Μεταγραφές καλοκαιριού 2010 (μέρος δεύτερο ΛΑΙΜΑΙ)
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2010 (μέρος δεύτερο ΛΑΙΜΑΙ)
Ειναι το πρωτοσέλιδο τις έγκριτης, εφημεριδας,που ολη είναι 8 σελίδες,δεν χρειάζετε καν να ασχοληθούμε
- Mario Jardel
Καλα μετα απο τετοια αποστωμοτικη απαντηση ο Καμπορα οχι μονο δε θα ανοιξει το στομα του για να ξαναμιλησει αλλα ουτε και για να φαει...Με σωληνακι θα τον ταιζουνε!Πω ρε φιλε τι του ειπανε!!!
Ο Αραμπατζης φευγει Ξανθη...Καλο αλλα ψαχνουμε ενα ή δυο δεξια μπακ;(εφυγε και Φεγγαρης)
Κοντρερας χθες επιασε τη βαση...Φευγει, μενει;
Ο Νιοπλιας θελει Βιερινια...χαχαχαχαχα....Ε για αυτι υπαρχει το μανατζερ στο PC
Καπου πηρε το ματι μου για Μαντζιο αν φυγει ο Μουσλι...Ε για 50λεπτα σε καθε ματς καλος ειναι...Αλλα νομιζω το ειδα στη ΓΑΤΑ οποτε ο Μαντζιος ειναι αυτος που σιγουρα δε θα παρουμε...
Ακομη ψαχνουμε για αριστερο εξτρεμ στυλ Βιερινια αλλα χλωμο χωρις φραγκα...Για Καλβο τη κοβω τη δουλεια ή Αντου

Ο Αραμπατζης φευγει Ξανθη...Καλο αλλα ψαχνουμε ενα ή δυο δεξια μπακ;(εφυγε και Φεγγαρης)
Κοντρερας χθες επιασε τη βαση...Φευγει, μενει;
Ο Νιοπλιας θελει Βιερινια...χαχαχαχαχα....Ε για αυτι υπαρχει το μανατζερ στο PC
Καπου πηρε το ματι μου για Μαντζιο αν φυγει ο Μουσλι...Ε για 50λεπτα σε καθε ματς καλος ειναι...Αλλα νομιζω το ειδα στη ΓΑΤΑ οποτε ο Μαντζιος ειναι αυτος που σιγουρα δε θα παρουμε...
Ακομη ψαχνουμε για αριστερο εξτρεμ στυλ Βιερινια αλλα χλωμο χωρις φραγκα...Για Καλβο τη κοβω τη δουλεια ή Αντου

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Mario Jardel την Τρί 29 Ιουν 2010, 09:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
εγώ δεν το θεωρώ και τόσο αστείο το δημοσίευμα για Βιεϊρίνια. ψύλλοι στα αυτιά μου μπήκανε που λέει και το τραγούδι. μακάρι να μην γίνει τίποτα, θα είναι μεγάλη απώλεια.
Και ποσοι ακομα μπαινουν που το παιζουν ΠΑΟΚ και οχι μονο για χαβαλε οπως το χανουμακι!! Και μεις τα τρωμε αμασητα...και φυσικα δεν παν να τα πουν στον Παοκτση ξαδερφο τους μετα...Fantomas έγραψε:evans4 έγραψε:ναι ρε κ ειχε ενα παραπλιγικο ονομα που δν μου ερχετεpaok87 έγραψε:ενας και καλα δημοσιογραφος (το είχε δηλώσει) που ειχε μπει κάποτε στο τοπικ και ειχε γραψει οτι ειχαμε κλεισει τον σουάζο της χιλης που ειναι???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
το θυμαται κανας αλλος???![]()
Α καλά που μου το θύμησες ξέχασα να σας το πω αυτό....![]()
Ο μικρός μου ξάδερφός ήτανε!![]()
Εγώ ήμουν Αθήνα εκείνη την περίοδο και δεν συμμετείχα στο φόρουμ λόγο πολύ δουλειάς...και με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι έσπασε πολύ πλάκα ... Μπήκε λέει στο PAOKMANIA με το ψευδώνυμο «ιδιότροπος» (έτσι τον φωνάζω εγώ)και πούλησε παπά και έγραψε ότι o ΠΑΟΚ είχε κλείσει τον δανεισμό του David Suazo (εθνική Ονδούρα) της INTER!
![]()
Και εσείς μου είπε ότι το φάγατε...Και μάλιστα θέλατε να τον προσλάβετε και στο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ ως μεταγραφολόγο
....
![]()
![]()
Εγώ δεν τα είδα τότε τα ποστς αλλά μου είπε ότι αφιερώσατε πολλές σελίδες κτλ...
![]()
Πράγματι αυτός σπουδάζει δημοσιογραφία αλλά πως του ήρθε και μπήκε δεν ξέρω...Είναι όμως χαβαλετζής (σοβαρότητα μηδέν)...
Εν το μεταξύ ο «ιδιότροπος» είναι και χανουμάκι!
Μια ολοκληρη μερα χωρις ειδησεις! Πως θα αντεξω χωρις ενα ονομα απο Ιταλια; Τι πρεπρι να κανω δηλαδη; να μπαινω μονος μου σε ιταλικες ιστοσελιδες με τον μεταφραστη google παραμασχαλα;;
οπλαρχηγε δεν περιμενα ποτε απο σενα να πιστεψεις δημοσιευμα της γαταςKolokotronis_4 έγραψε:εγώ δεν το θεωρώ και τόσο αστείο το δημοσίευμα για Βιεϊρίνια. ψύλλοι στα αυτιά μου μπήκανε που λέει και το τραγούδι. μακάρι να μην γίνει τίποτα, θα είναι μεγάλη απώλεια.

Πάντως αποτι ξέρω ο Βαζελος δεν μπορει να προσφερει πολλα λεφτα,αρα θα δωσει και εμψυχα ανταλάγματα,γυρω στα 2,5 νομιζω,τωρα το οτι ολοι πωλούνται στην σωστή τιμή εχει χιλιο ειπωθεί,βλέπω μετα απτις αμετριτες σελίδες για κοντρ'ερας να ξεκιναμε με βιερίνια
μακαρι το θέμα καμπορα να είναι καθαρά επικοινωνιακο και όχι ουσιαστικό...
Α Ν Υ Π Α Ρ Κ Τ Ο Σ παικτης για μενα.
Α Ν Υ Π Α Ρ Κ Τ Ο Σ παικτης για μενα.
Μην μπερδευεσται με τις ρήτρες,η ρητρα δεν σημαίνει και αγοσταστική αξία του παίκτη,γιατί ουτε πλησιαζει σε αυτα,η ρήτρα μπαίνει για να μπορει η ομάδα που έχει τον παίκτη να έχει το ποάνω χέρι στις διαπραματευσεις,και ο Ντι μαρια 40 εκ ρητρα ειχει αλλα 25 πουλήθηκεSera4 έγραψε:οπλαρχηγε δεν περιμενα ποτε απο σενα να πιστεψεις δημοσιευμα της γαταςKolokotronis_4 έγραψε:εγώ δεν το θεωρώ και τόσο αστείο το δημοσίευμα για Βιεϊρίνια. ψύλλοι στα αυτιά μου μπήκανε που λέει και το τραγούδι. μακάρι να μην γίνει τίποτα, θα είναι μεγάλη απώλεια.![]()
μακαρι ρε παιδια να ρθουν να δωσουν 15 μυρια να τον παμε στο αεροδρομιο με τιμες και δαφνες...
![]()
ενταξει περα απο την πλακα ειναι αστειο να ασχολουμαστε με τετοια δημοσιευματα..ας μην το συνεχισουμε να το αναπαραγουμε..
αδερφε ειδικα στο βαζελο και σε ελληνικη ομαδα ο ΠΑΟΚ δεν πουλαει ετσι το βιερινια αυτη τη στιγμη που εχει και ποσοστο μεταπωλησης 30% η πορτο...δεν ειναι λαλακας ο βρυζας..οποτε λεω τα 15 μυρια για να δειξω οτι κατι τετοιο δεν υπαρχει περιπτωση να γινει...μονο αμα τα σκασουν αυτα...τεσπα δεν το συνεχιζω δε θελω να δωσω περισσοτερη αξια στο κλασσικο ρεπορταζ του κ@λου της γατας...

- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
Sera4 δεν είναι μόνο το δημοσίευμα της "έγκυρης γάτας" , μη χέσω! είναι γενικά το κλίμα που επικρατεί.Sera4 έγραψε:οπλαρχηγε δεν περιμενα ποτε απο σενα να πιστεψεις δημοσιευμα της γαταςKolokotronis_4 έγραψε:εγώ δεν το θεωρώ και τόσο αστείο το δημοσίευμα για Βιεϊρίνια. ψύλλοι στα αυτιά μου μπήκανε που λέει και το τραγούδι. μακάρι να μην γίνει τίποτα, θα είναι μεγάλη απώλεια.![]()
μακαρι ρε παιδια να ρθουν να δωσουν 15 μυρια να τον παμε στο αεροδρομιο με τιμες και δαφνες...
![]()
ενταξει περα απο την πλακα ειναι αστειο να ασχολουμαστε με τετοια δημοσιευματα..ας μην το συνεχισουμε να το αναπαραγουμε..
αυτή όλη η μεταγραφολογία, σχετικά με ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΜΑΧΗΜΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ με ενοχλεί αφάνταστα.
Πρέπει να είμαστε απερίσπαστοι και προσηλωμένοι στα 2 παιχνίδια για το CL, έχοντας σίγουρο τον βασικό περσυνό κορμό της ομάδας. Αυτό πρέπει να το διασφαλίσει η Διοίκηση Ζαγοράκη και στο φινάλε να το δηλώσει δημόσια για να καθησυχάσει τους απλούς ΠΑΟκτσήδες που διαβάζουν και ακούνε τις μύριες όσες λακαμίες του κάθε λακαμά ΑΡΔ.
Ειδικά μετά την πώληση του κοντού, που ανήμερα της Παναγίας, στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου την έκανε για βάζελο, κρατάω μικρό καλάθι για όλα αυτά. έχω μάθει, μεσούσης της μεταγραφικής περίοδου, τίποτα να μην θεωρώ δεδομένο. Για αυτό ανησυχώ.
Το ξερω,θελουν να χτύσουν την ομάδα πάνω του,αλλα αν συνεχιστεί η ξηρασία κανείς δεν ξέρει...όπως με τον μελίσσηSera4 έγραψε:αδερφε ειδικα στο βαζελο και σε ελληνικη ομαδα ο ΠΑΟΚ δεν πουλαει ετσι το βιερινια αυτη τη στιγμη που εχει και ποσοστο μεταπωλησης 30% η πορτο...δεν ειναι λαλακας ο βρυζας..οποτε λεω τα 15 μυρια για να δειξω οτι κατι τετοιο δεν υπαρχει περιπτωση να γινει...μονο αμα τα σκασουν αυτα...τεσπα δεν το συνεχιζω δε θελω να δωσω περισσοτερη αξια στο κλασσικο ρεπορταζ του κ@λου της γατας...![]()
νταξ οπλαρχηγε επι εποχη ζαγορακη ολοι οι καλοι μας παιχτες εχουν πουληθει σε ολες τις μεταγραφικες περιοδους πρεπει να συνηθισουμε σε αυτο...ο βιερινια ειναι στο βαζελο απο καλο δεκεμβρη..ειναι ξερεις πως το βλεπει ο καθενας...αν κατσεις να σκεφτεις καλα θα δεις οτι δεν μπορεις να πουλησεις το βιερινια αυτη τη στιγμη και να βγαλεις τα λεφτα που θες...

τον μελλιση αδερφε τον δωσαμε κοψοχρονια και με τις ευλογιες ολων πιστευω οπως και το χριστοδουλοπουλο..μιλαμε για λεφτα που ουτε στον υπνο τους δεν ειχαν δει ζαγο και βρυζας για αυτους τους παιχτες καμια σχεση...αν κανουν ετσι και για βιερινια με γεια τους με χαρα τους...ξηρασια δεν υπαρχει τοση οσο βγαινει προς τα εξω η ομαδα βγαινει μια χαρα οπως ειναι ξηρασια υπαρχει ως προς την ποιοτικη ενισχυση του ροστερ...και μη νομιζετε οτι οι βαζελοι οικονομικα ειναι στα καλυτερα τους για να κανουν τετοιες κινησεις..karlat85 έγραψε:Το ξερω,θελουν να χτύσουν την ομάδα πάνω του,αλλα αν συνεχιστεί η ξηρασία κανείς δεν ξέρει...όπως με τον μελίσσηSera4 έγραψε:αδερφε ειδικα στο βαζελο και σε ελληνικη ομαδα ο ΠΑΟΚ δεν πουλαει ετσι το βιερινια αυτη τη στιγμη που εχει και ποσοστο μεταπωλησης 30% η πορτο...δεν ειναι λαλακας ο βρυζας..οποτε λεω τα 15 μυρια για να δειξω οτι κατι τετοιο δεν υπαρχει περιπτωση να γινει...μονο αμα τα σκασουν αυτα...τεσπα δεν το συνεχιζω δε θελω να δωσω περισσοτερη αξια στο κλασσικο ρεπορταζ του κ@λου της γατας...![]()
- Mario Jardel
Τι σχεση εχει η αξια του Μελιση (παικτικη για την ομαδα και την αποδοση της) σε σχεση με αυτη του Βιερινια;Μονοι μας δε λεγαμε οτι τους πιασαμε κοροιδα;
Δε μασαμε τιποτα...Πηγαν καποια πραγματα οχι τελεια(στραβα αν θελετε) και εχουν βρει ευκαιρια ολοι με την παραλληλη ελλειψη ειδησεων και προσπαθουν να κανουν κακο...
Τοσα χρονια λεγαμε η διοικηση ξερει...Ετσι και φετος...
Δε μασαμε τιποτα...Πηγαν καποια πραγματα οχι τελεια(στραβα αν θελετε) και εχουν βρει ευκαιρια ολοι με την παραλληλη ελλειψη ειδησεων και προσπαθουν να κανουν κακο...
Τοσα χρονια λεγαμε η διοικηση ξερει...Ετσι και φετος...