Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24

Δημοσίευση από chrisg4 »

proedros έγραψε:
chrisg4 έγραψε:Χωρίς καμία δόση ειρωνίας. Πραγματικά ρωτάω για να καταλάβω. Ο Μαξίμοβιτς έχει κάτι παραπανω από Οζντοεφ και Μειτε ;
Για μένα και ο Μειτέ και ο Οζντοεφ είναι καθαρά 8αρια..Ο Μαξίμοβιτς είναι καθαρό έξι αλλά είναι πολύ καλός στο transition και στα στημένα πολύ δυνατός….Το αντίστοιχο 6 σε μας είναι ο Μειτε ο οποίος έχει πολύ καλή μετάβαση αλλά υστερεί σε βασικά στοιχεία ενός κόφτη όπως οι εντάσεις, το ψηλό παιχνίδι και τα μαρκαρίσματα…Έχω γράψει δεκάδες φορές πως τον Μειτε θα ήθελα να τον δω με ένα aggressive 6αρι από πίσω του…Θεωρώ πως βλέπει πιο πολύ γήπεδο από τον Οζντόεφ…Στις προηγούμενες ομάδες νομίζω έπαιζε πιο πολύ στο 8.
Για το ψηλό παιχνίδι θα συμφωνήσω για τα μαρκαρίσματα όχι. Ξέρει να χρησιμοποιεί το σώμα του εξαιρετικά για να κλέβει μπάλες ή να βγάζει τον αντίπαλο εκτός φάσης.

Αν ο Μαξίμοβιτς είναι καθαρό εξάρι τότε λογικά ο τελευταίος που θα ήθελε να έρθει στον ΠΑΟΚ είναι ο ίδιος ο Λουτσεσκου. Δεν τον έχω τον Λουτσεσκου για προπονητή που θα έδινε συμβόλαιο πάνω από 500κ τον χρόνο για ένα εξάρι από την στιγμή που ξερουμε πολύ καλά και το έχουμε συζητήσει άπειρες φορές εδώ μέσα , ότι τέτοιους παίχτες δεν τους πολύ γουστάρει. Δηλαδή πιο πιθανό είναι ο Λουτσεσκου να είπε κρατάω Τσιγκαρα με 300-400κ και προσπαθώ να κρατήσω Μειτε το καλοκαίρι παρά να δώσει ένα σκασμό λεφτά σε παίχτη τύπου Μαξίμοβιτς. Δεν λέω ότι καλά κάνει, απλά μ αυτά που βλέπω τόσα χρόνια απο Λουτσεσκου αυτό καταλαβαίνω.

Δηλαδή με όσα έχουμε δει από Λουτσεσκου πιστεύει κανείς ότι αν τον ρώτησαν , για ποιον θες να τα σκάσουμε το καλοκαίρι για τον Μειτε ή για τον Μαξίμοβιτς ; Υπάρχει περίπτωση να απάντησε για τον Μαξίμοβιτς; Ποτέ λέω εγώ. Εγώ είμαι σίγουρος ότι και τον Μάρκος Αντονιο γουστάρει πιο πολυ και από τον Μαξίμοβιτς.

Τέλος πάντων αυτό που θέλω να πω είναι ότι χάφ έχουμε και παρά πολύ καλά κι ολας.
Ανούσια συζήτηση τα περί Μαξίμοβιτς.

Ένα δεξί μπακ επιπέδου Μαξίμοβιτς γίνετε να φέρουμε ; Αυτή είναι η ουσία.
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Υπάρχουν πολύ καλύτεροι ελεύθεροι παίκτες το 2024 από τον Μαξίμοβιτς .
Επίσης υπάρχουν πάρα πολλοί καλοί παίκτες και σε άλλες θέσεις .
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Αυτή η επικοινωνιακή ήττα ναι μεν μπορεί να κοστίσει το καλοκαίρι αγωνιστικά (που δεν τον κλείσαμε εμείς) αλλά κάτι μου λέει ότι θα είναι προς όφελος μας την σεζόν που διανύουμε . Κάτι που λέει ότι ο Ιβαν θα την πατσίσει την φάση . Και αν το ποιοτικό δεξι μπακ ειναι τελειωμενη απόφαση . Νομίζω θα έχουμε ευχάριστη έκπληξη σε άλλη θέση ( απλή διαίσθηση )
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

Προφανώς υπάρχουν. Το θέμα είναι να μπορείς να τους φέρεις.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

panpangr77 έγραψε:Υπάρχουν πολύ καλύτεροι ελεύθεροι παίκτες το 2024 από τον Μαξίμοβιτς .
Έκθεση ιδεών γράφουμε; Ναι υπάρχουν. Και πάντα θα υπάρχουν. Ε και;
Φαντάζομαι όλα τα παραπάνω σχόλια αφορούν τον συγκεκριμένο πολύ καλό παίκτη που φτάσαμε κοντά να πάρουμε
Άβαταρ μέλους
Rexaris
Moderator

Δημοσίευση από Rexaris »

Ο τωρινός ΠΑΟΚ, χωρίς καμμία μεταγραφή μπορεί να χτυπήσει τους φετινούς του στόχους. Μάλιστα η μια μεταγραφή που είναι σα να κάναμε είναι ο Μάρκος Αντόνιο.

Ο Μακσίμοβιτς θα ήταν επένδυση για τις επόμενες σεζόν, αφού το καλοκαίρι μάλλον θα δημιουργηθούν ελλείψεις στα χαφ.

Τώρα ας κάνουμε 1 ΠΟΙΟΤΙΚΗ προσθήκη όπου νομίζει ο Λουτσέσκου και συνεχίζουμε.
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

Και ο Εβρίτης έγραψε πάντως ότι αποφάσισαν να αγοράσουν τον Μειτε και ότι η ρήτρα είναι 3 όχι 4. Όποτε βλέπω γύρω στα 2-2.5 να τον παίρνουμε
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

nunies4 έγραψε:
panpangr77 έγραψε:Υπάρχουν πολύ καλύτεροι ελεύθεροι παίκτες το 2024 από τον Μαξίμοβιτς .
Έκθεση ιδεών γράφουμε; Ναι υπάρχουν. Και πάντα θα υπάρχουν. Ε και;
Φαντάζομαι όλα τα παραπάνω σχόλια αφορούν τον συγκεκριμένο πολύ καλό παίκτη που φτάσαμε κοντά να πάρουμε
Τον παίκτη τον έχω δει ελάχιστα ,στην Εθνική Σερβίας είναι εναλλακτική της εναλλακτικής λύσης και αυτή την στιγμή έχω καλύτερους παίκτες στα χαφ. Θα τον ήθελα φέτος ως καλύτερη λύση από τον Σβαμπ .
Εκεί τον βάζω τον παίκτη.
Δεν καταλαβαίνω τα επικοινωνιακής ήττας και τα άλλα ωραία . Όλα κρίνονται στο γήπεδο.
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

Δημοσίευση από FreeWatcher »

Δεν ξέρω εάν ο Μαξιμοβιτς άξιζε τα 6 μύρια για 3 χρόνια, πάντως ο Μεϊτε που τον έχω παρακολουθήσει σιγουρα δεν αξιζει τα 7.3 (ή 6.3 αν η ρητρα ειναι 3)!
Καλά είναι να επικρατήσει ψυχραιμία και όχι βιαστικές κινήσεις. Δεν χαθηκαν οι παίχτες! Εχουμε καιρό ως το καλοκαίρι...
Daskalos_4

Δημοσίευση από Daskalos_4 »

λιγο ασχετο αλλα δειτε τι γραφουν οι 24: «Παρεμπιπτόντως να αναφέρουμε ότι ο ΠΑΟΚ στο κέντρο έχει αποφασίσει να αγοράσει τον Μεϊτέ.
Jack_MeHoff

Δημοσίευση από Jack_MeHoff »

Κυκλοφορεί μια πληροφορία αμφιβόλου αξιοπιστίας ότι έχουμε κλείσει τον Φαμπιάνο

Κάτι τέτοιο μόνο για αστείο το βλέπω
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Τοσκιτσης αναφερει οτι περιμενουμε Γουλβς για Γιονι Οτο. Επισης, ο Νασμπεργκ εχει προσφορα και η ομαδα ηδη μιλαει με κεντρικο αμυντικο. Additionally, η ομαδα ψαχνει ακομα τον συμπληρωματικο εξτρεμ.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

FreeWatcher έγραψε:Δεν ξέρω εάν ο Μαξιμοβιτς άξιζε τα 6 μύρια για 3 χρόνια, πάντως ο Μεϊτε που τον έχω παρακολουθήσει σιγουρα δεν αξιζει τα 7.3 (ή 6.3 αν η ρητρα ειναι 3)!
Καλά είναι να επικρατήσει ψυχραιμία και όχι βιαστικές κινήσεις. Δεν χαθηκαν οι παίχτες! Εχουμε καιρό ως το καλοκαίρι...
Ο λουτσεσκου θα κρίνει αν τα αξίζει και ποιος .. επιπλέον σιγά μην δώσουμε 3… με 1-1,5 βαριά θα γίνει η δουλειά ..
Άβαταρ μέλους
FreeWatcher

Δημοσίευση από FreeWatcher »

Daskalos_4 έγραψε:λιγο ασχετο αλλα δειτε τι γραφουν οι 24: «Παρεμπιπτόντως να αναφέρουμε ότι ο ΠΑΟΚ στο κέντρο έχει αποφασίσει να αγοράσει τον Μεϊτέ.
Το βγάζουν όλοι μετά την είδηση για βαζελο κ Μαξιμοβιτς. Επεσε συρμα απο την παε λογικα για το επικοινωνιακο. Ελπιζω να μην καλυψουμε ενα λαθος με ενα μεγαλυτερο μονο. Δεν χαθηκαν τα χαφ στον Μαξιμοβιτς κ τον Μεϊτε!
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Περιμένω αυτόν που θα γράψει για Μεϊτέ ότι στο τέλος θα μας δώσει και λεφτά η Μπενφίκα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”