μπορεις να με αφηνεις να λεω ότι θελω αρκει να μην βριζω και να μην είναι λεω πραγματα που εινα μυνησιμα?Dinos_Liverpool έγραψε:Μπορείς να κινείσαι στα πλαίσια που ορίζουν οι κακοί mods αυτού του κακού site;
Εάν μπορείς, τότε συνεχίζουμε!
Igor Tudor
- ace79grpaok
Re: Igor Tudor
- ace79grpaok
εγω δεν εμπιστεύομαι κανεναν,ιδιαιτερα όταν είναι στον ιδιο σταθμο ο κολκας ,που δεν εχει σχεσεις και δεν "μιλαει" με τζαβελλες και σιαbuffalobill4 έγραψε:το οτι μειωνεις το συντονιστικο των σφ ΠΑΟΚ πως σου φαινεται? το οτι στα ματια σου δειχνουν υποχειρια του κολκα? τι να σου οω ρε αδερφε?ace79grpaok έγραψε:τι εγινε ?ο πολκας πηρε υπο τον την σκεπη του τον τουντορ και τον καλει στον σεντερμπακ-λιμπερο για συνεντευξη και για να μην φαει το κραξιμο βαζει τους οργανωμένους μπροστα?
- buffalobill4
δικαιωμα σου αδερφε να μην εμπιστευεσαι κανεναν, αλλα αυτο που ειπες ειναι αλλο. οχι μονο δεν τους εμπιστευεσαι, αλλα πιστευεις πως ειναι διαπλεκομενοι με τον κολκα. τελοσπαντων, δεν το συνεχιζω. η γνωμη μου ειναι οτι εριξες μεγαλη λασπη.
τωρα, οσον φορα στα φυγεεε για τον τουντορ, επισης δικαιωμα σου. το μεμπτο ρε φιλε ειναι το να βλεπω "φυγεεεε" ανα 5 ποστ στο συγκεκριμενο τοπικ απο εσενα. το ειπες, σε διαβασαμε, οκ.
αυτα, τελος απο μενα και φιλικα.
τωρα, οσον φορα στα φυγεεε για τον τουντορ, επισης δικαιωμα σου. το μεμπτο ρε φιλε ειναι το να βλεπω "φυγεεεε" ανα 5 ποστ στο συγκεκριμενο τοπικ απο εσενα. το ειπες, σε διαβασαμε, οκ.
αυτα, τελος απο μενα και φιλικα.
- Dinos_Liverpool
Όχι! Δεν μπορείς να ειρωνεύεσαι και να επαναλαμβάνεις τα ίδια και τα ίδια, παρά τις παρατηρήσεις που γίνονται.ace79grpaok έγραψε:μπορεις να με αφηνεις να λεω ότι θελω αρκει να μην βριζω και να μην είναι λεω πραγματα που εινα μυνησιμα?Dinos_Liverpool έγραψε:Μπορείς να κινείσαι στα πλαίσια που ορίζουν οι κακοί mods αυτού του κακού site;
Τέλος η κουβέντα επ' αυτού.
- ace79grpaok
ποιο απ όλα για τον ισκο της ηπειρου?Dinos_Liverpool έγραψε:Όχι! Δεν μπορείς να ειρωνεύεσαι και να επαναλαμβάνεις τα ίδια και τα ίδια, παρά τις παρατηρήσεις που γίνονται.ace79grpaok έγραψε:μπορεις να με αφηνεις να λεω ότι θελω αρκει να μην βριζω και να μην είναι λεω πραγματα που εινα μυνησιμα?Dinos_Liverpool έγραψε:Μπορείς να κινείσαι στα πλαίσια που ορίζουν οι κακοί mods αυτού του κακού site;
Τέλος η κουβέντα επ' αυτού.

Η επόμενη εξυπνάδα έχει μία εβδομάδα διακοπούλες ακόμα!
Ντίνος
Κι εγώ μπορώ να λέω πως τα σαραντατοσα πρωταθλήματα του ολυμπιακού είναι όλα δίκαια και πως ο ΠΑΟΚ είναι διαχρονικά η πιο ευνοημένη ομάδα στην Ελλάδα. Και όλα αυτά σε σάιτ των οπαδών του ΠΑΟΚ. Δεν βρίζω ούτε λέω κάτι μηνυσιμο.ace79grpaok έγραψε:
μπορεις να με αφηνεις να λεω ότι θελω αρκει να μην βριζω και να μην είναι λεω πραγματα που εινα μυνησιμα?
- ace79grpaok
αν είναι αποψη σου γιατι να μην μπορεις να την πεις?σορρυ σε παιδια η ελευθερια του λογου δεν είναι μονο για πραγματα που μας αρεσουν αλλα και για πραγματα πουν δεν μας αρεσουν ,αρκει να μην βριζει και να μην κατηγορει αλλους αδικα και χωρις στοιχεια ακομα και από ανθρώπους που δεν μας αρεσουν κυριε νικο,και δεν το λεω ειρωνικα.nico4 έγραψε:Κι εγώ μπορώ να λέω πως τα σαραντατοσα πρωταθλήματα του ολυμπιακού είναι όλα δίκαια και πως ο ΠΑΟΚ είναι διαχρονικά η πιο ευνοημένη ομάδα στην Ελλάδα. Και όλα αυτά σε σάιτ των οπαδών του ΠΑΟΚ. Δεν βρίζω ούτε λέω κάτι μηνυσιμο.ace79grpaok έγραψε:
μπορεις να με αφηνεις να λεω ότι θελω αρκει να μην βριζω και να μην είναι λεω πραγματα που εινα μυνησιμα?
- ace79grpaok
καλα δεν καταλαβες ότι κανω πλακα για αυτό εχω και τα
ηρεμησε και μην με απειλείς με μπαν σαν κακος αστυνομικος γιατι δεν δημιουργηθηκε αυτό το φορουμ για να μπαναρουμε κοσμο,τοσα χρονια που μιλαω εδώ οι παλιοι μοντ μονο σε ακραιες καταστασεις μπαναριζαν κοσμο ,σε παρακαλω για τα χρονια που εχουμε εδώ μεσα ηρεμησε γιατι εγω προσπαθω να ηρεμησω και εσυ το συνεχιζεις και εγω θα γινω καλο παιδι

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ace79grpaok την Τετ 11 Νοέμ 2015, 12:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Dinos_Liverpool
Θα θέλατε, μήπως, κύριε Ace, να κάνω χαρακίρι για να γλιτώσετε από μένα;
E, λοιπόν, ΔΕΝ θα κάνω!
E, λοιπόν, ΔΕΝ θα κάνω!
- buffalobill4
κανεις λαθος αδερφε μου. η ελευθερια λογου δεν περιοριζεται πουθενα. απο αυτην την αποψη δεν μπορω να σου πω μη γραφεις ο,τι θελεις. εγω απλα σου ειπα πως ειναι εμμονικο να γραφεις "φυγεεεε" για τον προπονητη της ομαδας σου ανα 10 λεπτα. το καταλαβαινεις και ο ιδιος πιστευω.
βεβαια συμφωνα με τη δικια σου αποψη περιοριζεται οταν κατηγορεις καποιον αδικα. και πριν απο 5 λεπτα εσυ ο ιδιος κατηγορησες τους οργανωμενους του ΠΑΟΚ για διαπλοκη με δημοσιογραφο. τωρα τι να πω?
βεβαια συμφωνα με τη δικια σου αποψη περιοριζεται οταν κατηγορεις καποιον αδικα. και πριν απο 5 λεπτα εσυ ο ιδιος κατηγορησες τους οργανωμενους του ΠΑΟΚ για διαπλοκη με δημοσιογραφο. τωρα τι να πω?
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Κυριε ace το παρατραβάτε.
Χωρις να υπάρχει λόγος.
Ο κύριος Τούντορ θα κριθεί τον Ιούνιο απο τον κ. Αρνεσεν.
Μεχρι τότε κριτική και ήρεμα. Χωρίς φωνές.
Χωρις να υπάρχει λόγος.
Ο κύριος Τούντορ θα κριθεί τον Ιούνιο απο τον κ. Αρνεσεν.
Μεχρι τότε κριτική και ήρεμα. Χωρίς φωνές.
- ace79grpaok
λαθος μου ,και το παιρνω πισω απλα δεν εμπιστεύομαι κανεναν ,ιδιαιτερα όταν και στον ιδιο σταθμο είναι ο πολκαςbuffalobill4 έγραψε:κανεις λαθος αδερφε μου. η ελευθερια λογου δεν περιοριζεται πουθενα. απο αυτην την αποψη δεν μπορω να σου πω μη γραφεις ο,τι θελεις. εγω απλα σου ειπα πως ειναι εμμονικο να γραφεις "φυγεεεε" για τον προπονητη της ομαδας σου ανα 10 λεπτα. το καταλαβαινεις και ο ιδιος πιστευω.
- Dinos_Liverpool
- buffalobill4
το δεχομαι αδερφε.ace79grpaok έγραψε:λαθος μου ,και το παιρνω πισω απλα δεν εμπιστεύομαι κανεναν ,ιδιαιτερα όταν και στον ιδιο σταθμο είναι ο πολκαςbuffalobill4 έγραψε:κανεις λαθος αδερφε μου. η ελευθερια λογου δεν περιοριζεται πουθενα. απο αυτην την αποψη δεν μπορω να σου πω μη γραφεις ο,τι θελεις. εγω απλα σου ειπα πως ειναι εμμονικο να γραφεις "φυγεεεε" για τον προπονητη της ομαδας σου ανα 10 λεπτα. το καταλαβαινεις και ο ιδιος πιστευω.
εγω προσωπικα δεν σου κανω επιθεση για την αποψη σου περι προπονητη. ομως πρεπει να καταλαβουμε ολοι ΜΑΣ οτι οταν εχουμε 100 σφυγμους μετα απο ματς πρεπει να ειμαστε λιγο πιο μετριοπαθεις στα γραφομενα μας γιατι ευκολα μπορει να ξεφυγει η κατασταση
ace εγώ σε μπάναρα και αν θυμάσαι και μια ημέρα πριν γίνει αυτό σου είχα πεί οτι το παρατραβάς αλλά τελευταία στιγμή είχα αποφασίσει να σου τη χαρίσω.ace79grpaok έγραψε:τι εγινε ?ο πολκας πηρε υπο τον την σκεπη του τον τουντορ και τον καλει στον σεντερμπακ-λιμπερο για συνεντευξη και για να μην φαει το κραξιμο βαζει τους οργανωμένους μπροστα?γελανε και τα φλυτζάνια στο ντουλαπι μου.Οσο για τον "αγαπητο" ντινο που με σουταρε την κυριακη ΧΩΡΙΣ να βριζω τι να πω?οι αληθειες σε πειραξαν?οσο για τον ισκο της ηπειρου επειβεβεωθηκα η όχι?δεν ηξερα ότι το ποσοστο ελευθεριας των μελων του φορουμ εξαρτάτε αν πριζουν τους μοντ η όχι αλλα διπλα στον σεριφη ντινο ειδα και συγκεκριμένους βοηθούς ιδιαιτερα στην φασσαρια που εγινε για τον κακο
εγώ πιστεύω ότι...μπορείς πολύ καλύτερα.
κατα τα άλλα, αν θέλεις, μπορούμε να τα πούμε και απο κοντά κάποια στιγμή με ένα καφεδάκι, τσιπουράκι, γράπα, ότι θες τελοσπάντων για να καταλάβεις ότι και εμείς ψυχούλα έχουμε που πονάει όταν ο ΠΑΟΚ χάνει αλλά πρέπει κάποιος να κάνει...το σερίφη (sic) για να κρατιούνται κάποια μπόσικα και να μήν γινόμαστε συνέχεια αλαλούμ.