Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019
- sourmenetes
- Moderator
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2019
Να πατε καμια παραλια λεω εγω...
Ακομα νωρις ειναι...χαχαχαχα...
Ονοματα δε νομιζω οτι ξερουν πολλοι περαν του γιωργου-μπρανκο-λουτσε.επομενως μην ακουτε τι λενε.
Ακομα νωρις ειναι...χαχαχαχα...
Ονοματα δε νομιζω οτι ξερουν πολλοι περαν του γιωργου-μπρανκο-λουτσε.επομενως μην ακουτε τι λενε.
- Σουριναμέζος
Ισχύει ότι ο πρώτος στόχος για το 8 είναι παίκτης με πρεμιερλιγκατο βιογραφικό και πρώην συμπαίκτης σε κάποια φάση της καριέρας του με νυν ποδοσφαιριστή της ομάδας μας? Ή είμαι τελείως εκτός?
Υπομονήήήήή...!!! Ονόματα δε νομίζω ότι ξέρουν πολλοί πέραν του Γιώργου, του Μπράνκο, του Λουτσέσκου και του Πόρκυ! Επομένως μην ακούτε τι λέει ο ένας κι ο άλλος...!!!
- soflodoras
Ξεχνας και εμενα μπουληbarlow4 έγραψε:Πλάκα κάνεις!ποτέ?navigator11 έγραψε:Και μαζί είχαμε αρπαχτεί στο παρελθόν! Κουνάβι.barlow4 έγραψε:Ε μα κ εσύ σε prax κίνημα ξεκίνησες με αυτό το Μπραντ νεημ. Αλλά μην παρεξηγείστε ρε σεις.Ασε που πιο πολύ στο Νάβι έκανα μπουλινγκ που με ξέρει κ δεν παρεξηγεί.Αλλα από την άλλη νόμιζα ότι κ ο Τζος με πηγαινε.
Πρέπει να σοβαρεψω μάλλον.
τελικα μόνο ο sick με πάει.
Θέλετε να μάθετε το ποιός θα 'ναι ο αριστερός μας μπακ ε? Αφού είστε τόσο ανυπόμονοι, συμπληρώστε στις φόρμες του Transfermarkt: α) στην ηλικία από 26 έως 28, β) στο ύψος από 1,83 έως 1,85, γ) στο να αγωνίζεται ως μπακ αλλά και ως χαφ στην αριστερή πτέρυγα, δ) να λήγει το συμβόλαιό του το 2019 ή το 2020, ε) να είναι Ευρωπαίος και στ) η τιμή του να κυμαίνεται από 2,5 έως 4 μύρια. Πόσους βρήκατε? Ε, αυτός ο ένας είναι...!
- sourmenetes
- Moderator
Συγχωρα με πορκυ που σε ειχα εκτος λιστας...ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Υπομονήήήήή...!!! Ονόματα δε νομίζω ότι ξέρουν πολλοί πέραν του Γιώργου, του Μπράνκο, του Λουτσέσκου και του Πόρκυ! Επομένως μην ακούτε τι λέει ο ένας κι ο άλλος...!!!

Εμένα μου εμφάνισε 1.172ΠΟΡΚΥ-5 έγραψε:Θέλετε να μάθετε το ποιός θα 'ναι ο αριστερός μας μπακ ε? Αφού είστε τόσο ανυπόμονοι, συμπληρώστε στις φόρμες του Transfermarkt: α) στην ηλικία από 26 έως 28, β) στο ύψος από 1,83 έως 1,85, γ) στο να αγωνίζεται ως μπακ αλλά και ως χαφ στην αριστερή πτέρυγα, δ) να λήγει το συμβόλαιό του το 2019 ή το 2020, ε) να είναι Ευρωπαίος και στ) η τιμή του να κυμαίνεται από 2,5 έως 4 μύρια. Πόσους βρήκατε? Ε, αυτός ο ένας είναι...!
Σήμερα από ότι φαίνεται δεν θα γίνει τίποτα όποτε αράξτε από αύριο και αν
- navigator11
Ποολύυυυ παλιάαα.barlow4 έγραψε:Πλάκα κάνεις!ποτέ?navigator11 έγραψε:Και μαζί είχαμε αρπαχτεί στο παρελθόν! Κουνάβι.barlow4 έγραψε:Ε μα κ εσύ σε prax κίνημα ξεκίνησες με αυτό το Μπραντ νεημ. Αλλά μην παρεξηγείστε ρε σεις.Ασε που πιο πολύ στο Νάβι έκανα μπουλινγκ που με ξέρει κ δεν παρεξηγεί.Αλλα από την άλλη νόμιζα ότι κ ο Τζος με πηγαινε.
Πρέπει να σοβαρεψω μάλλον.
τελικα μόνο ο sick με πάει.

Τώρα, βλέπω, συμπλέουμε. Όλα θα πάνε πρίμα!
Πάντως έναν τουλάχιστον εκ Μαου - Βέρν να είχαμε ρε γμτ ... άθικτο, θα είχαμε λιγότερα βάσανα. Βασικά ο προπονητής. Κωλοφεράντζα μας πήγαν οι κωλοτραυματισμοί.
-
O Benito μας κάνει για αριστερό μπακ?
Ο Fer για μέσος?
Πόρκυ τι λές?
Ο Fer για μέσος?
Πόρκυ τι λές?
Για Benito εννοείται! Για Fer φυσικά, αν δεν είναι τραυματίας όμως... Αν και κάτι είχα διαβάσει για προβληματικό χαρακτήρα...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΠΟΡΚΥ-5 την Τετ 05 Ιουν 2019, 17:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.