Αν διάλεγα γι'αυτές τις θέσεις και συνυπολογίζοντας την οικονομική μας κατάσταση θα επέλεγα από την αγορά των ελεύθερων τους Martin Campana για τέρμα, Gianneli Imbula η Franco Mussis για 6αρι και Andrija Zivkovic ( μια μικρή υπέρβαση) η Donis Avdijaj στα εξτρέμAntreasG4 έγραψε: Οποτε βασικα θα ελεγα Τ/Φ, 6αρι και εξτρεμ. Και τον γεναρη βλεπουμε παλι
Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙ
-
- Επικοινωνία:
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙ
Σωστός, κόβει το μάτι σουseaman έγραψε:Ήταν και άλλοι πιτσιρικάδες στην προπόνηση και αγωνίστηκαν και στο εσωτερικό διπλό.
Πήρε το μάτι μου πχ Τάχατο & Γκορτεζιάνι.
Ο Ντοναντόνι επιθετικός είναι, αλλά δεν ξέρω αν έχει βρεθεί ακόμα άκρη με τα χαρτιά του ώστε να βγάλει δελτίο
Ο Τσαούσης δεν έδωσε παρουσία σήμερα και μάλλον πάει για άλλες πολιτείες.

Και ο Βρακάς με το 29 φαίνεται σε αρκετά πλάνα στο βίντεο της προπόνησης
Ο Βρακάς είναι σε όλες τις προπονήσεις της προετοιμασίας και γράφεται ότι υπολογίζεται από τον Abel. Κάποιοι έγραψαν ότι είναι και "ξετρελαμένος" μαζί του
το 26 φοραει ο Βρακας?
Αν ναι, ειχε μια μαγικη κινηση στο βιντεακι της προπονησης 29-8
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν ναι, ειχε μια μαγικη κινηση στο βιντεακι της προπονησης 29-8
- john4serres
29 ο Βρακας
26 νομίζω ο Μπαλογιαννης
Ο Τσαουσης μάλλον οδεύει προς Αγρίνιο.
26 νομίζω ο Μπαλογιαννης
- ΑποστόληςΑ
Ο Παναγιώτης Παναγιώτου (γεν. 16.01.2002) της Κ19 είναι στόπερ. Έπαιζε πέρυσι δεξιό στόπερ με αριστερό τον Μιχαηλίδη.bersekeros έγραψε:O Παναγιώτου 6άρι (ή και 8άρι)
και ο Κουλιεράκης αριστερό μπακ.
- ΑποστόληςΑ
Ο Rey απέκρουσε πέναλτυ και οι πορτοκαλί πήραν την νίκη στο χθεσινό διπλό.
[youtube]FD4BJVTUPCc[/youtube]
[youtube]FD4BJVTUPCc[/youtube]
- bersekeros
Απόστολε δεν δρέπω δάφνες στις γνώσεις περί των ακαδημιών μας...ΑποστόληςΑ έγραψε:Ο Παναγιώτης Παναγιώτου (γεν. 16.01.2002) της Κ19 είναι στόπερ. Έπαιζε πέρυσι δεξιό στόπερ με αριστερό τον Μιχαηλίδη.bersekeros έγραψε:O Παναγιώτου 6άρι (ή και 8άρι)
και ο Κουλιεράκης αριστερό μπακ.
με εξέθεσε το site της ΠΑΕ γιατί αναφέρει:
Ο Παναγιώτης Παναγιώτου είναι αμυντικό χαφ, αλλά και επιθετικό χαφ.Αποκτήθηκε από τα Γιάννινα το 2015 και είναι εξαιρετικά δυνατός, πόσω μάλλον στις μονομαχίες, ενώ διαθέτει και πολύ καλή τεχνική κατάρτιση.Είναι διεθνής και ζει στο Σπίτι των Ακαδημιών του ΠΑΟΚ.
Θενξ Τζον συντοπιτη!john4serres έγραψε:29 ο Βρακας
26 νομίζω ο Μπαλογιαννης
Ωραιος λοιπον ο Μπαλογιαννης!
Μα ο Μπαλογιάννης με την αποστολή των ελπίδων δεν είναι; Έχει αγώνα αύριο με την Κροατία.
- john4serres
Δεν ξέρω αν είναι από την ανομβρία στα μεταγραφικά, αλλά φέτος έχω την αίσθηση ότι θα δούμε ωραία πράγματα από Λημνιό, Πέλκα και Ελ Καντουρί.
Ο πρώτος παίζει όλη την πλευρά και αυτό θα τον βοηθήσει να αναδείξει την ταχύτητα του.
Ο δεύτερος μοιάζει να νιώθει πλέον ηγέτης της ομάδας και αυτό τον βοηθάει στην ψυχολογία του, που πιστεύω πως είναι καθοριστική για την απόδοση του, μιας και για μένα έχει και την ποιότητα και την απαραίτητη ταχυδύναμη.
Για τον Ελ δεν βγήκε ποτέ κανείς να αμφισβητήσει την ποδοσφαιρική του αξία, απλά ξεκίνησε ξενέρωτος και μπλαζε, στην συνέχεια του βγήκαν και οι τραυματισμοί και έφτασε στο σημείο να απαξιωθεί τελείως και να κοιτάζουμε πως θα τον ξεφορτωθούμε. Δεν ξέρω αλλά φέτος τον βλέπω αποφασισμένο να παίξει μπάλα, ίσως τον βοήθησε και η αλλαγή θέσης. Πάντως αν δεν τον προδώσει το σώμα του, νομίζω πως θα είναι ο κινητήριος μοχλός της ομάδας.
Ίδωμεν...
Ο πρώτος παίζει όλη την πλευρά και αυτό θα τον βοηθήσει να αναδείξει την ταχύτητα του.
Ο δεύτερος μοιάζει να νιώθει πλέον ηγέτης της ομάδας και αυτό τον βοηθάει στην ψυχολογία του, που πιστεύω πως είναι καθοριστική για την απόδοση του, μιας και για μένα έχει και την ποιότητα και την απαραίτητη ταχυδύναμη.
Για τον Ελ δεν βγήκε ποτέ κανείς να αμφισβητήσει την ποδοσφαιρική του αξία, απλά ξεκίνησε ξενέρωτος και μπλαζε, στην συνέχεια του βγήκαν και οι τραυματισμοί και έφτασε στο σημείο να απαξιωθεί τελείως και να κοιτάζουμε πως θα τον ξεφορτωθούμε. Δεν ξέρω αλλά φέτος τον βλέπω αποφασισμένο να παίξει μπάλα, ίσως τον βοήθησε και η αλλαγή θέσης. Πάντως αν δεν τον προδώσει το σώμα του, νομίζω πως θα είναι ο κινητήριος μοχλός της ομάδας.
Ίδωμεν...
- Maximus
Και εγώ φίλε ήλπιζα ότι για να αλλαξει επίπεδο η ομάδα ΔΕΝ πρεπει να παιζουν βασικοί οι Πέλκας-Λημνιός, αλλα από ότι φαίνεται, κάνουμε 1 βημα μπροστά, δύο πίσω...
Αα, οκjohn4serres έγραψε:Για την προπονηση του Σαββατου ρωτησε.

Αποφασισμένος=Τελευταίο έτος συμβολαίου, πρέπει να δουλέψουμε για να μεγιστοποιήσουμε την απόδοση του επόμενου συμβολαίουxanapaok έγραψε: Για τον Ελ δεν βγήκε ποτέ κανείς να αμφισβητήσει την ποδοσφαιρική του αξία, απλά ξεκίνησε ξενέρωτος και μπλαζε, στην συνέχεια του βγήκαν και οι τραυματισμοί και έφτασε στο σημείο να απαξιωθεί τελείως και να κοιτάζουμε πως θα τον ξεφορτωθούμε. Δεν ξέρω αλλά φέτος τον βλέπω αποφασισμένο να παίξει μπάλα, ίσως τον βοήθησε και η αλλαγή θέσης. Πάντως αν δεν τον προδώσει το σώμα του, νομίζω πως θα είναι ο κινητήριος μοχλός της ομάδας.
Ίδωμεν...
Να πω την αμαρτία μου, έχω παρατηρήσει την ανθρώπινη διάσταση των 3ετών συμβολαίων ότι εξαρτάται από την ηλικία, τις φιλοδοξίες και τον χαρακτήρα του παίκτη.
Τα 3ετή συμβόλαια στις μικρές ηλικίες που οι παίκτες είναι φιλόδοξοι από το πρώτο έτος τα δίνουν όλα και τα 3ετή αποδεικνύονται μικρά και λές γιατί δεν τους κάνουν από την αρχή 4ετή και 5 ετή.
Μετά την ηλικία των 27 τα τριετή λειτουργούν τον πρώτο χρόνο όπως το ανέφερες, βάζουν οι παίκτες την εμπειρία να ισοσταθμίζει την ενέργεια και δράτουν χαλαρά κάποιες δάφνες τον πρώτο χρόνο (π.χ. Καντούρι που γράφεις, Βαρέλα μετά από Στεάουα) και μετά από 2ο έτος αρχίζουν να χτίζουν για το συμβόλαιο που θα λήξει το επόμενο έτος. Στο 3ο έτος βλέπουμε έναν άλλο παίκτη "αποφασισμένο να παίξει μπάλα"
Οι δε άνω των 30 ετών στο μεγαλύτερο μέρος τους κάνουν πιο εμφανή τον 1ο χρόνο απόλαυσης του συμβολαίου τους (Βέρνμπλουμ όταν ήρθε, Μπίσεσβαρ φέτος, Βαρέλα φέτος, κλπ) και αν θέλει για ένσημα επόμενο συμβόλαιο θα δώσει κάποια πράγματα στο 2ο έτος ώστε στο 3ο έτος να τρίβουμε τα μάτια μας με τον παικταρά που αντέχει να παίζει και για άλλα 2-3 χρόνια ακόμη.
Μακάρι ο Σβάμπ να μας κάνει να τρίβουμε τα μάτια από φέτος. Λόγω πρώτης φοράς εκτός της πατρίδας του μπορεί να μην είναι στην κατηγορία της πλειοψηφίας των 30ρηδων.
- ΑποστόληςΑ
Τον έχω παρακολουθήσει πολλές φορές μέσω ΠΑΟΚ ΤΒ που έδειχνε τους αγώνες της Κ19.bersekeros έγραψε: Απόστολε δεν δρέπω δάφνες στις γνώσεις περί των ακαδημιών μας...
Ο Παναγιώτου, αν και μικρός φαινόταν πολύ καλός. Πολύ καλοί ήταν και οι Καλουτσικίδης και Τάχατος (δεξιό και αριστερό μπακ), φυσικά ο Τσιγγάρας (6-8ρι) που ξεχώριζε σαν την μύγα μέσα στο γάλα και ο πολυσκόρερ και ασιστέρ Τζόλης.