Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2023 ΙΙΙ
Ειναι ο Σιωπης η σκουπα που λειπει απο το ροστερ; Ειναι
Ειναι επιπεδου Μαξιμοβιτς; Ουτε για αστειο.
Θελω να πω οτι αν δεν ειχε βγει στην επιφανεια του Σερβου θα ημουν πολυ οκ με Σιωπη
Δυστυχως ομως δεν γινεται να μην κανεις την συγκριση
Ειναι επιπεδου Μαξιμοβιτς; Ουτε για αστειο.
Θελω να πω οτι αν δεν ειχε βγει στην επιφανεια του Σερβου θα ημουν πολυ οκ με Σιωπη
Δυστυχως ομως δεν γινεται να μην κανεις την συγκριση
Ποιος Σιωπής?
Ας έρθει δανεικός ο Μάρκος κ του χρόνου τζάμπα ο Μαξι.
Παίζουν ίδια θέση, παίρνουν την 1η μπαλα. Ο Μάρκος είναι νάνος, σώζεται από τον Οζντοεφ που τον συμπληρώνει. Βέβαια κ ο Νταντας δεν προτιμούνταν, αλλά σε σχέση με Σιωπη σίγουρα ανώτερος.
Ας έρθει δανεικός ο Μάρκος κ του χρόνου τζάμπα ο Μαξι.
Παίζουν ίδια θέση, παίρνουν την 1η μπαλα. Ο Μάρκος είναι νάνος, σώζεται από τον Οζντοεφ που τον συμπληρώνει. Βέβαια κ ο Νταντας δεν προτιμούνταν, αλλά σε σχέση με Σιωπη σίγουρα ανώτερος.
προτιμω σιωπη απο τον βραζιλιανο και ας ειναι πιο μπαλαδορος. κουραστηκα απο τα στοιχηματα και τα ταλεντα που ερχονται δανεικοι ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΕΝΟΥΝ ΦΤΑΝΕΙ.
η ομαδα εδω και χρονια με εσιτηδες και νταντες εχει μονιμα μια τρυπα στο κεντρο. αν δεν μπορουν τον μαξιμοβιτς ας φερουν τον σιωπη που ειναι μια σοβαρη λυση.
αλλα αν δεν φερουν τον μαξιμοβιτς σιγουρα τους κατω δεν τους χτυπας ετσι και αλλιως
η ομαδα εδω και χρονια με εσιτηδες και νταντες εχει μονιμα μια τρυπα στο κεντρο. αν δεν μπορουν τον μαξιμοβιτς ας φερουν τον σιωπη που ειναι μια σοβαρη λυση.
αλλα αν δεν φερουν τον μαξιμοβιτς σιγουρα τους κατω δεν τους χτυπας ετσι και αλλιως
Δεν λέω τι θα κάνουν, αλλά τι θα ήθελα να κάνουν.Metagrafakias έγραψε:Ρε φίλε δεν καταλαβες ακομα οτι αν τελικα καταλήξουν στον δανεικο Αντονιο δεν ειναι διοτι θελουν να κρατήσουν το ποσο για μεσοεπιθετικό αλλα γιατι δεν θελουν να το δωσουν καθολου και για κανεναν!!!φατε αυτάρκεια!!!Ettien26 έγραψε:Μακάρι να έρθει ο Μαξίμοβιτς που είναι παικταράς αλλά δεν με χαλάει ως δανεικός ο Μάρκος ο Αντώνης.
Ίσως μάλιστα έτσι να είναι και καλύτερα αφού τα λεφτά που λένε ότι δίνουν για τον Σέρβο είναι ευκαιρία να τα δώσουν για εξτρέμ και μεσοεπιθετικό. Αντε λοιπόν να δούμε.
Μένει λοιπόν να δούμε.
Κανονικα και αν θελεις να αρχιζεις πραγματικα να χτιζεις και παλι μεγαλη ομαδα με πρωτοκλασατους παικτες, παιρνεις μερος απο το αναπαντεχο 1,2εκ του Τσουμπα και τελειωνεις σημερα το βραδυ του Μαξιμοβιτς.
Αν δεν υπαρχει η διαθεση για παικτες προσωπικοτητες οτι και να λεμε θα ειναι θεωριες επι θεωριων....
Αν δεν υπαρχει η διαθεση για παικτες προσωπικοτητες οτι και να λεμε θα ειναι θεωριες επι θεωριων....
Είναι ψιλοακραιο να ψάχνουμε τερματοφύλακα που είναι καλός με την μπάλα στα πόδια, και να μην έχουμε τις ίδιες απαιτήσεις από το 6αρι μας.
Ο Σιωπης είναι μια χαρά παίκτης, απλά δεν πιστεύω πως ταιριάζει με όλο αυτό που, θεωρητικά πάντα, θέλουμε να χτίσουμε.
Ο Σιωπης είναι μια χαρά παίκτης, απλά δεν πιστεύω πως ταιριάζει με όλο αυτό που, θεωρητικά πάντα, θέλουμε να χτίσουμε.
Εντωμεταξυ τα 1,2 απο Τσουμπα ειναι περισοτερα απο τα εσοδα αν προκριθουμε αυριο που με βαση το φοβερο αρθρο στο 24 μονο τοτε θα προχωρησουμε για Μαξιμοβιτς
Ποιος Σιωπης μωρέ?
Σε τι ταιριάζει ο Σιωπης στα θέλω του λουτσεσκου?
Έγινε παικταρα και ο Σιωπης με μ.ο πασας στα 2 μετρα
Σε τι ταιριάζει ο Σιωπης στα θέλω του λουτσεσκου?
Έγινε παικταρα και ο Σιωπης με μ.ο πασας στα 2 μετρα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Τετ 16 Αύγ 2023, 18:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κύριοι, αποκλείεται να πάμε για Σιώπη. Έχουμε Τσιγγάρα και σίγουρα θα έρθει ο Μαξίμοβιτς που είναι εξάρι.
Δεν ακούω περίεργους δημοσιογράφους ᾽του ΠΑΟΚ᾽, η μεταγραφή Μαξίμοβιτς θα γίνει ανεξάρτητα αποτελέσματος την Πέμπτη. Εννοείται οτι θα προκριθούμε και θα πάρουμε τον παίκτη, απλά αυτό δεν θα επιβεβαιώσει τις μλκίες κάποιων ΑΡΔ.
Δεν ακούω περίεργους δημοσιογράφους ᾽του ΠΑΟΚ᾽, η μεταγραφή Μαξίμοβιτς θα γίνει ανεξάρτητα αποτελέσματος την Πέμπτη. Εννοείται οτι θα προκριθούμε και θα πάρουμε τον παίκτη, απλά αυτό δεν θα επιβεβαιώσει τις μλκίες κάποιων ΑΡΔ.
-
Υποτίθεται μαζί με αύριο βάζουν και την σειρά με την Ρόζενμποργκ που θεωρητικά είναι πιο εύκολη και θα φέρει 2.940.000€nunies4 έγραψε:Εντωμεταξυ τα 1,2 απο Τσουμπα ειναι περισοτερα απο τα εσοδα αν προκριθουμε αυριο που με βαση το φοβερο αρθρο στο 24 μονο τοτε θα προχωρησουμε για Μαξιμοβιτς
-
Άντε βγάλε άκρηnunies4 έγραψε:Εντωμεταξυ τα 1,2 απο Τσουμπα ειναι περισοτερα απο τα εσοδα αν προκριθουμε αυριο που με βαση το φοβερο αρθρο στο 24 μονο τοτε θα προχωρησουμε για Μαξιμοβιτς
Και αν έρθει τελικά ο Σιώπης (σίγουρο 1+ συμβόλαιο), πως θα έρθει τέλος πάντων ο Μαξίμοβιτς τον Γενάρη ή του χρόνου;
Κάτσε μπερδεύτηκα.
Υγ. Για όσους αναφέρουν κάτι για μη επιβεβαιωμένη μείωση μισθολογικού μπάτζετ, υποθέτω πως κάτι σας ξεφεύγει. Μπορεί (και μακάρι) να κάνω εγώ λάθος αλλά Ολιβέιρα, Κούρτιτς, Ίγκανσον, Ντόουγκλας έπαιρναν 1+ το χρόνο και δεν ξέρω πόσα ακριβώς έπαιρναν Ντάντας, Κάργας, Τσαούσης, Καντουρί και Μπίσε.
Το να έχουν καλύψει όμως τα συμβόλαια των παραπάνω, οι Κεντζιόρα, Μπάμπα, Έκονγκ, Οζντόεφ και Σαμάττα, δεν μου φαίνεται και πολύ πιθανό.
Κάτσε μπερδεύτηκα.
Υγ. Για όσους αναφέρουν κάτι για μη επιβεβαιωμένη μείωση μισθολογικού μπάτζετ, υποθέτω πως κάτι σας ξεφεύγει. Μπορεί (και μακάρι) να κάνω εγώ λάθος αλλά Ολιβέιρα, Κούρτιτς, Ίγκανσον, Ντόουγκλας έπαιρναν 1+ το χρόνο και δεν ξέρω πόσα ακριβώς έπαιρναν Ντάντας, Κάργας, Τσαούσης, Καντουρί και Μπίσε.
Το να έχουν καλύψει όμως τα συμβόλαια των παραπάνω, οι Κεντζιόρα, Μπάμπα, Έκονγκ, Οζντόεφ και Σαμάττα, δεν μου φαίνεται και πολύ πιθανό.