http://www.volleyleague.gr/datavolley/2 ... REPORT.htm
Την αλλη βδομαδα τα σπουδαια, εκει που πρεπει να ειμαστε ετοιμοι και σοβαροι αν θελουμε να ζησουμε τα περσινα!

Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στον κόουτς γιατί είναι μεγάλη γάτα, ακόμα και στα θέματα ψυχολογίας!!!Marianov6 έγραψε:Το θεωρω λαθος του Καλμα να μην το χτυπησει αυτο το παιχνιδι. Καταρχην, οση ξεκουραση θα εχουμε εμεις θα εχουν και αυτοι αρα δεν τιθεται ζητημα. Δευτερον, δεν ειναι θεμα πρεστιζ μεταξυ των δυο κλαμπ (ειναι δηλαδη αλλα δεν εχει σημασια τωρα) αλλα θεμα ποιος θα ερθει με ψυχολογια σε μια βδομαδα, γιατι ναι μεν απο την μια ισχυει το "αστους να παρουν αερα τωρα και θα φανε μεγαλυτερη απογοητευση στον ημιτελικο" αλλα απο την αλλη αν μια στο εκατομμυριο στον ημιτελικο παρει το πρωτο σετ ο γκει, τοτε θα γυρισει μπουμεραγκ ολο αυτο και θα ειναι διπλη η δικια μας απογοητευση (απλα η δικια τους θα ειναι πιο εκκωφαντικη).
Θελω να πιστευω οτι ξερει τι εκανε ο Καλμα τωρα εκτος και αν το παρατησε γιατι εβλεπε οτι "δεν"...που ειναι ακομα χειροτερο για την ψυχολογια. Απογοητευμενος δεν ειμαι γιατι το σημερα με το αυριο δεν εχει καμια σχεση στο βολλει απλα εγω θα το χτυπουσα μεχρι τελους για να δειξω απο τωρα την ανωτεροτητα μου. Ειναι καθαρα θεμα τακτικης και σεβαστη η επιλογη του φυσικα.
Μωρε δεν ειναι ο κοουτς το προβλημα για μενα, το εχω ξαναγραψει οτι δεν πιστευω στον Κουρνετα φετος. Σαν να του λειπει η φαντασια, σαν να μην το ψαχνει λιγο παραπανω...δεν ξερω, κατι τετοιο μου βγαζει. Μας θεωρω πολυ προβλεψιμους κατι σαν "εχω εναν παικτη δεξια που ειναι πολυ καλος, εχω εναν αριστερα αν χρειαστω, εχω και εναν στο κεντρο που ειναι για το μπλοκ ομως και περιμενω να εχω πολυ καλη πρωτη μπαλια για να τον παιξω αλλιως οχι, οποτε παιζω με αυτον δεξια που ειναι ο καλος μας". Βρηκα την λεξη που εψαχνα τελικα, ειναι μουντος ο Κουρνετας, αυτο ακριβως. Δεν εχει να κανει με την πιστη αλλα καθαρα τακτικα πως το βλεπω. Εχουμε καιρο μεχρι τα κρισιμα ομως, οποτε χαλαρος ειμαιgoran 64 έγραψε:Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στον κόουτς γιατί είναι μεγάλη γάτα, ακόμα και στα θέματα ψυχολογίας!!!Marianov6 έγραψε:Το θεωρω λαθος του Καλμα να μην το χτυπησει αυτο το παιχνιδι. Καταρχην, οση ξεκουραση θα εχουμε εμεις θα εχουν και αυτοι αρα δεν τιθεται ζητημα. Δευτερον, δεν ειναι θεμα πρεστιζ μεταξυ των δυο κλαμπ (ειναι δηλαδη αλλα δεν εχει σημασια τωρα) αλλα θεμα ποιος θα ερθει με ψυχολογια σε μια βδομαδα, γιατι ναι μεν απο την μια ισχυει το "αστους να παρουν αερα τωρα και θα φανε μεγαλυτερη απογοητευση στον ημιτελικο" αλλα απο την αλλη αν μια στο εκατομμυριο στον ημιτελικο παρει το πρωτο σετ ο γκει, τοτε θα γυρισει μπουμεραγκ ολο αυτο και θα ειναι διπλη η δικια μας απογοητευση (απλα η δικια τους θα ειναι πιο εκκωφαντικη).
Θελω να πιστευω οτι ξερει τι εκανε ο Καλμα τωρα εκτος και αν το παρατησε γιατι εβλεπε οτι "δεν"...που ειναι ακομα χειροτερο για την ψυχολογια. Απογοητευμενος δεν ειμαι γιατι το σημερα με το αυριο δεν εχει καμια σχεση στο βολλει απλα εγω θα το χτυπουσα μεχρι τελους για να δειξω απο τωρα την ανωτεροτητα μου. Ειναι καθαρα θεμα τακτικης και σεβαστη η επιλογη του φυσικα.![]()
Άς μην ξεχνάμε ότι κάτι τους χρωστάει αυτούς ο... (Ψω)Lee!!!![]()
![]()
![]()
Σωστός. Ειλικρινά δεν έχει νόημα να διαλέγεις μια καλύτερη ομάδα για ημιτελικά αντί για τελικούς.Suleymanoglu έγραψε:Δεν θα ξαναγράψω για τα καλοκαιρινά καραγκιοζιλικια ξανά.
Έχω μια απορία όμως. Αυτά τα παραμύθια που γράφετε εδώ και μερικές εβδομάδες ότι ο πολυνικης προπονητής μας κάθεται και δίνει οδηγίες στους Παγκοσμίου κλασεως παίκτες μας όπως ο Χιμενες, ο Σεπεδα και ο Λι να καθιστούν και να χάσουν παιχνίδια επίτηδες για να βγούμε 4οι και να αντιμετωπίσουμε το γαυρο στα ημιτελικά (αντί στον τελικό) τα πιστεύετε? Σας αρέσει να αυτοπαραμυθιαζεστε?