Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2025-2026
- sourmenetes
- Moderator
Re: Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2025-2026
Η ομάδα έβγαζε τόση σιγουριά χθες που δε σε τρόμαζε ότι δε θα το πάρει
Αν παίξει έτσι και με βαζελο θα είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί
Αν παίξει έτσι και με βαζελο θα είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί
- These users thanked the author sourmenetes for the post:
- PaokCuba4
- PAOKevolution
Κουβανέ και λοιποί, διορθώστε με αν κάνω λάθος, αλλά μου φαίνεται πως την επίδοση και την διάρκεια που έχει σε εμάς ο Ερναντεζ δεν την είχε στο λαγό.
Μακάρι να μας κουβαλήσει στους τελικούς.
Γεμίστε το γήπεδο!
Γεμίστε το γήπεδο!
- thomas Murg
Γραφειοκρατία. Γενικά το να πάρεις Ελληνική υπηκοότητα θέλει χρόνο ακόμα και να είσαι αθλητής. Δεν παίρνεις το διαβατήριο σε ένα εξάμηνο.
Και επίσης θέλει διασυνδέσεις και σχέσεις με πολιτικά πρόσωπα. Εδώ τους το έταξε η κυβέρνηση και δεν το έχουν κάνει.
Και επίσης θέλει διασυνδέσεις και σχέσεις με πολιτικά πρόσωπα. Εδώ τους το έταξε η κυβέρνηση και δεν το έχουν κάνει.
Περιέργως είμαι πολύ αισιόδοξος για τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό.
Δεν κάνεις λάθος. Είναι η αλήθεια. Ο Ερνάντεζ φέτος κάνει γενικά την καλύτερη χρονιά της καριέρας του. Σίγουρα κάνει πολύ καλύτερη σε σχέση με τα χρόνια του στον Παναθηναϊκό. Όχι κυρίως λόγω αριθμών αλλά λόγω παρουσίας του στα μεγάλα παιχνίδια. Ενώ τότε είχε τα νούμερα, τον έβλεπες να χάνεται όταν κρίνονταν τίτλοι.PAOKevolution έγραψε: Παρ 10 Απρ 2026, 12:41 Κουβανέ και λοιποί, διορθώστε με αν κάνω λάθος, αλλά μου φαίνεται πως την επίδοση και την διάρκεια που έχει σε εμάς ο Ερναντεζ δεν την είχε στο λαγό.
Γεμίστε το γήπεδο!
Τώρα συνδυάζει και τα δύο ενώ διατηρεί απίστευτη σταθερότητα. Σε αυτό βοήθησε το γεγονός ότι παίζει πιο απελευθερωμένος. Και τι εννοώ. Ότι στον ΠΑΟΚ έχει μεν τον ηγετικό ρόλο που ήθελε αλλά έχει και έναν πασαδόρο που τον βοηθά να παίξει όπως θέλει ο ίδιος. Με τον Γιακομπσεν υπήρχε διαφορά στο πως ήθελε να παίζει, ενώ με τον Ιερρεθουελο πάντα δυσκολευόταν. Το έχει δηλώσει και ο ίδιος.
Λογικό είναι. Από το τέταρτο παιχνίδι και μετά δείξαμε την εικόνα που πρέπει.Ettien26 έγραψε: Παρ 10 Απρ 2026, 13:12 Περιέργως είμαι πολύ αισιόδοξος για τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό.
Το ζήτημα είναι να το διατηρήσουμε.
Στους τελικούς είναι εναλλάξ οι έδρες ή 2-2-1;Maurice_Escargot έγραψε: Παρ 10 Απρ 2026, 09:20marsantos έγραψε: Παρ 10 Απρ 2026, 00:19 @Miles Είπα να γράψω κάτι κι εδώ![]()
![]()
![]()
Δε θα 'ναι κλάψα..
Καλό θα είναι..
Σάββατο 18 ξεκινάνε οι τελικοί..
Από τις 18 μέχρι τις 29..
Με γενέθλια να παρεμβάλλονται ένα θα είναι το σωστό..
Πρωτάθλημα και Κύπελλο και Ευρωπαϊκό..
Το λογικο θα ειναι ο δευτερος τελικος να διεξαχθει στις 21 του μηνος, Τριτη?
-
Μπαρκαρούτσος
Κάντε τον τελικό 24/04 κατά τις 9 το πρωί. Για έναν φίλο μου.
Δεν είναι ξανθός που παίζει μπάσκετ, μην είσαι ορκ. Μελαμψός είναι με αγριομουτσουνάρα και ζει στο Βορρά.
- These users thanked the author Μπαρκαρούτσος for the post (total 2):
- PaokCuba4, thomas Murg
Αυτές είναι αναλύσεις. Μπορώ τώρα να αυτομπαναριστώ και να αναλάβεις.Μπαρκαρούτσος έγραψε: Πέμ 09 Απρ 2026, 20:32
Σιγά τον Κουβανό και το βόλλεϋ που ξέρει.
Θέλεις ανάλυση δική μου;
Σημερινός Hernandez = χθεσινός Tyree
Hero volleyball, όλα από εκείνον τα περιμέναμε επιθετικά.
Αυτός είναι και ο φετινός ΠΑΟΚ γενικότερα. Άντε και με ολίγη από Kovacevic, όταν δεν θολώνει.
Δε γνωρίζει τον Μέγα Αλέξανδρο; Δεν είναι Έλλην.Μπαρκαρούτσος έγραψε: Παρ 10 Απρ 2026, 13:35
Δεν είναι ξανθός που παίζει μπάσκετ, μην είσαι ορκ. Μελαμψός είναι με αγριομουτσουνάρα και ζει στο Βορρά.
-
Μπαρκαρούτσος
Έχω μάθει βόλλεϋ στις αλάνες της δυτικής Θεσσαλονίκης και φαίνεται!PaokCuba4 έγραψε: Παρ 10 Απρ 2026, 13:36Αυτές είναι αναλύσεις. Μπορώ τώρα να αυτομπαναριστώ και να αναλάβεις.Μπαρκαρούτσος έγραψε: Πέμ 09 Απρ 2026, 20:32
Σιγά τον Κουβανό και το βόλλεϋ που ξέρει.
Θέλεις ανάλυση δική μου;
Σημερινός Hernandez = χθεσινός Tyree
Hero volleyball, όλα από εκείνον τα περιμέναμε επιθετικά.
Αυτός είναι και ο φετινός ΠΑΟΚ γενικότερα. Άντε και με ολίγη από Kovacevic, όταν δεν θολώνει.