Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: Mεταγραφές Χειμώνα 2016-2017 ΙΙ

Δημοσίευση από goran 64 »

axristeas έγραψε:
goran 64 έγραψε:
axristeas έγραψε:Ο καρταμπια πρεπει να κλεισει οπωσδηποτε,εστω και για το καλοκαιρι
Το ξαναρώτησα γενικά και απάντηση δεν πήρα: Τράμπα Καρτάμπια με Τσίμιροτ δεχόμαστε??? :? :roll:
Aν μαζι με τον καρταμπια μας δωσουν και 4-5 μυρια,λογω του οτι ο καρταμπια εχει 6 μηνες ακομη συμβολαιο,ναι
Και 30% μεταπώληση όμως...Frank Arnesen speaking εκεί τώρα, που είναι πολύ μεγάλος ψήστης αδερφέ μου... ;)

Υ.Γ. 5 μύρια είναι η ρήτρα του Τσίμιροτ, γιατί να μας κάνουν δώρο τον Καρτάμπια???
Ας τον υπογράψουμε από τώρα για το καλοκαίρι, αν μας είναι τόσο απαραίτητος κι αν φυσικά ψήνεται δίχως την συμβουλή του Άρνεσεν να έρθει Ελλάδα...Δεν είναι όλα τόσο εύκολα όσο τα νομίζουμε... 8-)
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

Αυτός που έγραψε εδω για τον Fede Cartabia που την πήρε την πληροφορία παρακαλώ γιατί αν ισχυει πρόκειται για καλή μεταγραφή και επίσης αν μπορει να μου εξηγησει ο Pedro Henriques πως επιλέγουν αυτόν αντι τον εξτρέμ της Valencia(?)
:pano:
Ευχαριστω.
Άβαταρ μέλους
zarathustra79

Δημοσίευση από zarathustra79 »

Επειδή το πιστεύεις εσυ, δε σημαίνει οτι είναι γεγονός, ούτε οτι έχουν την ίδια άποψη με σενα οι ivic και michel. OΚ το καταλαβαίνω να θέλουμε να αποφύγουμε τη ρετσινιά της αποτυχίας, αλλά ας μην τα βλέπουμε όλα όπως τα θέλουμε.

Δεν ξερω με ποια σειρα τους ειχαν στη λιστα τους και λογικα δε θα το μαθουμε ποτε αυτο. Το μονο που λεω ειναι οτι επειδη ο σερβος ειναι πιο ακριβος, αυτο δε σημαινει οτι ηταν και πιο ψηλα στη λιστα. Υπαρχει και το ενδεχομενο να ηταν η δευτερη επιλογη.
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Άμεση η επέμβαση των μπλε για την προστασία του Diego από τα σουβλάκια :lol: :lol:

Πιλότε υποκλίνομαι
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

Erebus έγραψε:Μάγκες εγω για τον Fede Cartabia όταν έγραψαν νόμιζα είναι π@π@ριες των αρδ. (Το είδα κ δω και στο paokvoice) το πήρα στο χαβαλέ όταν είχε γράψει ο φιλος (Kostas_Peraia4) για τον Pedro Henrique της Ρεν.

Αν ισχυει που έγραψε εδω ένας φίλος για τον Fede Cartabia και υπάρχει ανάμεσα στους 2 θα προτιμούσα εννοείται τον Fede Cartabia τον ξέρω σαν παιχτη τον έχω δει και σε αρκετά ματς με την Deportivo γιατι τυχαινει παρακολουθώ ισπανικο πρωτάθήμα εκτος την ΠΑΟΚάρα μας)

Ειδώμεν..

για κανε μια σύγκριση με λουκας λόγω ντεπορ
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Kostas_Peraia4 έγραψε:Και ποιος μας λεει οτι ο Ανσαριφαρντ δεν υπολογιζοταν για αναπληρωματικο του Ζλαταν?

Μπορει να θελουν κι αλλο φορ
Το θεμα ειναι ο ζλαταν μη γινει αναπληρωματικος του κλαους στο πρωτο μετριο παιχνιδι του και δουμε αλλο ενα επεισοδιο.
Αν και εμπιστευομαι τον ιβιτς, αν δεν αλλαξει μυαλα ο κλαους δεν τον βλεπω καλα το καλοκαι
trouman

Δημοσίευση από trouman »

Μαυρο Χιονι έγραψε:Καλά Είναι όλα αυτά που γράφουμε, ο Σέρβος, ο ξανθός Βραζιλιάνος, το τανκ από τη Σενεγάλη αλλά ρε παιδια

ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΌ ΑΥΤΟΎΣ ΠΟΥ ΚΆΝΟΥΝ ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ ΜΙΣΉ ΣΕΖΌΝ ΤΏΡΑ;;;; ;

Αυτό να πω την αλήθεια με καίει περισσότερο από τα παιδιά που θα έρθουν με το καλό τον Γενάρη.
Γιατί;; τους πληρώνεις; εμποδίζουν την ομάδα σε τίποτα άλλο, με ποιο σκεφτικό το λες χωρίς παρεξήγηση;
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

goran 64 έγραψε:
axristeas έγραψε:Ο καρταμπια πρεπει να κλεισει οπωσδηποτε,εστω και για το καλοκαιρι
Το ξαναρώτησα γενικά και απάντηση δεν πήρα: Τράμπα Καρτάμπια με Τσίμιροτ δεχόμαστε??? :? :roll:
Οχι.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ρε συ che ο Λούκας έπαιζε φορ στην Κορούνια,τι σύγκριση να σου κάνει;
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

zarathustra79 έγραψε:Επειδή το πιστεύεις εσυ, δε σημαίνει οτι είναι γεγονός, ούτε οτι έχουν την ίδια άποψη με σενα οι ivic και michel. OΚ το καταλαβαίνω να θέλουμε να αποφύγουμε τη ρετσινιά της αποτυχίας, αλλά ας μην τα βλέπουμε όλα όπως τα θέλουμε.

Δεν ξερω με ποια σειρα τους ειχαν στη λιστα τους και λογικα δε θα το μαθουμε ποτε αυτο. Το μονο που λεω ειναι οτι επειδη ο σερβος ειναι πιο ακριβος, αυτο δε σημαινει οτι ηταν και πιο ψηλα στη λιστα. Υπαρχει και το ενδεχομενο να ηταν η δευτερη επιλογη.
Αδερφέ, sorry κιόλας, αλλά για να κλείνουμε κιόλας αυτό το πολύ ανούσιο θέμα, το λογικό (για το οποίο διερωτήθηκες στο αρχικό σου post) από το ενδεχόμενο (το οποίο αναφέρεις σ αυτό) απέχουν παρασάγγες...
Πίστευε ό,τι νομίζεις όμως, μιας και δεν θέλω να σε πείσω γι αυτό που πιστεύω εγώ... 8-)
Άβαταρ μέλους
Darkm4n

Δημοσίευση από Darkm4n »

che4 έγραψε:
Erebus έγραψε:Μάγκες εγω για τον Fede Cartabia όταν έγραψαν νόμιζα είναι π@π@ριες των αρδ. (Το είδα κ δω και στο paokvoice) το πήρα στο χαβαλέ όταν είχε γράψει ο φιλος (Kostas_Peraia4) για τον Pedro Henrique της Ρεν.

Αν ισχυει που έγραψε εδω ένας φίλος για τον Fede Cartabia και υπάρχει ανάμεσα στους 2 θα προτιμούσα εννοείται τον Fede Cartabia τον ξέρω σαν παιχτη τον έχω δει και σε αρκετά ματς με την Deportivo γιατι τυχαινει παρακολουθώ ισπανικο πρωτάθήμα εκτος την ΠΑΟΚάρα μας)

Ειδώμεν..

για κανε μια σύγκριση με λουκας λόγω ντεπορ
Ο Lucas φιλεμου 9αρι επαιζε στην Deportivo κ τα παστελωνε ο Cartabia παιζει και δεξι εξτρεμ κ αριστερο εξτρεμ.
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Dimg4 γι αυτο το λεω.To συμβολαιο του Κλαους τελειωνει του χρονου το καλοκαιρι οποτε αν συνεχισει τις κακες εμφανισεις δεν τον βλεπω να εχει μελλον στην ομαδα.Αυτοματα η πωληση γινεται απαραιτητη,αφου σε ενα χρονο απο τωρα θα μπορει να διαπραγματευτει με οποια ομαδα θελει.Επισης τελειωνει το συμβολαιο του Facundo και ο παικτης ηδη εμφανιζει τασεις φυγης.

Αρα ισως χρειαζεται κι αλλο φορ.Ισως οχι αμεσα βεβαια
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

stelyk έγραψε:Για χαζο δεν τον εχω παντως... μπορει να θελει να κανει και κανα δωρακι στον κοσμο ας πουμε, οτι θελει ο Ιβιτς ομως!
στελυκ δεν το λεω για σενα αλλα μιας και το διαβασα...

ΟΧΙ ΔΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΒΑΝ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΘΡΕΦΤΑΚΙΑ.

Ο,τι δωρο θελει να κανει ο Ιβαν ας το κανει στον ΜιχελΙβιτς.-
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

trouman έγραψε:
Μαυρο Χιονι έγραψε:Καλά Είναι όλα αυτά που γράφουμε, ο Σέρβος, ο ξανθός Βραζιλιάνος, το τανκ από τη Σενεγάλη αλλά ρε παιδια

ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΌ ΑΥΤΟΎΣ ΠΟΥ ΚΆΝΟΥΝ ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ ΜΙΣΉ ΣΕΖΌΝ ΤΏΡΑ;;;; ;

Αυτό να πω την αλήθεια με καίει περισσότερο από τα παιδιά που θα έρθουν με το καλό τον Γενάρη.
Γιατί;; τους πληρώνεις; εμποδίζουν την ομάδα σε τίποτα άλλο, με ποιο σκεφτικό το λες χωρίς παρεξήγηση;
Αλήθεια τώρα,ρωτάς πραγματικα;
Φίλε μου τα συμβόλαια τους,ειδικά του Τζαβέλα θα μπορούσαν να φέρουν ενεργούς παίχτες η να ανεβάσουν το μπάτζετ της ομάδας.
Μαζί σου,αν μιλάς για τα δικαιώματα των εργαζομένων, αλλά εδώ πρόκειται για εκατομμυριούχους.
Άβαταρ μέλους
koseco

Δημοσίευση από koseco »

Προσθήκες στα χαφ γίνονται, προσθήκες στην επίθεση γίνονται, όλα δείχνουν να βαίνουν καλώς.

Δεν βλέπω όμως να γίνεται και ιδιαίτερος λόγος για ενίσχυση στα σέντερ μπακ. Παρακαλάω Βαρελα και Κρεσπο να είναι υγιείς μέχρι το τέλος της χρονιάς, γιατί προσωπικά οι άλλοι 2 δεν με πείθουν.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”