Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Παντως ετσι για αλλαγη ας δουμε επιτελους σε ρολο μπλε και μια απο τις διαφορετικες φωνες του φορουμ.Εχω βαρεθει πραγματικα να βλεπω να περνανε μια χαρα πληθος ποστ, καρα οφ τοπικ μαλιστα τις περισσοτερες φορες ,που υβριζουν κανονικα και με τον νομο συνοπαδους με το ψευτοαλοθι της ομονοιας και της αγαπης για την ομαδα,ενω αντιστοιχα να σβηνονται το ενα μετα το αλλο ποστ καρα οντοπικ μονο και μονο γιατι δεν αρεσουν στους political correct κατα πλειοψηφεια μπλε.Η δημοκρατια που πολλοι επικαλειστε κατα καιρους απαιτει πολυφωνεια σε καθε επιπεδο του φορουμ.
Che έχω ήδη γράψει πως σκοπός μου ήταν μόνο η σωστή λειτουργία του forum.Και εγώ έχω ακούσει τα χίλια μύρια από τότε που έγινα mod Για "δυο μέτρα και δυο σταθμά",αλλά δεν άρχισα να βρίζω όσους το γράφουν,κάθισα και τους εξήγησα το σκεπτικό μου.Επίσης σε άλλο topic ζήτησα και συγνώμη από τον marley (ο οποίος σήμερα γράφει πως δεν παραδέχομαι τα λάθη μου) επειδή έκανα λάθος και ιδού και η απόδειξη:
http://forum.paokmania.gr:8080/viewtopi ... &start=285
Καθαρά φιλικά μιλάμε πάντα.
Όσο για τα ban:Ο ace είχε φάει ban,γιατί έβριζε την ΠΑΕ (παρότι ο Roman του το είχε αφήσει την πρώτη φορά) ,o guardian επιτέθηκε στο site,ο teratios14 μας αποκάλεσε βάζελους και είπε οτι "μόνο οι βάζελοι προστατεύουνται εδώ μέσα".
Θεωρείτε κάποιο από αυτά τα Ban υπερβολικό;
Όσο για τα ban:Ο ace είχε φάει ban,γιατί έβριζε την ΠΑΕ (παρότι ο Roman του το είχε αφήσει την πρώτη φορά) ,o guardian επιτέθηκε στο site,ο teratios14 μας αποκάλεσε βάζελους και είπε οτι "μόνο οι βάζελοι προστατεύουνται εδώ μέσα".
@joshua Συμφωνω,αρκει να καταλαβουμε οτι παρα τις οποιες διαφωνιες υπαρχουν μεταξυ μας οτι ολοι ειμαστε ΠΑΟΚ.
Αν και δεν εχω καταλαβει τι εχει γινει περα απο την διαμαχη των δυο, ειχα γραψει καποια στιγμη στον παοκοβιο οτι δεν αξιζει για καμια διαφωνια οσο εντονη και να ειναι να εγκαταλειπεις το φορουμ που εχεις αμεση επαφη με την καψουρα σου.
Ο μονος λογος για να το κανεις ειναι αν σου κανει κακο στην υγεια η αν διαφωνεις με τη λειτουργια του.
Αποτι φαινεται ο παοκοβιος με ακουσε και επεστρεψε το ιδιο και τζος μετα βεβαια και τις παρεναισεις αλλων παιδιων,ελπιζω να κανει το ιδιο και ο μαρλευ και να μην αφησει μια διαφωνια να του στερησει αυτη την επαφη.
Αν και δεν εχω καταλαβει τι εχει γινει περα απο την διαμαχη των δυο, ειχα γραψει καποια στιγμη στον παοκοβιο οτι δεν αξιζει για καμια διαφωνια οσο εντονη και να ειναι να εγκαταλειπεις το φορουμ που εχεις αμεση επαφη με την καψουρα σου.
Ο μονος λογος για να το κανεις ειναι αν σου κανει κακο στην υγεια η αν διαφωνεις με τη λειτουργια του.
Αποτι φαινεται ο παοκοβιος με ακουσε και επεστρεψε το ιδιο και τζος μετα βεβαια και τις παρεναισεις αλλων παιδιων,ελπιζω να κανει το ιδιο και ο μαρλευ και να μην αφησει μια διαφωνια να του στερησει αυτη την επαφη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος obanebane την Τρί 19 Αύγ 2014, 00:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- kataramenos5
Ωραίος ο Che.
Καταραμένο αυτο το τοπικ του 13 +1
.Ολες οι φασαριες απο κει ξεκινάν και πάντα όταν υπάρχουν καινούριοι μοντ.Marley χαλάρωσε ρε παλικάρι (σε μένα τουλάχιστον φαίνεται να χουν τα δίκια τους οι μοντ οσο αφορα το τυπικο κομμάτι) στο φορουμ δυσκολο να μη παρεξηγηθούν τα λεγόμενα σου.Αν τα λέγατε πρόσωπο με πρόσωπο δε νομίζω να χε γίνει τιποτα.Ηρεμήστε λιγο ,γιατι ο θυμός θολώνει το μυαλό και ξαναπείτε τα
.Παράκληση και προς μοντ μη το παρακάνετε με τον guardian .Μια βδομάδα?
ΥΓ Και τα τρολ να σουλατσάρουν?Ημαρτον.
Καταραμένο αυτο το τοπικ του 13 +1

.Παράκληση και προς μοντ μη το παρακάνετε με τον guardian .Μια βδομάδα?
ΥΓ Και τα τρολ να σουλατσάρουν?Ημαρτον.
Κάντε μπλε τον φν1μ να διαβάζουμε αλήθειες -κι ας πονάνε
Μάρλευ μην φουντώνεις. Έπεσε πολύ ραπτοκοπτική σήμερα...
Είναι γραφτό να'ναι επεισοδιακά τα γενέθλιά του...
ΥΓ Συμφωνώ με Κατ. Πάλυ στην απέξω ο Φρουρός? Και μάλιστα με ματς την Πέμπτη! Για επιληφθείτε του θέματος...

ΥΓ Συμφωνώ με Κατ. Πάλυ στην απέξω ο Φρουρός? Και μάλιστα με ματς την Πέμπτη! Για επιληφθείτε του θέματος...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος astronaut την Τρί 19 Αύγ 2014, 00:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
κοιτα οντι πραγματικα μπραβο για τον κοπο σου και τον κοπο του ρομαν .... αλλο λεω εγω δικιο εχεις αλλα λιγο πιο χαλαρα λιγες μερες πριν την επισημη εναρξη σεζον....δηλ ξεκιναει η χρονια και ατομα οπως ο μαρλευ ο φυλακας και ο εις δε μπορουν να γραψουν στο τοπικ του ματς με την μολδαβομαδα και μπορει να γραψει ο φν189389ε8θ9283θθε;ηφ.... αντικειμενικα αυτο ειναι κριμα....ακυρωστε τα μπαν στειλτε και ενα μειλ στο μαρλευ οπως μου στειλε εμενα ο ρειν και ολα θα παν καλα....δηλ θα βαλει γκολ ο σαλπι μες στη μολδοβα και δε θα μπορει να το πανηγυρισει στο τοπικ ο μαρλευOdi έγραψε:Che έχω ήδη γράψει πως σκοπός μου ήταν μόνο η σωστή λειτουργία του forum.Και εγώ έχω ακούσει τα χίλια μύρια από τότε που έγινα mod Για "δυο μέτρα και δυο σταθμά",αλλά δεν άρχισα να βρίζω όσους το γράφουν,κάθισα και τους εξήγησα το σκεπτικό μου.Επίσης σε άλλο topic ζήτησα και συγνώμη από τον marley (ο οποίος σήμερα γράφει πως δεν παραδέχομαι τα λάθη μου) επειδή έκανα λάθος και ιδού και η απόδειξη:

κατι αλλο ρε παιδια το στοιχημα θα το κανουμε φετος ξεκινανε τα εισημα

οντι το ξαναλεω στειλε ενα μειλ στο μαρλευ και ολα θα ηρεμησουν ετσι για να χαρουμε εστω την εναρξη της σεζον και στο κατω κατω επειδη ο μητσαρας θα το καρφωσει θα τον κανεις και χαβα

O ace δεν έχει πλέον ban,ήταν μίας ημέρας.Ο Marley ξεκαθάρισε πως δεν θέλει διάλογο με εμένα και το σέβομαι.Πιο πάνω σε post μου έγραψα πως θα ήθελα να επιστρέψει για να ακούγονται οι διαφορετικές φωνές στο forum.Βέβαια στην απάντηση του και πάλι δεν έδειξε καμιά διάθεση διαλόγου. Ο Guardian με αυτό που έγραψε και λίγο έφαγε..Δεν ξέρω αν το είδες,επειδή διαγράφηκε,αλλά το άξιζε.
Τώρα για το πιο χαλαρά..Όλοι είμαστε στην τσίτα λόγω έλλειψης μεταγραφών κλπ κλπ,αλλά πρέπει να υπάρχουν κάποια όρια και κάποιο πλαίσιο στο οποίο κινούμαστε,γιατί θα χάσουμε την μπάλα.Λυπάμαι αν βγαίνει προς τα έξω ως "έγιναν τώρα Mod και νομίζουν οτι είναι κάποιοι".Δεν είναι ούτε το σκεπτικό μας αυτό,ούτε μας πέρασε ποτέ από το μυαλό.Ο καθένας σχηματίζει την άποψη του και προσωπικά γράφοντας από το 2008 στο paokmania έχω δείξει ποιος είμαι και τί γράφω και το ίδιο ισχύει και για τον Roman.
Τώρα για το πιο χαλαρά..Όλοι είμαστε στην τσίτα λόγω έλλειψης μεταγραφών κλπ κλπ,αλλά πρέπει να υπάρχουν κάποια όρια και κάποιο πλαίσιο στο οποίο κινούμαστε,γιατί θα χάσουμε την μπάλα.Λυπάμαι αν βγαίνει προς τα έξω ως "έγιναν τώρα Mod και νομίζουν οτι είναι κάποιοι".Δεν είναι ούτε το σκεπτικό μας αυτό,ούτε μας πέρασε ποτέ από το μυαλό.Ο καθένας σχηματίζει την άποψη του και προσωπικά γράφοντας από το 2008 στο paokmania έχω δείξει ποιος είμαι και τί γράφω και το ίδιο ισχύει και για τον Roman.
Ωραιος ο τσε οσο για το στοιχημα εννοειται οτι πρεπει κατι να γινει ας ανοιχτει το θεμα απο τους mod.
Αυτος ο αρμυ ο συντοπιτης σε παρατεταμενες διακοπες βρισκεται;
Αυτος ο αρμυ ο συντοπιτης σε παρατεταμενες διακοπες βρισκεται;

ποτε δεν ειπα κατι τετοιο ουτε εγω ουτε κανενας αλλος για σενα και το ρομαν ισα ισα που ολοι χαρηκαμε για το οτι εχουμε καινουριους μοντ και μαλιστα εσαςOdi έγραψε:O ace δεν έχει πλέον ban,ήταν μίας ημέρας.Ο Marley ξεκαθάρισε πως δεν θέλει διάλογο με εμένα και το σέβομαι.Πιο πάνω σε post μου έγραψα πως θα ήθελα να επιστρέψει για να ακούγονται οι διαφορετικές φωνές στο forum.Βέβαια στην απάντηση του και πάλι δεν έδειξε καμιά διάθεση διαλόγου. Ο Guardian με αυτό που έγραψε και λίγο έφαγε..Δεν ξέρω αν το είδες,επειδή διαγράφηκε,αλλά το άξιζε.
συν τα ποσα συγχαρητηρια εχετε παρει
τελος παντων εσεις ξερετε δε διαβασα το ποστ του φυλσκα αλλα θα το ξαναπω και ας κουραζω δωστε χαρη λογω εναρξης να χαρουμε σαν παοκμανια ηρεμα την αρχη της χρομνιας το παοκμανια ειμαστε ολοι εμεις εδω αλλο αν εσεις τρεχετε πλεον παραπανω γιαυτο
ρε πριν 1 μηνα γνωρισα ενα παοκτσακι και του ειπα για παοκμανια και του ειπα οτι ειμαι ο τσε και απανταει καλα ρε μλκα εσυ εισαι που μας τα πρηξες με το λουκας

γιαυτο κανω παλι εκκληση και ας γινομαι κουραστικος δωστε χαρη στο φυλακα λογω εναρξης σεζον και βρειτε τα με το μαρλευ
και εσυ ρε μαρλευ κοψε λιγο να το παιζεις θιγμενη γκομενα δε θελω κουβεντα και μλκιες....αντρες ειμαστε ολοι ολοι εχουμε βρεθει σε τετοια φαση για οποιοδηποτε θεμα .... οι αντρες τα προβληματα τα λυνουν οι γκομενες μιρλιαζουν ....βρειτε τα μεταξυ σας γιατι εχουμε γινει σαπουνοπερα και αυτο δεν ταιριαζει σε ΠΑΟΚτσηδες
Παρακολουθώ πολλά χρόνια το φόρουμ άσχετα που γράφτηκα πριν κάποιους μήνες.Πάντα υπήρχαν παρεξηγήσεις και διάφορα προβληματάκια.
Πρέπει όλοι μας να καταλάβουμε οτι η δουλειά ενος διαχειριστή φορουμ δεν ειναι και το πιο εύκολο πράγμα και μάλιστα σε μια οπαδική σελίδα που συχνα πυκνά επικρατει αναβρασμός για διαφορα θέματα που αφορούν την ομάδα.
Ας βοηθήσουμε ολα αυτά τα παιδιά που προσπαθούν ωστε να κυλούν αρμονικά εδω μέσα και ας μην κανουμε ούτε την δική τους ζωή ούτε την δική μας δύσκολη.Νομίζω δεν είναι τοσο δύσκολο πια να κρατάμε τα θέματα και τις συζητήσεις σε κάποιο καλό επίπεδο
Πρέπει όλοι μας να καταλάβουμε οτι η δουλειά ενος διαχειριστή φορουμ δεν ειναι και το πιο εύκολο πράγμα και μάλιστα σε μια οπαδική σελίδα που συχνα πυκνά επικρατει αναβρασμός για διαφορα θέματα που αφορούν την ομάδα.
Ας βοηθήσουμε ολα αυτά τα παιδιά που προσπαθούν ωστε να κυλούν αρμονικά εδω μέσα και ας μην κανουμε ούτε την δική τους ζωή ούτε την δική μας δύσκολη.Νομίζω δεν είναι τοσο δύσκολο πια να κρατάμε τα θέματα και τις συζητήσεις σε κάποιο καλό επίπεδο
αν γινοταν μοντ ο φν πραγμα που δε γινεται βεβαια ουτε πρωταπριλια για ενα λεπτο θα πληρωνα οσο οσο ενα χακερ να τον αυτο μπαναρει σπαζοντας τους κωδικους τουastronaut έγραψε:Κάντε μπλε τον φν1μ να διαβάζουμε αλήθειες -κι ας πονάνε![]()

Nα πω κι εγώ, αν μου επιτρέπεται/επιτρέπετε, 2-3 πράγματα στον Marley και για τον Marley.
Marley, δεν πιστεύω ότι έχει κάτι προσωπικό μαζί σου ο Odi, παρότι στην συγκεκριμένη περίπτωση νομίζω ότι φέρθηκε λανθασμένα, αλλά δεν το έκανε με κακό σκοπό. Aν υπάρχει ένας σκοπός, είναι ο σκοπός του φόρουμ, που νομίζω ότι έχει γίνει ή πραγματώνεται μια αλλαγή ύφους (όχι απαραίτητα και ήθους) ως προς αυτά που λέγονται και γράφονται. Να εξηγήσω λίγο τι εννοώ, γιατί εύκολα γίνονται παρεξηγήσεις. Για μένα, (καθαρά προσωπική άποψη), εδώ και κάμποσο καιρό η ''γραμμή'' του φόρουμ που δίνεται απ τους μόντ, ως προς τα θέματα του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ είναι η καλλιέργεια ενός κλίματος ελπίδας και αισιοδοξίας.
Αυτό φυσικά δεν είναι καθόλου κακό, το αντίθετο μάλιστα, αλλά δεν γίνεται με τον σωστό τρόπο. (πάντα, προσωπική άποψη). Πχ,η εύρεση δικαιολογιών για σχεδόν όλα τα φαιδρά και στραβά που κάνει η ΠΑΕ (σε ποστ, γιατι τα άρθρα στην κεντρική είναι πιο καυστικά, αλλά τα ποστε, δινουν τον τόνο), η επίρηψη ευθυνών σε τρίτους (ΑΡΔ, γαύρων, εξωγήϊνων κτλ), τα +1926 και τα +4 σε συγκεκριμένους χρήστες που φαίνονται να ζουν σε μια συνεχή νιρβάνα, ''πέσιμο'' (αδόκιμος όρος αλλά αυτή τη στιγμή, χωρίς καφέ, δεν βρίσκω άλλη) σε κάποιους άλλους που ναι μεν κάποτε περάσαν τα όρια αλλά δεν το κάνουν συνέχεια αλλά αντιμετωπίζονται έτσι, η διαγραφή σχολίων για αισθητικούς λόγους, τα μπαναρίσματα επίσης ''γιατί βαρέθηκα να ασχολούμαι'' που είδα γραμμένο σχετικά πρόσφατα, δίνουν έναν τόνο. Τα φόρουμ το έχουν αυτό, όμως, λογικά θα αλλάξει ξανά με τον καιρό.
Τώρα, ξέρω ότι όλοι οι μοντ (ακόμα και οι νέοι) θα αρνηθούν όλα τα παραπάνω. Λογικό, κι εγώ στη θέση τους, το ίδιο θα έκανα, ο καθένας δηλαδή. Ξαναλέω, δεν γίνεται με δόλο ή κακή πρόθεση, αλλά πιστεύω ότι τα παιδιά καθήσαν κι είπαν, ότι πρέπει να πάει κάπου εκεί το πράγμα (εννοώ μετριασμός των παθών). Το θέμα είναι ότι ακόμα, δεν έχουν βρει τον σωστό τρόπο, απ την άλλη ποιός τον έχει βρει;
Επίσης κι αυτό που λέει ο joshua:
Marley, δεν πιστεύω ότι έχει κάτι προσωπικό μαζί σου ο Odi, παρότι στην συγκεκριμένη περίπτωση νομίζω ότι φέρθηκε λανθασμένα, αλλά δεν το έκανε με κακό σκοπό. Aν υπάρχει ένας σκοπός, είναι ο σκοπός του φόρουμ, που νομίζω ότι έχει γίνει ή πραγματώνεται μια αλλαγή ύφους (όχι απαραίτητα και ήθους) ως προς αυτά που λέγονται και γράφονται. Να εξηγήσω λίγο τι εννοώ, γιατί εύκολα γίνονται παρεξηγήσεις. Για μένα, (καθαρά προσωπική άποψη), εδώ και κάμποσο καιρό η ''γραμμή'' του φόρουμ που δίνεται απ τους μόντ, ως προς τα θέματα του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ είναι η καλλιέργεια ενός κλίματος ελπίδας και αισιοδοξίας.
Αυτό φυσικά δεν είναι καθόλου κακό, το αντίθετο μάλιστα, αλλά δεν γίνεται με τον σωστό τρόπο. (πάντα, προσωπική άποψη). Πχ,η εύρεση δικαιολογιών για σχεδόν όλα τα φαιδρά και στραβά που κάνει η ΠΑΕ (σε ποστ, γιατι τα άρθρα στην κεντρική είναι πιο καυστικά, αλλά τα ποστε, δινουν τον τόνο), η επίρηψη ευθυνών σε τρίτους (ΑΡΔ, γαύρων, εξωγήϊνων κτλ), τα +1926 και τα +4 σε συγκεκριμένους χρήστες που φαίνονται να ζουν σε μια συνεχή νιρβάνα, ''πέσιμο'' (αδόκιμος όρος αλλά αυτή τη στιγμή, χωρίς καφέ, δεν βρίσκω άλλη) σε κάποιους άλλους που ναι μεν κάποτε περάσαν τα όρια αλλά δεν το κάνουν συνέχεια αλλά αντιμετωπίζονται έτσι, η διαγραφή σχολίων για αισθητικούς λόγους, τα μπαναρίσματα επίσης ''γιατί βαρέθηκα να ασχολούμαι'' που είδα γραμμένο σχετικά πρόσφατα, δίνουν έναν τόνο. Τα φόρουμ το έχουν αυτό, όμως, λογικά θα αλλάξει ξανά με τον καιρό.
Τώρα, ξέρω ότι όλοι οι μοντ (ακόμα και οι νέοι) θα αρνηθούν όλα τα παραπάνω. Λογικό, κι εγώ στη θέση τους, το ίδιο θα έκανα, ο καθένας δηλαδή. Ξαναλέω, δεν γίνεται με δόλο ή κακή πρόθεση, αλλά πιστεύω ότι τα παιδιά καθήσαν κι είπαν, ότι πρέπει να πάει κάπου εκεί το πράγμα (εννοώ μετριασμός των παθών). Το θέμα είναι ότι ακόμα, δεν έχουν βρει τον σωστό τρόπο, απ την άλλη ποιός τον έχει βρει;
Επίσης κι αυτό που λέει ο joshua:
Πολύ σωστό.joshua έγραψε:Παντως ετσι για αλλαγη ας δουμε επιτελους σε ρολο μπλε και μια απο τις διαφορετικες φωνες του φορουμ.Εχω βαρεθει πραγματικα να βλεπω να περνανε μια χαρα πληθος ποστ, καρα οφ τοπικ μαλιστα τις περισσοτερες φορες ,που υβριζουν κανονικα και με τον νομο συνοπαδους με το ψευτοαλοθι της ομονοιας και της αγαπης για την ομαδα,ενω αντιστοιχα να σβηνονται το ενα μετα το αλλο ποστ καρα οντοπικ μονο και μονο γιατι δεν αρεσουν στους political correct κατα πλειοψηφεια μπλε.Η δημοκρατια που πολλοι επικαλειστε κατα καιρους απαιτει πολυφωνεια σε καθε επιπεδο του φορουμ.
επί τη ευκαιρία της αλλαγής των μοντερέιτορς να καταθέσω δυο τρεις σκέψεις.
Κατ'αρχήν σιδεροκέφαλοι , γιατί δεν είναι εύκολο πράγμα να συντονίζεις το φόρουμ του ΠΑΟΚμάνια!Υπομονή και κουράγιο! Απορία άλλη έχω όμως: Γιατί , ως επί το πλείστον , αυτοί που παύουν να είναι μοντς εξαφανίζονται και απο το σάιτ; Οι αλλαγές γίνονται εν μέσω διαφωνιών ή φασαριών; Εχουν εξαφανιστεί απο εδώ μέσα άνθρωποι που χαιρόσουν να τους διαβάζεις και να συζητάς μαζί τους, τόσα χρόνια τώρα. Είναι κρίμα θεωρώ.
Επίσης, άλλη άσχετη απορία ή θέμα προς συζήτηση: Είναι θεμιτό να αφήνουμε να γράφουν στο φόρουμ και να είναι μέλη άτομα τα οποία κάνουν μπαμ οτι είναι τρολς και αλλόθρησκοι;
Κατ'αρχήν σιδεροκέφαλοι , γιατί δεν είναι εύκολο πράγμα να συντονίζεις το φόρουμ του ΠΑΟΚμάνια!Υπομονή και κουράγιο! Απορία άλλη έχω όμως: Γιατί , ως επί το πλείστον , αυτοί που παύουν να είναι μοντς εξαφανίζονται και απο το σάιτ; Οι αλλαγές γίνονται εν μέσω διαφωνιών ή φασαριών; Εχουν εξαφανιστεί απο εδώ μέσα άνθρωποι που χαιρόσουν να τους διαβάζεις και να συζητάς μαζί τους, τόσα χρόνια τώρα. Είναι κρίμα θεωρώ.
Επίσης, άλλη άσχετη απορία ή θέμα προς συζήτηση: Είναι θεμιτό να αφήνουμε να γράφουν στο φόρουμ και να είναι μέλη άτομα τα οποία κάνουν μπαμ οτι είναι τρολς και αλλόθρησκοι;
- Dinos_Liverpool
Μόλις το τρολ "ξεβρακωθεί" για τα καλά, τότε τρώει το σουτάκι του μια και καλή...
Πέρα από την πλάκα, πάντως, θα πρέπει να είμαστε 100% σίγουροι και όχι 99% για να γίνει κάτι τέτοιο, φίλε Χωρικέ.
Όσο για τα υπόλοιπα, ό,τι μπορεί να συμβεί σε μια οικογένεια. Μικροπαρεξηγήσεις, ενίοτε μεγαλύτερες, αλλά ας μην το αναλύσουμε. Ας σταθούμε στα νέα παιδιά και ας τους δώσουμε τον απαραίτητο χρόνο για να κάνουν το φόρουμ καλύτερο από ποτέ!
ΥΓ. Καλό θα ήταν, επαναλαμβάνω, να αναθεωρούσε και ο Μάρλει την απόφασή του.
Πέρα από την πλάκα, πάντως, θα πρέπει να είμαστε 100% σίγουροι και όχι 99% για να γίνει κάτι τέτοιο, φίλε Χωρικέ.
Όσο για τα υπόλοιπα, ό,τι μπορεί να συμβεί σε μια οικογένεια. Μικροπαρεξηγήσεις, ενίοτε μεγαλύτερες, αλλά ας μην το αναλύσουμε. Ας σταθούμε στα νέα παιδιά και ας τους δώσουμε τον απαραίτητο χρόνο για να κάνουν το φόρουμ καλύτερο από ποτέ!
ΥΓ. Καλό θα ήταν, επαναλαμβάνω, να αναθεωρούσε και ο Μάρλει την απόφασή του.