Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
- GiorgosAtha
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
Για να ξέρουμε τι λέμε οι Σουηδοί τον θεωρούν μεγαλύτερο όνομα και καλύτερο παίχτη από τον Berg που κάνει πλάκα στη Σούπα Λίγδα...
- pisakaipoupoula
Παιδιά όρεξη να χει για μπάλα στα 30 του και όλα θα πάνε καλά...και ο Νομπόα ήταν χάφαρος κ ήρθε εδώ κ περπατούσε..εκεί είναι οι ενστάσεις όσων δεν ενθουσιαζόμαστε τόσο.
Τεσπα άλλο Βρύζας άλλο Φρανκ, σίγουρα έχει μιλήσει μαζί του σε βάθος κ έχει εγκρίνει την κατάσταση.
Μ'αρέσει πάντως που θέλει να φύγει απ τη Ρεν επειδή δεν είναι βασικός, δείχνει ένα κίνητρο
Τεσπα άλλο Βρύζας άλλο Φρανκ, σίγουρα έχει μιλήσει μαζί του σε βάθος κ έχει εγκρίνει την κατάσταση.
Μ'αρέσει πάντως που θέλει να φύγει απ τη Ρεν επειδή δεν είναι βασικός, δείχνει ένα κίνητρο
Αυτο ειναι γεγονος,ομως τη θεση του στην εθνικη του την εχει φαει ο βαζελος.
Ας ερθει με το καλο και βλεπουμε,σιγουρα η ελευση του θα ωθησει και τον κλαους να δουλεψει ακομα περισσοτερο.
Ας ερθει με το καλο και βλεπουμε,σιγουρα η ελευση του θα ωθησει και τον κλαους να δουλεψει ακομα περισσοτερο.
GiorgosAtha έγραψε:Για να ξέρουμε τι λέμε οι Σουηδοί τον θεωρούν μεγαλύτερο όνομα και καλύτερο παίχτη από τον Berg που κάνει πλάκα στη Σούπα Λίγδα...
Ma ειναι καλυτερος απο τον Μπεργκ...το τι θα κανει θα το δουμε στο χορταρι αν ερθει.
O Frank δεν πιστεύω ότι κοιτά την καθοδική πορεία του, τα χαρακτηριστικά είναι που τον ενδιαφέρουν, 29 είναι όχι ταλέντο που διαμορφώνεται, άρα αν αυτά τον ικανοποιούν τότε είναι θέμα χημείας με ομάδα και προπονητή για να ξανανέβει.
Στο SDNA γράφει ότι έπαιζε 10αρι-δεύτερος επιθετικός και αυτό είναι πολύ βασικό, μπορεί ο Κλάους να μην είναι το ιδανικό σέντερ για το σύστημα του Τούντορ , δεν το ξέρω αυτό, αλλά αποκλείεται να τον "θάψει" ο Φράνκ απαξιώνοντας περουσιακό στοιχείο της ομάδας.
Άρα πλαισιώνοντας τον Κλάους με έναν επιθετικό με συμπληρωματικά χαρακτηριστικά προς τα δικά του έχει διπλό όφελος. Θεωρητικά πάντα γιατί δεν ξέρεις αν θα "κολλήσουν" αλλά είναι ο σωστός τρόπος σκέψης.
Στο SDNA γράφει ότι έπαιζε 10αρι-δεύτερος επιθετικός και αυτό είναι πολύ βασικό, μπορεί ο Κλάους να μην είναι το ιδανικό σέντερ για το σύστημα του Τούντορ , δεν το ξέρω αυτό, αλλά αποκλείεται να τον "θάψει" ο Φράνκ απαξιώνοντας περουσιακό στοιχείο της ομάδας.
Άρα πλαισιώνοντας τον Κλάους με έναν επιθετικό με συμπληρωματικά χαρακτηριστικά προς τα δικά του έχει διπλό όφελος. Θεωρητικά πάντα γιατί δεν ξέρεις αν θα "κολλήσουν" αλλά είναι ο σωστός τρόπος σκέψης.
- desperando
- Επικοινωνία:
Και ο Ντέμης αλλαγή του χαριστεα ήταν,άσχετα αν ο Ντέμης ήταν δέκα φορές καλυτεροςobanebane έγραψε:Αυτο ειναι γεγονος,ομως τη θεση του στην εθνικη του την εχει φαει ο βαζελος.
Ντέταρι;mrpink έγραψε:Δεν εχει ερθει ποτε γνωστος παικτης με ανοδικη πορεια σε ελληνικη ομαδα, και πολυ δυσκολα θα ερθει στο μελλον. Οποιον κι αν μας φερουν, προσωπικα θα ειμαι ευχαριστημενος. Μεγαλο ονομα ο Τοιβονεν για ελλαδα, κακα τα ψεματα, καλος κι ο Ρουντνεβς... Ο Φρανκ ξερει.
Νάτκχο;
Νομπόα;
με 5 δευτερόλεπτα μνήμης

obanebane έγραψε:Αυτο ειναι γεγονος,ομως τη θεση του στην εθνικη του την εχει φαει ο βαζελος.
Ποια θεση ρε συ Μπανε; Αλλαγη ειναι και οι δυο...στα 5 τελευταια της σουηδιας σε ενα βασικος ο Μπεργκ σε ενα ο Τοιβονεν...Εχουν Ιμπρα εκει δυσκολος ο συναγωνισμος...
Oι Ντεταρι και Νομποα ήρθαν οταν ήταν στα ντουζενια τους; Λάθος κανεις φίλε και μεγάλο μάλιστα. Επίσης ο Νατχο όπως αποδείχτηκε ηρθε για να μην μείνει ανενεργός και να πάρει καλύτερη μεταγραφή.Φοίνικας έγραψε:Ντέταρι;mrpink έγραψε:Δεν εχει ερθει ποτε γνωστος παικτης με ανοδικη πορεια σε ελληνικη ομαδα, και πολυ δυσκολα θα ερθει στο μελλον. Οποιον κι αν μας φερουν, προσωπικα θα ειμαι ευχαριστημενος. Μεγαλο ονομα ο Τοιβονεν για ελλαδα, κακα τα ψεματα, καλος κι ο Ρουντνεβς... Ο Φρανκ ξερει.
Νάτκχο;
Νομπόα;
με 5 δευτερόλεπτα μνήμης
- GiorgosAtha
Αυτό ακριβώς... όχι απλά δύσκολος αλλά σχεδόν αδύνατος.Rizla έγραψε:...Εχουν Ιμπρα εκει δυσκολος ο συναγωνισμος...
Ο Ola έχει καλύτερα τεχνικά χαρακτηριστικά από τον Berg. Γιαυτό κάποιες φορές δεκαρίζει ή παίζει και περιφερειακός. Ο Berg δεν μπορεί να το κάνει αυτό.
Πιστεύω... Ο Κλάους είναι ότι ο Berg για αυτούς, ενώ ο Ola θα είναι ότι και ο Καρέλης.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GiorgosAtha την Πέμ 20 Αύγ 2015, 12:40, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Αυτοι δεν ειχαν ανοδικη πορεια... Πιο πολυ ειχαν βαλτωσει. Ο ντεταρι και ο νατχο δεν μπορουσαν να παιξουν στην δυτικη ευρωπη και για αλλους λογους, οχι μονο ποδοσφαιρικους. Ασε που, για να μην θυμισουμε αλεφαντο και τους πουμε τιτικες, ηταν κι οι τρεις ανευροι.Φοίνικας έγραψε:Ντέταρι;mrpink έγραψε:Δεν εχει ερθει ποτε γνωστος παικτης με ανοδικη πορεια σε ελληνικη ομαδα, και πολυ δυσκολα θα ερθει στο μελλον. Οποιον κι αν μας φερουν, προσωπικα θα ειμαι ευχαριστημενος. Μεγαλο ονομα ο Τοιβονεν για ελλαδα, κακα τα ψεματα, καλος κι ο Ρουντνεβς... Ο Φρανκ ξερει.
Νάτκχο;
Νομπόα;
με 5 δευτερόλεπτα μνήμης
-
Απο τα βιντεο και απ οσο τον θυμαμαι οσο τον ειχα δει στην PSV, για μενα ειναι παιχταρας. Βαζει γκολ με οποιον τροπο θελει και ειναι και λιγο τσογλαναρας απ οτι θυμαμαι.
Δεν ξερω πως ηταν στην Γαλλια, αλλα οταν τον ειχα δει στην Ολλανδια ηταν πολυ καλος. Βεβαια πολυ καλος ηταν και ο Νομποα οσο τον ειχα δει οποτε...
Παντως οι γαυροβαζελοι το ιδιο μοντελο ακολουθησαν. Φινπογκασον και Μπεργκ ειναι παιχτες που εκαναν παπαδες στην Ολλανδια και δεν επιασαν στο μεγαλυτερο πρωταθλημα που πηγαν.
Επισης βλεπουμε ξεκαθαρα οτι ο Αρνεσεν τετοιο παιχτη θελει να φερει. Φορ που παστελωνε αβερτα πριν 2-3 χρονια και για καποιο λογο τωρα δεν τα παει καλα. Ρουντνεβς, Φινμπογκασον και Τοιβονεν εχουν την ιδια πορεια και ολοι ειναι κατω απο 30.
Το πρωταθλημα της Ολλανδιας παντως μην το υποτιμαμε. Αγγλοι, Γερμανοι, Ισπανοι το εχουν πολυ ψηλα και ψωνιζουν με πολλα λεφτα απο εκει.
Επισης μου θυμιζει και λιγο αερινη φραντζα οποτε με ψηνει!
Δεν ξερω πως ηταν στην Γαλλια, αλλα οταν τον ειχα δει στην Ολλανδια ηταν πολυ καλος. Βεβαια πολυ καλος ηταν και ο Νομποα οσο τον ειχα δει οποτε...
Παντως οι γαυροβαζελοι το ιδιο μοντελο ακολουθησαν. Φινπογκασον και Μπεργκ ειναι παιχτες που εκαναν παπαδες στην Ολλανδια και δεν επιασαν στο μεγαλυτερο πρωταθλημα που πηγαν.
Επισης βλεπουμε ξεκαθαρα οτι ο Αρνεσεν τετοιο παιχτη θελει να φερει. Φορ που παστελωνε αβερτα πριν 2-3 χρονια και για καποιο λογο τωρα δεν τα παει καλα. Ρουντνεβς, Φινμπογκασον και Τοιβονεν εχουν την ιδια πορεια και ολοι ειναι κατω απο 30.
Το πρωταθλημα της Ολλανδιας παντως μην το υποτιμαμε. Αγγλοι, Γερμανοι, Ισπανοι το εχουν πολυ ψηλα και ψωνιζουν με πολλα λεφτα απο εκει.
Επισης μου θυμιζει και λιγο αερινη φραντζα οποτε με ψηνει!

desperando έγραψε:Και ο Ντέμης αλλαγή του χαριστεα ήταν,άσχετα αν ο Ντέμης ήταν δέκα φορές καλυτεροςobanebane έγραψε:Αυτο ειναι γεγονος,ομως τη θεση του στην εθνικη του την εχει φαει ο βαζελος.
Σε αυτο που επαιζε ο γερμανος ηταν πιο χρησιμος ο χαριστεας, ο ντεμης μονος του μπροστα στην εθνικη του ρεχαγκελ θα ηταν σαν τον Jerry που κυνηγαει o tom.

rizla νομιζα οτι ο μπεργκ παιζει διδυμο με τον ζλαταν κανω λαθος;
-
ΠΑΟΚ24
"Προχωρημένες οι συζητήσεις με τη Ρεν"
Ο μάνατζερ του Όλα Τοϊβόνεν μιλάει στο PAOK24!
Τις τελευταίες ώρες το όνομα του Όλα Τοϊβόνεν "παίζει" δυνατά για τον ΠΑΟΚ.
Ο Σουηδός άσος είναι πολύ κοντά στην αποχώρηση του από τη Ρεν, με τον ΠΑΟΚ να προχωράει την περίπτωση του.
Πριν από μερικές ημέρες, ο εκπρόσωπος του Σουηδού άσου ανέφερε ότι δεν έχουν γίνει συγκεκριμένες επαφές με τον "Δικέφαλο", τη στιγμή που ο παίκτης δεν έχει μείνει ακόμη ελεύθερος από τη Ρεν (δείτε εδώ σχετικό θέμα).
Πριν από λίγο το PAOK24 και συγκεκριμένα, ο Γρηγόρης Ατρείδης επικοινώνησε και πάλι με τον ατζέντη του Σουηδού επιθετικού, Ντομινίκ Σις, ο οποίος ουσιαστικά επιβεβαίωσε το προχωρημένο των συζητήσεων, τονίζοντας πάντως πάντως πως οι διαπραγματεύσεις γίνονται πλέον σε άλλη βάση.
"Οταν επικοινώνησαμε πριν από μερικές ημέρες, ήταν έκπληξη για μένα αυτά που μου αναφέρατε για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ. Η Ρεν ήθελε να πουλήσει τον Όλα, αλλά συγκεκριμένα σε εμένα δεν έγινε κάποια κρούση. Ήμασταν πριν από περίπου 1,5 εβδομάδα πολύ κοντά στην συμφωνία με τον αθλητικό διευθυντή της Ρεν για τη μεταγραφή του Όλα σε ομάδα της Αγγλίας", ανέφερε αρχικά ο μάνατζερ του παίκτη, ενώ συνέχισε, λέγοντας:
"Εγώ ήμουν ο μάνατζερ που τον έφερε στη Ρεν και το γαλλικό πρωτάθλημα, ωστόσο τις τελευταίες ημέρες έχω καταλάβει ότι υπάρχει ενδιαφέρον για τον παίκτη μέσω άλλου ατζέντη, που ουσιαστικά χειρίζεται τις διαπραγματεύσεις σχετικά με το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ. Δεν ξέρω αυτή τη στιγμή το πόσο κοντά είναι στη συμφωνία, αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι ο ΠΑΟΚ έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του στη Ρεν και υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις".
Κλείνοντας, ο κύριος Σις, πρόσθεσε: "Χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος, έχω πληροφορηθεί ότι στις διαπραγματεύσεις είναι αρκετά πιθανό να συμμετέχει ο μάνατζερ του Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς, Μίνο Ραϊόλα ή κάποιος συνεργάτης από το γραφείο του".
Se ειπα μια φορα επαιξε διδυμο...Σιγα μην παιζει με δυο φορ η Σουηδια...ουτε η Βραζιλια δεν παιζει με δυο φορ...ενα ματς βασικος εχει ο Μπεργκ,ενα εχει κι ο Τοιβονεν.obanebane έγραψε:desperando έγραψε:Και ο Ντέμης αλλαγή του χαριστεα ήταν,άσχετα αν ο Ντέμης ήταν δέκα φορές καλυτεροςobanebane έγραψε:Αυτο ειναι γεγονος,ομως τη θεση του στην εθνικη του την εχει φαει ο βαζελος.
Σε αυτο που επαιζε ο γερμανος ηταν πιο χρησιμος ο χαριστεας, ο ντεμης μονος του μπροστα στην εθνικη του ρεχαγκελ θα ηταν σαν τον Jerry που κυνηγαει o tom.![]()
rizla νομιζα οτι ο μπεργκ παιζει διδυμο με τον ζλαταν κανω λαθος;