Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
GoMaRoS

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2017-2018 Ι

Δημοσίευση από GoMaRoS »

αφου πλεον τα γυριζει και το sport24 θα γινει η μεταγραφη, γιατι χθες μας εγραφε οτι εχει προσυμφωνο και παει βραζιλια αργησε ο ΠΑΟΚ, και σημερα θα ακουσει ο Μολεντο την προσφορα του ΠΑΟΚ, αστεια πραγματα, παιδια του δημοτικου καλυτεροι δημοσιογραφοι θα ηταν
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Δεν ξέρουν τι τους γίνεται, αλλά γράφουν διάφορες παπαρολογιες και με σιγουριά.....

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

che4 έγραψε:ηρεμία

η μεταγραφή μολεδο αν γινόταν θα γινόταν ακριβώς έτσι

με αυτές τις αντιδράσεις από τα βαζελο μμε τις διαρροές τις ειδήσεις κτλ κτλ

εμένα αυτά που γίνονται μου δείχνουν ότι ο παίχτης θα έρθει

Σίγουρα θα γίνονταν αυτά που γίνονται.Προσωπικα ημουν βέβαιος οτι θα έρθει αλλα πλέον όλα παίζονται.Μακαρι θα πω εγω και αν δεν έρθει δε χάθηκε ο κόσμος.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ψιλα γραμματα ειναι ολα αυτα και να χαμε να λεγαμε.Το θεμα δεν ειναι το πως και το γιατι δεν εγινε αλλα το οτι εχει παει 6/01 κι ακομα τα κενα που ξερεις απο το Νοεμβριο δεν εχουν καλυφθει.Ποτε θα ρθουν οι παικτες, ποτε θα μαθουν τους συμπαικτες του κλπ.Αν γινει καμια στραβη στις πρωτες αγωνιστικες ποιος θα φταιει μετα?
Άβαταρ μέλους
ioanmits

Δημοσίευση από ioanmits »

Πρώτον, και ο Μολέδο και ο Χατσερίδης είναι καλοί ποδοσφαιριστές και θα βοηθήσουν.

Δεύτερον, και οι δύο δεν αξίζουν όμως τα ποσά του γράφονται... ειδικά αν βάλεις μέσα ότι πρέπει να αποζημιωθούν και ομάδες. Δεν πρέπει να μας ενδιαφέρει τόσο το πορτοφόλι του μεγαλομετόχου αλλά είναι καλό να το αναφέρουμε.

Τρίτον, το μεγαλύτερο θέμα που βλέπω εγώ είναι ότι, πλην λίγων εξαιρέσεων, πέραν της Ελλάδας και της αγοράς της Ρωσίας/Ουκρανίας δεν γίνονται/ακούγονται κινήσεις/στόχοι... Αυτό ή είναι θέμα τραγικού scouting ή/και θέμα Τεχνικού Διευθυντή που κοιτάει μόνο συγκεκριμένη αγορά και συγκεκριμένους agents..
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

ioanmits έγραψε:Πρώτον, και ο Μολέδο και ο Χατσερίδης είναι καλοί ποδοσφαιριστές και θα βοηθήσουν.

Δεύτερον, και οι δύο δεν αξίζουν όμως τα ποσά του γράφονται... ειδικά αν βάλεις μέσα ότι πρέπει να αποζημιωθούν και ομάδες. Δεν πρέπει να μας ενδιαφέρει τόσο το πορτοφόλι του μεγαλομετόχου αλλά είναι καλό να το αναφέρουμε.

Τρίτον, το μεγαλύτερο θέμα που βλέπω εγώ είναι ότι, πλην λίγων εξαιρέσεων, πέραν της Ελλάδας και της αγοράς της Ρωσίας/Ουκρανίας δεν γίνονται/ακούγονται κινήσεις/στόχοι... Αυτό ή είναι θέμα τραγικού scouting ή/και θέμα Τεχνικού Διευθυντή που κοιτάει μόνο συγκεκριμένη αγορά και συγκεκριμένους agents..

ρεί βαρέλα κρεσπο βιεϊρίνια τσιμιροτ καντουρι μακ κάμπος πριγιοβιτς

οι εννιά απ τους βασικούς σου είναι από άλλες αγορές

μη βάλω όλη την 25αδα και δεις ότι οι 18 είναι από άλλου

ξανά σκέψου αυτό που εγραψες
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

τα κενο που εκαιγε ηταν του αρ μπακ, το βραδυ ειναι Θεσσαλονικη. Αν οχι στο παιχνιδι με την Κερκυρα, στο παιχνιδι με τον Απολλωνα στην Τουμπα ειναι βασικος

στα στοπερ το κενο μετα τη φυγη Ζαμπρανο δεν ειναι και τοσο τραγικο, Βαρελα-Κρεσπο και απο πισω Μαλεζας, ειμαστε οπως περσι, και πρεπει να παρουμε εναν παιχτη ακομα, αν δεν ειναι ο Μολεντο θα ειναι καποιος αλλος

αν ειναι να φυγει ο Πριγιοβιτς, τοτε θελουμε και φορ
Άβαταρ μέλους
SplashBro22

Δημοσίευση από SplashBro22 »

Odi έγραψε:Ε δεν αντέχω άλλο. Διαβάζω και ξαναδιαβάζω για Μολέδο και την κίνηση που θα μας θωρακίσει και μπλα μπλα..

Εγώ ένα θα πω: Σιγά τον παίκτη. Πραγματικά μέτριος. Οκ δυνατός και καλός ψηλά. Ως εκεί. Από εκεί και πέρα άτεχνος, αργός και με λάθος τοποθετήσεις. Τί έχει παραπάνω από τον Κρέσπο ο Μολέδο; Τίποτα πέραν της δύναμης.

Αν δικό μας στόπερ είχε την αντίδραση του Μολέδο στο 2-0 του Πέλκα στο μεταξύ μας ματς, θα είχαμε λαικά δικαστήρια.

Μολέδο και πράσινα (κυριολεκτικά) άλογα..
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Πολύ ήπιο το κλίμα στο φόρουμ! Να φταίν' οι γιορτές; Έπεσε πολύ φαΐ και μειώθηκαν τα αντανακλαστικά; Σοβαρευτείτε, κύριοι! ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ...
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Petros1988

Δημοσίευση από Petros1988 »

Γιατί έμενα όλο αυτο το σκηνικό απο προχθες το βράδυ με τον Μολέντο μου φένεται στημένο παιχνίδι των μάνατζερ και ίσως και του Παναθηναικού για να πάρουν ακόμη πιο μεγάλη προσφορά απο τον ΠΑΟΚ!Εχω την εντύπωση οτι ο Παίκτης έχει ήδη επιλέξει εμάς και απλά προσπαθούνε να κλείσει με όσο το δυνατόν περισότερα λεφτά γιατί απο πίσω θα πληρωθεί και η Ιντερνασιοναλ και ο Βαζελος αλλα και ο μανατζερ και το τραβάνε καθως ακόμη είναι 6/1!Αν δηλαδή σήμερα ο ΠΑΟΚ αποσυρει την Πρόταση η κάνει πιο μεγάλη μήπως τον στείλουν τρέχοντας να ρθει?Είναι κάποια ερωτήματα όλα αυτα!Η υπόθεση Μολέντο μοπυ φέναιτε πολύ πολύ περίεργη!Ο παίκτης υπεγραψε προσύμφωνο με την Ιντερνασιοναλ που δεν ισχύει νομικά ομως έχει καλύτερη προσφορα απο τον ΠΑΟΚ και το σκέφτεται καθως μπορεί να αλλάξει γνώμη και ο Παναθηναικός έχει συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ αλλα θέλει να το δώσει στη Βραζιλία με λιγότερα λεφτα?Περίεργα πράγμα πολύ περίεργα!Το θέμα είναι μεχρι που έχει τη διάθεση να το τραβήξει ο ΠΑΟΚ!Μέχρι αργα χθες έιχε συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ!Άρα με τα λίγα που καταλαβαίνω όλα είναι ρευστά και θέλουν όσο παραπάνω Ρευστο απο τον ΙΒΑΝ γίνεται!Αυτα είναι τα συμπεράσματά μου!
Άβαταρ μέλους
SplashBro22

Δημοσίευση από SplashBro22 »

και να πω κάτι που πολλοί μπορεί να μην έχετε σκεφτεί για τον Μολέντο, Ο τύπος είναι ένα σκεπάρνι με ασυλία (Μπέργκ, Ζέκα) στις κάρτες φυσικά με την πράσινη φανέλα. Νομίζω είναι ευνόητο πως θα τον αντιμετώπιζαν οι διαιτητές αν έπαιζε στον ΠΑΟΚ.
takis4

Δημοσίευση από takis4 »

ο moledo είναι ο vitor σε μαύρη έκδοση , δυνατός σκληροτράχηλος άντε να σου πάρει και καμια κεφαλια στην επίθεση αλλα ως εκεί , το παλικάρι μπάλα δεν ξέρει.όταν το 90% τον mats που δίνεις μέσα στην χρονια ο αντίπαλος δεν περνάει το κέντρο πρέπει να παίρνεις παίχτες που ξέρουν μπάλα σαν τον βραζιλιάνο της σαχτάρ ,και όχι ξυλοκόπους...αλλα άμα είναι να τον ανταλλάξουμε με κάτσε μπρίκιτς και σία νομίζω είναι καλή περίπτωση ...
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Βασικά υπερέβαλα εγώ στο προηγούμενο ποστ. Είμαστε πλήρης ως ομάδα και το έχω πει προηγουμένως, αλλά το να διαβάζω πάλι για Χατσερίδη και όλες αυτές τις φούσκες, μου βαράει άσχημα, όταν έχεις παίκτη με μισά λεφτά έτοιμο. Πρωτάθλημα θα πάρουμε και χωρίς Μολέντο, απλά για φέτος αυξάνει τις πιθανότητές μας. Αν είμασταν καλοκαίρι δε θα μου καίγονταν καρφί, αλλά τώρα το Γενάρη, ειδικά για Κ.Αμυντικό δε γουστάρω πειράματα που θα χαλάσουν την άμυνα αντί να τη φτιάξουν. Δε μπορούμε να περιμένουμε τον κάθε Χατσερίντι πότε θα μάθει τη λίγκα και τους συμπαίκτες του. Ας μην κάνουν καμία μεταγραφή και να πάμε με Κρέσπο - Βαρέλα - Μαλεζά. Μια χαρά είναι. Το αριστερό μπακ χρειαζόμασταν και αποκτήθηκε. Αν μετάδοσα πανικό πριν, συγνώμη. Δεν υπάρχει πανικός στην ομάδα και επιτέλους παίρνουμε αποτελέσματα. Το μόνο που χρειάζεται τώρα η ομάδα από εμάς είναι παρουσία στο γήπεδο.
Ο ΠΑΟΚ έχει το καλύτερο υλικό και το πιο ακριβό ρόστερ στο πρωτάθλημα.

SplashBro22: Σκεπάρνι δεν είναι. Ο καλύτερος παίκτης του βάζελου με διαφορά είναι μαζί με τον Μπεργκ πέρυσι. Αυτά με τις ασυλίες έχουν καταντήσει γραφικά. Τα ίδια λένε για εμάς για τον Λέο Μάτος. Είναι παίκτες aggressive. Ε λοιπόν αυτοι σου δίνουν τα πρωταθλήματα και όχι οι τιτίκες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Σάβ 06 Ιαν 2018, 12:25, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

joshua έγραψε:Λες και υπηρχε ποτε περιπτωση να γινει προταση σε ελληνικη ομαδα ποσο μαλλον σε ομαδα οπως ο βαζελος και να μην μαθευτει,αλλα εμεις κουραζουμε...Μαθαμε ποτε ονομα παικτη απο ελληνικη ομαδα την μερα που αποκτηθηκε...
Δεν είπα ότι υπήρχε ποτέ περίπτωση να κάνεις πρόταση σε ελληνική ομάδα και να μην μαθευτεί,ίσα ίσα το αντίθετο.
Από χθες βγήκε και ο τελευταίος αρδ να γράψει ή να πει την άποψη του.
Τώρα είναι δικαίωμα του καθενός να είναι ή όχι πο@τ@ν@κι των αρδ.
Αυτή η τρέλα που πιάνει κάποιους σα να τελειώνει ο κόσμος προσωπικά δεν την καταλαβαίνω.
Λίγη ψυχραιμία δεν έβλαψε ποτέ.

Και ναι είναι πολύ κουραστικό να διαβάζεις από κάποιους ( μέσα σ' αυτούς και συ) μια συνεχή επανάληψη.
Οκ ο καθένας έχει την άποψη του την εκφράζει και πάμε παρακάτω.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

GoMaRoS έγραψε:τα κενο που εκαιγε ηταν του αρ μπακ, το βραδυ ειναι Θεσσαλονικη. Αν οχι στο παιχνιδι με την Κερκυρα, στο παιχνιδι με τον Απολλωνα στην Τουμπα ειναι βασικος
Ξερουμε σε τι κατσταση ειναι?Ειχε αγωνιστικο ρυθμο ?Γιατι βιερι Μαου κλπ κανανε κανα διμηνο να ερθουν στα ισια τους.Τον μακ ακομα τον περιμενουμε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”