Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
Παιδιά καλώς ή κακώς, δεν πρέπει να ωραιοποιούμε ορισμένα πράγματα.
ΝΑΙ υπάρχει υπερβολική γκρίνια, αλλά ΝΑΙ υπάρχει και εύκολη κατάταξη ορισμένων απόψεων στις "γρκινιάρικες".
ΝΑΙ υπάρχει χρόνος και τίποτα δεν έχει τελειώσει (προφανώς), αλλά και ΝΑΙ υπήρξε ΞΑΝΑ κακός προγραμματισμός. Πως να το κάνουμε δηλαδή;
Δηλαδή, όταν τον ΑΠΡΙΛΙΟ η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δημοσίευε φωτογραφίες με το περίφημο scouting room που μαζεύονταν οι Βρύζας και Τσίτσι με τον βλάκα το Δώνη, ΤΙ ΚΑΝΑΝΕ; Τσεκάρανε επί μήνες τον "κλεισμένο" Πίντο;
Υποτίθεται πως υπήρχε προεργασία απο τον Φλεβάρη ακόμα γι αυτό το καλοκαίρι.
Το ξαναλέω : ΔΕΝ ήρθε η καταστροφή, ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ θα γίνουν πολλές και καλές μεταγραφές, ΔΕΝ με καίνε τα προκριματικά και είμαι μια χαρά χαρούμενος με τον ΠΑΟΚ, παρά τα μικροπροβλήματα. Αλλά δεν είναι δυνατόν να παριστάνουμε και τους χαζούς. Τώρα αν ξαφνικά βγάλει η ΠΑΕ ανακοίνωση αύριο και ανακοινώσει πέντε παίκτες γαμάτους, που τους είχε κλεισμένους απο καιρό, ΛΥΠΑΜΑΙ αλλά δεν θα απολογηθούμε κιόλας, γιατί ΑΝ γίνει αυτό, τότε θα πρέπει να καταλάβουμε και ΓΙΑΤΙ υπάρχει τέτοια περίεργη στρατηγική και προσέγγιση. Στην τελική, δεν στείλαμε και κανέναν στην πυρά. Λογικές και φυσιολογικές αναησυχίες εκφράζουμε όλοι. Αν κάποιοι ξεφεύγουν και σαλτάρουν, πρόβλημά τους. Δεν είναι όμως όλες οι ενστάσεις ίδιες!
ΥΓ Κλασσικά τώρα που γκρίνιαξα, θα κλείσει κάνας παίκτης μέσα στο επόμενο δίωρο...
ΝΑΙ υπάρχει υπερβολική γκρίνια, αλλά ΝΑΙ υπάρχει και εύκολη κατάταξη ορισμένων απόψεων στις "γρκινιάρικες".
ΝΑΙ υπάρχει χρόνος και τίποτα δεν έχει τελειώσει (προφανώς), αλλά και ΝΑΙ υπήρξε ΞΑΝΑ κακός προγραμματισμός. Πως να το κάνουμε δηλαδή;
Δηλαδή, όταν τον ΑΠΡΙΛΙΟ η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δημοσίευε φωτογραφίες με το περίφημο scouting room που μαζεύονταν οι Βρύζας και Τσίτσι με τον βλάκα το Δώνη, ΤΙ ΚΑΝΑΝΕ; Τσεκάρανε επί μήνες τον "κλεισμένο" Πίντο;
Το ξαναλέω : ΔΕΝ ήρθε η καταστροφή, ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ θα γίνουν πολλές και καλές μεταγραφές, ΔΕΝ με καίνε τα προκριματικά και είμαι μια χαρά χαρούμενος με τον ΠΑΟΚ, παρά τα μικροπροβλήματα. Αλλά δεν είναι δυνατόν να παριστάνουμε και τους χαζούς. Τώρα αν ξαφνικά βγάλει η ΠΑΕ ανακοίνωση αύριο και ανακοινώσει πέντε παίκτες γαμάτους, που τους είχε κλεισμένους απο καιρό, ΛΥΠΑΜΑΙ αλλά δεν θα απολογηθούμε κιόλας, γιατί ΑΝ γίνει αυτό, τότε θα πρέπει να καταλάβουμε και ΓΙΑΤΙ υπάρχει τέτοια περίεργη στρατηγική και προσέγγιση. Στην τελική, δεν στείλαμε και κανέναν στην πυρά. Λογικές και φυσιολογικές αναησυχίες εκφράζουμε όλοι. Αν κάποιοι ξεφεύγουν και σαλτάρουν, πρόβλημά τους. Δεν είναι όμως όλες οι ενστάσεις ίδιες!
ΥΓ Κλασσικά τώρα που γκρίνιαξα, θα κλείσει κάνας παίκτης μέσα στο επόμενο δίωρο...
3 Ιουλίου ξεκινάει η προετοιμασία..Ηρεμήστε πια..Ακόμη δεν ξεκίνησαν οι μεταγραφές και κάνετε λες και αύριο έχουμε αγώνα και μας λείπουν οι παίκτες..Χαλαρώστε όλα θα γίνουν..
- sourmenetes
- Moderator
Το ζητημα ειναι ομως οτι εστω και αν ειχε γινει το scoouting κατα ποσο ανταποκρινοταν στα δεδομενα του προπονητη.rainmaker έγραψε:Παιδιά καλώς ή κακώς, δεν πρέπει να ωραιοποιούμε ορισμένα πράγματα.
Γιατι και ο σισοκο κλεισμενος ηταν αλλα δεν του πολυεκανε του προπονητη.Του υποτιθεμενου προπονητη θα μιλαγε για το μαυρο διαμαντι.Εφοσον ο προπονητης ηρθε λιγο πιο μετα πολλα πραγματα πηγανε λιγο πισω..
σοβαρεψουxlebouras έγραψε:Ο μεταγραφικος σχεδιασμος θα κριθει στις 2/9 οπου τελειωνει η μεταγραφικη περιοδος.
Μεχρι τοτε μοκο και ας τους αφησουμε να δουλεψουν.
η ομαδα παιζει ευρωπη αν σου διαφευγει οι μεταγραφες πρεπει να τελειωσουν μερες πριν το πρωτο αγωνα
εννοεις να κανουμε μοκο ολοι η οτι εσυ θα κανεις?
ελπιζω να ειναι το δευτερο
ειλικρινα παρολε δεν εχω γνωμη.δεν τους εχω δει να παιζουν.
ξερω παντως οτι για να αποκτησει εναν χαρακτηρα η ομαδα ξανα χρειαζονται και οι ελληνες.και ειναι απο τους λιγους που μαζι με νινη τζαβελα και γκεκα και μπαλα ξερουν και θα μπορουσαν να ερθουν.ειναι εφικτες περιπτωσεις.
προπονητης ειναι ο στεφενς.αν ο τζιολης δεν παιζει καλα θα κατσει παγκο.οπως θα μπορουσε να συμβει και με πιντο και με ριος.ο πιντο μεχρι να αρχισει να παιζει θα φτασει 34 ετων και ο ριος ως λατινος μπορει να ταιριαξει μπορει και οχι.δε λεω οτι ο τζιολης ειναι η καλυτερη επιλογη που θα μπορουσε να γινει.λεω οτι δεν ξερω γιατι πραγματικα δεν ξερω.αλλα ας μην τον υποτιμουμε και τοσο.ειναι αρκετα καλος παικτης.
και επισης νομιζω οτι με την κοινη λογικη,τις δηλωσεις του σαββιδη δεν πρεπει να τις δινουμε και τοση βαση.και αμπαλος του κερατα ειναι και επιδειξιομανης.ο ανθρωπος ειναι τεραστια τυχη που ειναι στον ΠΑΟΚ και βαζει τα λεφτα του αλλα δεν θα μας μαθει και μπαλα.
τοσα χρονια τρωγαμε παραμυθι απο αμπαλους αφραγκους και δεν τους συχωρουμε.
τωρα πιστευω δεν τρωμε αλλο παραμυθι.και αν ο σαββιδης θελει να το πουλαει του το συγχωρουμε γιατι και λεφτα βαζει και προθεσεις καλες φαινεται να εχει για την ομαδα.
ξερω παντως οτι για να αποκτησει εναν χαρακτηρα η ομαδα ξανα χρειαζονται και οι ελληνες.και ειναι απο τους λιγους που μαζι με νινη τζαβελα και γκεκα και μπαλα ξερουν και θα μπορουσαν να ερθουν.ειναι εφικτες περιπτωσεις.
προπονητης ειναι ο στεφενς.αν ο τζιολης δεν παιζει καλα θα κατσει παγκο.οπως θα μπορουσε να συμβει και με πιντο και με ριος.ο πιντο μεχρι να αρχισει να παιζει θα φτασει 34 ετων και ο ριος ως λατινος μπορει να ταιριαξει μπορει και οχι.δε λεω οτι ο τζιολης ειναι η καλυτερη επιλογη που θα μπορουσε να γινει.λεω οτι δεν ξερω γιατι πραγματικα δεν ξερω.αλλα ας μην τον υποτιμουμε και τοσο.ειναι αρκετα καλος παικτης.
και επισης νομιζω οτι με την κοινη λογικη,τις δηλωσεις του σαββιδη δεν πρεπει να τις δινουμε και τοση βαση.και αμπαλος του κερατα ειναι και επιδειξιομανης.ο ανθρωπος ειναι τεραστια τυχη που ειναι στον ΠΑΟΚ και βαζει τα λεφτα του αλλα δεν θα μας μαθει και μπαλα.
τοσα χρονια τρωγαμε παραμυθι απο αμπαλους αφραγκους και δεν τους συχωρουμε.
τωρα πιστευω δεν τρωμε αλλο παραμυθι.και αν ο σαββιδης θελει να το πουλαει του το συγχωρουμε γιατι και λεφτα βαζει και προθεσεις καλες φαινεται να εχει για την ομαδα.
Εδώ διαφωνώ κάθετα. Ο ΠΑΟΚτσής θέλει αλήθειες..barlow4 έγραψε: τωρα πιστευω δεν τρωμε αλλο παραμυθι.και αν ο σαββιδης θελει να το πουλαει του το συγχωρουμε γιατι και λεφτα βαζει
μια ζωή όπως είπες τρώγαμε τον παπά του καθενός, ε τώρα πλέον έχουμε ανάγκη από αλήθειες και είναι κρίμα κάποιος να μας "εμπαίζει". Τόσα έχουμε τραβίξει, ας έχουμε μια ξεκάθαρη σχέση με τον Ιβάν. Αυτό πιστεύω είναι το καλύτερο.
ποια αληθεια ρε παρολε.εβγαλες εσυ ακρη απο αυτα που ειπε ο σαββιδης?
16 μυρια μπατζετ 6,5 ο ροναλντινιο και 20 μυρια για την τουμπα.σοβαροι να ειμαστε.οτι ναναι ελεγε.
επιδειξη μεγαλειου κανει.οσο πληρωνει ας κανει οτι θελει.αλλα για πρωταθλημα οσο και να μιλαει εγω δεν τον πιστευω.αυτα να τα πει οταν θα εχει να παρουσιασει κατι ολοκληρωμενο.οχι φαντασιωσεις.
παραμυθια ελεγε.αν εσυ θελεις αληθειες μην τον στηριζεις γι'αυτον το λογο.
16 μυρια μπατζετ 6,5 ο ροναλντινιο και 20 μυρια για την τουμπα.σοβαροι να ειμαστε.οτι ναναι ελεγε.
επιδειξη μεγαλειου κανει.οσο πληρωνει ας κανει οτι θελει.αλλα για πρωταθλημα οσο και να μιλαει εγω δεν τον πιστευω.αυτα να τα πει οταν θα εχει να παρουσιασει κατι ολοκληρωμενο.οχι φαντασιωσεις.
- potamda
- Bet Guru 2023
Και πού ξέρουμε πώς κινούνται οι διαπραγματεύσεις; Θεωρείς εύκολο να κλείσεις μεγάλους παίκτες τον Ιούνιο; Αν πέρναμε μέτριους, θα κράζαμε γιατί βιάστηκαν και έκλεισαν αυτούς (ήδη το κάνουμε!). Να κράξουμε δηλαδή το Χουμπ που ψάχνει κάτι καλύτερο από το Σισοκό;rainmaker έγραψε:Παιδιά καλώς ή κακώς, δεν πρέπει να ωραιοποιούμε ορισμένα πράγματα.
Βλέπεις να κινείται ιδιαίτερα η ποδοσφαιρική Ευρώπη;
Επιπλέον, άλλαξαν και τα δεδομένα (προπονητής, τσ λ), δεν πρέπει να αλλάξει ο σχεδιασμός;
Χρειάζεται λίγο ηρεμία να δούμε τις εξελίξεις και να κρίνουμε στο τέλος!
Τον στηρίζω, απλά δε μου αρέσει να λέει τέτοια παραμύθια.barlow4 έγραψε:ποια αληθεια ρε παρολε.εβγαλες εσυ ακρη απο αυτα που ειπε ο σαββιδης?
Συμφωνούμε, απλά εσυ τον συγχωρείς ενώ εγώ αυτά του τα κρατάω..
δε μου αρέσει να υποτιμάει κάποιος τη νοημοσύνη μας.. πως να το κάνουμε..
μονος σου υποτιμας τη νοημοσυνη σου οταν ζητας μεταγραφες αεροδρομιου χωρις να βλεπεις τι γινεται γυρω μας.
-
Μπαρκαρούτσος
Αυτός είναι να τρομάζουν τα παιδιά για να φάνε το φαγητό τους...PAOKSaLoNiCa έγραψε:RoMaN έγραψε:Αν τραυματιστούν οι "Ροναλντίνιοι και οι Βιεϊρίνιες", ποιος θα παίξει στη θέση τους;
Robert
"Φάε αλλιώς θα πω τον Robert να είστε συμπαίκτες στην Γυμναστική στο σχολείο!!!"
Μπες όπου θέλεις, εκτός από την μια από τις δύο θέσεις center - back, την έχω καπαρωμένη τη θέση!K_geo έγραψε:Ρομαν; να παίξω εγώ βασικός;
Barlow αυτό μου είπε κι ο Soflodoras.. ρε σεις μη βάζετε λόγια που δεν είπα.. με είδες να ζητάω Ροναλντίνιους??
Είναι κακό που περίμενα κάτι καλύτερο από Τζιόλη π.χ. στα μεταγραφικά? ή είναι κακό που "γκρινιαξα" επειδή έχουμε μείνει πίσω στο σχεδιασμό?
Δε ξέρω ρε παίδες, αν εσείς είστε σίγουροι οτι όλα θα παν καλά, πείτε κι εμένα να μην ανυσηχώ..
Είναι κακό που περίμενα κάτι καλύτερο από Τζιόλη π.χ. στα μεταγραφικά? ή είναι κακό που "γκρινιαξα" επειδή έχουμε μείνει πίσω στο σχεδιασμό?
Δε ξέρω ρε παίδες, αν εσείς είστε σίγουροι οτι όλα θα παν καλά, πείτε κι εμένα να μην ανυσηχώ..
Τον Τζιολη τον πήραμε τώρα, πάει και τελείωσε. Δεν έχει νόημα κανένα να γκρινιάζουμε, πρέπει να τον στηρίξουμε όπως κάθε νέο παίκτη.
Όσον αφορά στις επιλογές ως τώρα, σίγουρα δεν πιστεύω οι διοικούντες να έκατσαν, να έψαξαν, να μελέτησαν κάθε δυνατή και προσιτή λύση και στο τέλος να αναφωνησαν : " Ναι ρε π@#στη, τον Τζιολη και τον Λοπεθ χρειαζόμαστε επειγόντως!!!!"
Το πιο πιθανό να έχει συμβεί είναι να προτάθηκαν οι παίκτες και να είπαν οι δικοί μας "και δεν τον παίρνουμε;;".
Ή έχει γίνει κακός προγραμματισμός ή απλά γεμίζουμε το ροστερ γιατί χρειαζόμαστε παίκτες.
Πάντως μέχρι τώρα την παράσταση κλέβει ο Ιβάν που έκλεισε μόνος του τον Στεβενς, που συναντήθηκε με πρωτοβουλία του με τον Πάμπλο και τα βρήκαν, που πήρε πάνω του την ανανέωση του Χακομπο.
Από τον Ιβάν περιμένω και τα μπαμ μπουμ λοιπόν. Οι λοιποί αρμόδιοι, μέχρι να αποδειχθεί το αντίθετο, κατατάσσονται επάξια στο επίπεδο του πρώην προπονητή.
Όσον αφορά στις επιλογές ως τώρα, σίγουρα δεν πιστεύω οι διοικούντες να έκατσαν, να έψαξαν, να μελέτησαν κάθε δυνατή και προσιτή λύση και στο τέλος να αναφωνησαν : " Ναι ρε π@#στη, τον Τζιολη και τον Λοπεθ χρειαζόμαστε επειγόντως!!!!"
Το πιο πιθανό να έχει συμβεί είναι να προτάθηκαν οι παίκτες και να είπαν οι δικοί μας "και δεν τον παίρνουμε;;".
Ή έχει γίνει κακός προγραμματισμός ή απλά γεμίζουμε το ροστερ γιατί χρειαζόμαστε παίκτες.
Πάντως μέχρι τώρα την παράσταση κλέβει ο Ιβάν που έκλεισε μόνος του τον Στεβενς, που συναντήθηκε με πρωτοβουλία του με τον Πάμπλο και τα βρήκαν, που πήρε πάνω του την ανανέωση του Χακομπο.
Από τον Ιβάν περιμένω και τα μπαμ μπουμ λοιπόν. Οι λοιποί αρμόδιοι, μέχρι να αποδειχθεί το αντίθετο, κατατάσσονται επάξια στο επίπεδο του πρώην προπονητή.
τι μπορει να παει ασχημα ρε παρολε?Parolos έγραψε:Barlow αυτό μου είπε κι ο Soflodoras.. ρε σεις μη βάζετε λόγια που δεν είπα.. με είδες να ζητάω Ροναλντίνιους??