Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙV
Αν κρινουμε απο την φημολογια, τοτε η ομαδα και ο προπονητης προφανως θελαν ακομη μια κινηση. Το οτι δεν εγινε δεν σημαινει οτι μας καλυπτουν οι υπαρχοντες, αλλα ισως να σημαινει πως οι υπαρχοντες ειναι καλυτερες λυσεις απο λημνιους κλπ. Αν ισχυει αυτο τοτε είναι ευχάριστο. Μακαρι να δουμε τον Βρακα και τον Σμυρλη να παιρνουν παιχνιδια και να ειναι θετικα επιδραστικοι στο παιχνιδι της ομαδας. Ιδανικα θα ηθελα να αφησουν πισω τους τον Μουργκ.
Βέβαια αν αποδειχθει οτι δεν ισχυει κατι τετοιο, τότε και βαθμους θα εχουμε χασει και θα τρεχουμε τον Γεναρη (που δεν ειναι οτι καλυτερο για μας) να φερουμε 1 με 2 παιχτες και να απαλλαγουμε ξανα απο Μουργκ κλπ.
Μακαρι να μας βγει σε καλο ολο αυτο και να θαυμασουμε κι αλλα ΠΑΟΚτσακια με την φανελα της πρωτης ομαδας!
Βέβαια αν αποδειχθει οτι δεν ισχυει κατι τετοιο, τότε και βαθμους θα εχουμε χασει και θα τρεχουμε τον Γεναρη (που δεν ειναι οτι καλυτερο για μας) να φερουμε 1 με 2 παιχτες και να απαλλαγουμε ξανα απο Μουργκ κλπ.
Μακαρι να μας βγει σε καλο ολο αυτο και να θαυμασουμε κι αλλα ΠΑΟΚτσακια με την φανελα της πρωτης ομαδας!
Ε οχι...joshua έγραψε:Εγω ειλικρινα ΕΥΚΟΛΑ θα προτιμουσα να μην ερθει ενας εκ των Μειτε,Αντονιο και στη θεση τους να εφερνα ακομα εναν μεσοεπιθετικο εκατομμυριου...
Οταν αυτοι οι 2 μπουν σε ρυθμο πραγματικα το πιστευω οτι θα υπαρχουν παιχνιδια που δεν θα δινουμε την μπαλα στον αντιπαλο να παιξει λιγο και αυτος. Και δεν μιλαω μονο με μικρες ομαδες.
Σου εύχομαι να τα τσεπώσεις !Parolos έγραψε:Έχω ρίξει 100€ στο 14 απόδοση που μας δίνει τώρα. Το Μάρτιο θα μας δίνει 2,5-3.giapas έγραψε:Ο ΠΑΟΚ τη στιγμή που λέμε είναι 4ο φαβορί σύμφωνα με όλα τα σοβαρά μπουκάδικα. Χωρίς οπαδικά γυαλιά.. Και δε μιλάμε για διαφορά στήθους μιλάμε για άλλη εντελώς κλίμακα.
Πάρολε γουστάρω πολύ την αισιοδοξία σου και εύχομαι ολόψυχα να δικαιωθείς. Μπορείς να πας να βάλεις τα στοιχηματάκια σου ( που θα σου δώσουν και απείρως καλύτερη απόδοση από το 1 προς 1 που έλεγε στο τζοσουα) και θα σου στείλω όλη τη θετική ενέργεια να κερδίσεις.
Θα σε συμβούλευα με πολλή αγάπη σε αυτά που λες να μη ποντάρεις πάνω από δυο στραγάλια και πάντα από αυτά που σου περισσεύουν.
Ρεαλιστικά δεν έχει και τόσο σημασία αν θα βγούμε 2οι ή και 4οι, οι θέσεις για την Ευρώπη ίδιες είναι φέτος εκτός της 1ης.
Ο ΠΑΟΚτσης συγκεκριμένα πράγματα θέλει να δει από την ομάδα κι ας βγει 3ο-4ος.
Να που συμφωνούμε έστω στο πρώτο σκέλος.joshua έγραψε:Εμενα δεν με ενδιαφερει το πρωταθλημα,με ενδιαφερει να βλεπω προοδο και λογικη.Προοδο σε ενα βαθμο ειδαμε αλλα λογικη στο να αποκτας 3 χαφ μυριου και να μενεις με Μουργκ,Βρακα στην μεσοεπιθετικη γραμμη,γραμμη που ειναι ισως η πιο σημαντικη για το Ελληνικο πρωταθλημα δεν υπαρχει.Αυτο με εχει σκασει...
Στο δεύτερο σκέλος διαφωνούμε, η άμυνα δίνει πρωτάθλημα στην Ελλάδα. Ο βαζελος με -17 αναμενόμενα γκολ στην επίθεση διεκδίκησε μέχρι το τέλος πρωτάθλημα χάρη στην άμυνα.
Εμένα η βελτίωση μου αρκεί για φέτος , δε θα εστιάσω σε τίτλους. Βελτιωμένη ομάδα να δω και με διάρκεια.
Συνεχίστε την γκρίνια... έχει πλάκα, αλλά κάποτε κουράζει
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το 22101316G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ναι ο φετινος, φετος ενισχυθηκαν περισσοτερο οι αντιπαλοι. Ειδικα ο γαυρος με Ποντενσε και Γιοβετιτς δειχνει παρα πολυ δυνατος.nunies4 έγραψε:Ο φετινός ΠΑΟΚ;;;;Dimg4a έγραψε:Ο ΠΑΟΚ δε μπορει να παρει πρωταθλημα γιατι δεν εχει βαθος και λυσεις στον παγκοTolaros έγραψε:Ο ΠΑΟΚ πρωτάθλημα δεν μπορεί να πάρει και οποιος δεν καταλαβαίνει το γιατί να δει τη διαιτησία στο αεκ Σέρρες.
Δε γίνεται να πάρεις κάτι από αυτούς , αυτοί αλλάξανε ημερομηνία στο ντέρμπι με το έτσι θέλω ,ούτε ο Κόκκαλης το είχε κάνει αυτό![]()
Εδώ ο περυσινος μπήκε ως διεκδικητής στα πλευ οφ (άσχετα αν κλαταρε) έχοντας, μισό φορ, 1,5 εξτρέμ, 2 χαφ και 2 στόπερ
Ποσοτικα ναι, ποιοτικα οχι. Πισω απο Ντεσποντοφ εχεις τον κανενα, πισω απο Αντριγια εχεις παλι τον κανεναν. Μολις σου εδωσα 2 καιριες θεσεις, συν τις 2 που ανεφερες.gpap έγραψε:τι εννοούμε δεν έχει βάθος πάγκου;
Εκτός απο κεντρικό επιθετικό κ κεντρικό δεξί αμυντικό που δεν έχει εναλλακτικές, σε όλες τις άλλες θέσεις δεν είμαστε απλά πλήρεις αλλά υπερπλήρεις.
ειδικα για Αντονιο θα διαφωνησω Τζος, θα ειναι το βαρομετρο στα χαφjoshua έγραψε:Εγω ειλικρινα ΕΥΚΟΛΑ θα προτιμουσα να μην ερθει ενας εκ των Μειτε,Αντονιο και στη θεση τους να εφερνα ακομα εναν μεσοεπιθετικο εκατομμυριου...
- navigator11
Οφ τόπικ και συγγνώμη εκ των προτέρων,
πλάκα θα έχει να αναβάλουν οι αρχιτσάτσοι της κυβέρνησης το παιχνίδι την Κυριακή λόγω παρουσίας του Μαρέβα στην συμπρωτεύουσα

πλάκα θα έχει να αναβάλουν οι αρχιτσάτσοι της κυβέρνησης το παιχνίδι την Κυριακή λόγω παρουσίας του Μαρέβα στην συμπρωτεύουσα

Βολευει το σκουλικι και βολευει και τους αθηναιους για να βρεθουμε με εμβολιμο ματς ντερμπι στο μελλον σε ημερομηνια 0 ια βολευει για να χασουμε βαθμους. Θα μαστε για ξυλο αν το δεχθουμε, την ωρα π ο κουλης θα χει φυγει την ωρα του ματς.
Δεν υπαρχει κατι να δεχτουμε η να μην δεχτουμε. Αν η αστυνομια το ζητησει εγγραφως τοτε αντιο
Εγώ δεν μπορώ να διανοηθώ πως γίνεται να έδωσες 3 συμβόλαια 1+ σε κεντρικά χαφ ενώ έχεις από πίσω και σβαμπ , τσιγγαρα ,φιλιπε και μπροστά να μην έχεις αλλαγή στο 10 πχ.για αυτό είπα ότι ένας από τους 2 αντονιο ή Οζντοεφ λογικά προορίζεται και για εκεί σε ρόλο αουγκουστο μέχρι τα Χριστούγεννα.με μετατόπιση του μουργκ ή του ντελια στα φτερά.Dimg4a έγραψε:ειδικα για Αντονιο θα διαφωνησω Τζος, θα ειναι το βαρομετρο στα χαφjoshua έγραψε:Εγω ειλικρινα ΕΥΚΟΛΑ θα προτιμουσα να μην ερθει ενας εκ των Μειτε,Αντονιο και στη θεση τους να εφερνα ακομα εναν μεσοεπιθετικο εκατομμυριου...
Αλλιώς και εγώ πιστεύω ότι ήταν λάθος αυτό .Εκτός και αν μέχρι τον Δεκέμβριο παίζουν ασταμάτητα ντελιας,Τάισον,ντεσποντοφ,ζιβκο .
Αν πάλι το γυρίσει σε 4-3-3 είμαστε καλά και ποιοτικά και ποσοτικά .Αλλά κάποιος από ντελια ντεσποντοφ θα πρέπει να μείνει πάγκο . Εκτός και αν δούμε κανέναν ζιβκο δεξι μπακ
Κοταρσκι
Εκονγκ
Κουλιε
Ζιβκο
Μπαμπά
Μειτε
Οζντοεφ
Αντονιο
Ντεσποντοφ
Ντελιας
Σαματτα
Ο ΘΕΟΣ να φυλάει τους αντιπάλους
Κι εγώ κάπως έτσι πιστεύω πως θα πάει
Ίσως βλέπουμε κάτι του στυλ
Ζιφκο Οζντοεφ Ντεσποντοφ
Κι αν ψάχνουμε γκολ, θα μπαίνουν Ντελιας, Τάισον για να γινόμαστε πιο επιθετικοί/δημιουργικοί.
Για Ζιφκο δεξί Μπακ ούτε να το σκέφτεσαι φίλε Damon.. όσες φορές έπαιξε πίσω ήταν τρύπα ..
Ζιφκο Οζντοεφ Ντεσποντοφ
Κι αν ψάχνουμε γκολ, θα μπαίνουν Ντελιας, Τάισον για να γινόμαστε πιο επιθετικοί/δημιουργικοί.
Για Ζιφκο δεξί Μπακ ούτε να το σκέφτεσαι φίλε Damon.. όσες φορές έπαιξε πίσω ήταν τρύπα ..
- ΑποστόληςΑ
Η απόδοση των Samatta και Despotov θα κρίνει πολλά για την επίτευξη των στόχων. Προς το παρόν δεν είμαι αισιόδοξος. Γι αυτό το λόγο θα ήθελα ένα ακόμη εξτρέμ να αναπληρώσει τα 8 γκολ και τις 11 ασίστ του Narey. Μέχρι τώρα μας έχει ξελασπώσει ο Andrija, αλλά το κατά πόσον θα συνεχιστεί αυτό είναι άγνωστο.
Το επικρατέστερο σενάριο είναι αυτό.Napoli4 έγραψε:Κι εγώ κάπως έτσι πιστεύω πως θα πάει
Ζιφκο Οζντοεφ Ντεσποντοφ
Αν ψάχνεις το γκολ βάζεις Ντελια Τάισον, αν έχεις δέσει το αποτέλεσμα βάζεις Ντελια σε έναν από τους εξτρέμ και αλλάζεις ένα χαφ με Τσιγγαρα για ξεκούραση. Και προχωράς στο επόμενο τρίποντο.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΑποστόληςΑ