τι αλλο θα διαβασουμε ρε παιδια...ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:
Αν δεν έκανε το πέναλτι θα γινόταν το 1-1.
Εκ του αποτελέσματος σωστά έπραξε.
8. Douglas Augusto
-
Karampinas
Re: 8. Douglas Augusto
-
black death
- navigator11
Δε δικαιώθηκε εκ του αποτελέσματος. Όχι. Αν δε μας άφηνε με 10, θα είχε καθαρίσει η πρόκριση με πολύ λιγότερο άγχος και πίεση. Και πιθανότατα θα μπορούσε να παίξει και στην Κροατία. Σιγά μην του πούμε και ευχαριστώ.
4 χρόνια στον ΠΑΟΚ δεν φτάνουν;barlow4 έγραψε:Θα ηθελα να τον βασανισουμε λιγο πριν φυγει.
Το ελαφρυντικο του ειναι πως τετοια μαρκαρισματα συνηθως γινονται ενστικτωδως...Ειναι πολυ ευκολο να κρινεις απο αποσταση καποιον που αποφασιζει σε κλασματα δευτερολεπτων και το λεω εγω που τον θεωρω κουκουρουκου...
-
ΚΩΣΤΑΣ2019
ΥπομονήKarampinas έγραψε:τι αλλο θα διαβασουμε ρε παιδια...ΚΩΣΤΑΣ2019 έγραψε:
Αν δεν έκανε το πέναλτι θα γινόταν το 1-1.
Εκ του αποτελέσματος σωστά έπραξε.
Το ίδιο κάνω κι εγώ όταν διαβάζω αυτά που γράφεις.
Πολύ σωστά τα λέει, μετα την κίνηση του έγινε 0-2.
Δεν έχει σωστο και λάθος, έχει επιλογή και συνέπειες.
Και όλα αυτά μέσα σε κλάσματα
Δεν έχει σωστο και λάθος, έχει επιλογή και συνέπειες.
Και όλα αυτά μέσα σε κλάσματα
Aν δεν ηταν τρομπας θα τα ειχε εκμεταλλευτει.Ολο κ ολο περσι μαθαμε οτι ειναι κ αυτος στο ροστερ.gika έγραψε:4 χρόνια στον ΠΑΟΚ δεν φτάνουν;barlow4 έγραψε:Θα ηθελα να τον βασανισουμε λιγο πριν φυγει.
Δεν θα φάω τον Αουγκούστο για την σημερινή κόκκινη που προέρχεται από το τραγικό αβίαστο λάθος του Σβαμπ
-
ΚΩΣΤΑΣ2019
navigator11 έγραψε:Δε δικαιώθηκε εκ του αποτελέσματος. Όχι. Αν δε μας άφηνε με 10, θα είχε καθαρίσει η πρόκριση με πολύ λιγότερο άγχος και πίεση. Και πιθανότατα θα μπορούσε να παίξει και στην Κροατία. Σιγά μην του πούμε και ευχαριστώ.
Ναβι,
όλα είναι υποθετικά, όπως κι αυτό που έγραψα.
Πάντως την πιο μεγάλη ανοησία την κάνει ο Σβαμπ.
- Amsterdamer_87
Καλυτερα να χαιρετησει και να παρουμε τα φραγκα..
Καλη συνεχεια στην καριερα του..
Καλη συνεχεια στην καριερα του..
Σταυρώνετε τον παίκτη για ένα λάθος που έκανε ο Σβαμπ. Είπαμε να λέμε και τα στραβά του αλλά όταν πρέπει.
Και σε ότι αφορά καθαρά την φάση λειτούργησε ενστικτωδώς. Προσπάθησε να τον παρεμποδίσει αλλά το πέναλτι περισσότερο το παίρνει ο επιθετικός παρά το κάνει ο Αγκούστο.
Και σε ότι αφορά καθαρά την φάση λειτούργησε ενστικτωδώς. Προσπάθησε να τον παρεμποδίσει αλλά το πέναλτι περισσότερο το παίρνει ο επιθετικός παρά το κάνει ο Αγκούστο.
Επόσης η επαφή ήταν η ελάχιστη δυνατή και κατά πάσα πιθανότητα ήταν εκτός περιοχής.
Νομίζω , στη καλύτερη περίπτωση , ιδιαίτερα αυστηρό πέναλτι.
Νομίζω , στη καλύτερη περίπτωση , ιδιαίτερα αυστηρό πέναλτι.
Ασε που πρεπει να ηταν και εκτος περιοχης. Η κοκκινη δεν θα αλλαζε βεβαια αλλα ο Γαλος το ειπε το ποιημα μετα τα αντικείμενα που πεσανε στο γηπεδο.
Προσωπικα δεν τον πολυσταυρωνω.Το χοντρο λαθος ειναι του σβαμπ.
Ο Αουγκουστο χρεωνεται μονο την ελλειψη ευφυιας σε δυσκολες φασεις κ το οτι γενικα μου τη σπαει.
Θα ηθελα να τον βασανισουμε λιγο πριν φυγει.Ουτως η αλλως σαν μισθοφορος θα φυγει.Δε φανηκε να γουσταρε ποτέ την παρουσια του εδω.
Ο Αουγκουστο χρεωνεται μονο την ελλειψη ευφυιας σε δυσκολες φασεις κ το οτι γενικα μου τη σπαει.
Θα ηθελα να τον βασανισουμε λιγο πριν φυγει.Ουτως η αλλως σαν μισθοφορος θα φυγει.Δε φανηκε να γουσταρε ποτέ την παρουσια του εδω.