Γιώργος Δώνης
Re: Γιώργος Δώνης
Βιβιάν Κουμαλό νομίζω είναι επιλογή Δώνη... αυτοί είναι και οι πιο τραγική απο όλους, αν δεν μπορεί να τούς κάνει να παίξουν μπάλα, να βγει να το πει ότι αυτοί είναι αδιάφοροι, ή ότι δεν μπορώ να κάνω σωστά την δουλειά μου και να παραιτηθεί, στον ΠΑΟΚ είναι προπονητής όχι στα Ανω Κρανιά
Στο πρωτάθλημα αυτό που η κούλα θα κινδύνευε και ο βάζελος θα ήταν ανύπαρκτος..tera12tera έγραψε:moican ....πες μου σε παρακαλώ σε ποιο πρωτάθλημα η "Τύχη, συγκυρία, ανυπαρξία αντιπάλων.." , έφεραν μια ομάδα στην δεύτερη θέση ;;
Όσο για την ανυπαρξία αντιπάλων (ιδιαίτερα σε ατομικό επίπεδο ) διαφωνώ κάθετα ...
Κατά τα άλλα , μακάρι ρε moican να διαφωνούμε και στο ενδιάμεσο ο ΠΑΟΚ να έχει τελειώσει 2ος ......![]()
![]()
Όλα τα φαινόμενα που τα διαπιστώνει αλλά δεν μπορεί να τα λύσει ποιος ευθύνεται, εγώ?
Χθες μας είπε ότι στην προπόνηση παίζουμε καλύτερα..
Ε, ποιος ευθύνεται και γιατί δεν το διορθώνει..?
tera12tera έγραψε: "Ετο Βιβιαν Κουμαλο Φωτακης Λαζαρ Γεωργιάδης Λινο απλά δεν υπάρχουν..... αυτό είναι ευθύνη του προπονητή"
Τι να τους κάνει δηλαδή για να παίξουν καλύτερα ;;; Αυτό μπορούν , αυτό παίζουν ... Αλήθεια ποιοί από αυτούς θα ήταν στην 11άδα σε μια σοβαρή ομάδα ;;;
Φωτάκης , Λάζαρ και Λίνο δεν θα ήταν σε καμία 11αδα σε σοβαρή ομάδα ε?
Αυτό αρκεί, αντίο από εμένα
- tera12tera
Οι περσινοί Φωτάκης , Λαζάρ και (προπέρσινος) Λίνο 100% . Αυτοί που βλέπουμε φέτος ΟΧΙ και πάλι ΟΧΙ ...Καλό βράδυ από μένα
μοικανέ διαφωνώ σε κάτι που είπες σε 2 ποστ σου στις τελευταίες 2 σελίδες.
και διαφωνώ ολοκληρωτικά
λες ότι ο βάζελος είναι ανύπαρκτος
μέγα λαθος κατά την άποψή μου. μικροσυγκυρίες τον έφεραν χαμηλότερα από εμάς.
μαζί θα είμασταν αν δεν είχε τους -3 στο ξεκίνημα και τον καλύτερό του παίκτη τραυματία εδώ και ένα χρόνο.
έχει και μεγαλύτερο μπάτζετ από μας. στα υπόψιν
αυτά τα "ο βάζελος που δεν υπάρχει" μας φάγανε, γιατί μηδενίζουμε τις άλλες ομάδες.
μέσα στο γήπεδο δεν παίζουμε μόνοι μας και το βλέπετε σε κάθε αγωνηστική.
δε λέω ότι οι υπόλοιπες ομάδες είναι κάτι το τρομερό, αλλά ούτε εμείς είμαστε.
σε παρόμοια επίπεδα κινούμαστε οι περισσότεροι
και επειδή ΟΛΑ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΣΤΑ ΠΛΕΙ ΟΦ, και ο βάζελος είναι πιο έμπειρος στη διαχείριση αυτων των παιχνιδιών, φοβάμαι ότι εκεί θα φάμε μεγάλη νίλα αν πάμε έτσι ψηλωμένοι και "ποιος βάζελος μωρέ, ο πεθαμένος"
και διαφωνώ ολοκληρωτικά
μαζί θα είμασταν αν δεν είχε τους -3 στο ξεκίνημα και τον καλύτερό του παίκτη τραυματία εδώ και ένα χρόνο.
αυτά τα "ο βάζελος που δεν υπάρχει" μας φάγανε, γιατί μηδενίζουμε τις άλλες ομάδες.
και επειδή ΟΛΑ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΣΤΑ ΠΛΕΙ ΟΦ, και ο βάζελος είναι πιο έμπειρος στη διαχείριση αυτων των παιχνιδιών, φοβάμαι ότι εκεί θα φάμε μεγάλη νίλα αν πάμε έτσι ψηλωμένοι και "ποιος βάζελος μωρέ, ο πεθαμένος"
Όταν λέω ανύπαρκτος εννοώ ότι δεν είναι ανταγωνιστικός..
Τώρα θες με τους 3 βαθμούς μείον, θες με τους τραυματισμούς, έχεις δίκιο γιατί αυτή είναι η αλήθεια..
Το ίδιο λένε και οι βάζελοι, ότι συγκυριακά βρέθηκαν χαμηλά και ότι με την αλλαγή προπονητή,θα μπουν στα πλει οφ και εκεί θα πάρουν την δεύτερη θέση..
Το θέμα είναι εμείς τι κάνουμε μέχρι τότε....
Τώρα θες με τους 3 βαθμούς μείον, θες με τους τραυματισμούς, έχεις δίκιο γιατί αυτή είναι η αλήθεια..
Το ίδιο λένε και οι βάζελοι, ότι συγκυριακά βρέθηκαν χαμηλά και ότι με την αλλαγή προπονητή,θα μπουν στα πλει οφ και εκεί θα πάρουν την δεύτερη θέση..
Το θέμα είναι εμείς τι κάνουμε μέχρι τότε....
άποψή μου, το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι 2 ποιοτικοί μεσοεπιθετικοί. ή 1 μεσοεπιθετικός και 1 σέντερ μπακ
Συμφωνώ αυτη η απαξίωση των αντιπάλων μας έφαγε πολλες φορές τα "ποιος βαζελος " κλπ. Ειναι το καλλιτερο όπλο του βαζελου να μας πάρει την δεύτερη θέση .....danirifle έγραψε:μοικανέ διαφωνώ σε κάτι που είπες σε 2 ποστ σου στις τελευταίες 2 σελίδες.
και διαφωνώ ολοκληρωτικά
Οσο το " είμαστε δεύτεροι έλλειψη αλλου" ειναι το γνωστό όταν δεν γουστάρουμε συνήθως τον προπονητη και κάποτε και την διοίκηση να λέμε το "πάμε με αυτόματο πιλότο" αν ειναι όμως ο προπονητής της τα αρεσκείας μας αρχίζουμε το λιβανισμα ......
ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
- kataramenos5
Ενώ το σκέτο "είμαστε δεύτεροι" όταν δεν μπορούμε να αντικρούσουμε τα επιχειρήματα του άλλου.eorptol έγραψε:
Οσο το " είμαστε δεύτεροι έλλειψη αλλου" ειναι το γνωστό όταν δεν γουστάρουμε συνήθως τον προπονητη

αυτό το τόπικ μπορεί να σου κάνει τα νεύρα τσατάλια αν είσαι λίγο χάλια
αλλά μπορεί και να σου προσφέρει πολύ γέλιο αν έχεις καλή διάθεση
ΦΟΥΛ ΙΝΤΡΙΓΚΑ ΟΜΩΣ
Επομένως δουλεύει ο αυτοματος πιλότος ρε τι συστήματα εχει αυτος ο ΠΑΟΚ μέχρι και αυτόματο πιλότο τελευταίας τεχνολογίας .....kataramenos5 έγραψε:Ενώ το σκέτο "είμαστε δεύτεροι" όταν δεν μπορούμε να αντικρούσουμε τα επιχειρήματα του άλλου.eorptol έγραψε:
Οσο το " είμαστε δεύτεροι έλλειψη αλλου" ειναι το γνωστό όταν δεν γουστάρουμε συνήθως τον προπονητη
Δεν παίζουμε καλα και παίρνουμε αποτελέσματα αυτο σε αρκεί ; Οχι
Θα μπορούσαμε να παίζαμε καλα και να παίρναμε αποτελέσματα που ειναι το ιδανικό αλλα το χειρότερο θα ηταν να παίζαμε καλα και να μην παίρναμε αποτελέσματα

Στο μόνο που συμφωνούμε ολοι ειναι ότι υπάρχει μεγάλη ανάγκη ενίσχυσης της ομαδας τώρα ......
Φτάσαμε μέσα Δεκέμβρη και μετά από 5,5 μήνες η ομάδα ακόμα δε μπορεί να κυκλοφορήσει τη μπάλα, 8 στις 10 πάσες είναι προς τα πίσω επειδή δεν υπάρχει καμια κίνηση των παιχτών χωρίς μπάλα, δεν έχουμε δει ένα στημένο να πούμε αυτό είναι δουλεμένο στη προπόνηση, μια κάθετη πάσα να σπάσει μια κλειστή άμυνα, μια αντεπίθεση να ξεδιπλωθεί η ομάδα με 3-4 παίχτες, σχεδόν όλες μας οι επιθέσεις καταλήγουν σε καμινάδες, φάσεις με το σταγονόμετρο , τα παιχνίδια τα παίρνουμε με τα 1000 ζόρια κι αυτό με εκλάμψεις παιχτών. Παρόλα αυτά συζητάμε ακόμα αν κάνει ο Δωνης η όχι.
Εσύ όταν θα μάθεις να μιλάς και να γράφεις κανένα επιχείρημα, τότε να αναφερθείς σε εμένα..eorptol έγραψε: Συμφωνώ αυτη η απαξίωση των αντιπάλων μας έφαγε πολλες φορές τα "ποιος βαζελος " κλπ. Ειναι το καλλιτερο όπλο του βαζελου να μας πάρει την δεύτερη θέση .....
Οσο το " είμαστε δεύτεροι έλλειψη αλλου" ειναι το γνωστό όταν δεν γουστάρουμε συνήθως τον προπονητη και κάποτε και την διοίκηση να λέμε το "πάμε με αυτόματο πιλότο" αν ειναι όμως ο προπονητής της τα αρεσκείας μας αρχίζουμε το λιβανισμα ......
"Το ποιος βάζελος"
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ
από eorptol » Πέμ Οκτ 04, 2012 9:12 pm
μονο εγω ειδα οτι η τοτεναμ βαριοταν και περιμενε πως και πως να ληξη για να τελειωσει η αγγαρεια ?
η πλακα ειναι οτι οι βαζελοι νομιζουν οτι παιξανε μπαλαρα η ξανθη θα τους προσγειωσει την κυριακη μονο καρνεζης σισοκο υπαρχει σε αυτους τιποτε αλλο ......
αυτος ο τσωχος τι πρασινα γυαλια φορουσε ρε λιγη τσιπα δεν εχει ? ντροπη του
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
από eorptol » Κυρ Σεπ 16, 2012 9:44 pm
Το ΠΑΟΚ -Αστέρας μπροστα στο αεκ-ρουλης μοιάζει σαν παιχνιδη μπαρτσελονα - Ρεάλ ....απίστευτα χαμηλή η ποιότητα των κιτριανιρηδων βορείων και νοτιων
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
από Odi » Σάβ Σεπ 01, 2012 9:39 am
Όποιος είδες χθες το παιχνίδι του βάζελου είδε και τις δυνατότητες του.Μια μέτρια ομάδα είναι που στηρίζεται σε έναν παίκτη και μόνο (Σισοκό).Μπροστα οικοδόμος-Μαυρίας-Τοτσέ και Πετρόπολουλος είναι για τα σκυλιά.Στο κέντρο άφαντοι και αμυντικά ευάλωτοι.
Συμπέρασμα:Μην υπερβάλλετε τόσο και κράζετε λόγω του αποκλεισμού μας.Εχετε πίστη στην ομάδα.Λίγο ρε παιδί μου.Αγαπήστε τον ΠΑΟΚ επιτέλους.
Να θυμίσω πέρσυ που ο βάζελος διεκδίκησε το πρωτάθλημα είχε αποκλειστεί από την Μακάμπι Τελ Αβίβ.Οπότε όλα γίνονται.
Κορυφή
από eorptol » Σάβ Σεπ 01, 2012 9:43 am
Το λες ρε φίλε εχει βιτολο πλάκα κανεις τρια επίπεδα πάνω απο μας ειναι

από slidar » Τετ Οκτ 03, 2012 2:53 pm
Να βγει ο μανιακ να μας πει για των 2 κλασεις ανωτερο βαζελο .. που πλεον δεν εχει μαντηλι να κλαψει..
Πλεον στο ελληνικο πρωταθλημα με την εισοδο του ΙΒΑΝ υπαρχει αλλαγη στον συσχετισμο δυναμεων..
Δεν τα λεμε εμεις.. οι g@y τα λενε.. που εχει ηδη αρχισει το σωβρακακι να βρωμαει σΚ@ΤΙΛ@..
Κορυφή
από eorptol » Τετ Οκτ 03, 2012 2:59 pm
Ρε συ δεν αφήνεις να πέσει τίποτε κάτω χιούμορ έκανε το παιδι το παρεξήγησες
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Καλύτερα λοιπόν να μασάς εσύ, παρά να μιλάς που θα μιλήσεις σε εμένα για λιβάνισμα και για "αυτόματο πιλότο"...
Κόψε λοιπόν την ειρωνεία γιατί θα σε στείλω μια και καλή..και βγάλε και το 50 από το προφιλ σου...
ούτε 25 δεν είσαι...
- kataramenos5
Η ανησυχία μου αγαπητέ (κατα τ άλλα) eorptol είναι ότι αν δε διορθωθούν αυτά (τρόπος ανάπτυξης,αμ. λειτουργία κλπ) θα μπεις μεν δεύτερος στα play off αλλα δε ξέρω τι θέση θα βγείς με ανεβασμένο ζέλο, ατρόμητο κλπ.Καλά είναι να καμαρώνουμε το τώρα αλλά να βλέπουμε λίγο και τι έρχεται.Και φυσικά ξαναλέω οτι ούτε ο Δώνης είναι τυφλός ,ούτε εμείς καλύτεροι προπονητές απ το Δώνη.Τα προβλήματα όμως συνεχίζονται κι αυτός είναι αρμόδιος να δώσει λύση.Τα περιθώρια στενεύουν .Δε μπορεί να τελειώνει ο Α' γύρος και να μαστε στο "τα κάνουμε στην προπόνηση αλλά στον αγώνα.."eorptol έγραψε: Επομένως δουλεύει ο αυτοματος πιλότος ρε τι συστήματα εχει αυτος ο ΠΑΟΚ μέχρι και αυτόματο πιλότο τελευταίας τεχνολογίας .....
Δεν παίζουμε καλα και παίρνουμε αποτελέσματα αυτο σε αρκεί ; Οχι
Θα μπορούσαμε να παίζαμε καλα και να παίρναμε αποτελέσματα που ειναι το ιδανικό αλλα το χειρότερο θα ηταν να παίζαμε καλα και να μην παίρναμε αποτελέσματα:)
Στο μόνο που συμφωνούμε ολοι ειναι ότι υπάρχει μεγάλη ανάγκη ενίσχυσης της ομαδας τώρα ......
- kataramenos5
ο υπολογισμός της αξίας του Δώνη είναι πολύ απλός.
Ο Δώνης είναι τόσο χειρότερος του Τσιώλη, όσο καλύτερο είναι το υλικό του ΠΑΟΚ από το υλικό του Αστέρα. Και όταν λέω υλικό εννοώ τους παίχτες που έχει ο προπονητής στη διάθεσή του, όχι τα ρόστερ των ομάδων (δηλαδή δεν μετράω τον Γκαρσία).
Επομένως όποιος λέει ότι το υλικό του ΠΑΟΚ είναι 2 φορές καλύτερο από του Αστέρα, εγώ του λέω ότι ο Τσιώλης είναι 2 φορές καλύτερος από το Δώνη.
Είναι θαύμα ότι ένας προπονητής επιπέδου Τσιώλη μας έχει φέρει σε αυτή τη θέση.
Όσοι ονειρεύονται προπονηταράδες, παιχταράδες και γηπεδάρες φέτος ή του χρόνου καλά ξυπνητούρια.
Ο Δώνης είναι τόσο χειρότερος του Τσιώλη, όσο καλύτερο είναι το υλικό του ΠΑΟΚ από το υλικό του Αστέρα. Και όταν λέω υλικό εννοώ τους παίχτες που έχει ο προπονητής στη διάθεσή του, όχι τα ρόστερ των ομάδων (δηλαδή δεν μετράω τον Γκαρσία).
Επομένως όποιος λέει ότι το υλικό του ΠΑΟΚ είναι 2 φορές καλύτερο από του Αστέρα, εγώ του λέω ότι ο Τσιώλης είναι 2 φορές καλύτερος από το Δώνη.
Είναι θαύμα ότι ένας προπονητής επιπέδου Τσιώλη μας έχει φέρει σε αυτή τη θέση.
Όσοι ονειρεύονται προπονηταράδες, παιχταράδες και γηπεδάρες φέτος ή του χρόνου καλά ξυπνητούρια.