Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 Ι
Ο Καμαρά έχει και το πλεονέκτημα ότι δύο σεζόν σερί, δεν έχει σωματική επιβάρυνση, ο ΠΑΟΚ θα του δώσει ξανά κίνητρο για μπάλα, κάτι που πιστεύω ότι ψάχνει.
Για μένα αν γίνει, θα είναι μεταγραφαρα.
Για μένα αν γίνει, θα είναι μεταγραφαρα.
Και με τον Νασμπεργκ σε εξι 90λεπτά που έπαιξε σε πρωτάθλημα και κύπελλο δεχτηκάμε μονο στο ένα τέρμα. Τι πάει να πει αυτό, oτι ειναι αξιόπιστος; Επίσης ο Εκογνκ σε πέντε 90 λέπτα που επαιξε στον όμιλο δεχτήκαμε 9 τέρματα.renegade έγραψε:Πώς μπορεί ένας αμυντικός να είναι μαύρη τρύπα όταν στα 7/10 παιχνίδια στην σούπερ Λίγκ δεν δεχτηκαμε καν γκολxrisitsapa έγραψε:Δηλαδή μείνατε ικανοποιημένοι από την παρουσία του Εκονγκ πέρυσι;
Γιατί εγω τον θυμάμαι μαύρη τρύπα..
Στα δύο πιο δύσκολα παιχταράδες των προκριματικών με Χάιντουκ πάλι δεν δεχτηκαμε γκολ,ενώ ακόμα και απέναντι σε σούπερ ομάδες όπως η Άιντραχτ δεχτηκαμε μόλις 1 γκολ ανά παιχνίδι με ελάχιστες ευκαιρίες.
Σίγουρα δεν ήταν σούπερ, αλλά να θυμίσω τι γραφόταν για το πρώτο εξάμηνο του κετζιορα
Δεν ξέρω γιατί προσπαθείς να παρουσιάσεις τον Εκονγκ ως κάτι που δεν είναι.
- ΑποστόληςΑ
Για τον Χουάνγκ ο ερυθρός Αστέρας έδωσε 5,5 εκατομμύρια πριν ένα χρόνο.
-
Εγώ πάλι θυμάμαι να κάνει σε κάθε ματς και 1-2 σοβαρά λάθη που άλλοτε κόστιζαν και άλλοτε υπήρχε ο Άγιος Κοταρσκι.renegade έγραψε:Πώς μπορεί ένας αμυντικός να είναι μαύρη τρύπα όταν στα 7/10 παιχνίδια στην σούπερ Λίγκ δεν δεχτηκαμε καν γκολxrisitsapa έγραψε:Δηλαδή μείνατε ικανοποιημένοι από την παρουσία του Εκονγκ πέρυσι;
Γιατί εγω τον θυμάμαι μαύρη τρύπα..
Στα δύο πιο δύσκολα παιχταράδες των προκριματικών με Χάιντουκ πάλι δεν δεχτηκαμε γκολ,ενώ ακόμα και απέναντι σε σούπερ ομάδες όπως η Άιντραχτ δεχτηκαμε μόλις 1 γκολ ανά παιχνίδι με ελάχιστες ευκαιρίες.
Σίγουρα δεν ήταν σούπερ, αλλά να θυμίσω τι γραφόταν για το πρώτο εξάμηνο του κετζιορα
Το πρώτο εξάμηνο του Κεντζιορα επίσης ήταν τραγικό, τι να γραφτεί; Μόλις έστρωσε, αναγνωρίστηκε.
Εδώ δεν έχουμε παρωπίδες νομίζω.
Ξεκινάμε με θετική διάθεση με τους περισσότερους.
Αν κάποιος παίζει καλά, αποθεώνεται.
Αν παίζει χαλιά, τα ακούει.
- soflodoras
Εγω τον πιστευω. Εννοω θα του εδινα μια ευκαιριαLeonardo10 έγραψε:Κανεις δεν θέλει παραμονή εκονγκ απλά υπάρχουν πολλές προτεραιότητες μπροστά από αυτόν
Για τον Κεντζιόρα αναφέρεστε στο φέτος ή πέρσι; Έπαιζε στόπερ πέρσι ή δεξί μπακ;
Ματοποδόσφαιρο δεν είναι playstation
Υποδοσφαιριστές για να αποδώσουνε στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους χρειάζονται χρόνο, χρειάζεται να εγκληματιστούν πρώτα.
Τέτοια εποχή πριν 1 χρόνο γραφότανε για τον tyson ότι δεν προσφέρει τίποτα, ότι δεν προσφέρει νούμερα, ότι είναι ένας παλαίμαχος.
Φυσικά και έκανε αρκετές γκέλες ο εκονγκ στα παιχνίδια που έπαιξε, αυτό από μόνο του όμως δεν σημαίνει τίποτα.
Δεν είναι τυχαία αρχηγός μιας εθνικής όπως είναι η νιγηρία.
Δεν βγήκε τυχαία mvp μιας τόσο μεγάλης διοργάνωσης. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν είναι παλτό.
Μακάρι ομάδων αφέρει καλύτερο αν μπορεί ς, αλανιγυριανός σίγουρα δεν είναι liability
Υγ τα μισά παιχνίδια στα play off ο πολωνός τα έπαιξε ως κεντρικός αμυντικός
Υποδοσφαιριστές για να αποδώσουνε στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους χρειάζονται χρόνο, χρειάζεται να εγκληματιστούν πρώτα.
Τέτοια εποχή πριν 1 χρόνο γραφότανε για τον tyson ότι δεν προσφέρει τίποτα, ότι δεν προσφέρει νούμερα, ότι είναι ένας παλαίμαχος.
Φυσικά και έκανε αρκετές γκέλες ο εκονγκ στα παιχνίδια που έπαιξε, αυτό από μόνο του όμως δεν σημαίνει τίποτα.
Δεν βγήκε τυχαία mvp μιας τόσο μεγάλης διοργάνωσης. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν είναι παλτό.
Μακάρι ομάδων αφέρει καλύτερο αν μπορεί ς, αλανιγυριανός σίγουρα δεν είναι liability
Υγ τα μισά παιχνίδια στα play off ο πολωνός τα έπαιξε ως κεντρικός αμυντικός
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Δευ 03 Ιουν 2024, 19:15, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- soflodoras
Δεν ειναι σωστο να οδηγας (ή να κανεις σεξ) κ να γραφεις στο παοκμανια παραλληλαrenegade έγραψε:Ματοποδόσφαιρο δεν είναι playstation
Υγ τα μισά παιχνίδια στα play off που πολωνός τα έπαιξε όσα κεντρικός αμυντικός
-
Δίκιο έχεις αλλά αμφισβητούμε την θέληση του την σοβαρότητα του και την προσήλωση του.
Ο Τάισον και ο Κέντζιορα προφανώς τα είχαν, για τον Εκονγκ εχω τις αμφιβολίες μου
Ο Τάισον και ο Κέντζιορα προφανώς τα είχαν, για τον Εκονγκ εχω τις αμφιβολίες μου
Παίκτη που με θλάση πρώτου βαθμού, μπήκε και έπαιξε άλλα πόσα παιχνίδια και γύρισε με σχεδόν κομμένο πόδι, δεν μπορείς να τον εμπιστευτείς. Τελειώσαμε και πάμε παρακάτω.
Δεν χρειάζεται να μπούμε καν στη διαδικασία να αναλύσουμε το αν έκανε γκέλες και πόσο ασταθής ήταν.
Δεν χρειάζεται να μπούμε καν στη διαδικασία να αναλύσουμε το αν έκανε γκέλες και πόσο ασταθής ήταν.
-
Όσοι χρησιμοποιείτε τον όρο "MVP του Κοπα Άφρικα", έχετε δει έστω και ένα παιχνίδι από την διοργάνωση;
Περισσότερο μοιάζει με κάποιο άλλο άθλημα, παρά με το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.
Περισσότερο μοιάζει με κάποιο άλλο άθλημα, παρά με το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.
+++++Blackgr4 έγραψε:Παίκτη που με θλάση πρώτου βαθμού, μπήκε και έπαιξε άλλα πόσα παιχνίδια και γύρισε με σχεδόν κομμένο πόδι, δεν μπορείς να τον εμπιστευτείς. Τελειώσαμε και πάμε παρακάτω.