20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
- Mitsospaoki4
- Moderator
Re: 20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
Ο αρχηγός δεν αξίζει τέτοια κριτική..
Πέρα από το αγωνιστικό, ο Βιερίνια είναι κομμάτι της ιστορίας του ΠΑΟΚ.
Είναι ευλογία που ζήσαμε τέτοιο παίχτη.
Πέρα από το αγωνιστικό, ο Βιερίνια είναι κομμάτι της ιστορίας του ΠΑΟΚ.
Είναι ευλογία που ζήσαμε τέτοιο παίχτη.
- kataramenos5
Αμα θελεις τα πιστευεις δεν ειναι υποχρεωτικο.rainmaker έγραψε:Και τότε το ίδιο ανυποστηρικτα και συνωμοσιολογικα ήταν.
Τι ακουμε λεμε. Ε οταν σου τα λενε 2-3 πουγνωριζεις οτι εχουν ακρες και συμφωνουν σε οτι λεν τα πιστευεις.Περα απ αυτο το δειχνει και η εικονα της ομαδας αλλα και η συμπεριφορα καποιων(δε λεω για βιερι σημερα).
Το να κανουμε οτι δε καταλαβαινουμε τι γινεται φετος στην ομαδα δε βοηθαει πουθενα
- PAOK_Antarctica
Ναι ρε παιδιά αλλά να λέτε και ξεκάθαρα τι συμβαίνει.
- kataramenos5
Γραμμενα ειναι ψαξτε να τα βρειτε.Ας τα πει ο πιλοτος.Εγω ειμαι απλα συνωμοσιολογος
δε μετραει οτι και να πω.
δε μετραει οτι και να πω.
Ρε Κατ μιληστε ξεκαθαρα οσοι ξερετε ή ωστε οσοι εχετε ακουσει κατι απο ανθρωπους που ξερουν.
Ε καλα νταξει κοροιδευμαστε μεταξυ μας τωρα.
Ε καλα νταξει κοροιδευμαστε μεταξυ μας τωρα.
- sourmenetes
- Moderator
Δεν έτυχε να δω.kataramenos5 έγραψε:Δε λεει μλκιες σουρμ. Εχουν γραφτει απο Φεβρουαριο κι εδω σε αλλα τοπικ.Μαλλον δε τα δινετε σημασια.sourmenetes έγραψε:Οκ μεγάλε.Grigorios_PAOK έγραψε:Οχι την κλίκα δεν την έκανε ο Βιερινια αλλά δεν την διέλυσε, από την κλίκα βγήκε χαμενος ο ΠΑΟΚ, είναι ευκολο να δεις ποια ειναι η κλίκα, περπατω και παιζω βάζει γκολ η κάνει κάτι καλό κάποιος Δημήτρης και το χαίρονται οι δημητριδες και 2 3 ξεκάρφωτοι.
Μέχρι και τον Σφιντερσκι (που ήταν άσχετος με την κλίκα) βάλανε στη θέση του Ακπομ
Κατάλαβαμε.
Υπάρχει μια κλικα κάπου κάποιος κάποτε...
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πες κι εσυ ρε πιλοτε.
Εχουμε άνθρωπο σε σημείο που βλέπει καθημερινά την ομάδα. Δεν αναφέρθηκε ποτέ τέτοιο πράγμα.
Όταν δεν έρχονται τα αποτελέσματα, όταν η ομάδα δεν αποδίδει καλό ποδόσφαιρο, όταν οι παίκτες δεν τυγχάνουν καλής διαχειρισης(π. Χ. ο ματος πήρε όλα τα ματς μέχρι τα πλευ οφ-ο ροντριγκο μεταξύ κερκιδας και παγκου-και 5 ματς τώρα βασικουρα ο ροντριγκο και ο ματος ούτε λεπτό) από τον προπονητή, όταν έχεις τόσους πολλους τραυματισμους, τόσες αργοπορημένες επαποδους των παικτων,
ΤΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΕΊ ΡΕ ΠΑΙΔΕΣ???
Κλασικές καταστάσεις με κλικες κτλ κτλ.
Εγώ βλέπω καθαρή αδυναμία διαχείρισης των παικτών από τον προπονητή με τη διοίκηση να μην παρεμβαίνει, κακώς.
Τι θέλετε να κάνει ο αντελινο;;
Αν Βγει και μιλήσει δε θα καπελωσει τον Αμπέλ;;
Κατ, αυτα που λες οτι ειναι γραμμενα στο τοπικ απο τον Φλεβαρη και δεν τα δινουμε σημασια, δεν τα δινει κανεις σημασια γιατι ακριβως ειναι αερολογιες, μπηχτες και μισολογα. Τιποτα ξεκαθαρο.
Καθολου κομψο και προς τον παικτη (που κλαιν κιολας σε ανωνυμο οπαδικο φορουμ ειμαστε) και προς τα υπολοιπα μελη.
Καθολου κομψο και προς τον παικτη (που κλαιν κιολας σε ανωνυμο οπαδικο φορουμ ειμαστε) και προς τα υπολοιπα μελη.
Εδώ τρώει μπαν ο καθένας μας για δήθεν παπά μεταγραφών και αφήνεται "ατιμώρητα" οι mods posts Για κλικες ; Σοβαρά τώρα; Στο ποστ του ανθρώπου που πήρε νταμπλ όντας υπερενεργο μέλος; Ναι φέτος σερνόταν.. Και; κρίνεται ποδοσφαιρικα. Τι είναι αυτά τα βδελυρά ποστ για κλικες; Ντροπή
Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δεν πιστεύω στις συμπτώσεις. Η συμπεριφορά του έξοχου Βιερίνια μου θυμίζει την συμπεριφορά του δικού μας Αθανασιάδη λίγα χρόνια πριν όταν είχε βγει και είχε πει ότι άμα ήμουν ο Ιβάν θα μας έδιωχνα όλους. Και είχε συνεχίσει λέγοντας οτι πρέπει να μιλήσω με τον πρόεδρο. Αυτή η στιγμή ήταν και η αρχή του τέλους της καριέρας του Αθανασιάδη. Η αρχική επιδοκιμασία για να βγει ο αρχηγός του ΠΑΟΚ και να μιλήσει μετατράπηκε σταδιακά μέσα από 'πατρικές' παραινέσεις, φιλικές προτροπές κι διφορουμενα συμβουλευτικά άρθρα και ραδιοφωνικές υποδείξεις παυλα εκπομπές, σε ένα ξεκάθαρο τότε μήνυμα, ότι καλύτερα θα ήταν να μην πεις τίποτα . Όντως ο Αθανασιάδης τελικά δεν 'μίλησε'. Το τι θα έλεγε στον Ιβάν έμεινε ένα μεγάλο ερωτηματικό. Όχι φίλοι!! Δεν τρελάθηκε ξαφνικά ο Βιερίνια. Μια χαρά είναι ο αρχηγός. Αλλού είναι το πρόβλημα.
-
talirakis4
επειδη κανει παρεα με τον πασχαλακη και εκτος γηπεδου τα σαινια βλεπουν κλικες με ελληνες και τσεκαρουν πανυγηρισμους για αποκρυφα μηνυματα
ελεος λιγο , σεβαστείτε την ομαδα...
Μην υπερβάλουμε.
Μια φάση πάνω στα νεύρα της στιγμής ήταν.
Θα μπορούσε να του έδειχνε κίτρινη και δεν θα λέγαμε τίποτα.
Απλά, εξ όσων γνωρίζω δεν έχει ανανεώσει ακόμη και τον χαλάει ψυχολογικά.
Αλλά την μπάλα δεν την ξέχασε.
Διάθεση βεβαίως δεν έχει, φαίνεται στα μάτια του.
Αυτό όμως φτιάχνεται με μια καλή προετοιμασία που να εμπνέει για μια καλή χρονιά.
Μια φάση πάνω στα νεύρα της στιγμής ήταν.
Θα μπορούσε να του έδειχνε κίτρινη και δεν θα λέγαμε τίποτα.
Απλά, εξ όσων γνωρίζω δεν έχει ανανεώσει ακόμη και τον χαλάει ψυχολογικά.
Αλλά την μπάλα δεν την ξέχασε.
Διάθεση βεβαίως δεν έχει, φαίνεται στα μάτια του.
Αυτό όμως φτιάχνεται με μια καλή προετοιμασία που να εμπνέει για μια καλή χρονιά.
- kataramenos5
Διαβαζετε λιγο πιο προσεκτικα τι γραφει ο αλλος πριν αρχισετε να πλαθετε ιστοριες και να βγαζετε και συμπερασματα με βαση αυτο που νομιζετε οτι γραφτηκε. Κανενας δεν εγραψε οτι ο βιερι συμμετειχε σε κλικες. Κανεις.chri5ti9 έγραψε:Εδώ τρώει μπαν ο καθένας μας για δήθεν παπά μεταγραφών και αφήνεται "ατιμώρητα" οι mods posts Για κλικες ; Σοβαρά τώρα; Στο ποστ του ανθρώπου που πήρε νταμπλ όντας υπερενεργο μέλος; Ναι φέτος σερνόταν.. Και; κρίνεται ποδοσφαιρικα. Τι είναι αυτά τα βδελυρά ποστ για κλικες; Ντροπή
Δεν ακουστηκε κατι τετοιο
- sourmenetes
- Moderator
Κατ κάπου αναφέρθηκε κάτι τέτοιο και γενικά μια μιζέρια και κακομοιριά γύρω από τον Αντελινο,πραγμα το οποίο δεν του ταιριάζει.
Να βγει να μιλήσει στον κόσμο λένε.
Να. Πει τι;;;
Σίγουρα υπάρχει θέμα γιατί δεν πήγαμε καλά και σίγουρα έχει χαθεί η καλή χημεία μεταξύ παικτών προπονητή αλλά αυτά είναι απόλυτα λογικά όταν δεν πάει καλά μια ομάδα.
Και μουρμούρα και γκρίνια και όλα τα συναφή.
Τωρα για κλικα που έπρεπε να σπάσει ο αντελινο δεν ξέρω. Και δεν ξέρουμε τι προσπαθεί να κάνει σε αυτές τις περιπτώσεις.
Να βγει να μιλήσει στον κόσμο λένε.
Να. Πει τι;;;
Σίγουρα υπάρχει θέμα γιατί δεν πήγαμε καλά και σίγουρα έχει χαθεί η καλή χημεία μεταξύ παικτών προπονητή αλλά αυτά είναι απόλυτα λογικά όταν δεν πάει καλά μια ομάδα.
Και μουρμούρα και γκρίνια και όλα τα συναφή.
Τωρα για κλικα που έπρεπε να σπάσει ο αντελινο δεν ξέρω. Και δεν ξέρουμε τι προσπαθεί να κάνει σε αυτές τις περιπτώσεις.
- bersekeros
Η κριτική που γίνεται αυτή τη στιγμή στον αρχηγό, στα δικά μου μάτια, κρίνεται υπερβολική, άδικη και αχάριστη.
Πραγματικά η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια.
Όσοι δεν γνωρίζουν 100% κάτι, καλό θα ήταν να μην ξεσπάνε, επί δικαίων και αδίκων.
Αυτή η κόκκινη κάρτα που έφαγε ο αρχηγός σήμερα μεταφέρεται στην επόμενη χρονιά;
Πραγματικά η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την αμάθεια.
Όσοι δεν γνωρίζουν 100% κάτι, καλό θα ήταν να μην ξεσπάνε, επί δικαίων και αδίκων.
Αυτή η κόκκινη κάρτα που έφαγε ο αρχηγός σήμερα μεταφέρεται στην επόμενη χρονιά;
Φίλε μου το κατάλαβα ότι δεν λέγεται για τον Βιειρινια ότι μετέχει σε κλικες. Αυτό το οποίο με εξοργίζει είναι το γενικότερο κλίμα του καθενός να λέει τέτοιες χοντράδες για κλικες. Γιατί δεν λέγονται ονόματα. Να μιλήσουμε ουσιαστικά. Τώρα το μόνο που λέγεται είναι κάπου κάποιος κάποτε.kataramenos5 έγραψε:Διαβαζετε λιγο πιο προσεκτικα τι γραφει ο αλλος πριν αρχισετε να πλαθετε ιστοριες και να βγαζετε και συμπερασματα με βαση αυτο που νομιζετε οτι γραφτηκε. Κανενας δεν εγραψε οτι ο βιερι συμμετειχε σε κλικες. Κανεις.chri5ti9 έγραψε:Εδώ τρώει μπαν ο καθένας μας για δήθεν παπά μεταγραφών και αφήνεται "ατιμώρητα" οι mods posts Για κλικες ; Σοβαρά τώρα; Στο ποστ του ανθρώπου που πήρε νταμπλ όντας υπερενεργο μέλος; Ναι φέτος σερνόταν.. Και; κρίνεται ποδοσφαιρικα. Τι είναι αυτά τα βδελυρά ποστ για κλικες; Ντροπή
Δεν ακουστηκε κατι τετοιο