απλα ειναι γι αυτον ενα εργαλειο-μεσο που θα τον κανει να πετυχει τους σκοπους του και οταν τους πετυχει το μεσο ΠΑΟΚ θα του ειναι αχρηστο και το πιο πιθανο ειναι να το παραπεταξει σε μια γωνια οπως εκανε και με την αλλη μεγαλη του ΄΄αγαπη΄΄ την ομαδα της ροστοφ, που τους απειλουσε ακομα οτι θα τους παει και στα δικαστηρια για 100 χιλιαρικα χροστουμενα.
και για να προλαβω τους κακεντρεχεις αλλα και οσους καταλαβουν λαθος το νοημα των οσων γραφω, να πω οτι δεν λεω να μην στηριξουμε τον σαββιδη,αλλα να τον στηριξουμε με την ιδιοτητα του μεγαλομετοχου και του ανθρωπου που τωρα μαθαινει τον ΠΑΟΚ και οχι με την παπικη ιδιοτητα, του ανθρωπου που κατεχει το αλαθητο
ΥΓ ειδες ταγμα ολα κεφαλαια μονο για παρτη σου και ας με κουραζεις παραπανωsourmenetes έγραψε:Εσυ που ξερεις τι ξερει ο Σαββιδης για τον ΠΑΟΚ???δεν ξερω ,αλλα δεν τον θυμάμαι να ανηκει στην οικογενια της ομαδας μεχρι προτινοςdesperando έγραψε:επειδη βλεπω πολλοι απο σας εχετε αγιοποιησει τον σαββιδη ΄΄και καλα κανετε δικαιομα σας ειναι΄΄θελω να σας ρωτησω γιατι δεν ηρθε ο σαββιδης στην ζαγορακια εποχη οπου με ενα μικρο κλικ η ομαδα θα ειχε εκτιναχθει και δεν θα κινδυνευε ποτε απο την καταστροφη και θα ειχε σωσει και την υστεροφημία του ζαγορακη?για τα 500 χιλιαρικα παραπανω που θα τον ζητουσε ο ΑΣ?
ο σαββιδης ουτε ξερει τι εστει ΠΑΟΚ ουτε και αγαπαει τον ΠΑΟΚ, ο ΠΑΟΚ απλα ειναι γι αυτον ενα εργαλειο-μεσο που θα τον κανει να πετυχει τους σκοπους του και οταν τους πετυχει το μεσο ΠΑΟΚ θα του ειναι αχρηστο και το πιο πιθανο ειναι να το παραπεταξει σε μια γωνια οπως εκανε και με την αλλη μεγαλη του ΄΄αγαπη΄΄ την ομαδα της ροστοφ, που τους απειλουσε ακομα οτι θα τους παει και στα δικαστηρια για 100 χιλιαρικα χροστουμενα.
και για να προλαβω τους κακεντρεχεις αλλα και οσους καταλαβουν λαθος το νοημα των οσων γραφω, να πω οτι δεν λεω να μην στηριξουμε τον σαββιδη,αλλα να τον στηριξουμε με την ιδιοτητα του μεγαλομετοχου και του ανθρωπου που τωρα μαθαινει τον ΠΑΟΚ και οχι με την παπικη ιδιοτητα, του ανθρωπου που κατεχει το αλαθητο
Για τα ιδεωδη του τι γνωριζεις???δεν γνωριζω τιποτα, αλλα δεν πιστευω ενας αγιος να καταφερε να κανει περιουσια στην μετακομουνιστικη ρωσια
Οταν εμεις πηγαμε στη φενερ το ιδιο καλοκαιρι στα πατρια εδαφη ο ιβαν ηταν ενας απο αυτους που επαιξε ρολο για να παμε εμεις οι απλοι και συναισθηματικοι να κανουμε λειτουργια..
Ο ιβαν εφτασε με τζετ στην "Πατριδα" για να ειναι εκει...αν ισχυει μπραβο του
Λες να μην ξερει τι αντιπροσωπευει ο ΠΑΟΚ???
Αυτα που γραφει το επισημο site της παε τα ειχες ξαναδει ποτε γραμμενα???στο επισημο σαιτ εχω δει και μια φωτογραφια που μαλλον ηταν εκει για λαϊκη καταναλωση
Εγω δε λεω οτι δε θα κανει και αλλα πραγματα ή δε θα ωφεληθει...Αλλα ξερει που βρισκεται..ολα θα τα δειξει η ιστορια, μακαρι.
Ποτε ειδες προεδρο να μιλαει ετσι για την εθνικη που ολοι κοιτανε πως δε θα παιξουνε οι παιχτες της ομαδας τους στην εθνικη μπας και χτυπησει κανενας..στα τετοια μου η εθνικη εγω ΠΑΟΚ ειμαι μονο
Να μαθουμε να μην κρινουμε απο μεμονωμενα περιστατικα..Γιατι δε θεωρω μεγαλυτερο προβλημα τη φυγη του Παμπλο απο τα χρεη του ΠΑΟΚ.ειναι δυο τελειως διαφορετικα πραγματα,συμααντικα και τα δυο αλλα δεν μπορουν να μπουν στην ιδια ζυγαριαΟ παμπλο ητανε και θα ειναι κεφαλαιο για τον ΠΑΟΚ και μακαρι να βρισκοταν χρυση τομη να μεινει για παντα εδω σε οποιοδηποτε ποστο(αν και δεν ξερουμε τι μας επιφυλλασει το μελλον),αλλα δεν μπορω να μειωνω καποιον απο μια ενεργεια.αν εχεις καταλαβει οτι μειωνω τον Ιβαν τοτε σε διαβεβαιω οτι κανεις λαθος, ειμαι υπερ του Σαββιδη και ευχομαι ο ΠΑΟΚ να μεγαλουργήσει, απλα δεν θα του δωσω ποτε το αλαθητο,αυτο ειναι ολο το πόιντ μου
Γιατι θα μπορουσα να ειχα μειωσει τον παμπλο πανω απο 10 φορες που μας κρεμασε...
ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΜΩΣ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΣΥΝΟΛΙΚΑ..