29.Róbert Mak
- White Ranger
Re: 29.Róbert Mak
Δε βλέπω να ξυπνάει ας τον κρατήσουμε μέχρι Μαιο και μετά los-poulos. Πάλι καλά δανεικός είναι και δεν τον αγοράσαμε. Με 2 χαρτιά που έχει ρήτρα παίρνουμε 3παιχταράδες.
εγώ πιστεύω ότι κουράζεται στο ζέσταμα .
φαίνεται ότι κάνει ζέσταμα για ρωσικό χειμώνα γι αυτό είναι κουρασμένος στον αγώνα.
με μια αναγκαστική αλλαγή θα μπαίνει ποιο φρέσκος όπως χθες
φαίνεται ότι κάνει ζέσταμα για ρωσικό χειμώνα γι αυτό είναι κουρασμένος στον αγώνα.
με μια αναγκαστική αλλαγή θα μπαίνει ποιο φρέσκος όπως χθες
3 "παικταραδες"...σαν τα αμέτρητα πάλτα που παρελασαν τα τελευταία 10 χρόνια σε όλες τις γραμμές, μέχρι να πετύχουμε 1 Μακ, 1 Ένρικε και 1 Μαουριτσιο. Τόσο εύκολο είναι να βρεις παικταραδες...White Ranger έγραψε:Δε βλέπω να ξυπνάει ας τον κρατήσουμε μέχρι Μαιο και μετά los-poulos. Πάλι καλά δανεικός είναι και δεν τον αγοράσαμε. Με 2 χαρτιά που έχει ρήτρα παίρνουμε 3παιχταράδες.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Δεν ξέρω τι λέτε, αλλά εγώ στην Ξάνθη είδα από κοντά έναν παίκτη που σκύλιαζε, μάρκαρε και έδινε το 100%. Ούτε soft, ούτε τίποτα.
Καλό θα ήταν να σταματήσετε να μηδενίζετε τους παίκτες της ομάδας.
Ακόμη πιστεύω πως θα ήταν πιο ταιριαστό για τον Μακ να παίξει στην κορυφή της επίθεσης.
Καλό θα ήταν να σταματήσετε να μηδενίζετε τους παίκτες της ομάδας.
Ακόμη πιστεύω πως θα ήταν πιο ταιριαστό για τον Μακ να παίξει στην κορυφή της επίθεσης.
- Παλαιολόγος
μηπως νομιζει πως μας κανεις χαρη;
εσπασε και ενα θριαμβο με αυτην την ενεργεια του,θα εγραφε εξαρα σημερα
εσπασε και ενα θριαμβο με αυτην την ενεργεια του,θα εγραφε εξαρα σημερα
- Παλαιολόγος
δεν σεβαστηκε την ομαδα και τονα γωνα που κανει για τιτλο εκει,την εγραψε κανονικα
και μην μου πειτε νευρα του ντερμπι
4-0 ειναι
και μην μου πειτε νευρα του ντερμπι
4-0 ειναι
- thanos-xanthi
Τον βαράει το πουστρακι ο Βιγιαφανες αλλά δε θα έπρεπε να αντιδρασει έτσι χαζα πανω στα νεύρα. Παντως σήμερα ηταν πολυ καλός
Αλλο να παρεις κοκκινη επειδη η διαιτησια σε παει γαμιωντας δεν σου δινει πεναλντυ και αποβολη οπως τοτε με τον γαυρο στο Κυπελλο και αλλο να παρεις κοκκινη απτο πουθενα σε ενα ματς που εχει γινει απο ντερμπι φιλικο και να μην σεβεσαι τους συμπαικτες σου αλλα και αυτους που σε εφεραν στην ομαδα
Δεν υπαρχει καμια δικαιολογια. Για μενα αν μπορει να παρει δρομο μαζι με Ζαμπρανο,να φυγει τωρα τον χειμωνα. Δεν εχει προσφερει τιποτα,καλυτερα να γυρισει ο Ενρικε η να παρουμε καποιο αλλο εξτρεμ. Ελεος δηλαδη,οι πιο αντι-επαγγελματιες ειναι οι πιο ακριβοπληρωμενοι τελικα.
Δεν υπαρχει καμια δικαιολογια. Για μενα αν μπορει να παρει δρομο μαζι με Ζαμπρανο,να φυγει τωρα τον χειμωνα. Δεν εχει προσφερει τιποτα,καλυτερα να γυρισει ο Ενρικε η να παρουμε καποιο αλλο εξτρεμ. Ελεος δηλαδη,οι πιο αντι-επαγγελματιες ειναι οι πιο ακριβοπληρωμενοι τελικα.
- Παλαιολόγος
αν φαει 3 αγωνιστικες μιλαμε για το απολυτο κρεμασμα,εκτος και αν ειναι μεσα και κανα ματς κυπελου
ετσι κι αλλιως ποιος θελει τετοιες συμπεριφορες την ωρα που ολα ειναι στην κοψη του ξυραφιου για τιτλο;και μιλαμε για παιχτες του 1 μυριου!
πως γινεται να μας νευριασει σε ματς που ολοι ειμασταν στην τρελη χαρα,μονο εσυ μακ!
ετσι κι αλλιως ποιος θελει τετοιες συμπεριφορες την ωρα που ολα ειναι στην κοψη του ξυραφιου για τιτλο;και μιλαμε για παιχτες του 1 μυριου!
πως γινεται να μας νευριασει σε ματς που ολοι ειμασταν στην τρελη χαρα,μονο εσυ μακ!