Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

DamoN έγραψε:Οκ άλλη δουλειά δεν έχω φαντασιωνομαι τον τούμπα5 και τον ντισελντορφ .
Όποτε το ανοίγω μόνο μιρλα αδερφέ . Δεν λέω για σένα προσωπικά σαν Κλίμα στο φόρουμ λέω.
Και προσωπικά ούτε εγώ θέλω τον Ζιβκοβιτς αλλά ότι η ανανέωση Ζιβκοβιτς θα καταστρέψει όλη την χρόνια με ξεπερνάει.
Κι ομως φιλε η ανανεωση του Ζιφκο αν τυχει μια στραβη στον πρωτο σου,θα σου καταστρεψει την χρονια σιγουρα..
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω αποψη για τον Σοαρες δεν εχω.Αν επρεπε να κανω καποιο σχολιο θα ηταν πως θα με καλυπτε διδυμο με καποιο απο τους πιτσιρικαδες που τα παιδια λενε οτι ειναι πολυ ταλαντουχα οπως ο Χαμας, ο ενας στο ρολο του σιγουρου 6-7ριου αποδοσης και ο αλλος με προοπτικη να φτασει στο 8-9. Ως διδυμο με τον Βιερινια μαλλον θα χρειαστει να κανει την υπερβαση που οπως λενε παιδια περιμεναν πολλοι για χρονια,διαφορετικα θα εχουμε ενα δοδυμο τοσο οσο,οπως και δεξια.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Ο Λοντίγκιν για μια θέση τερματοφύλακα αποτελεί μια εξαιρετική λύση, σαφώς και είναι καλός και έμπειρος και λογίζεται σαν γηγενής. Με τίποτα ανανέωση του τερματοφύλακα με το βλέμμα της τρομαγμένης γάτας.
Σε Τέιλορ και Μουργκ αν δεν βρεθεί ομάδα να εισπράξουμε τις ζημιές. Δεν μπορεί να καταλαμβάνουν θέση στο ρόστερ και ο πρώτος σαν ξένος μάλιστα-και 500.000 τον χρόνο;;;;. Σκάνδαλο.
Η πεντάδα στον άξονα δεν μπορεί να μείνει όπως ήταν, ελπίζω να βρεθεί αγοραστής για τον Αουγκούστο και να αντικατασταθεί από ταχυδύναμο μέσο που δεν θα έχει τα μυαλά του Βραζιλιάνου.
Πώληση και Τσόλακ, θέλουμε άλλο φορ, γιατί δεν ξέρουμε και τι θα μας βγάλει μετά από τόση απραξία ο Νέλσον.
Για Ζαμπά, τι να πω, προσόντα πάρα πολλά, αλλά πνευματική κατάσταση γυμνασιόπαιδου.
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

joshua έγραψε:Χωρις να κρινω προσωπηκα κανενα απο τα παιδια, να δεχτω οτι υπαρχουν και καποιοι με ακραιες αποψεις.Ειναι αυτοι η πλειοψηφια,ειτε απο τη μια,ειτε απο την αλλη πλευρα? Τι να κανουμε δηλαδη να τους εξαφανισουμε? Ελευθερια λογου υπαρχει,ελευθερια διαλογου,αρκει αυτη να γινεται με σεβασμο προς ολους.Να σε πεισω οτι ο δευτερος τερματοφυλακας ειναι πολυ σημαντικη μεταγραφη για τον ΠΑΟΚ? Ο Πασχαλακης να θυμισω οτι ηρθε ως δευτερος και αν δεν υπηρχε bye bye νταμπλ...
Επειδή ο πρώτος σου δεν έπιανε ούτε ανοιχτό ψυγείο … σημαντική είναι αλλά πιο σημαντική είναι ο βασικός σου στόπερ το βασικό σου αριστερο μπακ ο βασικός σου εξτρεμ το βασικό σου δεκάρι.
Και υποτίθεται ο μποτο που είναι τοπ στην δουλειά του αγοράζει με 2 μυρια τον άλλον και πανηγυρίζει κιόλας.όποτε θα πάρει την φανέλα βασικού σπίτι του. Τέλος πάντων μακάρι να πάρουμε και τφ αλλά το ξαναλέω καταστροφικό δεν το θεωρώ.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ρε φιλε σιγουρος για 22χρονο τερματοφυλακα ουτε ο Θεος ο ιδιος δεν μπορει να ειναι.Οκ τον πιστευει ο Μποτο οπως πιστευε και τον Σοαρες και λογικα θα βγει καποια στιγμη αλλα 6 μηνες το παιδι ακομα ψαχνεται.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

DamoN έγραψε:Οκ άλλη δουλειά δεν έχω φαντασιωνομαι τον τούμπα5 και τον ντισελντορφ .
Όποτε το ανοίγω μόνο μιρλα αδερφέ . Δεν λέω για σένα προσωπικά σαν Κλίμα στο φόρουμ λέω.
Και προσωπικά ούτε εγώ θέλω τον Ζιβκοβιτς αλλά ότι η ανανέωση Ζιβκοβιτς θα καταστρέψει όλη την χρόνια με ξεπερνάει.
Αν τραυματιστει ο Κορτασκι στο δευτερο ματς και μεινει ενα 3μηνο εξω, με τον Ζιφκο κατω απο τα δοκαρια επι 3 μηνες θα καταστραφει ολη η χρονια εγγυημενα. Ο ανθρωπος ειναι σταθερα στο 4, την στιγμη που ο δευτερος πρεπει να ειναι σταθερα στο 6-7.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Αν το μετρο συγκρισης ειναι ο Ματος και ο Λινο τοτε δεν θα ειμαστε ικανοποιημενοι με κανεναν ακραιο μπακ
Εμενα μια χαρα με ψηνει ο Σοαρες. Αν ειναι επιπεδου εστω του φετινου Λυρατζη και αποκτησουν οι πλευρες ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μια ισορροπια (σε σχεση με τον τακτικα ανυπαρκτο Σιντκλευ) τοτε ειμαστε οκ
(καλα αν ειναι ενα κλικ καλυτερος επιθετικα δεν θα χαλαστουμε :D )
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Ιβάν άλλαξε τα όλα γιατί θα καταστραφεί η χρονιά. Το είπαν και στο ράδιο, ο Μπάμπης ο Μιζερογλου και ο Γιώργος ο Γκρίνιας. Αποκλείεται να λένε ψέματα αυτοί
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Amsterdamer_87 έγραψε:Αυτο με την παραμονη Ζιφκο μονο σαν ανεκδοτο ακουγεται..
Επρεπε ηδη να εχει χαιρετησει..
Δεν τον εστειλαν ακομα??? :lol:
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Gospi έγραψε:
Αν τραυματιστει ο Κορτασκι στο δευτερο ματς και μεινει ενα 3μηνο εξω, με τον Ζιφκο κατω απο τα δοκαρια επι 3 μηνες θα καταστραφει ολη η χρονια εγγυημενα. Ο ανθρωπος ειναι σταθερα στο 4, την στιγμη που ο δευτερος πρεπει να ειναι σταθερα στο 6-7.

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τα λεφτά που δίνουν στον Ζιβκοβιτς αν αυτός που θα πάρουμε νομίζεται ότι είναι στο 6-7 αλλά είναι στο 2 τότε τι γίνεται; (Ένας μελισσας ξέρω γω ή ο μικρός του Αστέρα) αν ο λόγος παραμονής του Ζιβκοβιτς είναι ότι είναι έμπειρος και χρόνια στην ομάδα και για αυτόν τον θέλουν επειδή σκέφτονται και αυτοί ότι παίζει ο μικρός να τραυματιστεί ή οτιδήποτε;
Τέλος πάντων αναλωνόμαστε σε μια συζήτηση που ξεκίνησε χωρίς να καταλάβετε το ποιντ μου.Εγώ μιλησα για την μιρλα και σας ξαναλέω κ εγώ θέλω λοντιγκιν πχ για 2ο.αυτός θέλει; Με τον ρόλο του ζιβκο και τα χρήματα του πχ;
Είναι ποδοσφαιρικά σωστό να αλλάζεις και τους 2 τφ ταυτόχρονα την ίδια μεταγραφική περίοδο;
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

https://www.transfermarkt.com/mousa-al- ... ler/551505

Γι αυτον γραφουν τωρα. Λιγο τον ειχα δει στα προκριματικα του Τσουλου. Ικανος με την μπαλα αλλα ατομιστης.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Παίκτη από Ιορδανία; Έστω και αριστεροπόδαρο;
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Πριν κανα δυο χρονια εγραφαν συνεχεια οτι τον ηθελε ο γαυρος νομιζω. Γενικα οταν επαιζε στον ΑΠΟΕΛ υπηρχε μια εικονα οτι θα κανει μεγαλη καριερα, αλλα τελικα δεν... Μικρος ειναι ακομα παντως.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Από τα βίντεο πάντως φαίνεται Μιτριτα νο2

Ένα φου τον κάνεις και πέφτει..
Maxpaok

Δημοσίευση από Maxpaok »

Συγγνώμη φίλε damon, έτσι δεν είναι? Χιλιάδες φίλοι, εκατοντάδες απόψεις. Τι σου φαίνεται το περίεργο?
Άλλοι νιώθουν σιγουριά στην μετάβαση με τους μεγάλους δίπλα.
Κάποιοι άλλοι επιθυμούν ολική ανανέωση.
Κάποιοι κάπου στα ενδιάμεσα των παραπάνω.
Φυσικά πολλοί αναθεωρούμε, μετριαζουμε τις απόψεις μας. Κι άλλοι μένουμε πιστοί.

Για μένα το θέμα είναι το πολύ το πες πες και γράψε γράψε.
Είναι δυνατόν να κάνουμε τόσο κουβεντολοι και εικασίες για τον ζιφκο?
Σενάρια γράφουμε, ας πω και γω ένα.
Ποιός σας λέει ότι δεν έχω βάλει κάτω τις αποχωρήσεις και τις αφίξεις και το νούμερο των Ελλήνων?
Ποιός σας λέει ότι ο Λουτσε και ο βοηθός τερματοφυλάκων δεν τρέφουν απεριόριστη εκτίμηση της δουλειάς του ζιφκο?
Να τον θέλουν κι αυτή την χρονιά ως ενεργό μέλος, δίπλα στον κοταρσκι που τον πιστεύουν και τον δεύτερο, τον μικρό, τον ταλιχμανιδη ή όποιον άλλο?
Γιατί έχουν δει πως αυτά τα χρόνια βοηθά τον Πάσχα κι τους άλλους. Πώς τους ενθαρρύνει.
Μεγάλοι δάσκαλοι του ποδοσφαίρου δεν ήταν απαραίτητα μεγάλα ονόματα στο γήπεδο.
Μια από τις εικασίες που όλοι κάνουμε.
Υπομονή. Εδώ περιμένουμε να δούμε 10 νέα πρόσωπα, κολλήσαμε αν και τι με τον ζιφκο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”