Razvan Lucescu III

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Re: Razvan Lucescu III

Δημοσίευση από Blackgr4 »

renegade έγραψε:
Blackgr4 έγραψε:
Για τον ίδιο λόγο που το πρωί σκίζουν τον Λουτσέσκου και το βράδυ γκρινιάζουν για τις μεταγραφές που δεν γίνονται.
Ψάξε τώρα να βγάλεις άκρη..
Επειδή όμως τυγχάνει να μιλάς μαζί μου και επειδή δεν είμαι κάποια μάζα ατόμων...οι απόψεις μου για το ρόστερ είναι γραμμένες και δυστυχώς για σένα είμαι από αυτούς που θεωρούν αυτό το ρόστερ με 4-5 σημαντικές προσθήκες ένα ρόστερ που μπορεί να χτυπήσει το πρωτάθλημα.

Και για να τελειώνουμε και το θέμα λουτσέσκου, αν και τα έχω ξαναγράψει θα το πω για τελευταία φορά.
Το προσωπικό μου πρόβλημα με τον προπονητή δεν έγκειται στο αν είναι καλός ή κακός. Είναι ένας κανονικός προπονητής για τα ελληνικά δεδομένα.
Το πρόβλημά μου είναι το ίδιο που είχα και με τον φερέιρα... ότι δηλαδή προωθούν τον εαυτό τους ως ένα brand το οποίο επιδιώκει να είναι ξεχωριστό από τα υπόλοιπα. Πώς είναι για παράδειγμα τα flocafe όπου αν ζητήσεις φραπέ θα σου πούνε δεν σερβίρω...ένα τέτοιο πράγμα.
Το αποτέλεσμα της συγκεκριμένης στάσεις στάσης το πληρώνει η ομάδα.
Συγνώμη αλλά εγώ ως οπαδός του ΠΑΟΚ Δεν με ενδιαφέρει αν ο κάθε φερέιρα ή ο κάθε λουτσέσκου δούνε μία καλή ομάδα μετά από εμάς, εμένα με ενδιαφέρει με βάση το υπάρχον υλικό και φιλοσοφία του συλλόγου να κάνει και ο εκάστοτε προπονητής τις ανάλογες κινήσεις.

Υγ αχ πάτερ μου αυτά κάνω και μου έχει βγει το όνομα :lol:
Καλά μη καμαρώνεις και ιδιαίτερα. Το ότι μιλάμε μαζί δεν έχει καμία σημασία. Μέρος της μάζας των ατόμων που λένε τα ίδια είσαι.
"Δεν θέλω τον Λουτσέσκου, αλλά θέλω και 5 μεταγραφές βασικών παικτών για να πάρω το πρωτάθλημα".
Και δεν έχω καμία γωνία εύκαιρη να πάω να ρίξω κουτουλιά.
Όσο για το υλικό και τη φιλοσοφία, στο κομμάτι του υλικού μια χαρά συμφωνούμε όσο και αν δεν μπορείς να το καταλάβεις. Και εγώ πιστεύω πως με 4-5 μεταγραφές σοβαρών παικτών με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά θα χτυπήσουμε άνετα πρωτάθλημα.
Στο κομμάτι της "φιλοσοφίας του συλλόγου" παραλίγο να μου φύγει ο καφές απ' τα ρουθούνια..
Όταν η φιλοσοφία του συλλόγου επηρεάζεται, για να μην πω ορίζεται πλήρως, από τον μεγαλομέτοχο, ο οποίος αλλάζει φιλοσοφίες και πλάνα κάθε 15-20 μέρες, μόνο ως αστείο το εκλαμβάνω που θες και να εναρμονιστεί ο εκάστοτε προπονητής στη "φιλοσοφία" μας.
Εδώ οι αθεόφοβοι έφεραν τον Μπότο και κανείς δεν πρόσεξε πως έφερνε "πρότζεκτ" σε θέσεις που είχαμε ήδη πολύ καλύτερα από πίσω..
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Ο Ράζβαν παίζει πολύ για το αποτέλεσμα. Αυτό σε πολλούς δεν αρέσει, πχ ο παλιός ΠΑΟΚτσής θέλει να δεί και αυτό το επιθετικό στύλ, πλαγιοκοπήσεις, επιθέσεις γρήγορες 5᾽᾽, κλπ. Ορισμένες του επιλογές, πχ Κεντζιόρα, Μπράντον, να χωρέσει Νάρει και Αντρίγια στην εντεκάδα, ..., έχουν να κάνουν με το αποτέλεσμα καθαρά. Είναι συντηρητικός.

Αυτή είναι η στρατηγική του και έχει δουλέψει στο παρελθόν. Ζητάει εμπειρία, 30άρηδες πχ και από πολλές πλευρές αγωνιστικά αυτό στέκει. Τώρα ο ΠΑΟΚ σαν οργανισμός, πρέπει και να πουλάει για να έχει έσοδα και μπράντ νέιμ, δεν μπορεί να είναι οάρης πχ που κάθε χρόνο αγοράζει καραβιές ξένων, παίζει με 16 ξένους, και δεν πουλάει ποτέ κανέναν γιατί δεν μπορεί. Εμείς πηραμε τον Αουγκούστο στα 22 και τον πουλάμε στα 26, δεν τον πήραμε στα 30 πχ.

Το τί θέλει ο προπονητής είναι δικαίωμά του, αλλά η ομάδα, ο ΠΑΟΚ έχει το δικό του πλάνο ανεξάρτητα προπονητή. Νομίζω η αντιπάθεια πολλών με τον Ράζβαν είναι συνδυασμός του οτι είναι συντηρητικός (άσχετα του αν έχει σημαντικές επιτυχίες) και αυτών που λέει σε συνεντεύξεις. Έχει κάνει πολλά λάθη σε ροή αγώνα σε κρίσιμα μάτς, αλλά και έχει δουλέψει σκληρά και κατά μεγάλα διαστήματα έχει παρουσιάσει ένα πολύ καλό σύνολο, δυσκολοκατάβλητο.

Το να τα βάλουμε όλα σε μία ζυγαριά και να βγάλουμε το πόσο καλός είναι και αν κάνει ή δεν κάνει, δεν είναι εύκολο. Αυτό που πρέπει όλοι εμείς να θυμόμαστε είναι οτι προέχει ο ΠΑΟΚ, στο τέλος ο Ραζβαν θα φύγει και κάποιος άλλος θα καλύψει την θέση προπονητή.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω προσωπικα δεν νομιζω οτι παιζει για το αποτελεσμα,παιζει φοβικα καθως δεν πιστευει ιδιαιτερα στο ροστερ του για να μην εκτεθει και χαλασει η εικονα του,μονο που αυτος ο τροπος ενεχει ρισκα που μπορουν να οδηγησουν σε αποτελεσματα οπως ο αποκλεισμος απο τη Λεφσκι.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Special 4 έγραψε: Που αποκλειστηκαμε απο την πρωτη σοβαρη ομαδα λες π συναντήσαμε?
Τη Μαρσειγ?
Π την εκανε γιογιο προχτες ο Γιοβανοβιτς?

Για απαντησε για ολα τα υπολοιπα π αναφερω εγω
Σοβαρά τώρα?Δηλαδή Κοπεγχάχη, Μίντιλαντ, Γάνδη ήταν επιπέδου Βόλου?
Εκείνη η Μαρσέιγ του Απριλίου είναι ίδια με αυτή που είναι όλοι νέοι παίκτες ε? Ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα δεν την είχε πατήσει ε?
Αποδομήστε και εκείνη την πορεία, μίλκο καπ ρε τι να λέμε.
Αμ το άλλο το νταμπλ, ποιος ξεχνάει το χέρι του Βιερίνια στη Λαμία?
Ξέρω, έτσι λένε όλοι. Πάντως κάνεις δουλίτσα εδώ μέσα που θα ζήλευε και ο Τσαλτίδης, μπράβο
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Το πιο κουραστικό τόπικ ever.

Τουλάχιστον είστε εντός θέματος, σας παραδέχομαι. :lol:
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Ποια Δυναμο Ζάγκρεμπ, αυτήν που της έκανε κηδεία ο Σαλπιγγιδης; Ποια Αρσεναλ ,που την έκανε γιο γιο μέσα έξω ο Αγγελαρας; :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Να σας δω τι θα λέτε αν ερθουν μεταγραφες και συνεχισουμε να εχουμε αυτή την άθλια εικόνα. Γιατι ετσι ή αλλιως θα γίνουν οι αναγκαιες μεταγραφες φετος. Οποτε δικαιολογίες τελος.
Άβαταρ μέλους
prijio2

Δημοσίευση από prijio2 »

Ο Νοέμβριος είναι κοντά!!
Το πιο κουραστικό τόπικ ever.

Τουλάχιστον είστε εντός θέματος, σας παραδέχομαι. :lol:
:nairepaok:
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Να ελπίζουμε πως θα περάσουμε την Χάιντουκ και θα μπούμε σε όμιλο, να γίνουν ελπίζουμε όλοι, δύο τουλάχιστον απαραίτητες προσθήκες και βάσει όλων αυτών των συνιστωσών να κρίνουμε το έργο του Λουτσέσκου για την δεύτερη και μόνο θητεία του, η οποία μέχρι στιγμής έχει και θετικά και αρνητικά. Ας μην είμαστε απόλυτοι.
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

Συζητατε τόσες μέρες για τον Λουτσέσκου και υπεύθυνος για αυτό είναι ο Σαββίδης.
Γιατί δεν αν του είχε βάλει τόσο ψηλή ρήτρα, σήμερα δεν θα υπήρχε στον ΠΑΟΚ προπονητής Λουτσεσκου.
kos

Δημοσίευση από kos »

joshua έγραψε:Εγω προσωπικα δεν νομιζω οτι παιζει για το αποτελεσμα,παιζει φοβικα καθως δεν πιστευει ιδιαιτερα στο ροστερ του για να μην εκτεθει και χαλασει η εικονα του,μονο που αυτος ο τροπος ενεχει ρισκα που μπορουν να οδηγησουν σε αποτελεσματα οπως ο αποκλεισμος απο τη Λεφσκι.
Σίγουρα παίζει φοβικά. Όχι όμως για την εικόνα του.
Ο τεράστιος Σάντος κάποια στιγμή στην αρχή του σε εμάς μετά από ματς στο Καραϊσκάκη είχε πει δημόσια ότι 10 φορές να παίξουμε εδώ μέσα τις 9 θα χάσουμε.
Μόνο φοβικός δεν ήταν... Ήξερε... σαρδέλες...
Και τώρα κάπου εκεί ήμαστε. Οκ μπορεί να είχαμε το καλύτερο χάφ του πρωταθλήματος ή το καλύτερο στόπερ αλλά ο προπονητής κοιτάει το σύνολο. Και όταν το κοιτάει το κάνει για 40 ματς.

Θα μας κάνετε να ξεπλένουμε τον Ρουμάνο....
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Τώρα τι συγκρινεις δεν κατάλαβα. Το Καραϊσκάκης με τη Μπειταρ ξέρω γω;
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

markos4 έγραψε:Συζητατε τόσες μέρες για τον Λουτσέσκου και υπεύθυνος για αυτό είναι ο Σαββίδης.
Γιατί δεν αν του είχε βάλει τόσο ψηλή ρήτρα, σήμερα δεν θα υπήρχε στον ΠΑΟΚ προπονητής Λουτσεσκου.
Κ θα χαν λυθεί όλα τα προβληματα
kos

Δημοσίευση από kos »

joshua έγραψε:Τώρα τι συγκρινεις δεν κατάλαβα. Το Καραϊσκάκης με τη Μπειταρ ξέρω γω;
Γενικά μιλάω. Είναι πολλοί παράγοντες.
Μπορεί να επηρεασε το χαστούκι από την Λέφσκι.
Η απουσία μεταγραφών.
Εμείς λέμε θα βάλει στην Κροατία τον Φελίπε, αυτός μπορεί να μην κοιμήθηκε το βράδυ σκεπτομενος ότι μια φορά να ξαναπουλησει την μπάλα τον ήπιαμε.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Εν τω μεταξύ αναφερόμαστε στη Μπεϊτάρ λες και παρατάξαμε απέναντι της τον Ντε Μπρόινε και τον Μπαπέ.
Με Σβαμπ, Μπράντον, Κεντζιόρα βασικούς και 2η αλλαγή μεσοεπιθετικά τον Μουργκ. Η Παρί των Βαλκανίων..

Στη Χάιντουκ παίξαμε με 2 χαφ, όπου ο ένας (Τσιγγάρας) πέρσι δεν έπαιξε καθόλου και γενικά το ταβάνι του είναι συγκεκριμένο και με τον Φιλίπε Σοάρες που ακόμα και οι συμπαίκτες του απέφευγαν να του δώσουν την μπάλα για όποιον το πρόσεξε.

Ανάθεμα με αν έχετε καταλάβει πως όσο ρίχνετε όλο το φταίξιμο μόνο στον προπονητή οι διοικούντες χασμουριούνται.
Θέλουμε και μεταγραφές μετά. Για να λέμε πως ήρθαν παικταράδες αλλά ο κακός προπονητής τους έκαψε.
Όπως έκαψε για παράδειγμα τον Κουαλιάτα και πήγε στη τελευταία ομάδα της Βραζιλίας και δεν παίζει...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”