Γιώργος Σαββίδης
Re: Γιώργος Σαββίδης
σαφως και θα τον κραξω...τα ποστ στα ινσταγκραμ τα κανουν τα παιδακια για να μαλακιστουν...εσυ σαν διοικηση, μετα τα περσινα ησουν υποχρεωμενη να μου εξασφαλισεις αν μη τι αλλο την ισονομια φετος...και τι εγινε??σε γλενταει ο λαθρεμπορος...
μη βγεις μετα και μου ζητας συγνωμες ομως και γλυκαναλατα, γιατι εγω εσενα θα κατηγορησω...και τα γραφω τωρα αυτα που ειναι αρχη...και τα γραφω τωρα που δεν ειχαμε ακομα καμια απωλεια, παρα τις οποιες φιλοτιμες προσπαθειες...
μη βγεις μετα και μου ζητας συγνωμες ομως και γλυκαναλατα, γιατι εγω εσενα θα κατηγορησω...και τα γραφω τωρα αυτα που ειναι αρχη...και τα γραφω τωρα που δεν ειχαμε ακομα καμια απωλεια, παρα τις οποιες φιλοτιμες προσπαθειες...
Τι πρέπει να γίνει εκτός από τις ενέργειες που κάνουν και ζητάν να μην ξαναπαίξει αυτό το καθίκι; Αυτό ρωτάω και επιπλέον θα ήθελα, με όλο αυτό τον πόλεμο που γίνεται, να μου εξηγήσεις τι σημαίνει η
. Πάει στην ΠΑΕ, στο Γιώργη, στην γαμοκατάσταση;

- kataramenos5
Ολοι οσοι φωναζουν γι αυτα που κανει η ΠΑΕ ειναι υποπτοι ρε παλικαρι?Και δεν εισαι εσυ που τους υπερασπιζεσαι με λυσσα και τετοιο υφος ?Που δεν αφηνεις να περασει ποστ εναντιον τους?rainmaker έγραψε: Είσαι πάρα πολύ καιρό μέλος εδώ μέσα και δεν αμφισβητώ τις προθέσεις σου
Αλλά η αλήθεια είναι ότι έχω πάρα πολλά ερωτηματικά για το τόσο έντονο μένος σου
Αντε μην ανοιξω το στομα μου.Η υπομονη εχει και ορια.
σαφως και η κοκκινη παει στη διοικηση...αλλωστε τα εγραψα και στο τοπικ του πρωτου υπευθυνου που ειναι και ο πατερας του...
αν η διοικηση μετα τα περσινα δεν καταφερε να εξασφαλισει τη διεξαγωγη ενος δικαιου πρωταθληματος, θεωρω πως οφειλε να ειδοποιησει και τους 20000+ μαλακες που εδωσαν τα λεφτα τους, για να παρουν διαρκειας...να πουνε παιδια δεν μπορουμε να εξασφαλισουμε την επενδυση μας, η τραπουλα ειναι πειραγμενη και μας κανει πλακα ενας γυφτακος απατεωνισκος απο τη νικαια να τελειωνει το παραμυθι...
τι ασχολουμαστε με μπλουμηδες και πατατες μπλουμ δηλαδη? για να σηκωνει τις κουπες το σπυριαρικο και ο πισωγλεντης απο το περιστερι?οχι ευχαριστω, δε θα παρω αλλο...
οσοι εχουν κουραγιο, ας συνεχισουν το αυτομαστιγωμα, εμενα να μου λειπει...
αν η διοικηση μετα τα περσινα δεν καταφερε να εξασφαλισει τη διεξαγωγη ενος δικαιου πρωταθληματος, θεωρω πως οφειλε να ειδοποιησει και τους 20000+ μαλακες που εδωσαν τα λεφτα τους, για να παρουν διαρκειας...να πουνε παιδια δεν μπορουμε να εξασφαλισουμε την επενδυση μας, η τραπουλα ειναι πειραγμενη και μας κανει πλακα ενας γυφτακος απατεωνισκος απο τη νικαια να τελειωνει το παραμυθι...
τι ασχολουμαστε με μπλουμηδες και πατατες μπλουμ δηλαδη? για να σηκωνει τις κουπες το σπυριαρικο και ο πισωγλεντης απο το περιστερι?οχι ευχαριστω, δε θα παρω αλλο...
οσοι εχουν κουραγιο, ας συνεχισουν το αυτομαστιγωμα, εμενα να μου λειπει...
????
Γουατ;
Ποιους υπερασπίζομαι κατ;
Ότι έχεις κάτι εναντίον μου είναι προφανές εδώ και καιρό αλλά πες σ αυτούς που σ ενημέρωσαν για μένα ότι τους έχω γραμμένους
Εκτός κι αν τα βγάζεις απ την γκλάβα σου όλα και έχεις προσωπικό θέμα εναντίον μου.
Σε κάθε περίπτωση είναι η τελευταία φορά που περνάει τέτοια μαλακια εναντίον μου έχουμε και σοβαρά θεματα να ασχοληθούμε
Βρισκόμαστε στην πιο κρίσιμη φάση εδώ καο πενήντα χρόνια να εκτοξευτεί επιτέλους ο ΠΑΟΚ και ο νταλκας ορισμένων από εσας είναι να στήνετε διχονοιες
Που θα ανοίξεις και το στόμα σου.
Λες και σε ξέρω και με ξέρεις.
Ρε δε πάμε καλα
Γουατ;
Ποιους υπερασπίζομαι κατ;
Ότι έχεις κάτι εναντίον μου είναι προφανές εδώ και καιρό αλλά πες σ αυτούς που σ ενημέρωσαν για μένα ότι τους έχω γραμμένους
Εκτός κι αν τα βγάζεις απ την γκλάβα σου όλα και έχεις προσωπικό θέμα εναντίον μου.
Σε κάθε περίπτωση είναι η τελευταία φορά που περνάει τέτοια μαλακια εναντίον μου έχουμε και σοβαρά θεματα να ασχοληθούμε
Βρισκόμαστε στην πιο κρίσιμη φάση εδώ καο πενήντα χρόνια να εκτοξευτεί επιτέλους ο ΠΑΟΚ και ο νταλκας ορισμένων από εσας είναι να στήνετε διχονοιες
Που θα ανοίξεις και το στόμα σου.
Λες και σε ξέρω και με ξέρεις.
Ρε δε πάμε καλα
- sourmenetes
- Moderator
Εμένα τα post στο instagram για διαιτησίες κλπ, μου δημιουργούν ανασφάλεια.
Ότι αυτή είναι η άμυνά μας. Το instagram.
Ότι αυτή είναι η άμυνά μας. Το instagram.
Το Instagram, είναι απλά ένα μέσο για να μεταφέρει άμεσα στον κόσμο την σκέψη του, τίποτα παραπάνω, α και για να παίρνουν κλικ τα site, που βγάζουν ότι βάζει, κινδυνεύοντας να γίνει εντελώς γραφικός
SM-G965F
SM-G965F
- kataramenos5
Σουρμε οταν ο ρειν γραφει τετοια χωρις να αναφερθω σ αυτον δε φταιω εγω
Αμα δε γουσταρετε ΜΠΑΝ στους διαφωνουντες αλλιως σεβαστειτε την αντιθετη αποψη.ουτε βρισαμε ουτε τιποτα
Το ποστ για το οποιο χαρακτηριστικα υποπτος ειναι το
και το συνεχιζει σημερα παρα τα οσα εχουν ειπωθει Ε φτανει δε θα γινουμε γαυροι που απαγορευεται να κανεις κριτικη ελεος πια.Και ξερεις κι εσυ σουρμε οτι δε τα βγαζω απ τη γκλαβα μου.rainmaker έγραψε:Καταραμενε πες καθαρά τι σε έχει ενοχλήσει ή τι επιθυμείς για να κλείσει το θέμα.
Το να τριγυρνάς από τοπικ σε τοπικό μέρες τώρα και να βάζεις φυτίλια με διάφορες θεωρίες περί Ιβάν και υπαλλήλων της παε είναι από καταστροφικό σε τόσο θετική περίοδο έως και ύποπτο.
Δεν είναι δυνατόν κάθε φορά που πάμε να στρώσουμε να εμφανίζονται δικοί μας και να τα γράφουν όλα μαύρα.
Αμα δε γουσταρετε ΜΠΑΝ στους διαφωνουντες αλλιως σεβαστειτε την αντιθετη αποψη.ουτε βρισαμε ουτε τιποτα
Το ποστ για το οποιο χαρακτηριστικα υποπτος ειναι το
απλα το γραψα νωρις Μαιο .Δε περιμενα ν αρχισει το πρωταθλημαkataramenos5 έγραψε:Οταν οι ενεργειες ΤΗΣ ΠΑΕ(σ αυτην αναφερομαι) απεναντι στις σφαγες που ζησαμε εδω κι 6 χρονια περιοριζονται σε 5-6 ολες κι ολες αναρτησεις του κυρ κυρ για κανα διμηνο , δηλαδη ειναι ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ ουσιαστικα, ε τοτε ναι αμφισβητω τις προθεσεις τους.Κι επειδη θα μου πειτε για ΕΠΟ και γραμμενους θα σας πω ποια ΕΠΟ?Τα παιχνιδια με γαυρο και κουλα δε τα χασες λογω ΕΠΟ τα χασες γιατι ησουν λιγος.eorptol1 έγραψε: ΌΧΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΡΙΤΙΚΉ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΏΝ ΤΟΥ ΚΆΤΙ ΑΠΌΛΥΤΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΌ, ΑΛΛΆ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙΣ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ.
Δε τολμησες να σταθεις στο υψος που αρμοζει στην ιστορια σου, στο λαο σου και πλεον στο ποδοσφαιρικο σου μεγεθοςκαι να ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ διαιτητη (σιδηροπουλο πχ) που δε θα τολμησει να κανουν το μεγαλο εγκλημα,αυτο που φοβοσουν και περιμενες(ειδικα απο γαυρο).Αντιθετα δεχθηκες να σε παιξει ο οπαδος του γαυρου σε ματς με το γαυρο![]()
κι αυτος που ΘΑ κυνηγουσες νομικα .Τι να λεμε τωρα.
Μη κανετε σα τους πολιτικους και πατε να δικαολογησετε τα αδικαιολογητα.Δε γινεται να βαζεις στο σπιτι σου εξι χρονια δολοφονους και να λες δεν ηξερα οτι θα με σφαξουν.Δε γινεται ολα αυτα τα περιεργα να ναι απλα λαθη και παραλειψεις και δε γινεται τα ιδια λαθη να επαναλαμαβανονται ξανα και ξανα.Μια φορα δυο μπορει να ναι συμπτωση αλλα εδω περασαν χρονια κι μεις βλεπουμε το ιδιο εργο.
Το χω ξαναπει ,παιζει και το δε τον νοιαζει τοσο,δε καιγεται.Εχει βαλει αλλους να τρεχουν την ομαδα κι αυτος δε πολυενδιαφερεται για το τι γινεται στη λιγδα.Ισως των νοιαζουν περισσοτερο οι μπιζνες και η πολιτικη.obanebane έγραψε:goran και λοιποί για να καταλάβω,ο Ιβάν μπορεί άλλα δεν θέλει ή ;
Για μενα το "θέλει άλλα δεν μπορει" δε στεκει .οχι γι αυτον.
Μακαρι ρε πτολεμαιδα αλλα 6 χρονια σφαλιαρα με κανουν ν α μην ειμαι τοσο αισιοδοξος .6 χρονια το ιδιο ακουω.eorptol1 έγραψε:του χρόνου θα πάρουμε πρωτάθλημα κατ..
Τι λες ρε καταραμένε μες τα μούτρα μας κοροιδεύεις;
Θα φέρεσαι εσύ όπως σου γκαβλώσει μες το φόρουμ και δε θα δέχεσαι παρατηρήσεις από διαχειριστές και από αντμιν γιατί έτσι διέταξες;
ΕΙΔΙΚΑ παρατηρήσεις που είναι δικαιολογημένες γιατί η συμπεριφορά σου είναι εμπρηστική και ΑΠΟΛΥΤΑ αρνητική επί μακρόν;;;
Και όταν θα έχω συζήτηση με άλλον ΜΗΝΕΣ μετά θα πετάγεσαι σαν την τσαπού να μου την πεις και να βάλεις φυτίλια εναντιον μου οτι υπερασπίζομαι άτομα από τον ΠΑΟΚ λες και έχω συμφέρον;
Και μετά θα λες οτι εγώ έχω εναντίον σου;
Ρε πας καλά;
Σου έχω δώσει τόσα χρόνια κανα δικαίωμα να λες οτι κάτι τρέχει με εμένα;
Δε ξέρω τι σκατά πρόβλημα έχετε μερικοί και νομίζετε οτι εδώ είναι κάποιου είδους ξέφραγο αμπέλι και θα λέτε οτι σας κατέβει αλλά όποιος σας παρατηρεί είναι στημένος ή μπινές αλλά ξυπνήστε και κόφτε το.
Είπες τη γνώμη σου μία, δέκα, είκοσι. Ε την 21η στο είπα.
Τι σκατά σημαίναι αυτό οτι είμαι στημένος, προκατειλλημένος ή οτιδήποτε άλλο;
ΤΟ ΙΔΙΟ ακριβώς θεώρησα οτι έκανε και ο Σέρα σήμερα. Πήγε στο ένα τόπικ, έβγαλε κόκκινη κάρτα, πήγε στο άλλο τόπικ, κάτι παρεμφερές.
Ε τι σκατά δηλαδή αμα γεμίσουμε τα τόπικ με μπηχτές οτι φταίει ΕΠΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ο Ιβάν ή ο Γιώργης τι θα γίνει;
ΤΙΠΟΤΑ μόνο εσωστρέφεια και διχόνοια
Ε ΑΥΤΟ ΠΛΕΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΠΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΠΑ ΣΤΑ ΙΣΙΑ
Θα φέρεσαι εσύ όπως σου γκαβλώσει μες το φόρουμ και δε θα δέχεσαι παρατηρήσεις από διαχειριστές και από αντμιν γιατί έτσι διέταξες;
ΕΙΔΙΚΑ παρατηρήσεις που είναι δικαιολογημένες γιατί η συμπεριφορά σου είναι εμπρηστική και ΑΠΟΛΥΤΑ αρνητική επί μακρόν;;;
Και όταν θα έχω συζήτηση με άλλον ΜΗΝΕΣ μετά θα πετάγεσαι σαν την τσαπού να μου την πεις και να βάλεις φυτίλια εναντιον μου οτι υπερασπίζομαι άτομα από τον ΠΑΟΚ λες και έχω συμφέρον;
Και μετά θα λες οτι εγώ έχω εναντίον σου;
Ρε πας καλά;
Σου έχω δώσει τόσα χρόνια κανα δικαίωμα να λες οτι κάτι τρέχει με εμένα;
Δε ξέρω τι σκατά πρόβλημα έχετε μερικοί και νομίζετε οτι εδώ είναι κάποιου είδους ξέφραγο αμπέλι και θα λέτε οτι σας κατέβει αλλά όποιος σας παρατηρεί είναι στημένος ή μπινές αλλά ξυπνήστε και κόφτε το.
Είπες τη γνώμη σου μία, δέκα, είκοσι. Ε την 21η στο είπα.
Τι σκατά σημαίναι αυτό οτι είμαι στημένος, προκατειλλημένος ή οτιδήποτε άλλο;
ΤΟ ΙΔΙΟ ακριβώς θεώρησα οτι έκανε και ο Σέρα σήμερα. Πήγε στο ένα τόπικ, έβγαλε κόκκινη κάρτα, πήγε στο άλλο τόπικ, κάτι παρεμφερές.
Ε τι σκατά δηλαδή αμα γεμίσουμε τα τόπικ με μπηχτές οτι φταίει ΕΠΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ο Ιβάν ή ο Γιώργης τι θα γίνει;
ΤΙΠΟΤΑ μόνο εσωστρέφεια και διχόνοια
Ε ΑΥΤΟ ΠΛΕΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΠΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΠΑ ΣΤΑ ΙΣΙΑ
Ρε παλικάρια, ξαναρωτάω. Τι πρέπει να κάνουν εκτός από το να απαιτήσουν να μην ξαναπαίξει αυτός ο καραγκιόζης και να υπάρξει παραδειγματισμός για τον οποιοδήποτε στο μέλλον; Μήπως να υιοθετήσουμε πρακτικές άλλων με φούρνους, καφετέριες, αυτοκίνητα και σπίτια; Μήπως να αρχίσουμε να ρίχνουμε μαρούλι σε τσέπες κορακιών; Σε αυτό θέλω μια απάντηση. Καλά κάνετε μερικοί και ζητάτε πιο δραστικά μέτρα και προσωπικά και εγώ θέλω επιτέλους να προστατευθεί η ομάδα σε μέγιστο βαθμό με αποτέλεσμα να χαίρομαι όταν βλέπω μπαλάρα και να προβληματίζομαι όταν βλέπω αδυναμίες. Στην τελική να μιλάμε μόνο για ποδόσφαιρο σε αυτό το σκατοπρωτάθλημα. Όμως, εσύ φίλε μου Sera, που βγάζεις κόκκινη κάρτα στη διοίκηση, παραβλέπεις ότι ήταν αυτή που προσπάθησε και κατάφερε κάποια στιγμή να βάλλον το VAR (νομίζω τρία χρόνια παρακαλάμε σαν ΠΑΟΚ) και επιτέλους τουλάχιστον στα ντέρμπυ ξένους διαιτητές. Μήπως τους θεωρείς τόσο χαζούς να ρίχνουν χρήμα και να τους κοροϊδεύουν; (Αν και αυτό κάπου το διάβασα, ότι δηλαδή μπορεί να βολεύει τον ΙΒΑΝ και μου γύρισαν τα μάτια
)

- kataramenos5
Ρειν μαθε πρωτα να σεβεσαι τη προσωπικοτητα του αλλου και μετα μιλαμε.Εκφρασεις οπως "πετάγεσαι σαν την τσαπού" "όπως σου γκαβλώσε" εγω δε χρησιμοποιησα. Εισαι και διαχειρηστης τρομαρα σου .
Απαγορευεται να γραφω κατι αντιθετο μ αυτο που πιστευεις εσυ?Και γι αυτο που γραφω καθε φορα παραθετω και το γιατι .Εσυ απλα φωναζεις για να υπερασπιστεις οσους ειναι στα γραφεια.Αντιλογος μηδεν.
Δε ξερω αν το καταλαβατε αλλα μας π@δανε κανονικα εντος γηπδων τα κορακια.Εσεις βγειτε πειτε ολα καλα.
ΥΓ Θα φοβηθω μη με μπαναρεις ρε?Για τοσο παιδακι μ εχεις?
Απαγορευεται να γραφω κατι αντιθετο μ αυτο που πιστευεις εσυ?Και γι αυτο που γραφω καθε φορα παραθετω και το γιατι .Εσυ απλα φωναζεις για να υπερασπιστεις οσους ειναι στα γραφεια.Αντιλογος μηδεν.
Δε ξερω αν το καταλαβατε αλλα μας π@δανε κανονικα εντος γηπδων τα κορακια.Εσεις βγειτε πειτε ολα καλα.
ΥΓ Θα φοβηθω μη με μπαναρεις ρε?Για τοσο παιδακι μ εχεις?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Κυρ 02 Σεπ 2018, 22:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κόψε τα παραμύθια και άσε τις δικαιολογίες
Ισχύει ή δεν ισχύει οτι σου έκανα παρατήρηρη ΠΡΙΝ ΜΗΝΕΣ επειδή επί πολλές ημέρες έβγαζες μίρλα και γκρίνια από τόπικ σε τόπικ;;;
Απάντηση : ΝΑΙ ισχύει.
Ισχύει ή δεν ισχύει οτι σήμερα δε σου μίλησε κανένας και πετάχτηκες να πεις οτι "δεν θα ανοίξεις το στόμα σου" εναντίον μου, υπονοώντας οτι κάνω κάτι επίτηδες για να υπερασπιστώ συγκεκριμένα άτομα, ένας θεός ξέρει για ποιο λόγο;
Απάντηση: ΝΑΙ ισχύει
Τι ψέμα είπα λοιπόν;
Απάντηση : ΤΙΠΟΤΑ
Και κάθεσαι και επικαλείσαι οτι δεν σέβομαι την προσωπικότητα του άλλου επειδή είπα οτι πέταγεσαι σαν την τσαπού 12 η ώρα τη νύχτα ενώ τα νεύρα είναι τσατάλια από τις αηδίες που βλέπούμε;
Και χρησιμοποιείς αυτό ως επιχείρημα για να αποδείξεις οτι δεν είσαι παιδάκι;
Δε ξέρω ρε μάγκα μπορεί να μην είσαι παιδάκι, σε αντίθεση με σένα δεν επικαλούμαι οτι κάτι ξέρω για την πάρτη σου.
Αλλά άμα είσαι ενήλικας και κάθεσαι νυχτιάτικα να γράφεις τέτοιες αρλούμπες για να βγεις από πάνω και να δικαιολογήσεις τις επί μακρόν επιθέσεις σου εναντίον μου και τα φυτίλια οτι κάτι περίεργο παίζει με μένα, χάρισμά σου η ηλικία σου.
Τι να πω ορίστε άμα θίχτηκες τόσο που είπα οτι πετάγεσαι σα τσαπού ΣΥΓΧΩΡΕΣΕ ΜΕ δείξε το μεγαλείο σου συγγνώμη.
Ισχύει ή δεν ισχύει οτι σου έκανα παρατήρηρη ΠΡΙΝ ΜΗΝΕΣ επειδή επί πολλές ημέρες έβγαζες μίρλα και γκρίνια από τόπικ σε τόπικ;;;
Απάντηση : ΝΑΙ ισχύει.
Ισχύει ή δεν ισχύει οτι σήμερα δε σου μίλησε κανένας και πετάχτηκες να πεις οτι "δεν θα ανοίξεις το στόμα σου" εναντίον μου, υπονοώντας οτι κάνω κάτι επίτηδες για να υπερασπιστώ συγκεκριμένα άτομα, ένας θεός ξέρει για ποιο λόγο;
Απάντηση: ΝΑΙ ισχύει
Τι ψέμα είπα λοιπόν;
Απάντηση : ΤΙΠΟΤΑ
Και κάθεσαι και επικαλείσαι οτι δεν σέβομαι την προσωπικότητα του άλλου επειδή είπα οτι πέταγεσαι σαν την τσαπού 12 η ώρα τη νύχτα ενώ τα νεύρα είναι τσατάλια από τις αηδίες που βλέπούμε;
Και χρησιμοποιείς αυτό ως επιχείρημα για να αποδείξεις οτι δεν είσαι παιδάκι;
Δε ξέρω ρε μάγκα μπορεί να μην είσαι παιδάκι, σε αντίθεση με σένα δεν επικαλούμαι οτι κάτι ξέρω για την πάρτη σου.
Αλλά άμα είσαι ενήλικας και κάθεσαι νυχτιάτικα να γράφεις τέτοιες αρλούμπες για να βγεις από πάνω και να δικαιολογήσεις τις επί μακρόν επιθέσεις σου εναντίον μου και τα φυτίλια οτι κάτι περίεργο παίζει με μένα, χάρισμά σου η ηλικία σου.
Τι να πω ορίστε άμα θίχτηκες τόσο που είπα οτι πετάγεσαι σα τσαπού ΣΥΓΧΩΡΕΣΕ ΜΕ δείξε το μεγαλείο σου συγγνώμη.
- kataramenos5
Ρε με ειπες ΥΠΟΠΤΟ χωρις να με ξερεις τι μου λες τωρα.Και το ιδιο εγραψες για το Σερα.Δε καταλαβες γιατι φουντωσα?
κριμα τις σπουδες σου παλικαρι
Ποιος εισαι εσυ που θα μας πεις υποπτους?
κριμα τις σπουδες σου παλικαρι
Ποιος εισαι εσυ που θα μας πεις υποπτους?
????????????????????????????
ΠΟΤΕ άνθρωπε μου πριν από μήνες;
Πλάκα μας κάνεις;
Και το φυλούσες αυτό μήνες για να μου την πεις σε κουβέντα που έκανα σε άλλον;
ΤΟ μεηλ μου δε το βλέπεις; Στείλε ένα μεηλ να ξηγηθούμε κι αμα έκανα λάθος να μου την πεις.
Δημόσια καραούλι φυλάς να με κράξεις για να κάνεις το φόρουμ μπουρδέλο;
Τι τσίρκα είναι αυτά;
ΠΟΤΕ άνθρωπε μου πριν από μήνες;
Πλάκα μας κάνεις;
Και το φυλούσες αυτό μήνες για να μου την πεις σε κουβέντα που έκανα σε άλλον;
ΤΟ μεηλ μου δε το βλέπεις; Στείλε ένα μεηλ να ξηγηθούμε κι αμα έκανα λάθος να μου την πεις.
Δημόσια καραούλι φυλάς να με κράξεις για να κάνεις το φόρουμ μπουρδέλο;
Τι τσίρκα είναι αυτά;