Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II
-
savvastheod
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018 II
Δεν ξέρω αν θα δω το ματς λόγω μιας οικογενειακής υποχρέωσης από τις άσχημες... Καλη τύχη και όλα θα γίνουν
rainmaker έγραψε:Σιγά ρε συ μανιακ γιατί να γίνουμε μπουρδέλο δλδ;
Έλεος πια καταντάει εκβιασμος αυτό το πράγμα. Ή νικάμε ή μπουρδέλο;
Να μάθουμε και να χάνουμε λοιπόν.
Γιατί προφανώς 40 χρόνια ήττες δεν αρκούσαν, άμα είναι να τα τινάζουμε ολα στον αέρα στα καλά καθούμενα
Ρειν το λεσ λεσ κ ηρθεδ απ αλλου κ δεν μασ ξετεισ τοσο εμασ οσο κ τουσ σαββιδαιουσ
Είσαι ο δεύτερος ο Μ δίνει αυτή την απάντηση.
Η μοιρολατρία επειδή "έτσι είμαστε δεας ξέρεις" είναι ακόμα πιο γελοία (για όλους μας, δε χαρακτηρίζω εσένα) απ την ίδια την γκρινια.
Άμα ΘΕΛΟΥΜΕ να τα σκατωσουμε πάλι όλα, είναι στο χέρι μας.
Γιατί το να τινάζεις τα πάντα στον αέρα ενώ έχουν μπει καλές βάσεις, μάλλον δείχνει ότι θέλεις να τα τιναξεις.
Με το στανιό δηλαδή.
Η μοιρολατρία επειδή "έτσι είμαστε δεας ξέρεις" είναι ακόμα πιο γελοία (για όλους μας, δε χαρακτηρίζω εσένα) απ την ίδια την γκρινια.
Γιατί το να τινάζεις τα πάντα στον αέρα ενώ έχουν μπει καλές βάσεις, μάλλον δείχνει ότι θέλεις να τα τιναξεις.
Με το στανιό δηλαδή.
-
mbison
Στο youtube βαζοντας αγκοπ μου βγαζει εναν χοντρουλη με μουστακι.sic-4 έγραψε:μλκς ακομα δεν τον ειδαμε τον βγαλαμε και παρατσουκλι; Ο Αγκοπ?!!
Εγω εννοουσα τον Κιρκορ (επαιζε διδυμο με τον Μανελη).
rainmaker έγραψε:Είσαι ο δεύτερος ο Μ δίνει αυτή την απάντηση.
Με το στανιό δηλαδή.
Κοιτα παντως τους σαββιδαιπυς που ναι θερμοκέφαλοι δεν μπορουμε να τους επηρεάσουμε
Αυτον που λες κι εσυ καταλαβα κι εγω.. αυτος ειναι ο κλασσικος Αγκοπmbison έγραψε:Στο youtube βαζοντας αγκοπ μου βγαζει εναν χοντρουλη με μουστακι.sic-4 έγραψε:μλκς ακομα δεν τον ειδαμε τον βγαλαμε και παρατσουκλι; Ο Αγκοπ?!!
Εγω εννοουσα τον Κιρκορ (επαιζε διδυμο με τον Μανελη).
- sourmenetes
- Moderator
Για να ετοιμαζομαστε σιγα σιγα...προβλεπω παρτακι μεχρι τριτη...
Ενας ο επιθετικος και θεωρω πως παμε να τελειωνουμε και με το χαφ.
Ενας ο επιθετικος και θεωρω πως παμε να τελειωνουμε και με το χαφ.
- thanos-xanthi
βλεπω τον Σουηδο να ερχεται με κωλοτουμπες
και ευρωπαικα ματς θα παιξει, και γουστα θα βγαλει
και ευρωπαικα ματς θα παιξει, και γουστα θα βγαλει
οποιος και να ερθει στα ματς τα επομενα δεν υπαρχει περιπτωση να παιξει ,αρα δεν μας νοιαζει καν.. δλδ σε και αυριο να υπογραψει ,σε 6 μερες και μετα σε αλλες 6 ο λουτς δεν παιζει να τον χρησιμοποιησει...
-
Dimg4
Πιστευω θα φουλαρουν για ετοιμο αριστερο μπακ για να παιξει με σπαρτακ αν δεν ειναι ο βιερινια. Παιζουμε πολλα εσοδα και πρεπει να ερθει παιχταρας ετσι ωστε οταν επιστρεψει ο βιερινια να παει πιο μπροστα. ΔΕΝ γινεται με κρεσπο αριστερο μπακ να πας με σπαρτακ
Αυτο που λέει ο Dim.Ετοιμο Παικτουρικο Μπακ.Τέρμα οι αναπληρωματικοί 10 παιχνιδια και ετσι,θέλουμε παικταρά τελος.
-
Dimg4
Ειναι και θεση οπου δε χρειαζεται τοση προσαρμογη στον τροπο παιχνιδιου οπως πχ αν επαιρνες ενα χαφ. Παιρνεις ενα 30αρη παιχταρα εμπειρο και δεν πας με αλχημειες σε 2 ματς οπου θα αν περασεις απογειωθηκες. Ελπιζω να γινουν 1-2 μεταγραφαρες ετοιμες για αμεση δραση.