5.Fernando Lopes dos Santos Varela
Re: 5.Fernando Lopes dos Santos Varela
Θεωρούσες την πρόταση που σου έκαναν πρόπερσι το καλοκαίρι υποτιμητική και όντως έτσι ήταν. Δεν έπρεπε να σου δώσουν μόνο €1m αλλά 2 εκατομμύρια....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Μπατ Ταϊλάνδης.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Μπατ Ταϊλάνδης.
μία δουλειά σου είχε ανατεθεί για σήμερα
να πάρεις τις κεφαλιές από τον μπαράλες
- john4serres
- buffalobill4
Ευχαριστούμε για την μεγάλη συνεισφορά στους τίτλους. Καλή συνέχεια
Εδώ στις καλές του χρονιές δεν ήταν καλός στο ψηλό παιχνίδι αμυντικά, περιμένεις φέτος;danirifle έγραψε:μία δουλειά σου είχε ανατεθεί για σήμερα
Ρε μπαγασα!! Είναι δυνατόν να είσαι τόσο χάλια; Ακόμα κι τον Ροντρίγκο πήρες στο λαιμό σου που ήρθε να σε βοηθήσει στο πρώτο γκολ γιατί πελαγοδρομουσες! Μην πω τίποτα κι για το αυτογκόλ που παραλίγο να πετύχεις για μια ακομη φορά. Μέχρι εκείνη την στιγμή είχες ένα μόνο σωστό κόψιμο. Σε διέλυσε πάντως τελείως στις κεφαλιές ο μπαραλες.
δινουμε 1,2 εκατομμυρια τον χρονο για αυτον τον παικτη
αν ο βαρελα εβγαινε στην αγορα ως ελευθερος σημερα ουτε στην αραβια δεν προκειται να εβρισκε αυτο το συμβολαιο...
αν ο βαρελα εβγαινε στην αγορα ως ελευθερος σημερα ουτε στην αραβια δεν προκειται να εβρισκε αυτο το συμβολαιο...
- evripidis4
Παίκτες που μου έδωσαν μία από τις μεγαλύτερες χαρές της ζωής μου δεν θέλω να κράζω, αλλά το repost της γυναίκας σου που έκανες μετά τον αγώνα με τα τρίτα της Λαμίας, επειδή ήταν απαράδεκτο, δεν το ξεχνάω..Χθες μεγάλε που έπαιξες στην θέση σου, όπως υποστηρίζεις, ΠΟΥ ΉΣΟΥΝ ΣΕ ΌΛΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΊΔΙ ΡΕ ΚΟΥΡΑΔΑ;;;;;Σε γλέντησε ο παππούς ο Μπαραλες!!!Μόνο σχόλια και ειρωνεία μου είσαι πλέον..Δύο χρόνια είσαι ανύπαρκτος και μας έχεις στερήσει τόσες προκρίσεις στην Ευρώπη...Και κερδίσαμε ομάδα Football league 5 και βγήκες και πούλησες πνεύμα...ΛΊΓΕ!!! Βγάλτε τον σκασμό και αποδείξτε ότι πρέπει να παίζετε σε αυτόν τον σύλλογο..όσοι δεν μπορείτε να πάτε να γίνετε προπονητές φυσικής κατάστασης...Άιντε από εδώ γ... την τρέλα μου...
Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- GiorgosAtha
Το ότι ο Vieri πήρε στα ίσα 3 κεφαλιές από τον μπαρμπα-Μπαραλες και εσύ ζήτημα αν του πήρες ΜΙΑ είναι ένα ακόμα δείγμα πως πλέον είσαι για τα μπάζα.
Μου αρέσει που κάποιοι θέλαν -και θελουνε- να στείλουμε τον Ινγκα και να μείνεις εσύ! Για γέλια -ή για κλάματα?- πραγματικά...
Μου αρέσει που κάποιοι θέλαν -και θελουνε- να στείλουμε τον Ινγκα και να μείνεις εσύ! Για γέλια -ή για κλάματα?- πραγματικά...
To προβλημα του Βαρελα στο ψηλο παιχνιδι δεν ειναι καινουργιο, υπηρχε παντα.
Ο Βαρελα εδωσε πολλα, δεθηκε με την ομαδα κατι που δεν ειναι ουτε απλο ουτε να μη το εκτιμας, δεν θα απαξιωσω ποτε την προσφορα του.
Αλλα οσο αφορα τον ρολο του "δυνατου" και "δυναμικου" σεντερ μπακ, ηταν παντα απογοητευση και οχι αυτο που θελαμε και φανταζωμασταν. Δεν ηταν ποτε αυτος ο παικτης ο Βαρελα.
Ο Βαρελα εδωσε πολλα, δεθηκε με την ομαδα κατι που δεν ειναι ουτε απλο ουτε να μη το εκτιμας, δεν θα απαξιωσω ποτε την προσφορα του.
Αλλα οσο αφορα τον ρολο του "δυνατου" και "δυναμικου" σεντερ μπακ, ηταν παντα απογοητευση και οχι αυτο που θελαμε και φανταζωμασταν. Δεν ηταν ποτε αυτος ο παικτης ο Βαρελα.
- ΑποστόληςΑ
Μετά την ανανέωση η αγωνιστική προσφορά του είναι τελείως καθοδική.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Εγώ αντιθέτως τον θέλω στην ομάδα. Είναι μια σταθερά. Φυσικά όχι για βασικός. Όμως σαν αλλαγή είναι νομίζω μια πολύ καλή λύση.
Εχει τρομερα μεγαλο συμβολαιο φιλε, για να παραμεινει θα πρεπει να πεσει τουλαχιστον στα μισα