μπα φιλαράκι orwell, εγώ πρώτη φορά είχα προαίσθημα για τον Μούσλι... ελπίζω να παίξει...Orwell έγραψε:τα προαισθήματα μας για τον Μούσλι παίζει να έχουν βάλει ίσα με 100 γκολ...απ' την άλλη ο Μούσλι himself σκέτος -χωρίς τα προαισθήματα- ούτε 10ioanmits έγραψε:Κρίμα ρε Ζλάταν... μακάρι να παίξεις την Κυριακή... είχα χθες όλη τη μέρα ένα προαίσθημα ότι εσύ θα τους το βάλεις...
11. Zlatan Muslimović
Re: 11. Zlatan Muslimović
Αυτό το τοπικ, παει να καταντήσει νοσηλευτικό ίδρυμα Μουσλιμοβιτς.
Εύχομαι Μουσλι να σε δω την Κυριακη να πετάς όπως μας έχεις συνηθίσει τελευταία. Άντε παλικάρι μου να σε δω να χτυπάς με πάθος τον δικέφαλο αετό στο στήθος σου. Άντε παλικάρι μου.

Εύχομαι Μουσλι να σε δω την Κυριακη να πετάς όπως μας έχεις συνηθίσει τελευταία. Άντε παλικάρι μου να σε δω να χτυπάς με πάθος τον δικέφαλο αετό στο στήθος σου. Άντε παλικάρι μου.
- DimisK
- Επικοινωνία:
Realcon έγραψε:Αυτό το τοπικ, παει να καταντήσει νοσηλευτικό ίδρυμα Μουσλιμοβιτς.![]()
![]()
Τι πάει, που κατάντησε....
Γιατί ρε αγόρι μου; Τι συμβαίνει με την πάρτυ σου; πόση υπομονή να κάνουμε πια; ΤΩΡΑ σε χρειαζόμαστε...
Μα αφου θα παιξει τελικα.....
Τον χρειαζομαστε πολυ παντως ειδικα για το αυριανο παιχνιδι........

Πάντως όταν βγαίνει την προηγούμενη μέρα να γλεντίσει παίζει καλύτερα... Γιατί αν δεν βγει και κάνει προπόνηση, σίγουρα θα τραυματιστεί....
Κάρφως τους ρε σκύλε...

Κάρφως τους ρε σκύλε...
Είναι μέσα στην αποστολή..
Τώρα το αν θα ξεκινήσει είναι στην κρίση του Ελ μεκάνικο..
Τώρα το αν θα ξεκινήσει είναι στην κρίση του Ελ μεκάνικο..
Ετοιμος ο «Μούσλι», εκτός ο Σαβίνι
Το μεγάλο ερωτηματικό που απασχολούσε τον Φερνάντο Σάντος τις τελευταίες μέρες απαντήθηκε, με τον καλύτερο τρόπο. Ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο γόνατο και προπονήθηκε κανονικά το Σάββατο (20/2), θέτοντας τον εαυτό του στη διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού για το ντέρμπι της Κυριακής (21/2, 19:00) με τον Παναθηναϊκό.
Η παρουσία του διεθνή Βόσνιου επιθετικού ήταν αμφίβολη, καθώς δεν προπονήθηκε την Παρασκευή (19/2), ενώ μία μέρα νωρίτερα είχε αποχωρήσει λίγο πριν το τέλος του προγράμματος, εξαιτίας των ενοχλήσεων αυτών.
Πλέον, συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, αλλά δεν είναι βέβαιο ότι ο Σάντος θα τον ξεκινήσει στην 11άδα του ντέρμπι της Τούμπας. Ο Πορτογάλος ετοίμαζε τον Εντίνιο και από τη στιγμή που εκείνος είναι πανέτοιμος, έχει ένα προβάδισμα για να βρίσκεται στο αρχικό σχήμα.
Από την άλλη πλευρά, στα αρνητικά του Σαββάτου ήταν η οριστικοποίηση της απουσίας του Μίρκο Σαβίνι, λόγω τραυματισμού. Ο Ιταλός δεν προορίζονταν για βασικός, αλλά είναι παίκτης που μπορεί να δώσει λύσεις σε αρκετές θέσεις στην άμυνα, καθώς στα άκρα δεν υπάρχουν εναλλακτικές, με δεδομένη την απουσία του τιμωρημένου Αραμπατζή. Ο Σάντος δεν έχει στη διάθεσή του τον επίσης τιμωρημένο Βιτόλο και τον τραυματία Φιλομένο.
Ετσι, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ο Πορτογάλος θα έχει τους Χαλκιά, Σνάουτσνερ, Λίνο, Κοντρέρας και Μαλεζά στην άμυνα (αουτσάιντερ ο Τσιρίλο), με τους Γκαρσία και Σορλέν στον κεντρικό άξονα, με τους Κριστιάνο, Ιβιτς και Βιεϊρίνια πίσω από τον Εντίνιο. Εκτός του Μουσλίμοβιτς, θέση στην 11άδα διεκδικεί και ο Φωτάκης.
Η Τούμπα θα είναι κατάμεστη, καθώς τα εισιτήρια έχουν ήδη εξαντληθεί, με τον ενθουσιασμό να είμαι μεγάλος στις τάξεις των οπαδών του «δικεφάλου». Αλλωστε, με νίκη ο ΠΑΟΚ θα μειώσει στους 2 βαθμούς τη διαφορά του από την κορυφή.
Στην αποστολή που επέλεξε ο Σάντος βρίσκονται οι Χαλκιάς, Κρέσιτς, Κουτσιανικούλης, Μαλεζάς, Παπάζογλου, Φωτάκης, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Κριστιάνο, Εντίνιο, Γκαρσία, Ιβιτς, Λίνο, Μουν, Μουσλίμοβιτς, Σορλέν, Σνάουτσνερ και Βιεϊρίνια.
http://www.sentragoal.gr/article.asp?ca ... id=7320345
GOGO ALANI!!!
Το μεγάλο ερωτηματικό που απασχολούσε τον Φερνάντο Σάντος τις τελευταίες μέρες απαντήθηκε, με τον καλύτερο τρόπο. Ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο γόνατο και προπονήθηκε κανονικά το Σάββατο (20/2), θέτοντας τον εαυτό του στη διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού για το ντέρμπι της Κυριακής (21/2, 19:00) με τον Παναθηναϊκό.
Η παρουσία του διεθνή Βόσνιου επιθετικού ήταν αμφίβολη, καθώς δεν προπονήθηκε την Παρασκευή (19/2), ενώ μία μέρα νωρίτερα είχε αποχωρήσει λίγο πριν το τέλος του προγράμματος, εξαιτίας των ενοχλήσεων αυτών.
Πλέον, συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, αλλά δεν είναι βέβαιο ότι ο Σάντος θα τον ξεκινήσει στην 11άδα του ντέρμπι της Τούμπας. Ο Πορτογάλος ετοίμαζε τον Εντίνιο και από τη στιγμή που εκείνος είναι πανέτοιμος, έχει ένα προβάδισμα για να βρίσκεται στο αρχικό σχήμα.
Από την άλλη πλευρά, στα αρνητικά του Σαββάτου ήταν η οριστικοποίηση της απουσίας του Μίρκο Σαβίνι, λόγω τραυματισμού. Ο Ιταλός δεν προορίζονταν για βασικός, αλλά είναι παίκτης που μπορεί να δώσει λύσεις σε αρκετές θέσεις στην άμυνα, καθώς στα άκρα δεν υπάρχουν εναλλακτικές, με δεδομένη την απουσία του τιμωρημένου Αραμπατζή. Ο Σάντος δεν έχει στη διάθεσή του τον επίσης τιμωρημένο Βιτόλο και τον τραυματία Φιλομένο.
Ετσι, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ο Πορτογάλος θα έχει τους Χαλκιά, Σνάουτσνερ, Λίνο, Κοντρέρας και Μαλεζά στην άμυνα (αουτσάιντερ ο Τσιρίλο), με τους Γκαρσία και Σορλέν στον κεντρικό άξονα, με τους Κριστιάνο, Ιβιτς και Βιεϊρίνια πίσω από τον Εντίνιο. Εκτός του Μουσλίμοβιτς, θέση στην 11άδα διεκδικεί και ο Φωτάκης.
Η Τούμπα θα είναι κατάμεστη, καθώς τα εισιτήρια έχουν ήδη εξαντληθεί, με τον ενθουσιασμό να είμαι μεγάλος στις τάξεις των οπαδών του «δικεφάλου». Αλλωστε, με νίκη ο ΠΑΟΚ θα μειώσει στους 2 βαθμούς τη διαφορά του από την κορυφή.
Στην αποστολή που επέλεξε ο Σάντος βρίσκονται οι Χαλκιάς, Κρέσιτς, Κουτσιανικούλης, Μαλεζάς, Παπάζογλου, Φωτάκης, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Κριστιάνο, Εντίνιο, Γκαρσία, Ιβιτς, Λίνο, Μουν, Μουσλίμοβιτς, Σορλέν, Σνάουτσνερ και Βιεϊρίνια.
http://www.sentragoal.gr/article.asp?ca ... id=7320345

GOGO ALANI!!!
Ειλικρινής απορία: Ότι τον αποκαλούσαν στην Ιταλία "γυάλινο", πλην του παπάρα του Ζαχαριάδη, ποιός άλλος το έχει γράψει; Νομίζω ότι άθελά μας, παίρνουμε μία φήμη από κάποιον που εμφανώς κάνει πλάκα και "λέγε-λέγε" (όπως φέρεται να έλεγε και ο Γκέμπελς) την μετατρέπουμε σε είδηση.
Ο παίχτης στην Ιταλία είχε συνήθως 25 συμμετοχές το χρόνο και στις μισές από αυτές έμπαινε αλλαγή γύρω στο 70'. Θυμάμαι έναν τραυματισμό του λίγο καιρό πριν έρθει στον ΠΑΟΚ. Αλλά επειδή τα χρόνια περνούν και η μνήμη εξασθενεί, θα παρακαλούσα όσους αναπαράγουν την "ιταλική" φήμη περί της υαλώδους κατάστασης του Βόσνιου, να παραθέσουν και το αντίστοιχο link.
Δεύτερη απορία: Διαβάζοντας τις δηλώσεις Μούσλι για τον πιο σημαντικό αγώνα της τριακονταετίας, δύο είναι οι πιθανές εξηγήσεις:
1) Ο Μούσλι το διάστημα που ήταν τραυματίας, όντας στο κρεβάτι του πόνου (άντε και με ένα μπουκάλι δίπλα, για τους κακεντρεχείς
), διάβαζε την ιστορία του ΠΑΟΚ. Έχοντας πάρει αγκαλιά το laptop, άνοιγε την αλεπυρά και έμπαινε στην αρχική σελίδα που δεν ήταν άλλη από το PAOK Retro του paokmania forum. Εκεί έμαθε για το τελευταίο πρωτάθλημα του 1985, για την νίκη μέσα στην Αθήνα επί του ΠΑΟ και την διαφορά των τριών βαθμών που έγινε πέντε και για το γκολ ενός άλλου Βόσνιου, του ξιφία Ράντε Πάπριτσα. Είδε τις φωτογραφίες και τα αποκόμματα των εφημερίδων του Praktorinou και του Gordon, συγκινήθηκε και ξεστόμισε την γνωστή πλέον ατάκα.
2) Ο δημοσιογράφος πριν ξεκινήσει τις ερωτήσεις, φρόντισε να ενημερώσει τον Μούσλι ότι ο ΠΑΟΚ έχει 25 χρόνια να πάρει πρωτάθλημα. Ο Βόσνιος χρησιμοποίησε στην απάντησή του την πρόσφατα αποκτηθείσα γνώση, όπως το παιδάκι δείχνει τα καινούρια του παπούτσια.
Άσχετα με το τί θα ήθελα να πιστεύω, η δεύτερη εξήγηση μου φαίνεται πολύ πιο πιθανή.
Η συνέντευξη εδώ.

Δεύτερη απορία: Διαβάζοντας τις δηλώσεις Μούσλι για τον πιο σημαντικό αγώνα της τριακονταετίας, δύο είναι οι πιθανές εξηγήσεις:
1) Ο Μούσλι το διάστημα που ήταν τραυματίας, όντας στο κρεβάτι του πόνου (άντε και με ένα μπουκάλι δίπλα, για τους κακεντρεχείς

2) Ο δημοσιογράφος πριν ξεκινήσει τις ερωτήσεις, φρόντισε να ενημερώσει τον Μούσλι ότι ο ΠΑΟΚ έχει 25 χρόνια να πάρει πρωτάθλημα. Ο Βόσνιος χρησιμοποίησε στην απάντησή του την πρόσφατα αποκτηθείσα γνώση, όπως το παιδάκι δείχνει τα καινούρια του παπούτσια.

Άσχετα με το τί θα ήθελα να πιστεύω, η δεύτερη εξήγηση μου φαίνεται πολύ πιο πιθανή.

Η συνέντευξη εδώ.
μηπως δεν ειναι γυαλινοι οι παιχτες αλλα κατι δεν γινεται καλα με το ιατρικο τιμ??
ο φιλομενο 2 μηνες να επιστρεψει απο θλαση και ο τσιριλο το ιδιο τα πιο προσφατα παραδειγματα
ο φιλομενο 2 μηνες να επιστρεψει απο θλαση και ο τσιριλο το ιδιο τα πιο προσφατα παραδειγματα
- DimisK
- Επικοινωνία:
Ας παίξει σήμερα μπάλα, να κάνει τη δουλειά του και τα άλλα τα βρίσκουμε...
- sourmenetes
- Moderator
Πιστευω θα την κανει dimisk...Και αν οχι με γκολ θα βοηθησει πολυ μπροστα...Ιδωμεν...
Παλικαρε... Μην ξεχάσεις το χτύπημα στο στήθος σου σήμερα, εκεί που βρίσκεται ο Δικέφαλος Αετός.
Θέλω να το δωωωωω μα πόσο θέλω να το δω!!!
Δυο φορές Μουσλι... Δυο φορές!!!
Θέλω να το δωωωωω μα πόσο θέλω να το δω!!!
Δυο φορές Μουσλι... Δυο φορές!!!
- DimisK
- Επικοινωνία:
Και δύο...και τρεις...και τέσσερις...
Έτσι, για να λιώσουμε στην ανατριχίλα και να δακρύσουμε.....
Έτσι, για να λιώσουμε στην ανατριχίλα και να δακρύσουμε.....