Για το ψηλό παιχνίδι θα συμφωνήσω για τα μαρκαρίσματα όχι. Ξέρει να χρησιμοποιεί το σώμα του εξαιρετικά για να κλέβει μπάλες ή να βγάζει τον αντίπαλο εκτός φάσης.proedros έγραψε:Για μένα και ο Μειτέ και ο Οζντοεφ είναι καθαρά 8αρια..Ο Μαξίμοβιτς είναι καθαρό έξι αλλά είναι πολύ καλός στο transition και στα στημένα πολύ δυνατός….Το αντίστοιχο 6 σε μας είναι ο Μειτε ο οποίος έχει πολύ καλή μετάβαση αλλά υστερεί σε βασικά στοιχεία ενός κόφτη όπως οι εντάσεις, το ψηλό παιχνίδι και τα μαρκαρίσματα…Έχω γράψει δεκάδες φορές πως τον Μειτε θα ήθελα να τον δω με ένα aggressive 6αρι από πίσω του…Θεωρώ πως βλέπει πιο πολύ γήπεδο από τον Οζντόεφ…Στις προηγούμενες ομάδες νομίζω έπαιζε πιο πολύ στο 8.chrisg4 έγραψε:Χωρίς καμία δόση ειρωνίας. Πραγματικά ρωτάω για να καταλάβω. Ο Μαξίμοβιτς έχει κάτι παραπανω από Οζντοεφ και Μειτε ;
Αν ο Μαξίμοβιτς είναι καθαρό εξάρι τότε λογικά ο τελευταίος που θα ήθελε να έρθει στον ΠΑΟΚ είναι ο ίδιος ο Λουτσεσκου. Δεν τον έχω τον Λουτσεσκου για προπονητή που θα έδινε συμβόλαιο πάνω από 500κ τον χρόνο για ένα εξάρι από την στιγμή που ξερουμε πολύ καλά και το έχουμε συζητήσει άπειρες φορές εδώ μέσα , ότι τέτοιους παίχτες δεν τους πολύ γουστάρει. Δηλαδή πιο πιθανό είναι ο Λουτσεσκου να είπε κρατάω Τσιγκαρα με 300-400κ και προσπαθώ να κρατήσω Μειτε το καλοκαίρι παρά να δώσει ένα σκασμό λεφτά σε παίχτη τύπου Μαξίμοβιτς. Δεν λέω ότι καλά κάνει, απλά μ αυτά που βλέπω τόσα χρόνια απο Λουτσεσκου αυτό καταλαβαίνω.
Δηλαδή με όσα έχουμε δει από Λουτσεσκου πιστεύει κανείς ότι αν τον ρώτησαν , για ποιον θες να τα σκάσουμε το καλοκαίρι για τον Μειτε ή για τον Μαξίμοβιτς ; Υπάρχει περίπτωση να απάντησε για τον Μαξίμοβιτς; Ποτέ λέω εγώ. Εγώ είμαι σίγουρος ότι και τον Μάρκος Αντονιο γουστάρει πιο πολυ και από τον Μαξίμοβιτς.
Τέλος πάντων αυτό που θέλω να πω είναι ότι χάφ έχουμε και παρά πολύ καλά κι ολας.
Ανούσια συζήτηση τα περί Μαξίμοβιτς.
Ένα δεξί μπακ επιπέδου Μαξίμοβιτς γίνετε να φέρουμε ; Αυτή είναι η ουσία.