Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
navigator11

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24

Δημοσίευση από navigator11 »

Λες και ο Λουτσέσκου δεν ξέρει να κρίνει ποιός τα αξίζει και ποιός όχι. Εμάς θα συμβουλευτεί. :mrgreen: :opaokara:

Έναν πολύ αξιόλογο δεξιό πλάγιο οπισθοφύλακα κι έναν να δίνει ανάσες ποιότητας μπροστά αριστερά. Και υπό προϋποθέσεις στόπερ, αν φύγει κάποιος. Οι ανάγκες αυτές είναι. Μπήκαμε στην κρίσιμη βδομάδα.
Jack_MeHoff

Δημοσίευση από Jack_MeHoff »

Rexaris έγραψε:Ο τωρινός ΠΑΟΚ, χωρίς καμμία μεταγραφή μπορεί να χτυπήσει τους φετινούς του στόχους. Μάλιστα η μια μεταγραφή που είναι σα να κάναμε είναι ο Μάρκος Αντόνιο.
Θα κάνουμε και άλλες δύο, τον βασικό φορ της Τανζανίας και τον αρχηγό της Εθνικής Νιγηρίας
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Καλα τωρα μην τρελαθουμε κιολας που δεν μας κανει ο Μειτε! Ο τυπος ειναι παιχταρα! Παρα το μπλαζε και βαριεστημενο στυλ του,ειναι ςξαιρετικος! Με εναν ταχυδυναμικο παρτενερ διπλα του θα κανει παπαδες!
Αν οντως αποκτηθει ο Μειτε τοτε ναι ειμαστε μια χαρά.
Εχουμε σιγουρους το καλοκαιρι Οζντοεφ Τσιγγαρα Μειτε και κινουμαστε ανετα στην αγορα για αλλα 2 χαφ.
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Ε χμ…. Παπαριες παλι. Επικοινωνιες ηττες και βουρ να αγορασουμε τον Μειτε. Να διορθωσουμε ενα λαθος με ενα ακομη (στα 4+1-1,2 μυρια τον χρονο 7 μυρια στην τριετια δηλαδη 2,3 τον χρονο).

Ξαναλεω οσο και να γουσταρα τον παικτη Μαξ για τα χαρακτηριστικα του (γρηγορος, αλτικος και εμπειρος σε ευρωπαικα γηπεδα στο κεντρο) δεν μενοιαζει που παει στον βαζελο αφου δεν ερχεται σε εμας. Εμενα με νοιαζει να καλυφθουν οι αναγκες της ομαδας αμεσα. Ξερουμε απο το καλοκαιρι για δεξι μπακ. Επισης ειδαμε τις ελλειψεις μας και τα προβληματα της ομαδας. Πηγε 21 Γεναρη και ακουμε για καποιον που ισως ερθει κλπ κλπ. Την ιδια ωρα που οι αλλοι φερνουν και ξαναφερνουν παικτες. Δηλαδη εμεις δεν μπορουμε να φερουμε? Ο ανταγωνισμος δυναμωνει σημαντικα. Οι αναγκες ειναι πολλες και τα παιχνιδια και οι απαιτησεις περισσοτερες.

Επισης δεν βλεπουμε οτι στο κεντρο πεφτει το ξυλο της αρκουδας και εμεις δεν εχουμε παικτες να δερνουν? Τετοια ομαδάρα που φτιαξανε γιατι δεν την στηριζουνε?

Α και το αλλο που οι παικτες δεν ερχονται και τις τελευταιες μερες των μεταγραφων πεφτουν οι τιμες κλπ κλπ. Με κουρασε το μπιρι μπιρι. Οταν χρειαζεσαι εναν η δυο παικτες πας και τους φερνεις.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Gospi έγραψε:Καλα τωρα μην τρελαθουμε κιολας που δεν μας κανει ο Μειτε! Ο τυπος ειναι παιχταρα! Παρα το μπλαζε και βαριεστημενο στυλ του,ειναι ςξαιρετικος! Με εναν ταχυδυναμικο παρτενερ διπλα του θα κανει παπαδες!
Αν οντως αποκτηθει ο Μειτε τοτε ναι ειμαστε μια χαρά.
Εχουμε σιγουρους το καλοκαιρι Οζντοεφ Τσιγγαρα Μειτε και κινουμαστε ανετα στην αγορα για αλλα 2 χαφ.
Ετσι
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

Δημοσίευση από FreeWatcher »

Εμένα ο Μεϊτε δεν μου αρέσει για χαφ με μισθό πάνω από εκατομμύριο και αγορά 4! Πολλά λάθη, πολύ αργός και πιο ικανός για κλειστά παιχνίδια παρά για ομάδα που παίζει κυριαρχικό ποδόσφαιρο. Σήμερα και πάλι δεν μου άρεσε. Καθένας βέβαια έχει την αποψη του. Πάντως αυτά τα ο Λουτσεσκου ξερει, ο Ρεμπε ξέρει, ο Μποτο ξέρει και μη μιλαει κανείς, τα ζησαμε! Μην τα ξαναπερασουμε. Κριμα ειναι. Τις αποφάσεις πρέπει να τις παίρνει ο οργανισμός ΠΑΟΚ και οχι ενας σωτηρας που αποφασιζει για ολα καθε φορα. Πανω που παμε να το βρουμε φετος! Και να μην υπογραψει ο Λουτσεσκου για του χρονου εγω παλι ΠΑΟΚ θα μαι. Και οπως βλέπετε τιποτα δεν ειναι σιγουρο!!!
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Totem_pk έγραψε:Ε χμ…. Παπαριες παλι. Επικοινωνιες ηττες και βουρ να αγορασουμε τον Μειτε. Να διορθωσουμε ενα λαθος με ενα ακομη (στα 4+1-1,2 μυρια τον χρονο 7 μυρια στην τριετια δηλαδη 2,3 τον χρονο).

Ξαναλεω οσο και να γουσταρα τον παικτη Μαξ για τα χαρακτηριστικα του (γρηγορος, αλτικος και εμπειρος σε ευρωπαικα γηπεδα στο κεντρο) δεν μενοιαζει που παει στον βαζελο αφου δεν ερχεται σε εμας. Εμενα με νοιαζει να καλυφθουν οι αναγκες της ομαδας αμεσα. Ξερουμε απο το καλοκαιρι για δεξι μπακ. Επισης ειδαμε τις ελλειψεις μας και τα προβληματα της ομαδας. Πηγε 21 Γεναρη και ακουμε για καποιον που ισως ερθει κλπ κλπ. Την ιδια ωρα που οι αλλοι φερνουν και ξαναφερνουν παικτες. Δηλαδη εμεις δεν μπορουμε να φερουμε? Ο ανταγωνισμος δυναμωνει σημαντικα. Οι αναγκες ειναι πολλες και τα παιχνιδια και οι απαιτησεις περισσοτερες.

Επισης δεν βλεπουμε οτι στο κεντρο πεφτει το ξυλο της αρκουδας και εμεις δεν εχουμε παικτες να δερνουν? Τετοια ομαδάρα που φτιαξανε γιατι δεν την στηριζουνε?

Α και το αλλο που οι παικτες δεν ερχονται και τις τελευταιες μερες των μεταγραφων πεφτουν οι τιμες κλπ κλπ. Με κουρασε το μπιρι μπιρι. Οταν χρειαζεσαι εναν η δυο παικτες πας και τους φερνεις.
Βασικά φαίνεται να σε νοιάζει πρωτίστως να καλυφθούν οι ανάγκες όπως θεωρείς εσύ ότι πρέπει να καλυφθούν, φίλε Για να τα λέμε ως έχουν. Επειδή δε γουστάρεις εσύ τον όποιον Μεϊτέ δεν πάει να πει ότι αν κρίνουν στην ομάδα όντως ότι τους κάνει δε θα κυνηγήσουν την περίπτωσή του. Χαλαρά λίγο, μόλις πριν λίγους μήνες τα ίδια γράφονταν εδώ μέσα και σήμερα ο ΠΑΟΚ είναι η μοναδική ομάδα που συμμετέχει σε 3 διοργανώσεις, έχοντας εξαιρετικές επιδόσεις. Δεν κατέστη εφικτό κάτι τέτοιο μόνο λόγω τύχης, έχει πέσει δουλειά από όλες τις κατευθύνσεις. Πώς να γίνει δηλαδή. Είναι αστείο να ξαναρχίζει το ίδιο γαϊτανάκι στην ουσία άνευ λόγου.
Totem_pk

Μα δεν ειναι το θεμα εαν μας κανει ο Μειτε η ο αλλος. Το θεμα ειναι εαν μας κανουν ΚΑΙ οι δυο. Ο Μειτε βγαζει ποιτικα 60λεπτα. Ο Οζντοεφ το ιδιο. Αρα και οι 4 χαφ μας ειναι πολυτιμοι στο ροτεισον. Επομενως με τις εντασεις που απιτουνται χρειαζομαι εναν ακομη.

Και οπως λεει το παλικαρι ποιο πανω εμεις παλι ΠΑΟΚ θα ειμαστε οτι κιαν γινει. Αλλα πλεον πιστευω οτι δεν ξερει ο ενας και ο αλλος πολλα περισσοτερα απο εμας. Πχ ξερει ο ρεμπε και πηγα στο μεγαλυτερο ματς της συγχρονης ιστοριας μας με Βιερινια και Ματος στα πιτς καιμε φουλ μπακ τον Κρεσπο. Ετσι ξερει και η θεια μου η μαριγουλα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Totem_pk την Δευ 22 Ιαν 2024, 01:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Totem_pk

Φιλε navigator. Ας καλυφθουν τουλαχιστον οι αναγκες που εχουν εκφραστει απο τους ανθρωπους της ομαδας. Εφυγε ο Σοαρες απο το κεντρο. Εφυγε και ο Λυρα. Αυτοι δεν πρεπει να καλυφθουν αριθμητικα καταρχην? Παλι παλινωδιες μου φαινεται οτι εχουμε. Ελπιζω να κανω λαθος και να με διαψευσουν παλι οπως το καλοκαιρι. Πραγματικα το ελπιζω. Απλα δεν μπορω μα ακουω παλι χαζες δικαιολογιες τις οποιες η αγαπη μου για την ομαδα με κανει να τις πιστευω.

Υ.Γ. Ο Μειτε μου αρεσει. Ειδικα σε ματς που θα παιζουμε ποιο κλειστα. αλλα θελει ο ανρθωπος και εναν διπλα του στο ποιο γρηγορο.
Άβαταρ μέλους
AlxNeapoli1

Δημοσίευση από AlxNeapoli1 »

Leonardo10 έγραψε:Και ο Εβρίτης έγραψε πάντως ότι αποφάσισαν να αγοράσουν τον Μειτε και ότι η ρήτρα είναι 3 όχι 4. Όποτε βλέπω γύρω στα 2-2.5 να τον παίρνουμε
Οποτε για να κανουμε απλα τα πραγματα, ο προπονητης αξιολογησε τον Μειτε καλυτερο του Μαξιμοβιτς και αποφασιστηκε το ποσο αυτο να δαπανηθει στον Μειτε. Προσωπικα θα ηθελα και τους δυο γιατι μας λειπει το σκυλιασμα και η δυναμη στα χαφ αλλα προφανως θα εχουν κατι στο μυαλο τους.
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

Δημοσίευση από FreeWatcher »

AlxNeapoli1 έγραψε:
Leonardo10 έγραψε:Και ο Εβρίτης έγραψε πάντως ότι αποφάσισαν να αγοράσουν τον Μειτε και ότι η ρήτρα είναι 3 όχι 4. Όποτε βλέπω γύρω στα 2-2.5 να τον παίρνουμε
Οποτε για να κανουμε απλα τα πραγματα, ο προπονητης αξιολογησε τον Μειτε καλυτερο του Μαξιμοβιτς και αποφασιστηκε το ποσο αυτο να δαπανηθει στον Μειτε. Προσωπικα θα ηθελα και τους δυο γιατι μας λειπει το σκυλιασμα και η δυναμη στα χαφ αλλα προφανως θα εχουν κατι στο μυαλο τους.
Δε διαφωνώ, απλά όσον αφορά το πρωτο σκέλος αν είχε γίνει κάτι τέτοιο θα το ξέραμε εδώ και καιρό. Δεν θα το βγαζαν οι αρδ το βράδυ μετα που εκλεισε ο Μαξιμοβιτς στη βαζελα. Μην κοροϊδευομαστε και μεταξυ μας!
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Εγώ σίγουρα δεν θέλω τον Μειτε του χρόνου. Πολύ βαρύς, πολύ αργος, πολύ χαμηλές εντάσεις. Το μόνο που του λείπει είναι να μασάει τσίχλα και να βάλει τα χέρια στις τσέπες.

Τον Μαξίμοβιτς δεν τον έχω δει, αλλά αν είναι βιτολο πολυτελείας ούτε εκεί θα έριχνα τα λεφτά μου.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Το έχουν ξαναπεί ότι ο λουτς θέλει μειτε πριν ένα μήνα ..
Jack_MeHoff

Δημοσίευση από Jack_MeHoff »

gika έγραψε:Εγώ σίγουρα δεν θέλω τον Μειτε του χρόνου. Πολύ βαρύς, πολύ αργος, πολύ χαμηλές εντάσεις. Το μόνο που του λείπει είναι να μασάει τσίχλα και να βάλει τα χέρια στις τσέπες.

Τον Μαξίμοβιτς δεν τον έχω δει, αλλά αν είναι βιτολο πολυτελείας ούτε εκεί θα έριχνα τα λεφτά μου.
Βιτόλο 1,90 δεν έχω ξαναδεί :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Demir έγραψε:Το έχουν ξαναπεί ότι ο λουτς θέλει μειτε πριν ένα μήνα ..
Αλλο τι θελει κ αλλο τι θα κλεισει ή εκλεισε
Κ για τους Μουργκ / Ταισον εγραψαν οτι θελει ο Λουτσεσκου να κλεισει, αλλα ακομα δεν εχει κλεισει κατι
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”