Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Δημοσίευση από Equalizer »

joshua έγραψε:Τώρα να γινω κακος και να πω οτι μετα τους Μπαλντε και Μαρτινς , κοπηκε τελικα και ο Σοτελδο λογω υψους συμβολαιου; Θα ηταν το πρωτο μεγαλο συμβολαιο της περιοδου.
Ε ΛΕ ΟΣ

Δηλαδή Ε ΛΕ ΟΣ

Δεν ήξεραν πόσα έπαιρνε όταν πήγαν και πρότειναν ΜΟΝΟΙ τους να καλύψουμε το συμβόλαιο του;

Και έσπευσαν να το διαρρεύσουν και ως κοντά σε συμφωνία στα ΜΜΕ;

Και θεωρείς ότι έχει λογική αυτο το φυτίλι που πέταξες τώρα;

Ε ΛΕ ΟΣ

Έχετε και παράπονα μετά ότι σας κάνουμε κυνήγι μαγισσών
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Γιωργαρε περαστικά σου, σε περιμένουμε σύντομα κοντά μας!!!
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Φρουρά,φρουρά...
Άβαταρ μέλους
iremidynami 4+

Δημοσίευση από iremidynami 4+ »

Περαστικα σου γιωργο κ σιδερενιος.
Άβαταρ μέλους
psykoman

Δημοσίευση από psykoman »

joshua έγραψε:Τώρα να γινω κακος και να πω οτι μετα τους Μπαλντε και Μαρτινς , κοπηκε τελικα και ο Σοτελδο λογω υψους συμβολαιου; Θα ηταν το πρωτο μεγαλο συμβολαιο της περιοδου.
Προκυπτει απο καπου οτι κοπηκε η μεταγραφη του ψηλεα;;
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Aπλη σκεψη κανω...Εχουμε κανει 11 μεταγραφες με μεσο ορο συμβολαιων στα +- 400.000.Ακομα και τον Τσολακ που πουληθηκε με 3 μυρια τον αντικαταστησαμε με ενα ''μικρο'' βιογραφικο και ξαφνικα διαβαζω οτι ο ΠΑΟΚ θα δωσει συμβολαιο ανω του μυριου για εναν τυπο σαν τον Σολτεδο...Ε δεν μου κανει εντυπωση να γυρισε ο Ιβαν και να ειπε τρελαθηκατε και δεν θα τον αδικουσα. Ισως οι μανατζερ να τον προτειναν ως δανεικο ,ακομα και με καλυψη μερους του συμβολαιου και στη πορεια να προεκυψαν εντελως διαφορετικες καταστασεις και απαιτησεις,ο ΠΑΟΚ αλωστε δεν σηκωσε ποτε το θεμα,αυτο το εκαναν οι Μεξικανοι.
Άβαταρ μέλους
Dark Knight

Δημοσίευση από Dark Knight »

Αυτά έγραψε ο Τοσκίτσης στο blog που έχουν με τον Τσακαλέα στο Viber:

"Λοιπόν:

Του Σοτέλδο πάει καλά λογικά θα κλείσει αλλά δεν θα προλάβει να δηλωθεί για τα ματς με Λέφσκι Σόφιας.

Κούτσιας έχει ρήτρα δύο μύρια που ισχύει ως τις 15/8. Δύσκολα να ανανεώσει τουλάχιστον ως τέλος Αυγούστου.

Για έξτρα κίνηση δεν επιβεβαιώνει ο ΠΑΟΚ αλλά φαίνεται πως θα γίνει.

Ο Νέσμπεργκ δεν είχε κάτι σοβαρό"
soigol

Δημοσίευση από soigol »

joshua έγραψε:Aπλη σκεψη κανω...Εχουμε κανει 11 μεταγραφες με μεσο ορο συμβολαιων στα +- 400.000.Ακομα και τον Τσολακ που πουληθηκε με 3 μυρια τον αντικαταστησαμε με ενα ''μικρο'' βιογραφικο και ξαφνικα διαβαζω οτι ο ΠΑΟΚ θα δωσει συμβολαιο ανω του μυριου για εναν τυπο σαν τον Σολτεδο...Ε δεν μου κανει εντυπωση να γυρισε ο Ιβαν και να ειπε τρελαθηκατε και δεν θα τον αδικουσα. Ισως οι μανατζερ να τον προτειναν ως δανεικο ,ακομα και με καλυψη μερους του συμβολαιου και στη πορεια να προεκυψαν εντελως διαφορετικες καταστασεις και απαιτησεις,ο ΠΑΟΚ αλωστε δεν σηκωσε ποτε το θεμα,αυτο το εκαναν οι Μεξικανοι.
Και μετά φταίνε οι δημοσιογράφοι που απλά θέλουν να βγάλουν το ψωμί τους.
Έτσι, γεμάτα υποθέσεις και τα άρθρα τους.

Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Cruyff

Δημοσίευση από Cruyff »

Ένας τερματοφύλακας του ύψους και του βάθους . Η θέση του τερματοφύλακα είναι το θεμέλιο μιας πραγματικά μεγάλης ομάδας . Πολλές από τις αδυναμίες του καλυπτόταν από μια εξαιρετική άμυνα . Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον αγώνα με την Μπενφίκα που τίναξε στον αέρα την εκτόξευση της ομάδας . Είναι χαρακτηριστικό της αδυναμίας του ως ποδοσφαιριστή . Μακάρι να πάει στον αντίπαλο . Όταν δεν μπορώ να τον δω σοβαρά ως ποδοσφαιριστή της ομάδας μου το αμέσως καλύτερο είναι να τον δω στον μισητό αντίπαλο .

Περαστικά Γιώργο και πολύ δύναμη να έχεις .
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Ο Κουτσιας ειναι περίεργη κατασταση. Αξιζει να στηριχθει για να τον κερδισεις σαν παιχτη, αλλα παιζει να στηριχθει και να το χρησιμοποιησει για να την κανει με χρηση της ρητρας μέχρι 15-8.
Απο την αλλη αν δεν τον βαλεις να παιξει ουτε τωρα, δεν θα θελει να ανανεωσει γιατι θα νιωσει οτι δεν τον πιστευουμε και οτι δεν θα εχει ουτε και φετος ευκαιριες.
Μακαρι να του κοβει του μικρου και να αρπαξει την ευκαιρια και να ανανεωσει. Βεβαια αν σκεφτοταν ετσι θα ειχε ανανεωσει ηδη. Δεν θα το αφηνε ανοιχτο οσο ισχυει η μικρη ρητρα.
Εγω ως παρορμητικος δεν θελω να παιξει αν δεν ανανεωσει.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
gpap

Δημοσίευση από gpap »

Περαστικά στον φίλο που αναρρώνει.
Σου προτείνω φίλε ένα χαλαρό βιβλίο, που όχι απλά να περνάς την ώρα σου (δεν περνάει η ρημάδα η ώρα, στο κρεβάτι), αλλά να διευρύνεις τις γνώσεις σου.
Τι σου αρέσει;
Η μπάλα; Πάρε ένα βιβλίο για την μπάλα.
Η επιστήμη; Πάρε ένα βιβλίο για την επιστήμη.

Γενικά, πάνω από όλα η υγεία μας.
Να επιστρέψεις γερός, να συζητάμε για την ΠΑΟΚάρα μας.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Απόλυτα λογικές οι απόψεις του Josh.
Και η δική μου άποψη είναι ότι για 10ρι γκολτζή ή/και εξτρέμ γκολτζή το να διαθέσουμε υψηλό συμβόλαιο είναι εκ των ων ουκ άνευ. Ακούστηκαν πολλά καυτά ονόματα στην αρχή που στην πορεία ξεθώριασαν, χωρίς να ξέρω γιατί και τελικά φτάσαμε στο Μεξικό να βρούμε ένα Βενεζουελανό, με ύψος 1,60!!
Αν είναι να δώσουμε υψηλό συμβόλαιο γιατί δεν προτιμήσαμε τους πρώτους;
Και εν τέλει ναι, πρέπει να δώσουμε υψηλό συμβόλαιο σε κάποιον που σκοράρει.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Το μονο που με προβληματιζει ειναι πως η ΠΑΕ φετος δεν αφησε να σερνεται υποθεση που δεν ηθελε να την προχωρήσει. Αν δεν θελουν/θελαν να δωσουν 1 μυριο για Σοτελδο, τοτε θα το ειχαν επικοινωνησει με καποιον τρόπο οτι δεν ενδιαφερομαστε

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

Υπάρχει τεράστια διαφορά ανάμεσα στο αν πρέπει γενικά να δώσει 1-2-3 μεγάλα συμβόλαια και στο αν έπρεπε να το κάνει μέχρι τώρα.
Αν το κάνει αργότερα, δεν χρειάζεται να το προσδιορίσουμε (χρονικά) και αν δυναμώσει την ομάδα, για μένα κυρίως στα στόπερ και στο δέκα και μετά στα φορ, δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα.
Αν δεν το κάνει καθόλου, εφόσον περάσουμε και στους ομίλους, νομίζω θα είναι λάθος.
Απλά δεν χρειάζεται να το συζητάμε από τώρα. Τώρα για τα ματς με τη Λέφσκι ότι έγινε έγινε. Δεν αλλάζει κάτι.
Αυτοί που είναι εδώ θα παίξουν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Blackgr4 την Δευ 18 Ιούλ 2022, 19:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Nα το πω και πιο απλα...Εσεις θα δινατε το μονο νεο μεγαλο συμβολαιο σε παικτη οπως ο Σοτελδο?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”