Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2023 Ι
Το θέμα είναι ότι ο Ιταλός μπορεί να περιμένει και κάτι καλύτερο ή εν πασει περιπτώσει, να αργήσει να απαντήσει.. Ελπίζω μην ανακοινωθεί ο Κρμεντσικ, και μετά περιμένουμε τον Ιταλό κάνα μήνα, κ εν τέλει μας πουν ότι οι διαθέσιμοι φορ στην αγορά δεν κολλάνε με Κρμεντσικ
https://www.transfermarkt.com/smail-pre ... ler/328264prist64 έγραψε:εδωσα ενα Πρ..... και περιμενω το αποτελεσμα
και δεν ειναι παπάς
- sourmenetes
- Moderator
Παιδιά εμένα μ αρέσει πολύ.Darkm4n έγραψε:O Teddy Okou μεγάλε αν τον έχεις δει σε Παιχνίδια που τον έχω δει θα ξεχνάμε και τον Narey για εμάς ταιριάζει γάντι ας δώσουν αυτοί στο ράδιο το είχα ακούσει ζητάνε 1,5χαρτί.john4serres έγραψε:O Okou έλαμψε στα μπαράζ ανόδου.
Τρεις ασίστ σήμερα + μια στο πρώτο αγώνα.
https://www.transfermarkt.com/teddy-oko ... ler/503327
Βέβαια αυτά που βλέπουμε είναι από χαμηλό πρωτάθλημα αλλά δεν παύει να βλέπεις εξαιρετικά στοιχεία. Και βασικα στοιχεία που μας λείπουν σαν ομάδα.
Τριπλά, γκολ, αέρινες κινήσεις, διεμβολισεις.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- black_star_ninja
@prist64 Prijovic? 

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος black_star_ninja την Τετ 07 Ιουν 2023, 07:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- sourmenetes
- Moderator
Ο Γιώργος το πέτυχε!Mitsospaoki4 έγραψε:Τα εύσημα στον Μποτο που πέτυχε το ντιλ με τους Ουκρανούς για τον Τέιλορ!
Χάχαχαχα
Να μην τσακωθουμε και για αυτό;
Από χαμηλό πρωτάθλημα είχε έρθει και ο Καμαρά του γαύρου και είχαμε πάθει πλάκα με τα τρεξίματα.sourmenetes έγραψε:Παιδιά εμένα μ αρέσει πολύ.Darkm4n έγραψε:O Teddy Okou μεγάλε αν τον έχεις δει σε Παιχνίδια που τον έχω δει θα ξεχνάμε και τον Narey για εμάς ταιριάζει γάντι ας δώσουν αυτοί στο ράδιο το είχα ακούσει ζητάνε 1,5χαρτί.john4serres έγραψε:O Okou έλαμψε στα μπαράζ ανόδου.
Τρεις ασίστ σήμερα + μια στο πρώτο αγώνα.
https://www.transfermarkt.com/teddy-oko ... ler/503327
Βέβαια αυτά που βλέπουμε είναι από χαμηλό πρωτάθλημα αλλά δεν παύει να βλέπεις εξαιρετικά στοιχεία. Και βασικα στοιχεία που μας λείπουν σαν ομάδα.
Όχι σαν του Βελγίου αλλά οκ....
Για την ενεργοποίηση της ρήτρας του Taylor προφανώς ο ΤΔ της Σαχτάρ που έχει φιλικές επαφές ο Boto πήραν και ένα σωρό φράγκα από πωλήσεις μόνο τον Mudryk τον έσπρωξαν 80χαρτιά περίπου τον Dodo 14χαρτιά τον Neres 16χαρτιά.
Θα κολλήσουν στα 400-500; χιλιάρικα €;
Θα κολλήσουν στα 400-500; χιλιάρικα €;
Προσωπικά αν μου έλεγαν έρχεται ο Ιταλός και σκέφτονται να τον βάλουν στο 10, θα ήμουν ευχαριστημένος. Έχει εξαιρετική τεχνική, καλές κινήσεις, βλέπει γήπεδο, ενώ το μακρινό σουτ είναι το ατού του.
Τώρα για κορυφή ειλικρινά δεν ξέρω. Είναι ένας καλύτερος Νέλσον, και σίγουρα αν βρεθεί στις θέσεις που βρέθηκε ο Πορτογάλος θα βάλει περισσότερα γκολ.
Αλλά δεν νομίζω να λύνει το θέμα του γκολ στην ομάδα. Δυστυχώς με αυτά τα εξτρέμ που έχουμε δεν βλέπω ποιος θα την βάζει στο πλεκτό όταν χρειαστεί. Στο 6-0 με Ιωνικό όλοι φαίνονται καλοί, το θέμα είναι στα ματς που δυσκολεύουν.
Επειδή ακούγεται πως η περίπτωση του πηγαίνει μαζί με του Κρμεντσικ, δεν ξέρω αν και αυτός θα δώσει τις λύσεις που χρειαζόμαστε.
Τεσπα, για να μην ακουστω απαισιοδοξος, σίγουρα ένα δίδυμο Γκαμπια-Κρμεντσικ είναι καλύτερο από το Νελσον-Μπραντον.
Τώρα για κορυφή ειλικρινά δεν ξέρω. Είναι ένας καλύτερος Νέλσον, και σίγουρα αν βρεθεί στις θέσεις που βρέθηκε ο Πορτογάλος θα βάλει περισσότερα γκολ.
Αλλά δεν νομίζω να λύνει το θέμα του γκολ στην ομάδα. Δυστυχώς με αυτά τα εξτρέμ που έχουμε δεν βλέπω ποιος θα την βάζει στο πλεκτό όταν χρειαστεί. Στο 6-0 με Ιωνικό όλοι φαίνονται καλοί, το θέμα είναι στα ματς που δυσκολεύουν.
Επειδή ακούγεται πως η περίπτωση του πηγαίνει μαζί με του Κρμεντσικ, δεν ξέρω αν και αυτός θα δώσει τις λύσεις που χρειαζόμαστε.
Τεσπα, για να μην ακουστω απαισιοδοξος, σίγουρα ένα δίδυμο Γκαμπια-Κρμεντσικ είναι καλύτερο από το Νελσον-Μπραντον.
- ΑποστόληςΑ
Σε σύστημα 3-5-2 θα μπορούσε αν προσφέρει περισσότερα. Αλλά εμείς δεν παίζουμε αυτό το σύστημα.mbison έγραψε:Aπορω γιατι δεν σας αρεσε. Θυμαμαι να τρυπάει άμυνες ουκ ολίγες φορές.
Το ότι ήταν ο ιδιος τρυπα στην άμυνα μας πιστευω διορθωνεται με τον καταλληλο σχηματισμό ή την προώθηση του από το κέντρο κ μπροστά.
- ΑποστόληςΑ
Μακάρι!prist64 έγραψε:... οι πιτσιρικαδες δεν πωλουνται την δεδομενη στιγμη
οδηγια απο ψηλα
- ΑποστόληςΑ
Αυτός σκοράρει λιγότερο και από τον Oliveira.joshua έγραψε:https://www.transfermarkt.com/smail-pre ... ler/328264prist64 έγραψε:εδωσα ενα Πρ..... και περιμενω το αποτελεσμα
και δεν ειναι παπάς
- ΑποστόληςΑ
Αυτά τα κάνει στην SL2. Εγγυάται κανείς ότι θα είναι περίπου ο ίδιος στις σκληρές άμυνες της SL1;sourmenetes έγραψε:Παιδιά εμένα μ αρέσει πολύ.
- FreeWatcher
https://www.transfermarkt.com/smail-pre ... ison=ges#/ΑποστόληςΑ έγραψε:Αυτός σκοράρει λιγότερο και από τον Oliveira.joshua έγραψε:https://www.transfermarkt.com/smail-pre ... ler/328264prist64 έγραψε:εδωσα ενα Πρ..... και περιμενω το αποτελεσμα
και δεν ειναι παπάς
- john4serres
Μια χαρά νούμερα έχει ο Βοσνιος. Καλύτερα κι από Πρίγιο. Ο Κοτσίδας βέβαια έδειξε και το κάτι παραπάνω στο CL (και ο Μουλεν είχε δείξει αλλά τα αποτελέσματα γνωστά)