Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Περιμενε πρωτα εχει σειρα ο χαφ. Αφου μετα απο 5-6 χρονια καταλαβαν οτι η ομαδα θελει φορ και πηραμε τον Πριγιοβιτς και μπηκαμε σε μια σειρα, τωρα ελπιζω φετος ή το αργοτερο του χρονου να παρουμε και ενα χαφ για να καταλαβουμε τι μαλακια καναμε τοσο καιρο. Μετα θα ειναι και η σειρα του τερματοφυλακα.
- Mutasevic
Η διαφορά είναι -6 από τα 2 ματσάκια με τα σκουληκ, μακάρι να παμε με συν 1 η συν 2 χαφ στην προετοιμασία που να τους εχει διαλέξει κ ο λουτσεσκου κιολας
Στάλθηκε από το SM-A202F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κρίμα ψήθηκα πολύ!rainmaker έγραψε:Δεν είναι ο Νορβηγός άμεση προτεραιότητα
Ίσως να είναι στις λίστες μας αλλά δεν είναι στους πρώτους στόχους
Τουλάχιστον αυτό γνωρίζω εγω
-
kosths BXL
τωρα σε πριζω χωρις λογο αλλα καθαρα υποκειμενικα οι πρωτοι στοχοι μας συγκριτικα με τον νορβηγο που τους βαζεις ? ...κουβεντα να γινεται αφου δεν βγαινει κατιrainmaker έγραψε:Δεν είναι ο Νορβηγός άμεση προτεραιότητα
Ότι θα χάσουμε και στα 2; Γτ αν ψάχνεις την διαφορά από το γαύρο σε φάση τα Ματς που έχουν σίγουρα αυτοί βάλε -60 Γτ μόνο ο ΠΑΟΚ τους παίζει στα ίσια και μπορεί να τους κερδίσει . Όλα τα αλλά ματς είναι για να γράφουνε νούμερα οι παίχτες τους. Πρέπει να το καταλάβουμε όλοι ότι χωρίς πλει ωχ ο ΠΑΟΚ πρέπει να είναι αήττητος για να το πάρει (χωρίς μαρουπα)Mutasevic έγραψε:Η διαφορά είναι -6 από τα 2 ματσάκια με τα σκουληκ, μακάρι να παμε με συν 1 η συν 2 χαφ στην προετοιμασία που να τους εχει διαλέξει κ ο λουτσεσκου κιολας
- Mutasevic
Δύο νίκες γαυροι με ερπετόDamoN έγραψε:Ότι θα χάσουμε και στα 2; Γτ αν ψάχνεις την διαφορά από το γαύρο σε φάση τα Ματς που έχουν σίγουρα αυτοί βάλε -60 Γτ μόνο ο ΠΑΟΚ τους παίζει στα ίσια και μπορεί να τους κερδίσει . Όλα τα αλλά ματς είναι για να γράφουνε νούμερα οι παίχτες τους. Πρέπει να το καταλάβουμε όλοι ότι χωρίς πλει ωχ ο ΠΑΟΚ πρέπει να είναι αήττητος για να το πάρει (χωρίς μαρουπα)Mutasevic έγραψε:Η διαφορά είναι -6 από τα 2 ματσάκια με τα σκουληκ, μακάρι να παμε με συν 1 η συν 2 χαφ στην προετοιμασία που να τους εχει διαλέξει κ ο λουτσεσκου κιολας
Τον ένα στόχο που ξέρω εγώ τον βάζω σαφώς ψηλότεραkosths BXL έγραψε:τωρα σε πριζω χωρις λογο αλλα καθαρα υποκειμενικα οι πρωτοι στοχοι μας συγκριτικα με τον νορβηγο που τους βαζεις ? ...κουβεντα να γινεται αφου δεν βγαινει κατιrainmaker έγραψε:Δεν είναι ο Νορβηγός άμεση προτεραιότητα
- buffalobill4
Παραείναι κανονικός ποδοσφαιριστής για να τον θέλουμε. Αν δεν έχει κάνα κουσούρι η έστω να είναι αργός τον προσπερναμεDamoN έγραψε:Κρίμα ψήθηκα πολύ!rainmaker έγραψε:Δεν είναι ο Νορβηγός άμεση προτεραιότητα
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
Καλή αφορμή για να αναφέρω κάτι που στους περισσότερους θα φανεί "εκτός κλίματος εποχής": δεν έχω σε υψηλή υπόληψη το μάτι του λουτσεσκου στη στελέχωση του ροστερ. Το αντίθετο...icue έγραψε:Πολλοι ξεχνατε τον παραγοντα προπονητη. Και αναφερομαι και στους δυο που ακολουθησαν. Δεν θελω να γραψω παραπανω γιατι θα βγαλουν δοντια καποιοι. Αλλα τελοσπαντων δεν ολοι τοσο καδρονια οσο δειχναν τα τελευταια δυο χρονια.
Μάλλον έπαθες κάποια απώλεια μνήμης και δεν θυμάσαι ποιος ήταν ο τερματοφύλακας στο νταμπλstravostomis έγραψε:Τσάμπα στεναχωριέστε για τις μεταγραφές. Καμία δεν θα έχει ιδιαίτερο νόημα με Πασχαλάκη/Ζίβκοβιτς στον άσσο. Ίσως μέχρι το 2031 να καταλάβουν οι ειδικοί ότι είναι σημαντική αυτή η θέση.
Σαν όνομα ή σαν ποδοσφαιρικα χαρακτηριστικά, γιατί χαφ σαν τον Νορβηγο δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα.rainmaker έγραψε:Τον ένα στόχο που ξέρω εγώ τον βάζω σαφώς ψηλότεραkosths BXL έγραψε:τωρα σε πριζω χωρις λογο αλλα καθαρα υποκειμενικα οι πρωτοι στοχοι μας συγκριτικα με τον νορβηγο που τους βαζεις ? ...κουβεντα να γινεται αφου δεν βγαινει κατιrainmaker έγραψε:Δεν είναι ο Νορβηγός άμεση προτεραιότητα
Ξέρω ότι σε ζαλίζουμε αλλά κουβέντα να γίνεται
buffalobill4 έγραψε:Παραείναι κανονικός ποδοσφαιριστής για να τον θέλουμε. Αν δεν έχει κάνα κουσούρι η έστω να είναι αργός τον προσπερναμεDamoN έγραψε:Κρίμα ψήθηκα πολύ!rainmaker έγραψε:Δεν είναι ο Νορβηγός άμεση προτεραιότητα
-
dimitris88
δηλαδή ρε φίλε ο Λουτσέσκου που ήταν τερματοφύλακας ο ίδιος σαν ποδοσφαιριστής δεν μπορεί ν' αξιολογήσει και να κρίνει τι είδους τερματοφύλακες έχει η ομάδα που προπονεί; Δεν μπορεί να καταλάβει εάν έχουν ποιότητα ή όχι; Θα ρισκάρει δηλαδή όλη του τη δουλειά βασιζόμενος σε τερματοφύλακες τρύπες; Οι συγκεκριμένοι τερματοφύλακες το θέμα τους είναι πνευματικό. Καλώς ή κακώς είναι ευμετάβλητοι ψυχολογικά. Η αστάθεια τους προκύπτει όταν δεν είναι καλά ψυχολογικά και όταν δεν περιβάλλονται με εμπιστοσύνη. Ο Πάσχα ήταν σούπερ στο νταμπλ που πήραμε γιατί ένιωσε εμπιστοσύνη. Εάν μπορέσει ο Λούτσε να του εδραιώσει ξανά αυτήν την ψυχολογία θα είναι πάλι πολύ καλός. Το ίδιο έγινε και με το Γκαρσία. Μόλις τον στήριξε και του έδωσε ψυχολογία, στο τέλος ήταν πολύ καλός.stravostomis έγραψε:Τσάμπα στεναχωριέστε για τις μεταγραφές. Καμία δεν θα έχει ιδιαίτερο νόημα με Πασχαλάκη/Ζίβκοβιτς στον άσσο. Ίσως μέχρι το 2031 να καταλάβουν οι ειδικοί ότι είναι σημαντική αυτή η θέση.
Το ίδιο ισχύει πάνω κάτω και με το Ζίβκοβιτς, που στην Ξάνθη του Λουτσέσκου ήταν πάρα πολύ καλός. Σ' εμάς ένα σπουδαίο παιχνίδι έκανε, και ευτυχώς ήταν αυτό με τη Μπενφίκα, που ήταν και παιχνίδι 5εκ. Αυτό δείχνει ότι έχει την ποιότητα αλλά και αυτός έχει θέμα ψυχολογίας. Οι ποδοσφαιριστές νιώθουν την γκρίνια και την μουρμούρα που υπάρχει γι' αυτούς και αυτό τους ρίχνει ψυχολογικά, γίνονται χειρότεροι δεν τους βοηθάει η γκρίνια. Και δυστυχώς στην Ελλάδα η γκρίνια είναι το αγαπημένο μας σπορ. Τα ίδια γινόταν και με τον Πέλκα. Υπήρχε γκρίνια γι' αυτόν. Έφυγε και αναπτερώθηκε. Το βάρος της γκρίνιας ισχύει κυρίως μόνο για τους Έλληνες που καταλαβαίνουν τη γλώσσα και νιώθουν έντονα τον περίγυρο. Και ο Ζίβκο που είναι Σέρβος και χρόνια τώρα στην Ελλάδα και αυτός επηρεάζεται όπως οι Έλληνες. Τον Πασχαλάκη πέρσι μόλις τον σήκωσαν στα χέρια, έγινε άλλος άνθρωπος, αναπτερώθηκε πήρε τα πάνω του, συγκινήθηκε και απέδωσε πολύ καλύτερα. Καλό θα ήταν οι παίκτες να μην επηρεάζονται ψυχολογικά αλλά αυτό δεν ισχύει, είναι άνθρωποι και δεν μπορούν να μην αφουγκράζονται το περιβάλλον τους. Αυτό το ξέρει πολύ καλά ο Λουτσέσκου και γι' αυτό δεν έχω καμιά ανησυχία για τους τερματοφύλακες. Θα έχουμε σούπερ δίδυμο φέτος. Είναι και στην καλύτερη ηλικία για τερματοφύλακα, οπότε όλα καλά!!
Παιδιά θα ήταν ντροπή να λέω ότι με ζαλίζετε ή οτιδήποτε άλλο.renegade έγραψε:Σαν όνομα ή σαν ποδοσφαιρικα χαρακτηριστικά, γιατί χαφ σαν τον Νορβηγο δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα.rainmaker έγραψε:
Τον ένα στόχο που ξέρω εγώ τον βάζω σαφώς ψηλότερα
Ξέρω ότι σε ζαλίζουμε αλλά κουβέντα να γίνεται
Όλοι το ίδιο πάθος έχουμε, πέρυσι ήξερε κάποιος άλλος τώρα κάτι έμαθα εγώ, στο κάτω κάτω ξεφτίλα είναι να είσαι μέλος ομάδας διαχείρισης και να μη θες να προσφέρεις
Επί του πρακτεου, και σαν όνομα και σαν χαρακτηριστικα.
Τουλάχιστον από όσα βλέπω εγώ, δεν είμαι επαγγελματίας του χωρου
- Mitsospaoki4
- Moderator
Μην σκατε λέμε
Σας είπε ο rain ότι οι κοιτάμε να φέρουμε καλούς παίχτες και ότι η πρόθεση είναι η ομάδα να είναι φέτος φουλ ανατγωνιστικη για το νταμπλ..
Υπομονή και λίγο τύχη
Δεν είναι όλα τόσο μαυρα, οσο κάποιοι προσπαθούν να περάσουν
Σας είπε ο rain ότι οι κοιτάμε να φέρουμε καλούς παίχτες και ότι η πρόθεση είναι η ομάδα να είναι φέτος φουλ ανατγωνιστικη για το νταμπλ..
Υπομονή και λίγο τύχη
Δεν είναι όλα τόσο μαυρα, οσο κάποιοι προσπαθούν να περάσουν