Frank Arnesen

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Athens

Re: Frank Arnesen

Δημοσίευση από Athens »

τελειωνουν τα ψωμια και του Αρνεσεν.... ο Ιβαν δεν θα του συγχωρεσει ποτε οτι εφερε παικτες χρεωνοντας τον με υπερβολικα ποσα λες και τετοιοι παικτες δεν υπαρχουν στην σουπερ λιγκ...(παραδειγμα ο Ολσεν και Βελιδης) συντομα θα υπαρξουν εξελιξεις
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ετσι ειναι + π
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος MANIAKOS την Κυρ 24 Ιαν 2016, 12:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Πεστα ολα. +1925
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Athens έγραψε:τελειωνουν τα ψωμια και του Αρνεσεν.... ο Ιβαν δεν θα του συγχωρεσει ποτε οτι εφερε παικτες χρεωνοντας τον με υπερβολικα ποσα λες και τετοιοι παικτες δεν υπαρχουν στην σουπερ λιγκ...(παραδειγμα ο Ολσεν και Βελιδης) συντομα θα υπαρξουν εξελιξεις
Τσιμιροτ ροντριγκεζ ζαιρο υπάρχουν δεκάδες στο ελληνικό πρωτάθλημα και τους παίρνεις τζάμπα ο φιλομενο μεγάλο παράδειγμα απο το φυτώριο του αστέρα

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Παντως αν τελικα δεν κινηθουμε για παικτες τον γεναρη 2 σεναρια παιζουν,η ο Δανος δεν εκανε καλα την δουλεια του,η εφαγε αδειασμα απο τον Σαββιδη,με πιο πιθανο το δευτερο.
Άβαταρ μέλους
charlie_pace

Δημοσίευση από charlie_pace »

Athens έγραψε:τελειωνουν τα ψωμια και του Αρνεσεν.... ο Ιβαν δεν θα του συγχωρεσει ποτε οτι εφερε παικτες χρεωνοντας τον με υπερβολικα ποσα λες και τετοιοι παικτες δεν υπαρχουν στην σουπερ λιγκ...(παραδειγμα ο Ολσεν και Βελιδης) συντομα θα υπαρξουν εξελιξεις
και για αλλη μια φορα το καλοκαιρι θα μιλαμε για στησιμο ομαδας και απο του χρόνου βλέπουμε....
ο Ιβαν πρεπει να αποφασισει τι θελει. θελει πλάνο τριετιας ή επιτυχια μια και εξω; κάθε χρόνο πάμε για στήσιμο ομάδας με πλάνο κάποιων ετών και στο τέλος κάθε χρονιας πάμε και το καταστρέφουμε. και αν τις άλλες φορές φταίγαν "οι άλλοι" (δώνης, στεφενς, αγγελος κλπ), φέτος θα βγάλουμε μόνοι μας τα μάτια μας. έχουμε τον Φρανκ και θα τον βγάλουμε άχρηστο;;

αν θελει πλανο τριετιας κραταει τον φρανκ, τον αφηνει να δουλεψει τουλαχιστον αλλον εναν χρονο, όπως θελει αυτος και του χρονου, στα 2/3 του πλάνου κρίνεται. αν έχει δείξει σημάδια, τον κρατάς, αν δεν έχει δείξει και δεν εχεις υπομονή τον διώχνεις. δεν γίνεται να κριθεί φέτος για εμένα, δεν μπορείς με αυτές τις συνθήκες (εντός και εκτός ομάδας) να περιμένει επιτυχίες μέσα σε έναν χρόνο.

επίσης, δεν ξερω αν ισχύει, αλλά αν δεν υπάρχει σταθερό budget να το ξέρρει ο τδ δεν μπορεί να δουλέψει σοβαρά. τι σημαίνει εξετάζουμε κάθε περίπτωση ξεχωριστά, περιμένουμε να δώσει έγκριση ο ιβαν κλπ ; πες του, έχεις τόσα στη διαθεση σου, πάρε ό,τι θες. του χρόνου θα κάνουμε απολογισμό.
και νομίζω ότι και αυτό με τις χιλιες επιτροπές δεν μπορεί να λειτουργήσει στην πράξη.
σίγουρα θα πρέπει να υπάρξει σοβαρή στελέχωση ΟΛΩΝ των τμημάτων, αλλά όπως μας έχει παρουσιαστεί (περι επιτροπών, ομόφωνων αποφάσεων, παρουσιαση στον Ιβαν και έγκιρση από αυτόν) δεν είναι λειτουργικό όταν στο ποδόσφαιρο πρέπει να πάρεις αποφάσεις γρήγορα.
Είναι σοβαρό να μιλάει ο τδ με εναν παίχτη και να μην μπορεί να του πει ελα αυριο για ιατρικά να υπογραψεις, αλλά να πρέπει να του πει, ε, θα παρω τον Βεζυρτζη, να τα πει και αυτος μια γρηγορη στους αλλους της επιτροπης, οταν συμφωνήσουμε όλοι θα σου στείλω sms, οχι για να ερθεις, αλλα για να το ξερεις, μην πας και αλλου. μετα θα περιμενουμε τον Σαββίδη να έρθει από Ρωσσία, μεσα στην εβδομάδα κάποια στιγμή. Θα του τα πούμε, θα του δείξουμε και κανα βιντεο και αν του αρέσεις θα έρθεις για ιατρικα.

δεν ξέρω αν έχω δίκιο στα παραπάνω, μακάρι να έχω άδικα, αλλά από αυτά που έχω ακούσει και διαβάζω έτσι λειτουργεί αυτή τη στιγμή η ΠΑΕ.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ο ιβαν νομίζει ειναι στο Βυζάντιο
Προσλαμβάνει δοκιμαστές φαγητών κλπ κλπ , πριςλαμβανει Πολλούς γιατι δεν εμπιστεύεται κανενα
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

eorptol έγραψε:
Τσιμιροτ ροντριγκεζ ζαιρο υπάρχουν δεκάδες στο ελληνικό πρωτάθλημα και τους παίρνεις τζάμπα ο φιλομενο μεγάλο παράδειγμα απο το φυτώριο του αστέρα

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ασε ρε πτολεμαιδα.Αφου ξερει ο Αthens λεμε.Ασε να μαθουμε κι εμεις.
Άβαταρ μέλους
Gimnistis

Δημοσίευση από Gimnistis »

Κατ, μανιακ δεν τρωγεστε! 8-)

Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Θα μπορουσα να γραψω δυο σειρες και να γινουνε πραγματικος κωλος αλλα θα προτιμησω να ζω στο πιο μιζερο σωματειο του πλανητη τρώγοντας ποπ κορν.
Άβαταρ μέλους
aoratos

Δημοσίευση από aoratos »

Το έγραψε πολύ καλά μερικές μέρες πριν ο eorptol:

''Ο Σαββιδης ειπε προσφατα απορω πως στην θεσσαλονικη ξερουν τι σκεφτομαι εγω προτου καν το σκεφτω η πω τιποτε''
Άβαταρ μέλους
Sekeris4

Δημοσίευση από Sekeris4 »

Υπαρχει κανεις που πιστευει οτι σε περιπτωση 2 συνεχομενων ηττων απο κουλα και νιονιο,θα εχουμε προπονητη Τουντορ στο ματς με τη χαλκηδονα? :roll:
Τη στιγμη που μεταγραφικα δεν κουνιεται ουτε ...συκιά και λαμβανοντας υποψη τη δηλωση του κυρκυρ οτι εχουμε το καλυτερο ροστερ στην ελλαδα(ποντιακο ανεκδοτο).
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

πρώτον, δεν πιστεύω ποτέ οτι θα χάσει η ομάδα μας. ενα το κρατούμενο.

δευτερον, με νιονιο ειναι μεσα έξω αν δεν κανω λαθος και δεν κρίνετε η πρόκριση σε ενα ματς.

με δυο χ τι έχουμε κατα την άποψη σου; (στοιχηματικά πάντως δυο χ τα βλέπω)
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

K_geo έγραψε:πρώτον, δεν πιστεύω ποτέ οτι θα χάσει η ομάδα μας. ενα το κρατούμενο.

δευτερον, με νιονιο ειναι μεσα έξω αν δεν κανω λαθος και δεν κρίνετε η πρόκριση σε ενα ματς.

με δυο χ τι έχουμε κατα την άποψη σου; (στοιχηματικά πάντως δυο χ τα βλέπω)
Εγω με 2 χ θα ειμαι ευχαριστημένος ,ιδιαίτερα αν το χ μλε τον νιονιο ειναι κανα 1-1 .
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

το παμε οφ τοπικ αλλα σήμερα το ματς ειναι απο 2-1,1-1,1-2 και με νιονιο 1-1 το κοβω. 8-)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”