Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙV

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
sakis_the_fraud

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙV

Δημοσίευση από sakis_the_fraud »

Μπορει καποιος να βρει τα στατιστικα απο το χθεσινο ματς του γκευ;

Πολλα μου φαινονται τα 17χλμ...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Re: Απ: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙV

Δημοσίευση από eorptol »

Moko έγραψε:Σοβαρευτείτε κάποιοι και μην ξεχνάτε ποια ομάδα υποστηρίζετε.

Αν μπαίνει ένας κλέφτης κάθε χρόνο σπίτι σας και στα άλλα σπίτια της γειτονιάς και κλέβει, εσείς θα δώσετε συγχαρητήρια στον κλέφτη που αγόρασε ωραίο αμάξι(με ποιανών λεφτά άραγε?) και του κάθονται τώρα οι @νάρες?

Δείτε την αλλιώς γιατί ο κλέφτης πλέον έχει πολλούς γείτονες συνέργους που λυμαίνονται το σπίτι σας.
Πεστα ρε φιλε..... Απλά τώρα θα λένε ότι αυτοί δόξα ζουν την Ελλάδα και τους κυνηγάνε... Ποιοι αυτοί που είναι εγκληματική συμμορία
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Πάντως επτά στην Ευρώπη δεν έφαγε κανείς
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

nico4 έγραψε:Καλά ρε σήμερα έπαιζε η μεγάλη Λίβερπουλ, έπαιζε η Ρεαλ, η Γιουβέντους, είχε Ντόρτμουντ-Αρσεναλ και εσείς βλέπατε τον γαυρο;
Τι μαζοχες υπάρχουν θεε μου.
Εγώ έβλεπα και τη Real λίγο.. Τους πάτησε κανονικά, δεν τους έδωσε το δικαίωμα ούτε καν να το φανταστούν, όχι να το πιστέψουν.. 8-)
Parolos έγραψε:Αυτός ο Σέρβος του gay που ήταν παγκήτης στην Άντερλεχτ ο Μιλιβογεβιτς,
έτρεξε σήμερα λέει 17km.. ο παγκήτης... της Άντερλεχτ.. έκανε παγκόσμιο ρεκόρ στο ποδόσφαιρο σήμερα...

Κάποιος δεν ήξερε να διαχειριστεί την "ώθηση" λοιπόν, κι έτρεχε απροκάλυπτα..
Ξέρεις τι είναι να βάλεις παραπάνω θερμαντική από όσο χρειάζεσαι; Κάψιμο λέμε, σαν τον Βέγγο θα πηγαίνεις μετά..! :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Aureliano Buendia έγραψε:Σιχαίνομαι τον δαφνομπουκωμένο μάλλον όσο τίποτα άλλο στη ζωή μου.
Αυτή τη στιγμή, τελώ υπό σοβαρή κατάθλιψη λόγω του αποτελέσματος.
Δεν πρόκειται να ακουστεί από τα χείλη μου καλή κουβέντα για δαύτους,
ούτε αν κατακτήσουν πανάξια το διαγαλαξιακό πρωτάθλημα.
Από την άλλη, το να πασχίζουμε να βρούμε τρόπους να μειώσουμε
την τεράστια νίκη που έκαναν σήμερα είναι μίζερο και φαιδρό.
Είναι αστείο να μιλάμε για κωλοφαρδίες και κακές αποδόσεις.
Κέρδισαν την Ατλέτικο, βάζοντάς της 3 γκολ.
Αν είμασταν εμείς στη θέση τους, θα ήμουν λιώμα για ένα μήνα
και δεν θα μπορούσα να μιλήσω για οτιδήποτε άλλο.
Μαύρη βραδιά, το καταπίνουμε, προχωράμε και κοιτάμε τα της ΠΑΟΚάρας.
Και την εφτά και την οκτώ, γαμώ τον ολυμπιακό.
Το καλύτερο πόστ επί του θέματος.
Πρέπει να αναγνωρίζεις κάποια πράγματα για τον εχθρό σου ακόμα κι αν τον μισείς.
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Aureliano Buendia έγραψε:
Ksenitemenos4 έγραψε:
Aureliano Buendia έγραψε:Σιχαίνομαι τον δαφνομπουκωμένο μάλλον όσο τίποτα άλλο στη ζωή μου.
Αυτή τη στιγμή, τελώ υπό σοβαρή κατάθλιψη λόγω του αποτελέσματος.
Δεν πρόκειται να ακουστεί από τα χείλη μου καλή κουβέντα για δαύτους,
ούτε αν κατακτήσουν πανάξια το διαγαλαξιακό πρωτάθλημα.
Από την άλλη, το να πασχίζουμε να βρούμε τρόπους να μειώσουμε
την τεράστια νίκη που έκαναν σήμερα είναι μίζερο και φαιδρό.
Είναι αστείο να μιλάμε για κωλοφαρδίες και κακές αποδόσεις.
Κέρδισαν την Ατλέτικο, βάζοντάς της 3 γκολ.
Αν είμασταν εμείς στη θέση τους, θα ήμουν λιώμα για ένα μήνα
και δεν θα μπορούσα να μιλήσω για οτιδήποτε άλλο.
Μαύρη βραδιά, το καταπίνουμε, προχωράμε και κοιτάμε τα της ΠΑΟΚάρας.
Και την εφτά και την οκτώ, γαμώ τον ολυμπιακό.
Μα λογικό φίλε μου να ήσουν λιώμα αν ήμασταν στη θέση τους,γιατι εμείς αν κάναμε τέτοια νίκη δεν θα ήταν μετα απο δεκαπέντε χρόνια κλέψιματος,στημένων και παράγκας...θα ήταν μια πραγματικά σπουδαία νίκη...όπως εχει κάνει πολλές η ΠΑΟΚΑΡΑ...αλλά καμία ο γαύρος...
Δεν διαφωνώ στο οτιδήποτε σε σχέση με το πώς και το πόσο έχουν καταστρατηγήσει κάθε έννοια δικαίου.
Πέραν τούτου, είναι σάπιοι και ηθικά. Από την κορφή ως τα νύχια, μέχρι το μεδούλι.
Αλαζονικοί, υποτακτικοί, διεφθαρμένοι, σιχαμένοι.
Έχω πλήρη συναίσθηση των πάντων, μην έχεις την παραμικρή αμφιβολία.

Από την άλλη, όμως δεν πρόκειται να προσπαθήσω να βγάλω ότι αυτοί που σήμερα
έτρεχαν στο χορτάρι φορώντας αυτή την αηδιαστική φανέλα, είναι μέτριοι ή κακοί παίκτες.
Δεν είναι, είναι καλοί.
Δεν πρόκειται να αρχίσω να εφευρίσκω δικαιολογίες για να μου χρυσώσω το χάπι.
Δυστυχώς, η σημερινή τους νίκη, όπως και άλλες των τελευταίων ετών, είναι νίκες μεγάλου club.
Νιώθω πως δεν μας ταιριάζει ως ΠΑΟΚτσήδες να αυταπατόμαστε για το αγωνιστικό κομμάτι
και να λέμε άλλα αντ' άλλων για να καμουφλάρουμε την πίκρα και τον εκνευρισμό μας.
Από εκεί και πέρα, συγχαρίκια και λοιπές μαλάκιες, ποτέ των ποτών.
Μονάχα μίσος
και εσωτερική πίκρα.
Δεύτερο καλύτερο πόστ επί του θέματος.
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Τι το κακό είχε το χθεσινό του γκει; Αυτό δεν είναι η "ομορφιά" του ποδοσφαίρου; Η μικρή ομάδα να κερδίσει και την μεγάλη. Μακάρι αυτά τα αποτελέσματα να τα βλέπαμε και στην Ελλάδα με το γαυρο. Να χάνει πχ από τη Νίκη και τον Τέλη όπως έχασε η Ατλετικο απ ' αυτόν
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Βγηκε και ο θειος να πει την εξυπναδα του,ρε μαμημενα κρατος-δικαιοσυνη θα κανετε επιτελους το καθηκον σας;
Αλητες,σιχαμενοι.
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Έλα ρε παιδιά,

ας κάνουμε πρώτα ομάδα και μετά να μιλάμε για τον πρωταθλητή της χώρας μας και ίσως για τη διαιτησία...

Ακόμα δε το μάθατε το μάθημά σας;

Κομπλεξικός μπορεί να είμαι, αλλά έχω και μνήμη.
Μία χώρα μετά από πειραματόζωα της διατησίας έχει γίνει και τα τσικό μιας ομάδας που πλουτίζει.
Armagedonas

Δημοσίευση από Armagedonas »

Eντάξει ο γαύρος είναι εγκληματική οργάνωση.

Εμάς ποιος μας "υποχρέωσε"
να φέρουμε Νίνη και Ολίσε και Βιβιάν?
να έχουμε το χειρότερο τμήμα σκάουτινγκ από οποιαδήποτε άλλη ομάδα της Σούπερ Λίγκα(αν έχουμε κιόλας τέτοιο τμήμα)
να αφήνουμε την ομάδα γυμνή σε βασικές θέσεις(άμυνα-άκρα)
να γίνονται θέματα άνευ λόγου και αιτίας(πχ Γκαρσία,Ιτάνζ)
να μην μπορούμε να πάρουμε 2-3 προσιτούς ποδοσφαιριστές που θα ανεβάσουν ποιοτικά την ομάδα πχ Μπαρόνι
να βγάζουμε ΜVP τον Σκόνδρα και να ελπίζουμε στην "ανάσταση" του Μάρτενς και του Μαντούρο που κοστίζουν 1 εκ το χρόνο συνολικά
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Αυτος που μας υποχρέωσε να φέρουμε μακ περειρα ρατ
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Τον αγώνα τον είδα ολόκληρο σε live streaming στο url που έδωσα στο παρον θέμα, το οποίο είχε πολύ καλή εικόνα.
Διαπιστώσεις:
1. Ο Ολυμπιακός έτρεξε πολύ. Περισσότερο απο τους Μαδριλένους. Δεν ξέρω αν αυτό είναι φυσιολογικό, αλλά όλοι θυμόμαστε πώς σωριάστηκε πέρυσι ο Ολαϊτάν.
2. Για όσους θεωρούν ότι ο Ολυμπαικός άλλαξε επίπεδο, θεωρώ πως ναι, βάσει αποτελεσματων άλλαξε. Βάσει απόδοσης όμως έχω σοβαρές διαφωνίες.
3. Τα γκολ που έφαγε η Ατλέτικο θα τα έτρωγε μόνον ομάδα επιπέδου Λεβαδειακού και να με συγχωρούν οι Λεβαδίτες.
4. Η διαφορά της Ατλέτικο από τον Λεβαδειακό ήταν ότι είχε καλύτερη κυκλοφορία μπάλας στο κέντρο, τελείως ανούσια όμως, γιατί μπροστά παρ' όλες τις τελικές τους (21) ήσαν άχρηστοι. Παραδόξως έβγαζαν γκολ μόλις ο Ολυμπιακός έφτανε σε σκορ ασφαλείας (δύο γκολ διαφορά).
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

teod1980 έγραψε:Έλα ρε παιδιά,

ας κάνουμε πρώτα ομάδα και μετά να μιλάμε για τον πρωταθλητή της χώρας μας και ίσως για τη διαιτησία...

Ακόμα δε το μάθατε το μάθημά σας;

Κομπλεξικός μπορεί να είμαι, αλλά έχω και μνήμη.
Μία χώρα μετά από πειραματόζωα της διατησίας έχει γίνει και τα τσικό μιας ομάδας που πλουτίζει.
Αυτά λέει ο Σάββας στις κασεττες της ευπ καντε ομάδα το γνωστό παραμύθι... Όντως πειραματοζωα είμαστε
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Μεγάλη νίκη ο gay... κάκιστη εμφάνιση όμως (μην εθελοτυφλούμε).
1) Οι Ισπανοί πάταγαν πολύ εύκολα περιοχή, μια πιο κυνική ομάδα θα τους είχε καθαρίσει στο ημίχρονο.
2) Botia - Abidal δεν υπάρχουν ως δίδυμο CB... σαν ανέκδοτο μπορεί. Εκτέθηκαν πολλές φορές χθες από έναν και μόνο for. Φορμαρισμένοι Klaus - Φανούρης θα κάνουν party. :twisted:
3) Ο κάγκουρας πια είναι for-κολώνα... έχει χάσει την εκρηκτικότητα και την όποια ταχύτητα είχε πλέον. Έχανε εύκολα κοντρόλ και πολλές λάθος πάσες. Στο goal που έβαλε ήταν ακίνητος στο 1 μέτρο από την εστία και έκανε περιστροφή γύρω από τον άξονά του (ΔΕΝ πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι)... όποτε χρειάστηκε να κάνει κάτι εν κινήσει και από απόσταση 2 μέτρων και πάνω απλά γελάγανε και τα καρεκλάκια. Μόνο στην ρέντα μπορεί να ελπίζει αυτή την στιγμή.
4) Κασάμις... τεχνικός μεν... αργοκουρούτα δε... και χωρίς βοήθειες στους ακραίους μπακ (γιαυτό έβγαλε τόσα klm ο Σέρβος... έτρεχε να καλύψει αυτός). Έπαιζε μόνο άξονα.
5) Ακραίοι μπακ... πολύ καλοί επιθετικά... τρύπες στην άμυνα... οι Ισπανοί από τα πλάγια τους είχανε βγει στην πλάτη 40 φορές.
6) Αφελάης... αν δεν έβαζε το γκολ θα ψαχνόμασταν αν έπαιζε.
7) Τσόρις... ο καλύτερος παίχτης του gay... (ακολουθεί ο Ρομπέρτος), όλο το κέντρο τους, ότι καλό έκαναν προερχόταν από αυτόν... πρέπει να βρεθεί τρόπος αντιμετώπισής του στο μεταξύ μας. Αν τον βγάλεις εκτός παιχνιδιού (όπως έκανε το Αγρίνιο) κανείς αποφασιστικό βήμα για αποτέλεσμα απέναντί τους.
8) Μιλο-κάτι... πρέπει να μάθει να κάνει διαχείριση... αλλιώς θα κάνει παρέα στον Olaitan... ;)
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Armagedonas έγραψε:Eντάξει ο γαύρος είναι εγκληματική οργάνωση.

Εμάς ποιος μας "υποχρέωσε"
να φέρουμε Νίνη και Ολίσε και Βιβιάν?
να έχουμε το χειρότερο τμήμα σκάουτινγκ από οποιαδήποτε άλλη ομάδα της Σούπερ Λίγκα(αν έχουμε κιόλας τέτοιο τμήμα)
να αφήνουμε την ομάδα γυμνή σε βασικές θέσεις(άμυνα-άκρα)
να γίνονται θέματα άνευ λόγου και αιτίας(πχ Γκαρσία,Ιτάνζ)
να μην μπορούμε να πάρουμε 2-3 προσιτούς ποδοσφαιριστές που θα ανεβάσουν ποιοτικά την ομάδα πχ Μπαρόνι
να βγάζουμε ΜVP τον Σκόνδρα και να ελπίζουμε στην "ανάσταση" του Μάρτενς και του Μαντούρο που κοστίζουν 1 εκ το χρόνο συνολικά
και στο γαυρο γινονται αυτα.αν δεις το ροστερ του τα μισα σαπακια ειναι.
απλα εκει οι αρδ θα εκθειασουν μεχρι και το ντοσεβι που ειναι παλτο ολκης.θα εκθειασουν και το φορτουνη μιλωντας για μελλον και σκληρη δουλεια.θα εκθειασουν και τον αργο μποτια και τον μπονγκ και και τον μιλιβογιεβιτς που αν ακουγοταν για εμας απο βιογραφικο ουτε στον αιγινιακο δεν θα τον διναμε και τον γκαζαριαν(?) και μανιατη και εντινγκα και οποιονδηποτε υπαρκτο και ανυπαρκτο παρουν.επισης θα εκεθιασουν και τους δανεικους τους.
αν το πρωταθλημα ειχε δυνατοτητα ανταγωνισμου και αυτοι θα εκραζαν τις μιζες που ερχονται.αλλα αν εχεις καθε χρονο δεδομενο το παρτυ γιατι να ασχολεισαι με μαλακιες.αν περνανε ολοι οι καλεσμενοι σου καλα (παικτες,μανατζερ,αρδ,κοσμος,ομοσπονδιες,βλαχοπροεδροι,διαιτητες,δικαιο(λολ)δοτικα οργανα κλπ) γιατι να ασχοληθεις με λεπτομερειες.
το μαγαζι πτωχευσε αλλα η βιτρινα βιτρινα μπας και ψαρωσει κανεις και μπει.
κατα τα αλλα δε χωνευεται η χθεσινη επικρατηση και απο εδω και περα ευχομαι πολυμηνους τραυματισμους.βεβαια αυτοι εχουν βρει τροπο να νικανε και την ιατρικη.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”