Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

kastrakis

Re: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

Δημοσίευση από kastrakis »

Ακομη κι αν υπαρχει θεμα (που δεν νομιζω να υπαρχει...) αν καποιος κανει μουτρα και εγωισμους κι εγω δεν ξερω τι ,απλα δεν μας κανει.
Καλα ειπε ο προπονητης θελουμε ανθρωπους που να αντεχουν στον ανταγωνισμο και που προσπαθουν να γινουν καλυτεροι.Γιατι ειναι σιγουρο οτι θα δοθουν ευκαιριες σε ολους.
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

[youtube]VjQaxnLAyw4[/youtube]

εγώ από τα λεγόμενα του Στέβενς για το θέμα του concurrence αντιλαμβάνομαι ότι χρησιμοποιεί τη μέθοδο του Προκρούστη. Δε νομίζω να κάνει καμμία παραχώρηση για να τονώσει την ψυχολογία κάποιου παίχτη. Το αντίθετο μάλιστα θα προσπαθήσει να τους φέρει σε όσο πιο δυσάρεστη ψυχολογικά θέση γίνεται, ώστε είτε να σπάσουν, είτε να τα καταφέρουν. Σα να τους λέει, πάρτε το απόφαση κύριοι, από δω και πέρα τα πράγματα θα είναι έτσι ή χειρότερα. Ο ανταγωνισμός όσο πάει θα μεγαλώνει και όσοι μέχρι τώρα βλέπαν πιο εύκολα 11άδα, στο μέλλον θα αποκτήσουν μεγαλύτερο ανταγωνισμό.

Αν όλα πάνε καλά στο μέλλον το δυσκολότερο παιχνίδι της εβδομάδας θα είναι το εσωτερικό διπλό.
Άβαταρ μέλους
karl

Δημοσίευση από karl »

Πολλές οι εικασίες για τον Huub με αφορμή τα όσα είπε για ανταγωνισμό.

Είμαστε πολύ μα παρα πολύ απ έξω για να ξέρουμε τι γίνεται πραγματικά μέσα στην ομάδα.

Η ουσία για μένα είναι μια: χρειζομασταν επειγόντως ενισχύσεις. Ήρθαν; Ναι! Οποτε είναι αυτονόητο να αυξάνεται και ο ανταγωνισμός. Σε όλα αυτά ο προπονητής οφείλει να είναι κυρίως δίκαιος, να μην υπάρχει δηλ. αθέμιτος ανταγωνισμός. Έτσι ώστε οι παίκτες να μπορούν να συσπειρώνονται γύρω από έναν κοινό στόχο!

Αυτό είναι το βασικό. Και οι οποιες παράπλευρες απώλειες υπάρχουν είναι μέσα στο πρόγραμμα. Οποιος δεν αντέχει απλά δεν κάνει για το επίπεδο που θέλουμε να φτάσουμε. Αυτό ο κάθε παίκτης οφείλει να το χειριστεί με την απαιτουμενη επαγγελματική και υπαρξιακή αυτογνωσία και την καθόλου ευκαταφρόνητη παρεχομενη οικονομική αποζημίωση.
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

desperando έγραψε:πρεπει να υπαρχει μεγαλο θεμα με τον Λαζαρ και αυτο φαινεται και στο σημερινο βιντεακι.
Τον παρεξήγησες.
Αν έβγαινε κι αυτός φωτογραφία, θα καιγόταν η κάρτα μνήμης. :D
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Άκου τον stephano, κάτι ξέρει.
Τρείς οθόνες έχει αλλάξει μ αυτό το άβαταρ. Καίγονται πίξελς αβέρτα!

Πελάτης του μήνα βγήκε στο πλαίσιο...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

και έψαχνα εγώ, το γιατί όποτε διαβάζω ποστ του Στέφανου η οθόνη μου τρεμοπαίζει...... :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Αδερφια δειτε εξωφυλο της π@%στογατας σημερα και πειτε μου με το χερι στην καρδια ειναι η δεν ειναι πολεμος και επηρεασμος των μαζων?
Άβαταρ μέλους
tsismal

Δημοσίευση από tsismal »

τίποτα δεν είναι. Η γάτα είναι η espresso των αθλητικών φυλλάδων για όλους τα ίδια γράφει. Μήν τα παίρνουμε και όλα τόσο σοβαρά.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Και δεν μου λες φιλε μου εχεις δει ποτε να εχει τετοιο εξωφυλο για τον Μιτσελ?η γενικα για τον ολυμπιλαγο γι αυτους δεν ειναι εσπρεσο?γι αυτους ειναι daily mirror?
Άβαταρ μέλους
tsismal

Δημοσίευση από tsismal »

Φίλε στο ίδιο σημερινό πρωτοσέλιδο που γράφει για τον Στέφενς πάνω αριστερά γράφει τα ίδια για τον Αναστασίου.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Re: Απ: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

Δημοσίευση από eorptol »

paokovios1974 έγραψε:Και δεν μου λες φιλε μου εχεις δει ποτε να εχει τετοιο εξωφυλο για τον Μιτσελ?η γενικα για τον ολυμπιλαγο γι αυτους δεν ειναι εσπρεσο?γι αυτους ειναι daily mirror?
Η εφημεριδα του καραπαπα ειναι πως θα γραψει για μιτσελ ;
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

tsismal έγραψε:Φίλε στο ίδιο σημερινό πρωτοσέλιδο που γράφει για τον Στέφενς πάνω αριστερά γράφει τα ίδια για τον Αναστασίου.
Mονος σου μου απαντησες φιλε μου για τον αναστασιου γραφει εγω σε ρωτησα αν εχεις δει ποτε να γραφει κατι για μιτσελ και ολυμπιακο,και να σου πω κατι ρε συ αδελφε ποιος αναστασιου πλακα κανουμε δηλαδη συγκρινουμε και βαζουμε στη ιδια ζυγαρια ...καποιον αναστασιου με τον Χουμπ Στεφενς
kastrakis

Δημοσίευση από kastrakis »

tsismal έγραψε:Φίλε στο ίδιο σημερινό πρωτοσέλιδο που γράφει για τον Στέφενς πάνω αριστερά γράφει τα ίδια για τον Αναστασίου.
Δεν ειναι ολα και τοσο "αθωα" φιλε.Σημερα η Γατα,χθες το Γκολ,προχθες καποιο Site.....Ειναι η τακτικη του "Πες-πες ,κατι θα μεινει",πανισχυρη αρχη της προπαγανδας.Μετα σε καμμια ασχημη εμφανιση θ αρχισει η γκρινια ,σε καμμια ηττα θα βγουν κι εδω μερικοι με τα γνωστα κτλ.
Δεν ειναι μονο ο Huub,αυτος ειναι τωρ ο προφανης στοχος.Μετα θα ειναι καποιος αλλος που θα βολευει....
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

[youtube]kujfh0D-UHE[/youtube]
Άβαταρ μέλους
Mozard

Δημοσίευση από Mozard »

paokovios1974 έγραψε:Αδερφια δειτε εξωφυλο της π@%στογατας σημερα και πειτε μου με το χερι στην καρδια ειναι η δεν ειναι πολεμος και επηρεασμος των μαζων?
Δείτε στο παρακάτω βίντεο της εμβόλιμης αγωνιστικής την Τετάρτη το βράδυ , πόσο ξεκάθαρα φαίνεται οτι είναι σχεδιασμένη αλλόθρησκη τακτική, η προπαγάνδιση ως πολύ πιθανής της παραίτησης-απόλυσης του Στέφενς στο τέλος αυτής της σεζόν, υπο ορισμένες συνθήκες!

Στο 1:20:20 μιλάει ο Βασιλόπουλος για το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ και πιο συγκεριμένα για την κλήση του Γλύκου στο Μουτνιάλ απο τον Φερνάντο και ένα λεπτό μετά στο 1:21:15 πετάγεται ο Καρμίρης θέτοντας έντεχνα θέμα απομάκρυνσης Στέφενς σε περίπτωση μη κατάκτησης του Κυπέλου απο τον ΠΑΟΚ. Αμέσως λοιπόν ξεδιπλώνεται απο το σύνολο των γαύρων προπαγανδιστών στο σύνολο της η τακτική απαξίωσης του προπονητής μας και φυσικά στο 1:22:15 αλλάζει και ο τίτλος της εκπομπής σε "ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΣΤΕΦΕΝΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ¨..

[dailymotion]video/x1bceo0_sports-sunday-5-2-2014_sport?start=9[/dailymotion]

Κάνουν την αρχή αυτοί, η Γάτα του καραπαπά και λοιποί πρόθυμοι και εδώ είμαστε να δούμε ποιοί είναι αυτοί που ανυπομονούν να πάρουν την σκυτάλη...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”