71.Παναγιώτης Γλύκος
Re: 71.Παναγιώτης Γλύκος
Μπραβο στον Γλυκο. Η ασταθεια του ανα εμφανιση ειναι το μεγαλυτερο του μειονεκτημα,καθως θεωρω σε εμφανισεις εχει αγγιξει κορυφη αλλα και πατο ανα καιρους.
Επιμενω πως πρεπει να παρουμε ΠΟΛΥ καλη μεταγραφη στον ασσο,κραταμε Γλυκο σαν δευτερο τερματοφυλακα οπωσδηποτε ομως
Επιμενω πως πρεπει να παρουμε ΠΟΛΥ καλη μεταγραφη στον ασσο,κραταμε Γλυκο σαν δευτερο τερματοφυλακα οπωσδηποτε ομως
- PAOK_Antarctica
goran 64 έγραψε:++++ 4....
Μπράβο Παναή, συνέχα έτσι!!!![]()
![]()
![]()
![]()

Μπράβο ρε Παναή, έχεις κάκαλα ρε παλίκαρε!!!!

M.V.P.άρα μιας ολόκληρης χρονιάς λλλέέέμμμεεε!!!!

- Dinos_Liverpool
Μπράβο, παλίκαρε!
Εγώ σε πιστεύω για βασικό και δεν πα να λένε οι άλλοι. Θαρρείς και υπάρχει ένας τερματοφύλακας στον κόσμο που δεν κάνει λάθη. Όσο έπαιξε φέτος ήταν, στη συντριπτική πλειοψηφία των παιχνιδιών, πολύ καλός.
Εύγε, Παναγιώταρε!
Εγώ σε πιστεύω για βασικό και δεν πα να λένε οι άλλοι. Θαρρείς και υπάρχει ένας τερματοφύλακας στον κόσμο που δεν κάνει λάθη. Όσο έπαιξε φέτος ήταν, στη συντριπτική πλειοψηφία των παιχνιδιών, πολύ καλός.
Εύγε, Παναγιώταρε!
- navigator11
Μια χαρά τερματοφύλακας είναι. Για δεύτερος δε, ασυζητητί αξιόπιστη λύση. Εγώ εξακολουθώ να θεωρώ μέγα σφάλμα την πώληση του Σουηδού αλλά ...
Τρομερή απόκρουση έκανε! Να χάναμε και από γκολ του φαντομά πετριτς, εεεε οοοοοχιιιιι ρε παιδιά! έλεος δηλαδή!!
Τρομερή απόκρουση έκανε! Να χάναμε και από γκολ του φαντομά πετριτς, εεεε οοοοοχιιιιι ρε παιδιά! έλεος δηλαδή!!
- back in black
Βλέπω τη δουλειά να πηγαίνει για ομαδική κυβίσθηση οπαδών αλά Τζαβέλα,
Σοβαρά τώρα, νομίζω ότι έχει θέση στον ΠΑΟΚ, είναι σε εξαιρετική ηλικία, έχει πάρα πολλές παραστάσεις, είναι γυμνασμένος και έχει ένα εξαιρετικό ατου:κατορθώνει να γίνεται πάντα πρώτος τερματάς ακόμη και όταν όλοι οι υπόλοιποι τον θεωρούν δευτερο.Ρωτήστε Κρέσιτς, Ιτάνζ, Χακόμπο, Όλσεν, Βελίδη κλπ, αυτοί το ξέρουν απο πρώτο χέρι!!!
Σοβαρά τώρα, νομίζω ότι έχει θέση στον ΠΑΟΚ, είναι σε εξαιρετική ηλικία, έχει πάρα πολλές παραστάσεις, είναι γυμνασμένος και έχει ένα εξαιρετικό ατου:κατορθώνει να γίνεται πάντα πρώτος τερματάς ακόμη και όταν όλοι οι υπόλοιποι τον θεωρούν δευτερο.Ρωτήστε Κρέσιτς, Ιτάνζ, Χακόμπο, Όλσεν, Βελίδη κλπ, αυτοί το ξέρουν απο πρώτο χέρι!!!
-
- navigator11
Μια διόρθωση μόνο : Ο κρεσιτς δεν ήταν στην πραγματικότητα τερματάς! Πιο πολύ σε ... τερατά έφερνε. Κ μόνο η αναφορά του ονόματός του μου φέρνει τρέμουλο ...
Μα τι εβγαλε ρε παιδια, κανα βιντεο να την δουμε και μεις υπαρχει?stelyk έγραψε:Μια φαση εχασα σε ολο το ματς γιατι θα εσκαγα και ηταν αυτη η αποκρουση που ολοι λετε, τι εκανε πια?
- Dinos_Liverpool
τσιριγώτης έγραψε:Ελπίζω σε πώληση
Ε, ναι... ούτε για δεύτερος δεν κάνει ο "άχρηστος"!
- thanos-xanthi