Βόλλεϋ 2015-2016

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
stelyk

Re: Βόλλεϋ 2015-2016

Δημοσίευση από stelyk »

Τελικα στατιστικα αγωνα
http://www.volleyleague.gr/datavolley/2 ... REPORT.htm

Την αλλη βδομαδα τα σπουδαια, εκει που πρεπει να ειμαστε ετοιμοι και σοβαροι αν θελουμε να ζησουμε τα περσινα!
:pano:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ήττα στο μπάσκετ, ήττα στο βόλεϋ. Συνήθως αυτά πάνε μαζί με το ποδόσφαιρο... (ξ,ξ,ξ,)
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Γιαμπλονσκι φανηκε ανεβασμενος, ειδικα σε σχεση με τα προηγουμενα ματς

Χιμενεθ πρωτο και μισο δευτερο τουλαχιστον ηταν απαραδεκτος απο οσα διαβαζα, μετα ανεβηκε καπως
Σεπεδα μετριος και ειδικα στο τελος επεσε απιστευτα

Για τα υπολοιπα δεν εχω αποψη...

Τα στατιστικα παντως Παλαιολογε δειχνουν ξεκαθαρα καλυτερη υποδοχη, 53(47) vs 37(26) τα 2 πρωτα σετ, το τριτο δε το μετραω καν
Marianov6

Δημοσίευση από Marianov6 »

Το θεωρω λαθος του Καλμα να μην το χτυπησει αυτο το παιχνιδι. Καταρχην, οση ξεκουραση θα εχουμε εμεις θα εχουν και αυτοι αρα δεν τιθεται ζητημα. Δευτερον, δεν ειναι θεμα πρεστιζ μεταξυ των δυο κλαμπ (ειναι δηλαδη αλλα δεν εχει σημασια τωρα) αλλα θεμα ποιος θα ερθει με ψυχολογια σε μια βδομαδα, γιατι ναι μεν απο την μια ισχυει το "αστους να παρουν αερα τωρα και θα φανε μεγαλυτερη απογοητευση στον ημιτελικο" αλλα απο την αλλη αν μια στο εκατομμυριο στον ημιτελικο παρει το πρωτο σετ ο γκει, τοτε θα γυρισει μπουμεραγκ ολο αυτο και θα ειναι διπλη η δικια μας απογοητευση (απλα η δικια τους θα ειναι πιο εκκωφαντικη).

Θελω να πιστευω οτι ξερει τι εκανε ο Καλμα τωρα εκτος και αν το παρατησε γιατι εβλεπε οτι "δεν"...που ειναι ακομα χειροτερο για την ψυχολογια. Απογοητευμενος δεν ειμαι γιατι το σημερα με το αυριο δεν εχει καμια σχεση στο βολλει απλα εγω θα το χτυπουσα μεχρι τελους για να δειξω απο τωρα την ανωτεροτητα μου. Ειναι καθαρα θεμα τακτικης και σεβαστη η επιλογη του φυσικα.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Λεπτομέρειες βρε συ Πέτρο μου τώρα... :o Αίσχος αφού... :)

Κάποιος έγραψε στο topic του basket κάτι για άτομα που μπαίνουν μόνο για να κράξουν και απάντησα το ίδιο ακριβώς μ αυτό που ισχύει και στου volley:
Νιώθω μόνο θλίψη!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Σάβ 19 Μαρ 2016, 22:49, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Marianov6 έγραψε:Το θεωρω λαθος του Καλμα να μην το χτυπησει αυτο το παιχνιδι. Καταρχην, οση ξεκουραση θα εχουμε εμεις θα εχουν και αυτοι αρα δεν τιθεται ζητημα. Δευτερον, δεν ειναι θεμα πρεστιζ μεταξυ των δυο κλαμπ (ειναι δηλαδη αλλα δεν εχει σημασια τωρα) αλλα θεμα ποιος θα ερθει με ψυχολογια σε μια βδομαδα, γιατι ναι μεν απο την μια ισχυει το "αστους να παρουν αερα τωρα και θα φανε μεγαλυτερη απογοητευση στον ημιτελικο" αλλα απο την αλλη αν μια στο εκατομμυριο στον ημιτελικο παρει το πρωτο σετ ο γκει, τοτε θα γυρισει μπουμεραγκ ολο αυτο και θα ειναι διπλη η δικια μας απογοητευση (απλα η δικια τους θα ειναι πιο εκκωφαντικη).

Θελω να πιστευω οτι ξερει τι εκανε ο Καλμα τωρα εκτος και αν το παρατησε γιατι εβλεπε οτι "δεν"...που ειναι ακομα χειροτερο για την ψυχολογια. Απογοητευμενος δεν ειμαι γιατι το σημερα με το αυριο δεν εχει καμια σχεση στο βολλει απλα εγω θα το χτυπουσα μεχρι τελους για να δειξω απο τωρα την ανωτεροτητα μου. Ειναι καθαρα θεμα τακτικης και σεβαστη η επιλογη του φυσικα.
Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στον κόουτς γιατί είναι μεγάλη γάτα, ακόμα και στα θέματα ψυχολογίας!!! ;)

Άς μην ξεχνάμε ότι κάτι τους χρωστάει αυτούς κι ο...
(Ψω)Lee!!! :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Κυρ 20 Μαρ 2016, 00:16, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Στα 2 πρώτα σετ όλα χάθηκαν στο 20 -20 και μετά! Έπρεπε να είχαμε πάρει κάποιο σετάκι εκεί και μπορεί όλα να ήταν διαφορετικά τώρα! Δεν πειράζει, πάμε παρακάτω και ελπίζω με μεγαλύτερη σοβαρότητα την επόμενη φορά.
Στο τέλος πάντως, στις χαιρετούρες των παιχτών είδα πολλά γελάκια από τους παίχτες μας και δεν μου άρεσε καθόλου. Όταν χάνεις 3-0 από τα μουνόπανα , τότε φροντίζεις να έχεις και το ανάλογο ύφος. Μπορεί να το είδα εγώ στραβά μιας και σήμερα στο μπάσκετ και στο βόλλευ την αρπάξαμε, οπότε ξεχάστε τι είπα!
Ξαναλέω πάντως, ΚΡΙΜΑ που στα 2 πρώτα σετ δεν πήραμε κάποιο! Στις λεπτομέρειες πάλι την πατήσαμε..
ΠΑΟΚ ΡΕ!!!!
Marianov6

Δημοσίευση από Marianov6 »

goran 64 έγραψε:
Marianov6 έγραψε:Το θεωρω λαθος του Καλμα να μην το χτυπησει αυτο το παιχνιδι. Καταρχην, οση ξεκουραση θα εχουμε εμεις θα εχουν και αυτοι αρα δεν τιθεται ζητημα. Δευτερον, δεν ειναι θεμα πρεστιζ μεταξυ των δυο κλαμπ (ειναι δηλαδη αλλα δεν εχει σημασια τωρα) αλλα θεμα ποιος θα ερθει με ψυχολογια σε μια βδομαδα, γιατι ναι μεν απο την μια ισχυει το "αστους να παρουν αερα τωρα και θα φανε μεγαλυτερη απογοητευση στον ημιτελικο" αλλα απο την αλλη αν μια στο εκατομμυριο στον ημιτελικο παρει το πρωτο σετ ο γκει, τοτε θα γυρισει μπουμεραγκ ολο αυτο και θα ειναι διπλη η δικια μας απογοητευση (απλα η δικια τους θα ειναι πιο εκκωφαντικη).

Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στον κόουτς γιατί είναι μεγάλη γάτα, ακόμα και στα θέματα ψυχολογίας!!! ;)

Άς μην ξεχνάμε ότι κάτι τους χρωστάει αυτούς ο...
(Ψω)Lee!!! :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Μωρε δεν ειναι ο κοουτς το προβλημα για μενα, το εχω ξαναγραψει οτι δεν πιστευω στον Κουρνετα φετος. Σαν να του λειπει η φαντασια, σαν να μην το ψαχνει λιγο παραπανω...δεν ξερω, κατι τετοιο μου βγαζει. Μας θεωρω πολυ προβλεψιμους κατι σαν "εχω εναν παικτη δεξια που ειναι πολυ καλος, εχω εναν αριστερα αν χρειαστω, εχω και εναν στο κεντρο που ειναι για το μπλοκ ομως και περιμενω να εχω πολυ καλη πρωτη μπαλια για να τον παιξω αλλιως οχι, οποτε παιζω με αυτον δεξια που ειναι ο καλος μας". Βρηκα την λεξη που εψαχνα τελικα, ειναι μουντος ο Κουρνετας, αυτο ακριβως. Δεν εχει να κανει με την πιστη αλλα καθαρα τακτικα πως το βλεπω. Εχουμε καιρο μεχρι τα κρισιμα ομως, οποτε χαλαρος ειμαι ;)
Suleymanoglu

Δημοσίευση από Suleymanoglu »

Δεν θα ξαναγράψω για τα καλοκαιρινά καραγκιοζιλικια ξανά.

Έχω μια απορία όμως. Αυτά τα παραμύθια που γράφετε εδώ και μερικές εβδομάδες ότι ο πολυνικης προπονητής μας κάθεται και δίνει οδηγίες στους Παγκοσμίου κλασεως παίκτες μας όπως ο Χιμενες, ο Σεπεδα και ο Λι να καθιστούν και να χάσουν παιχνίδια επίτηδες για να βγούμε 4οι και να αντιμετωπίσουμε το γαυρο στα ημιτελικά (αντί στον τελικό) τα πιστεύετε? Σας αρέσει να αυτοπαραμυθιαζεστε?
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

Περιμενω διαφορετικη εικονα στην συνεχεια και το πιστευω αρχικα το αλλο Σαββατο για το κυπελλο που εκει ειναι τα σπουδαια.Αυτο και μονο ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΑΟΚΑΡΑ
flash4
Bet Guru 2020

Δημοσίευση από flash4 »

Suleymanoglu έγραψε:Δεν θα ξαναγράψω για τα καλοκαιρινά καραγκιοζιλικια ξανά.

Έχω μια απορία όμως. Αυτά τα παραμύθια που γράφετε εδώ και μερικές εβδομάδες ότι ο πολυνικης προπονητής μας κάθεται και δίνει οδηγίες στους Παγκοσμίου κλασεως παίκτες μας όπως ο Χιμενες, ο Σεπεδα και ο Λι να καθιστούν και να χάσουν παιχνίδια επίτηδες για να βγούμε 4οι και να αντιμετωπίσουμε το γαυρο στα ημιτελικά (αντί στον τελικό) τα πιστεύετε? Σας αρέσει να αυτοπαραμυθιαζεστε?
Σωστός. Ειλικρινά δεν έχει νόημα να διαλέγεις μια καλύτερη ομάδα για ημιτελικά αντί για τελικούς.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Τους κοιμησαμε,μη μασατε. :mrgreen:
Κοκκινακη η οπως αλλιως σε λενε,το σαββατο σε βλεπω να παθαινεις εγκεφαλικο απο τη στεναχωρια. :evil:
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Αν νομίζετε οτι ο γαύρος έχει καλύτερη ομάδα από την Κηφισιά γελιέστε.Ευκολότερο αντίπαλο διαλέξαμε.
Άβαταρ μέλους
pyrgioths

Δημοσίευση από pyrgioths »

Χωρις να εχω δει το ματς,μιας και εχουμε και σε γιορτες να φαμε.....εεεεεεεμ να παμε ηθελα να πω,εκ του αποτελεσματος βλεπω μια ευκολη ηττα.....Δυο σαιτ που κοιταξα το ενα εβγαζε προβληματισμο το αλλο ελεγε πως παιζαμε με αλλαγες......Τι ισχυει??????
Εμενα εκ του αποτελεσματος η εικονα που μου ερχεται ειναι πως δεν παμε καπου φετος............

υγ:Αν ισχυει πως ο Λι εκατσε πολυ στον παγκο και σημερα,ποτε ακριβως περιμενουμε να ετοιμαστει 100% και να ειναι ετοιμος να παιξει??????Το καλοκαιρακι?Στην ακρογιαλια?Δωσ'μου ενα φιλακι παρεμε αγκαλια????........ :?

:opaokara:
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

Θεωρώ ότι ο πουστογαυρος είναι καλύτερη ομάδα από εμάς, τουλάχιστον 2 σκαλιά. Εάν το πάρουμε θα είναι θαύμα φέτος . Ευτυχώς που πιστεύω στα θαύματα, γιατί αλλιώς θα με είχε πάρει από κάτω με αυτές τις εμφανίσεις. .
Ρε κουρνετα, έναν πρώτο χρόνο ρε
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα”