Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
- Mitsospaoki4
- Moderator
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ
Ανανεώνει ο Μπισε διαβάζω από Τοσκιτση....
Μάλλον ξεχνάνε τα εξτρέμ που περιμέναμε
Μάλλον ξεχνάνε τα εξτρέμ που περιμέναμε
Αλιμονο αν ανανεωσει ο Μπισε που εκανε μεχρι σημερα τουρισμο...
Μακαρι να μην ισχυει.
Βηματα πισω ενω παμε καλα
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μακαρι να μην ισχυει.
Βηματα πισω ενω παμε καλα
- sourmenetes
- Moderator
Ακόμα δεν έχουμε φύγει για προετοιμασία..Montrealiotis έγραψε:Νταντας - Σοαρες - Κουαλιατα, αυτήν την 3αδα θα ήθελα στα χάφ.
Αλλά μάλλον στην αρχή τουλάχιστον θα δούμε Τσιγγαρα - Κουρτιτς - Αουγκουστο
Θα τα δούμε όλα!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν φύγει ο Ψωλακ λέγεται για Μπαλντε. Ναι αλλά ο Λουτς δεν θέλει κολώνα φορ?
Μια χαρά είναι αν ανανεώσει ο μπισε.
Και το λεω εγώ που τον κράζω.
Πολύ καλό είναι σε κάθε γραμμή να έχουμε και μια σταθερά απ' την παλιά φουρνιά.
Αυτό βεβαίως δεν αναιρεί την ανάγκη να έρθει παίκτης ποιότητας που να παίζει στα εξτρεμ (μόνο εκεί ή και φορ πχ Μπαλντε)
Αυτό βεβαίως δεν αναιρεί την ανάγκη να έρθει παίκτης ποιότητας που να παίζει στα εξτρεμ (μόνο εκεί ή και φορ πχ Μπαλντε)
- Σουριναμέζος
Δεν έχει τόσο σημασία το πόσο και εάν αγωνίστηκε αλλά ότι δεν πήρε την άδεια του καθώς ήταν στις κλήσεις της Μπουρκίνα και για τους δύο αγώνες. Στον δεύτερο υποθέτω θα έμεινε εκτός αποστολής λίγο πριν τον αγώνα.john4serres έγραψε:
To αντίθετο θα έλεγα.
Τελευταία συμμετοχή του Ouédraogo ήταν 3 Ιουνίου (10' κλάιν μάιν). Στον επόμενο αγώνα 7 Ιουνίου έμεινε εκτός αποστολής.
Ο Kurtic έπαιξε σε φουλ ρυθμούς μέχρι και τις 12 Ιουνίου, ο Zivkovic επίσης.
O Mihaj 90' ένα φιλικό στις 13 Ιουνίου.
Σε κάθε περίπτωση εάν υπολογίζεται για την προετοιμασία θα μεταβεί στην Ολλανδία μέσα στην εβδομάδα όπως και οι υπόλοιποι διαφορετικά θα είναι ξεκάθαρο ότι το μέλλον του θα είναι στην Β ομάδα ή ίσως πάει κάπου δανεικός
Ο Ρουμάνος δεν νομίζω ότι θέλει κολώνα φορ, εδώ με τον πριγιο είχε θέματα στην αρχή επειδή ήταν τέτοιος ..
Ποιος ουεντραογκο ρε παιδιά ; Τον έχετε δει ποτέ ; Σιγά μην πάει και αποστολή
Ποιος ουεντραογκο ρε παιδιά ; Τον έχετε δει ποτέ ; Σιγά μην πάει και αποστολή
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Demir την Κυρ 26 Ιουν 2022, 16:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μια χαρα θα ηταν αν ανακοινώνοταν η ανανεωση πριν 3 βδομαδες. Τωρα νομιζω ειναι εμμεση παραδοχη πως καναμε μαλακιες στο σχεδιασμο του εξτρεμ. Τζογαραμε με τον βλακα τον ΔΜΠΓ και τωρα τρεχουμε. Ελπιζω να μην ισχυει και να ερθουν 2 εξτρεμ.rainmaker έγραψε:Μια χαρά είναι αν ανανεώσει ο μπισε.
Και φυσικα, μη τυχον και ακουσω διετια...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Gospi την Κυρ 26 Ιουν 2022, 16:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κολώνα μπορεί να μην θέλει, αλλά σίγουρα θα θέλει κάποιον που μπορεί να σκοράρει με το κεφάλι.
Η Πιθανή ανανέωση μπίσεσβαρ περιπλέκει λίγο τα πράγματα
Η Πιθανή ανανέωση μπίσεσβαρ περιπλέκει λίγο τα πράγματα
Εμενα,δεν με χαλαει ο Μπισε...εαν ειναο ξεκουραστος, και παιζει 20λεπτα, καθε 4-5 ματς, δεν με χαλαει...
Ποιος θα παιζει τα 90λεπτα στα υπολοιπα ματς ομως?
Ο Καντουρι?
Γιατι αν μεινει και ο Μπισε, στα αριστερα δεν μενει κενο για σοβαρο εξτρεμ...
Ο Καντουρι?
Γιατι αν μεινει και ο Μπισε, στα αριστερα δεν μενει κενο για σοβαρο εξτρεμ...
Τα πράγματα δεν αλλάζουν αν ανανεώσει ο αφάνας.
Στους μεσοεπιθετικούς θέλουμε Νάρει, έναν βασικό που θα σηκώσει το βάρος, και έναν παίκτη για βάθος που θα πάρει λίγο χρόνο.
Ο τελευταίος είναι ο Μπίσε, θα μπορούσε κάλλιστα να ήταν ένας νεαρός παίκτης-στοίχημα που δεν θα μας γέμιζε το μάτι (πχ δώνης).
Το που πάει το πράγμα θα φανεί από τον βασικό που θα έρθει (πχ Φάμπιο Μαρτινς).
Δεξιά - Ζίφκο, Νάρει
Αριστερά - Μαρτίνς (;), Καντουρί
Κέντρο - Κουαλιάτα, Μπίσε, Ρικάρντο
Μια χαρά πιστεύω... Οι περισσότεροι είναι πολυθεσίτες, οπότε σίγουρα μπορεί να το παραπάνω να γραφτεί διαφορετικά.
Στους μεσοεπιθετικούς θέλουμε Νάρει, έναν βασικό που θα σηκώσει το βάρος, και έναν παίκτη για βάθος που θα πάρει λίγο χρόνο.
Ο τελευταίος είναι ο Μπίσε, θα μπορούσε κάλλιστα να ήταν ένας νεαρός παίκτης-στοίχημα που δεν θα μας γέμιζε το μάτι (πχ δώνης).
Το που πάει το πράγμα θα φανεί από τον βασικό που θα έρθει (πχ Φάμπιο Μαρτινς).
Δεξιά - Ζίφκο, Νάρει
Αριστερά - Μαρτίνς (;), Καντουρί
Κέντρο - Κουαλιάτα, Μπίσε, Ρικάρντο
Μια χαρά πιστεύω... Οι περισσότεροι είναι πολυθεσίτες, οπότε σίγουρα μπορεί να το παραπάνω να γραφτεί διαφορετικά.
Γιατί γκοσπι δε μένει;
Επειδή συμπεραίνουμε εμείς ότι είναι βύσμα του Ραζβαν και θα παίζει πάντα βασικός;
Από πουθενά δεν προκύπτει αυτό
Είναι πλέον 34. Μια χαρά μπορεί να προσφέρει ως αλλαγή. Αλλά όχι να πάρει σειρά αγώνων ούτε τόσα πολλά λεπτά
Ούτε έχει τα στοιχεία έκρηξης που ξεκάθαρα χρειαζόμαστε και στοχεύουμε (μπαλντε, ο Γάλλος απ το Βέλγιο, Δώνης)
Ίσα ίσα πολύ πιο υγιής εξέλιξη της ομάδας είναι να έρθει ένας νέος που θα θέλει χρόνο προσαρμογής και ένας παλιός
Επειδή συμπεραίνουμε εμείς ότι είναι βύσμα του Ραζβαν και θα παίζει πάντα βασικός;
Από πουθενά δεν προκύπτει αυτό
Είναι πλέον 34. Μια χαρά μπορεί να προσφέρει ως αλλαγή. Αλλά όχι να πάρει σειρά αγώνων ούτε τόσα πολλά λεπτά
Ούτε έχει τα στοιχεία έκρηξης που ξεκάθαρα χρειαζόμαστε και στοχεύουμε (μπαλντε, ο Γάλλος απ το Βέλγιο, Δώνης)
Ίσα ίσα πολύ πιο υγιής εξέλιξη της ομάδας είναι να έρθει ένας νέος που θα θέλει χρόνο προσαρμογής και ένας παλιός
- potamda
- Bet Guru 2023
Με τόσους παίχτες πλέον στο "6-8", δε νομίζω ότι ο Ουεντραογκο έχει κάποια ελπίδα να πάρει ευκαιρίες στην πρώτη ομάδα.Δεν ξέρω αν χρειάζεται και στην προετοιμασία.Σουριναμέζος έγραψε:Δεν έχει τόσο σημασία το πόσο και εάν αγωνίστηκε αλλά ότι δεν πήρε την άδεια του καθώς ήταν στις κλήσεις της Μπουρκίνα και για τους δύο αγώνες. Στον δεύτερο υποθέτω θα έμεινε εκτός αποστολής λίγο πριν τον αγώνα.john4serres έγραψε:
To αντίθετο θα έλεγα.
Τελευταία συμμετοχή του Ouédraogo ήταν 3 Ιουνίου (10' κλάιν μάιν). Στον επόμενο αγώνα 7 Ιουνίου έμεινε εκτός αποστολής.
Ο Kurtic έπαιξε σε φουλ ρυθμούς μέχρι και τις 12 Ιουνίου, ο Zivkovic επίσης.
O Mihaj 90' ένα φιλικό στις 13 Ιουνίου.
Σε κάθε περίπτωση εάν υπολογίζεται για την προετοιμασία θα μεταβεί στην Ολλανδία μέσα στην εβδομάδα όπως και οι υπόλοιποι διαφορετικά θα είναι ξεκάθαρο ότι το μέλλον του θα είναι στην Β ομάδα ή ίσως πάει κάπου δανεικός
Σε όσα παιχνίδια τον είδα, δεν έδειξε κάτι το εξαιρετικό.