Καλά μη καμαρώνεις και ιδιαίτερα. Το ότι μιλάμε μαζί δεν έχει καμία σημασία. Μέρος της μάζας των ατόμων που λένε τα ίδια είσαι.renegade έγραψε:Επειδή όμως τυγχάνει να μιλάς μαζί μου και επειδή δεν είμαι κάποια μάζα ατόμων...οι απόψεις μου για το ρόστερ είναι γραμμένες και δυστυχώς για σένα είμαι από αυτούς που θεωρούν αυτό το ρόστερ με 4-5 σημαντικές προσθήκες ένα ρόστερ που μπορεί να χτυπήσει το πρωτάθλημα.Blackgr4 έγραψε:
Για τον ίδιο λόγο που το πρωί σκίζουν τον Λουτσέσκου και το βράδυ γκρινιάζουν για τις μεταγραφές που δεν γίνονται.
Ψάξε τώρα να βγάλεις άκρη..
Και για να τελειώνουμε και το θέμα λουτσέσκου, αν και τα έχω ξαναγράψει θα το πω για τελευταία φορά.
Το προσωπικό μου πρόβλημα με τον προπονητή δεν έγκειται στο αν είναι καλός ή κακός. Είναι ένας κανονικός προπονητής για τα ελληνικά δεδομένα.
Το πρόβλημά μου είναι το ίδιο που είχα και με τον φερέιρα... ότι δηλαδή προωθούν τον εαυτό τους ως ένα brand το οποίο επιδιώκει να είναι ξεχωριστό από τα υπόλοιπα. Πώς είναι για παράδειγμα τα flocafe όπου αν ζητήσεις φραπέ θα σου πούνε δεν σερβίρω...ένα τέτοιο πράγμα.
Το αποτέλεσμα της συγκεκριμένης στάσεις στάσης το πληρώνει η ομάδα.
Συγνώμη αλλά εγώ ως οπαδός του ΠΑΟΚ Δεν με ενδιαφέρει αν ο κάθε φερέιρα ή ο κάθε λουτσέσκου δούνε μία καλή ομάδα μετά από εμάς, εμένα με ενδιαφέρει με βάση το υπάρχον υλικό και φιλοσοφία του συλλόγου να κάνει και ο εκάστοτε προπονητής τις ανάλογες κινήσεις.
Υγ αχ πάτερ μου αυτά κάνω και μου έχει βγει το όνομα
"Δεν θέλω τον Λουτσέσκου, αλλά θέλω και 5 μεταγραφές βασικών παικτών για να πάρω το πρωτάθλημα".
Και δεν έχω καμία γωνία εύκαιρη να πάω να ρίξω κουτουλιά.
Όσο για το υλικό και τη φιλοσοφία, στο κομμάτι του υλικού μια χαρά συμφωνούμε όσο και αν δεν μπορείς να το καταλάβεις. Και εγώ πιστεύω πως με 4-5 μεταγραφές σοβαρών παικτών με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά θα χτυπήσουμε άνετα πρωτάθλημα.
Στο κομμάτι της "φιλοσοφίας του συλλόγου" παραλίγο να μου φύγει ο καφές απ' τα ρουθούνια..
Όταν η φιλοσοφία του συλλόγου επηρεάζεται, για να μην πω ορίζεται πλήρως, από τον μεγαλομέτοχο, ο οποίος αλλάζει φιλοσοφίες και πλάνα κάθε 15-20 μέρες, μόνο ως αστείο το εκλαμβάνω που θες και να εναρμονιστεί ο εκάστοτε προπονητής στη "φιλοσοφία" μας.
Εδώ οι αθεόφοβοι έφεραν τον Μπότο και κανείς δεν πρόσεξε πως έφερνε "πρότζεκτ" σε θέσεις που είχαμε ήδη πολύ καλύτερα από πίσω..