ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Re: ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ 2021-2022

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Να τα και τα πρωτοσέλιδα για πίστη του Λουτσεσκου στον Τσολακ... :roll:
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από chri5ti9 »

Αυτό Σνουφελ πολύ με τάραξε.. Δεν θα αντέξω. Παίζει να ακούγεται πουθενά καμμια φήμη για Κρμεντσικ; κάτι; πείτε μου να αναταθω ψυχολογικώς.

Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Μετά τα του καλοκαιριού Ακπομ-Κρμέντσικ, Μπάμπα-Σιντκλει, Τζόλης-Μίτριτσα, ήρθε ο χειμώνας του Ροντρίγκο-Σάστρε και Σβιντέρσκι-Τσόλακ. Όλα καλά :twisted:
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

gika έγραψε:Μετά τα του καλοκαιριού Ακπομ-Κρμέντσικ, Μπάμπα-Σιντκλει, Τζόλης-Μίτριτσα, ήρθε ο χειμώνας του Ροντρίγκο-Σάστρε και Σβιντέρσκι-Τσόλακ. Όλα καλά :twisted:
και η αποψηλωση του ροστερ συνεχιζεται αλλα εμεις ειμαστε οι γκρινιαρηδες που κρινουμε το θεαρεστο εργο(το ποιο??) της ΠΑΕ....
Άβαταρ μέλους
soflodoras

Δημοσίευση από soflodoras »

Αν εξαιρεσεις τον Μπαμπα, για τον οποιο εγινε μαχη να μεινει, αλλα δεν τα καταφεραμε, μιας κ δεν ηταν δικος μας, αλλα και του Τζιολη , ο οποιος επρεπε ξεκαθαρα να πωληθει, μιλατε για τον Κριμεντσικ που στο μεγαθηριο Σλαβια Πραγας εχει 6 εμφανισεις (ολες αλλαγη) και μηδεν γκολ φετος και για τον Ροντριγκο που σε ολους σας φαινοταν κατω του μετριου, ενω δεν αναφερετε την αναβαθμιση του κεντρου με τον Κουρτιτς και της επιθεσης μα τον Ολιβειρα (ασχετως αν τραυματιστηκε).

Παντως τον να συγκρινεις ως κατι αρνητικο τον Σαστρε που δεν εχουμε δει , με τον Ροντριγκο που δεν «εκανε» σε πολλους απο εμας, δειχνει πως ισως εχει μια λογικη αυτο που λεμε για εσας. Εκτος κ αν ειστε τοσο σιγουροι πως ο Σαστρε θα ειναι υποδεεστερος του Ροντριγκο.
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Εγώ συγκαταλεγόμουνα στους γκρινιάρηδες του καλοκαιριού και έκραζα τους αργόμισθους της διοίκησης. Τώρα όμως, πριν ούτε ένα μήνα, ο Ιβαν έφερε τον Μποτο. Τι περίμενες δηλαδή να γίνει; Οποιαδήποτε προεργασία, αν είχαν κάνει τα φυντάνια μας, πήγε στα σκουπίδια και ξεκινήσαμε από την αρχή.
Τώρα αν εσένα η έλευση του Μποτο και το παζάρεμα για 3 ή 4 μυρια για τον Σοαρες σου φαίνεται για κλείσιμο της κάνουλας, τι να πω.
EugenePAOKI

Δημοσίευση από EugenePAOKI »

Ρε παιδιά για να καταλάβω... Θέλετε να κάνουμε γρήγορες μεταγραφές απλά για να λέμε πως κινηθήκαμε γρήγορα ή να κάνουμε σωστές κινήσεις ακόμα και αν είναι αργότερα; Ούτως ή άλλως το ροστερ της Ευρώπης κατά 99% το ξέρουμε και δεν θα γίνουν τρελές αλλαγές.

Και ναι, δικαίωμα τους είναι να παζαρευονται τα εκατομμύρια γιατί δεν είμαστε και κορόιδα. Ο καθένας θα πάρει αυτά που αξίζει. Εδώ είναι που πρέπει να αλλάξουμε συνήθειες ως κλαμπ για να ξεμπερδεψουμε απο ffp και τέτοιες ιστορίες. Δλδ να σκάμε με τη πρώτη ό,τι μας πουνε; Υποτίθεται έφερες ΤΔ που ξέρει την αγορά, ιδιαίτερα της Ιβηρικής.

Και επιπλέον, επειδη τα σαϊνια οι δημοσιογράφοι μας επιμένουν για τον Σοαρες δεν σημαίνει ότι ο Μποτο δουλεύει μόνο αυτή τη περίπτωση.

Στάλθηκε από το SM-A202F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

soflodoras έγραψε:Αν εξαιρεσεις τον Μπαμπα, για τον οποιο εγινε μαχη να μεινει, αλλα δεν τα καταφεραμε, μιας κ δεν ηταν δικος μας, αλλα και του Τζιολη , ο οποιος επρεπε ξεκαθαρα να πωληθει, μιλατε για τον Κριμεντσικ που στο μεγαθηριο Σλαβια Πραγας εχει 6 εμφανισεις (ολες αλλαγη) και μηδεν γκολ φετος και για τον Ροντριγκο που σε ολους σας φαινοταν κατω του μετριου, ενω δεν αναφερετε την αναβαθμιση του κεντρου με τον Κουρτιτς και της επιθεσης μα τον Ολιβειρα (ασχετως αν τραυματιστηκε).

Παντως τον να συγκρινεις ως κατι αρνητικο τον Σαστρε που δεν εχουμε δει , με τον Ροντριγκο που δεν «εκανε» σε πολλους απο εμας, δειχνει πως ισως εχει μια λογικη αυτο που λεμε για εσας. Εκτος κ αν ειστε τοσο σιγουροι πως ο Σαστρε θα ειναι υποδεεστερος του Ροντριγκο.
Εμένα το μόνο θέμα μου είναι ότι άδικα λιθοβολούνται προπονητής και παίκτες, για την ανεπάρκεια των διοικούντων.

Ο Κρμεντσικ σε εμάς έδεσε και πρόσφερε, άσχετα με το τι κάνει στην Σλάβια. Όπως για παράδειγμα ο Τσόλακ σε εμάς δεν έδωσε τίποτα, ενώ σε Ριέκα και Μάλμε ήταν πολυβόλο. Κι όμως αυτοκαταστροφικά, δίνουμε τον Σβιντέρσκι που ήταν μία σταθερά από την χρονιά του νταμπλ και μετά για τον παίκτη που έχει αποτύχει ήδη στην ομάδα. Το καλοκαίρι αποφασίσαμε να μη δώσουμε χρήματα για τον Κρμεντσικ, και αντ' αυτού να τα δώσουμε σε συμβόλαιο στον Ολιβέιρα και όταν αυτός τραυματίστηκε κρίναμε πως ο Άκπομ μπορεί να καλύψει το κενό του βασικού φορ στον ΠΑΟΚ. Τον Σάστρε δεν τον ξέρω τον άνθρωπο. Μπορεί να είναι ο καινούργιος Ντάνι Άλβεζ. Δυστυχώς έρχεται σε μία εποχή που ο ΠΑΟΚ δεν έχει παίκτη που να ξεχωρίζει. Και η αλήθεια είναι πως κανείς δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στην φωτιά ακόμα και για το αν έχει να δώσει πιο πολλά από τον Λύρατζη ή τον Τέιλορ, πόσο μάλλον τον Μάτος ή τον Βιειρίνια. Αυτό φαίνεται και από τον 6μηνο δανεισμό.

Μακάρι ο Μπότο να αποδειχτεί ότι βγάζει λαγούς από το καπέλο.
ΠΟΡΚΥ-5
Official Paokmania's Papatzis

Δημοσίευση από ΠΟΡΚΥ-5 »

jibbie έγραψε:
prist64 έγραψε:ο Τσιφτσης τι λεει,καλος ειναι?
οχι
Φυσικό και ΝΑΙ...!!!
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Metagrafakias έγραψε:
sourmenetes έγραψε:Προφανώς δε γίνονται όλα σε μια περίοδο και κυρίως το Γενάρη.

Καλά ξεκινήσαμε αλλα αργούμε!

Ελπιζω σε αμεση ενίσχυση σε 1 2 μέτωπα.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Συγνωμη ρε παιδες αλλα το καλα ξεκινησαμε απο που προκυπτει???ηρθε ενας παικτης σε θεση που ειχες ηδη 3 και ενα τρομερα ελπιδοφορο παιδι τον Λυρα και αυτος δανεικος...22 Ιανουαριου και εχασες και εναν επιθετικο σου...ααα ξεχασα επστρεψε ο Ζαμπα...ναιι τρομερο ξεκινημα!!!ανεξηγητες ολες αυτες οι καθυστερησεις δεν μπορω να καταλαβω,οσο για το παραμυθακι με το ffp απαντησε με στοιχεια το παλικαρι απο πανω....δεν υπαρχει διαθεση για επενδυση πλεον ολα εκει οδηγουν!!!
1)το καλά ξεκινήσαμε πάει στο ότι φύγανε παίκτες που δεν υπολογίζονται και πουλήθηκε ο ΣΒΙΝΤΕΡΣΚΥ με λεφτά που δύσκολα θα ξαναεπαιρνες.

2)δεν εννοούσα ότι παμε καλά στις μεταγραφές. Για αυτό είπα αργουμε

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
τσιριγωτης

Δημοσίευση από τσιριγωτης »

sn0ufel4 έγραψε:Να τα και τα πρωτοσέλιδα για πίστη του Λουτσεσκου στον Τσολακ... :roll:

Ώρες ώρες δε μπορώ να καταλάβω τι παίζει εκεί μέσα στα γραφεία που παίρνονται οι αποφάσεις..με τηλεσκόπιο θα την βγάλουμε
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Κι αλλες χρονιες διαπραγματευομασταν με παιχτες που ειχαν ειτε ψηλο κασε ειτε ψηλο κοστος αγορας και στο τελος "δυστυχως δεν τα καταφεραμε".
Εμενα προσωπικα με αφηνει αδιαφορο με ποιους διαπραγματευομαστε και ποσο καλοι ειναι.
Σιγα μην δινω συγχαρητήρια στα στελέχη επειδη ασχολουνται με λαθος περιπτωσεις.
Αν στο τελος του Γεναρη καταληξουμε με τύπου μητριτσα και τειλορ επειδη κυνηγουσαμε χωρις να χουμε ελπιδα τα ταλεντα της μπενφικα, τι αξια θα χει?
Οποτε προς το παρον και ο Μποτο δεν εχει κανει κατι τρομερο στον τομεα των αγορων. Εφερε εναν δανεικο δεξιο μπακ. Δεν ηταν η θεση που καιγομασταν και καιγομαστε.
Ας ελπισουμε οτι θα καταφερει να φερει 2 αξιολογους παιχτες μεχρι τελη γεναρη, γιατι αλλιως την βαψαμε.
Τελος τα περι Ζαμπα και Τσολακ τα βρισκω το λιγοτερο φαιδρα. Δεν βαζουμε μυαλο ποτε? Μας αρεσει να αυτοπαραμυθιαζομαστε. Το ιδιο καναμε κ με τον Μπισε. Το εργο το χουμε ξαναδει με τους δυο και ειναι κριμα να το ξαναδουμε.
Πωληση να γλιτωσουμε

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Μεγάλη η αρετή της υπομονής...
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »