Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
- john4serres
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
5ψηφιο που λες στον ΠΑΟΚ παίρνουν μόνο οι Μπαλωμένος, Ταλιχμανίδης και του ΠΑΟΚ Β.
Ακόμα και οι Κουτσιας-Κωνσταντελιας έχουν βαρβάτο 150-130 αντίστοιχα.
Ακόμα και οι Κουτσιας-Κωνσταντελιας έχουν βαρβάτο 150-130 αντίστοιχα.
- Amsterdamer_87
Αυτο με την παραμονη Ζιφκο μονο σαν ανεκδοτο ακουγεται..
Επρεπε ηδη να εχει χαιρετησει..
Επρεπε ηδη να εχει χαιρετησει..
-
Κολησατε ολοι με τον Λοντιγκιν.Λες και δεν υπαρχουν αλλοι τερματοφυλακες
Πόσα σχόλια για την παραμονή ή μη του ζιφκο....?!!
Όταν θα ολοκληρωθεί το πάζλ, μεταγραφές και το μέλλον του ζιφκο θα έχουμε χρόνο να καταθέσουμε τις απόψεις μας.
Κουβέντα να γίνεται....
Όταν θα ολοκληρωθεί το πάζλ, μεταγραφές και το μέλλον του ζιφκο θα έχουμε χρόνο να καταθέσουμε τις απόψεις μας.
Κουβέντα να γίνεται....
Ένας άνθρωπος που από εργάτης έγινε μεγιστάνας, δεν μπορεί να πιαστεί κορόιδο από έναν πουθενακο μάνατζερ.Ειδικά μετά από 10 χρόνια στον χώρο.Αυτο λέει η λογική μου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Geor1926 την Τετ 01 Ιουν 2022, 10:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άντε να αρχίσουν να κλείνουν οι παίχτες να ξεκινήσει η συζήτηση γιατί δεν κάνουν και που πας να χτυπήσεις τον γαύρο και τον Ρούλη με αυτούς γιατί αν διαβάσω άλλο ποστ για τον 2ο τερματοφυλακα που δεν κάνει νομίζω δεν θα το αντέξω άλλο.
Μετά το μην ανανεώσετε τους 35 χρόνους που έγινε στην πορεία μην τυχών και δεν ανανεώσετε τους 35 χρόνους πάντα αντίθετο με το τι βγαίνει ότι θα γίνει θα χάσω την πρώτη μέρα του καλοκαιριού να διαβάσω αν θα ανανεώσουν τον Ζιβκοβιτς για 3 παιχνίδια την χρονια.
Το σπίτι μου το παίρνει η τράπεζα αλλά αυτός ο μπλε ο τοίχος αν δεν γίνει ροζ μπορεί να με καταστρέψει .
Μετά το μην ανανεώσετε τους 35 χρόνους που έγινε στην πορεία μην τυχών και δεν ανανεώσετε τους 35 χρόνους πάντα αντίθετο με το τι βγαίνει ότι θα γίνει θα χάσω την πρώτη μέρα του καλοκαιριού να διαβάσω αν θα ανανεώσουν τον Ζιβκοβιτς για 3 παιχνίδια την χρονια.
Το σπίτι μου το παίρνει η τράπεζα αλλά αυτός ο μπλε ο τοίχος αν δεν γίνει ροζ μπορεί να με καταστρέψει .
Ποιος ακριβως αλλαξε γνωμη στη πορεια για τη παραμονη η μην των παλιων? Οσο για το δευτερο τερματοφυλακα,για μενα τουλαχιστον επαναλαμβανω,λογω του ειδους παικτη στον οποιο γινεται επενδυση δεν ειναι καθολου απλη περιπτωση.Μπορει να παιξει καθοριστικο ρολο στη χρονια η επιλογη του.
Στον ΣΦ ΠΑΟΚ Μυκονιυ φαντάζομαι [FACE WITH TEARS OF JOY]sourmenetes έγραψε:Επειδή το 3μερο ήμουνα στη Μυκονο δεν μου το πες να κάνω κανένα κονε..Gospi έγραψε:Ο Μουργκ ευκολα ή δυσκολα θα βρει ομαδα στην Αυστρια. Ο Τειλορ μπορει ανετα να παει σεζον Μυκονο που ζητανε προσωπικο απεγνωσμενα.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- PAOKevolution
Νομίζω ότι το σχόλιο του Τζοσουά είναι η ουσία για τον 2ο τ/φ. Ο Κοτάρσκι μπορεί να κατεβάσει ρολά και σε ένα χρόνο να παρακαλάμε να μείνει. Αλλά, ΑΝ τύχει και δεν προσαρμοστεί και χρειαστεί ο 2ος να αναλάβει χρέη πρώτου, τότε αν έχεις Λοντίγκιν ''σώζεσαι'' αν έχεις Ζίφκοβιτς κλαις τη μοίρα που εσύ καθόρισες. Αερολογίες όσα λέμε βέβαια αλλά πρέπει να αποκτήσει νόημα η πρωινή δουλεία.
Δηλαδή εσυ δεν είδες καθόλου το κλίμα στο φόρουμ από το που πάμε με τους 48 χρόνους όταν βγήκε ότι δεν τους κάναμε πρόταση στο θα είναι τεράστιο λάθος αν δεν ανανεώσουν οι 48 χρόνοι;joshua έγραψε:Ποιος ακριβως αλλαξε γνωμη στη πορεια για τη παραμονη η μην των παλιων? Οσο για το δευτερο τερματοφυλακα,για μενα τουλαχιστον επαναλαμβανω,λογω του ειδους παικτη στον οποιο γινεται επενδυση δεν ειναι καθολου απλη περιπτωση.Μπορει να παιξει καθοριστικο ρολο στη χρονια η επιλογη του.
Και όλο αυτό ξέρεις ποτέ έγινε ; Όταν είπαν ότι θεωρητικά πάμε να πάρουμε ένα σωρό παίχτες και 2 Σέντερ μπακ και 3-4 μπροστά και μπλα μπλα μπλα. Γιατί αλλιως θα γκρινιάζαμε οτι δεν παίρνουμε τίποτα μπροστά.Αν έλεγαν πάμε και για 2ο τερματοφυλακα ξέρεις γιατί θα γκρινιάζαμε γιατί δεν γίνεται να είναι και οι 2 μικροί. Αν ήταν μεγάλος ξέρεις γιατί θα γκρινιάζαμε; Που πας με 2ο μπακ τον βιειρινια αν παίρναμε και 2ο μπακ ξέρεις γιατί θα γκρινιάζαμε ; Που πας με 2ο τον τσολακ. Αν πηγαίναμε και 2ο Σέντερ φορ ξέρεις γιατί θα γκρινιάζαμε ; Ο λουτσεσκου δεν κάνει και είναι κολλημένος και δεν βάζει τις μεταγραφές και τους μικρούς όποτε τώρα δεν πρόκειται να κατεβάζει ενδεκάδα αλλά θα παίζουμε με 7 παίχτες σε κάθε ματς και 2 αλλαγές .
Ο μποτο δεν ξέρει ο λουτσεσκου δεν ξέρει εσείς ξέρετε ποιο είναι το πλάνο για ποσά ματς προορίζεται ο 2ος ποσα λεφτά θα πάρει αν πιστεύουν στον 3ο που μπορεί μέσα στην χρόνια να γίνει 2ος και να είναι και Έλληνας. Αν στο τέλος πάρουμε και 2ο τζάμπα τόσο κράξιμο έτσι;
Τον 2ο τερματοφυλακα της Ρεάλ θέλω να μου πείτε και αν αξίζει να παίζει σε ομάδα με 14 τσουλου.
Σορυ αλλα δεν ισχυουν αυτα που γραφεις...Οι περισσοτεροι εδω μεσα σταθεροι στις αποψεις τους ειναι...Απο την αρχη υπηρχαν παιδια που ηθελαν τη παραμονη των παλιων και αλλοι που δεν την ηθελαν.Αλλοι ειναι αυτοι που μονος τους καημος αντι για την ομαδα ειναι οι συνοπαδοι τους σε βαθμο που σχεδον φαντασιωνονται καταστασεις και ακομα περισσοτερο ειναι αυτοι που αλλαζουν συνεχως αποψη γιατι νιωθουν την αναγκη να βγαλουν προς τα εξω οτι ολα γινονται σωστα...Κοιτα τι γραφεις...αναφερεσαι στο δευτερο τερματοφυλακα της Ρεαλ...Αν ρε αδερφε ειχα τον αναλογο Κουρτουα λες να ειχα κανα καημο για το ποιος θα ειναι ο δευτερος?
Οκ άλλη δουλειά δεν έχω φαντασιωνομαι τον τούμπα5 και τον ντισελντορφ .
Όποτε το ανοίγω μόνο μιρλα αδερφέ . Δεν λέω για σένα προσωπικά σαν Κλίμα στο φόρουμ λέω.
Και προσωπικά ούτε εγώ θέλω τον Ζιβκοβιτς αλλά ότι η ανανέωση Ζιβκοβιτς θα καταστρέψει όλη την χρόνια με ξεπερνάει.
Όποτε το ανοίγω μόνο μιρλα αδερφέ . Δεν λέω για σένα προσωπικά σαν Κλίμα στο φόρουμ λέω.
Και προσωπικά ούτε εγώ θέλω τον Ζιβκοβιτς αλλά ότι η ανανέωση Ζιβκοβιτς θα καταστρέψει όλη την χρόνια με ξεπερνάει.
Χωρις να κρινω προσωπηκα κανενα απο τα παιδια, να δεχτω οτι υπαρχουν και καποιοι με ακραιες αποψεις.Ειναι αυτοι η πλειοψηφια,ειτε απο τη μια,ειτε απο την αλλη πλευρα? Τι να κανουμε δηλαδη να τους εξαφανισουμε? Ελευθερια λογου υπαρχει,ελευθερια διαλογου,αρκει αυτη να γινεται με σεβασμο προς ολους.Να σε πεισω οτι ο δευτερος τερματοφυλακας ειναι πολυ σημαντικη μεταγραφη για τον ΠΑΟΚ? Ο Πασχαλακης να θυμισω οτι ηρθε ως δευτερος και αν δεν υπηρχε bye bye νταμπλ...
- Mitsospaoki4
- Moderator
Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω τόσες σελίδες είναι γιατί σας χαλάει τόσο ο Σοάρες για αριστερό μπακ;
Μια χαρά βιογραφικό έχει ,ταχύτητα εχει και φέτος έκανε καλά νούμερα.
Για την μόνη κίνηση που έχω αμφιβολίες και ελπίζω πραγματικά στο μάτι του Μποτο , είναι του Κοταρσκι καθώς και καιγόμαστε για τέρμα, και τα 2 μύρια που ακούγονται είναι μεγάλο ποσό για τα δεδομένα μας.
Σε ένα μεγάλο 7λεπτο βίντεο που τον είδα , φαίνεται να έχει καλά στοιχεία..
Μια χαρά βιογραφικό έχει ,ταχύτητα εχει και φέτος έκανε καλά νούμερα.
Για την μόνη κίνηση που έχω αμφιβολίες και ελπίζω πραγματικά στο μάτι του Μποτο , είναι του Κοταρσκι καθώς και καιγόμαστε για τέρμα, και τα 2 μύρια που ακούγονται είναι μεγάλο ποσό για τα δεδομένα μας.
Σε ένα μεγάλο 7λεπτο βίντεο που τον είδα , φαίνεται να έχει καλά στοιχεία..