Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Mao_Mao

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II

Δημοσίευση από Mao_Mao »

Εγώ Dim για αυτο θέλω obradovich.Απλά αν ειναι να φέρουν οτιδήποτε πλέον θέλω παικταρά.Ουτε δοκιμές αλλαγές.Εναν παικταρά απλα
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Δεν τον ξερω να σου πω την αληθεια, αν ειναι οπως πρεπει ας ερθει. Αλλα να γινει τωρα
Άβαταρ μέλους
Mao_Mao

Δημοσίευση από Mao_Mao »

Επίσης Στα χάφ Ουτε Βέρμπλουμ Και χαζομάρες έναν 23χρονό έτοιμο παικτη.Αυτή η ομάδα πρέπει να ενισχυθεί μόνο με παικταράδες η ηδη υπάρχοντες μασάνε σίδερα

:opaokara: :opaokara:
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

23χρονο ετοιμο παικτη μονο στα ονειρα μας ακομα αδερφε.
Άβαταρ μέλους
Mao_Mao

Δημοσίευση από Mao_Mao »

Dim και αυτα τα ονειρα πιστεύω θα μας πραγματοποιηθούν κάποια στιγμή απλα εγω πιστεύω θα γίνουν λίαν συντόμως
Άβαταρ μέλους
zoran

Δημοσίευση από zoran »

Καλημέρα παιδια και πολλα πολλα συγχαρητηρια στην ομαδαρα μας.

Γιατι νομιζω οτι στον επόμενο προκριματικο κατοχυρωνουμε Γιουρόπα;; σιγουρα εχουμε μπει ομιλους τωρα ;;

Μετα την σπαρτακ έχουμε κι αλλο προκριματικο ;; και με τι ταξης μεγεθους ομαδες ;;

Βοηθηστε παρακαλώ
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Έχουμε εξασφαλίσει τους ομίλους του γιουρόπα. Έχουμε ακόμη έναν γυρο αν περάσουμε την Σπαρτάκ και θα παίξουμε με έναν απο τους νικητές των παιχνιδιών : Φενερ-Μπενφίκα και Σλάβια Πράγας-Ντιναμό Κιέβου.
Άβαταρ μέλους
Mao_Mao

Δημοσίευση από Mao_Mao »

giapas έγραψε:
Mao_Mao έγραψε:Ο Ακπομ είναι κανονικότατο φορ περιοχής.Θηρίο μες το κουτι με τους αμυντικούς (1,86).
Απλά εχει και την ευχέρια όντας Αγγλικο προϊον να κάνει τα πάντα μέσα στο γήπεδο.
Απ'το να πάρει την μπάλα απέξω ή στο κέντρο ή στα πλάγια να τριπλάρει να σουτάρει.Φυσικά δεν είναι ο Σουάρεζ αλλα όλα αυτα τα έχει μεσα στο παιχνίδι του.Μέσα στο κουτί εχει και ευεληξία ομως νομίζω οτι θέλει δουλειά ακόμα για να ξεμαρκαρίζεται με την μαεστρία του Πριγιογκολ.
Τα παραπάνω από που προκύπτουν , γιατί περιγράφεις τον Ιμπραίμοβιτς.
Τα είδες κάπου , έχεις παρακολουθήσει το παίκτη;
Giapa Δεν ειναι ουτε Ιμπραϊμοβιτς ουτε Σουάρεζ Ουτε καν Παστελωτής-Μπαμπας σαν τον Prijovic.Αλλα τι λέω.Όντας φορ περιοχής και ευέλικτος με τους αμυντικούς κυνηγάει το γκολ όπως πρέπει απλά εχει "θέμα" στο σκοράρισμα γαιτι τραβάει της φάσεις απ'τα μαλλιά σε σημείο που ξεχνάει οτι το ποδόσφαιρο ειναι ομαδικό άθλημα.Παρολα αυτά οπως είπα προσθέτει όλα τα στοιχεία μεγάλων και συγχρωνων επιθετικών απλα αλλου ειναι το θέμα του.Δεν ξέρω αν λόγο κεφαλιού δεν έκανε το μπαμ μεχρι τώρα.Τον παίκτη των είχα δει πριν 3 ή 4 χρόνια με την Άρσεναλ 2 φορές σαν αλλαγή (και πραγνατικά μάρεσε)και πέρσυ άλλες δυο φορές με Άντερλεχτ και Κλαμπ Μπριζ.
Ολα αυτά ειναι η αποψη μου ωστόσο και πρώτα ο θεός να ανακηνωθεί.Διότι όλα στο χορτάρι φαίνονται και τα δεδομένα ενος παίκτη στο ποδόσφαιρο αλλαζουν γρήγορα.
Άβαταρ μέλους
Mao_Mao

Δημοσίευση από Mao_Mao »

zoran έγραψε:Καλημέρα παιδια και πολλα πολλα συγχαρητηρια στην ομαδαρα μας.

Γιατι νομιζω οτι στον επόμενο προκριματικο κατοχυρωνουμε Γιουρόπα;; σιγουρα εχουμε μπει ομιλους τωρα ;;

Μετα την σπαρτακ έχουμε κι αλλο προκριματικο ;; και με τι ταξης μεγεθους ομαδες ;;

Βοηθηστε παρακαλώ
Αδερφέ ζόραν άμα περάσουμε την Σπαρτάκ δινουμε άλλον εναν προκτιματικό σε εκείνον άμα αποκλειστούμε μπαίνουμε Europa και άμα κερδίσουμε περάσουμε ομίλους Ch.l.
Άμα αποκλειστούμε απο Σπαρτάκ δίνουμε άλλον έναν προκριματικό να μπούμε Europa.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Λάθος κάνεις ήδη είμαστε στους ομίλους του γιουροπα ανεξάρτητα αν αποκλείστουμε τώρα η μετά στα προκριματικά του τσου λου

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Petros1988

Δημοσίευση από Petros1988 »

Σήμερα λογικά τελειώνει του Αγκοπ.
Άβαταρ μέλους
Mao_Mao

Δημοσίευση από Mao_Mao »

Καλως τον
:mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Petros1988

Δημοσίευση από Petros1988 »

;) :opaokara: Γρήγορα αριστερό μπακ έτσι όπως γιναναι τα πράγματα με Αντρέ!
Άβαταρ μέλους
zoran

Δημοσίευση από zoran »

Mao_Mao έγραψε:
zoran έγραψε:Καλημέρα παιδια και πολλα πολλα συγχαρητηρια στην ομαδαρα μας.

Βοηθηστε παρακαλώ
Αδερφέ ζόραν άμα περάσουμε την Σπαρτάκ δινουμε άλλον εναν προκτιματικό σε εκείνον άμα αποκλειστούμε μπαίνουμε Europa και άμα κερδίσουμε περάσουμε ομίλους Ch.l.
Άμα αποκλειστούμε απο Σπαρτάκ δίνουμε άλλον έναν προκριματικό να μπούμε Europa.
Αυτο νομιζω κι εγω, αλλα πολλα παιδια λενε οτι αυτη τη στιγμη ειμαστε ηδη στους ομιλους γιουροπα και μπερδευτηκα
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

Εγώ έχω την εντύπωση (και το είπε και ο Σπυρόπουλος στη μετάδοση κάποια στιγμή) ότι και να αποκλειστούμε από την Σπαρτάκ, είμαστε σίγουρα ομίλους Europa.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”