Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013 II

Δημοσίευση από Sick Bastard »

K_geo έγραψε:μαγκάκο. ακόμα περιμένω να μου πεις μια ομάδα. τώρα, άν θέλεις να σου βρω καμια "επιστημονικη" μελέτη :lol: :lol: :lol: , είσαι δύσκολα. δεν υπάρχει. υπάρχει όμως ένα πράγμα που το λένε αντίληψη. και έρευνα. άν με πληρώσεις για τον χρόνο που θα σπαταλήσω, σου κάνω και μια παρουσίαση. 8-)

Εκτός αν το μόνο που σου αρέσει, είναι να πουλάς τρελίτσα, μηδενίζοντας τα πάντα. Είναι πολύ εύκολο. Για αυτό και είναι η λύση των ηλιθίων.

όσο για τα υπόλοιπα, εκτός απο άν έρθεις στη βέροια στις 14 για τον ΠΑΟΚ και τα πούμε απο κοντά, τα πάτησα θαυμαστικό...
Δε μηδενίζω τα πάντα, με χαρά μηδενίζω τους μέτριους χαζολόγους και εξωπραγματικά ηλίθιους, γενικά μιλάω, δεν αναφέρομαι ειδικά σε εσένα, απλά δίνω ένα πλαίσιο κίνησης.
Άρα δηλαδή, δεν υπάρχει τίποτα, το νούμερο 80 το έβγαλες απ το μυαλό σου για να μην πω από κάπου αλλού και παρεξηγηθείς.
Άρα δηλαδή, λες παπαριές καμαρωτές και μάλιστα χωρίς ούτε καν αυτές να μπορείς να υποστηρίξεις.
Κατά τ άλλα εγώ είμαι αυτός που πουλάω τρελίτσα.
Σου είπα ομάδα. ΠΑΟΚ. Τρελίτσα εσύ πούλησε λέγοντας για γαύρο (συνέχεια όμως για γαύρο μιλάς, μην είσαι καμιά ''κρυφή''; ) και Σάλκε. Θες κι άλλη; Βέροια.
80% λέει.Μππππρρρρρρρ βρε, μπρρρρρρρρ.
Να τον πληρώσω λέει για να κάνει έρευνα. Τι έρευνα φίλε, στη θάλασσα να πας, νερό δε θα βρεις.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟΝ ΣΕΡΒΟ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΑΝΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΤΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ
Άβαταρ μέλους
eorptol

Re: Απ: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013 II

Δημοσίευση από eorptol »

DON_DS έγραψε:Όχι Λούκοβιτς ρε γμτ. Θα πάρουμε το σέρβικο παλτό αντί του Έλληνα διεθνή παικταρά;...

:):):):)
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Sick, πάρ το αλλιώς. Δεν θα το συζητάμε κάνα μήνα ακόμα.

Το ξαναλέω πως ορισμένοι εδώ μέσα έχετε πάρει λάθος ρότα και ψηλώσατε χωρίς λόγο απέναντι σε άλλα μέλη. Και δεν αναφέρομαι μόνο στη συγκεκριμένη διαφωνία - λογομαχία. Συμμαζευτείτε.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

οκ, αλλά να του πεις και αυτουνού κάτι να μη κοροϊδεύει τον κόσμο με νούμερα που δεν μπορεί να δικαιολογήσει.
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

υπαρχει περιπτωση ενος ακομη σπουδαιου αμυντικου?
και Λουκοβιτς και παικταρα στοπερ?
το περασμα του κατσουρανη στα χαφ και αντε γεια...
μετα προσκυναμε τους ανιδαιους που κανανε τις μεταγραφες...
λετε?
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

fiorentinos έγραψε:Στο site του Βασιλόπουλου τώρα ξύπνησαν και τον λένε Βούκοβιτς!!!!

Λογικά μας καλύπτει σαν αριστερός σέντερ μπακ. Αλλά με το σκεπτικό ότι ο Lino θα αργήσει δεν ξέρω...

Πάντως αν τον φέρει ελεύθερο είναι ένα μικρό μπαμ!!!
αφου δεν τον ειπαν βουκοτιτς μη μιλας καθολου.
στο σπορτφμ δε τον εβγαλαν ηδη 31 ενω ακομα δεν τα εκλεισε.αν τον εκλεινε ο Gay θα ηταν στην καλυτερη ποδοσφαιρικη ηλκια φια τη θεση και το πολυ πολυ να τον εβγαζαν 30χρονο αν οχι παρακατω.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Τι τριαντάχρονο ρε, 27 ετών θα ήταν για πάντα στο λιμάνι
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Athens έγραψε:υπαρχει περιπτωση ενος ακομη σπουδαιου αμυντικου?
λετε?
[youtube]2DZ03KW0HS0[/youtube]
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

barlow4 έγραψε:
Athens έγραψε:υπαρχει περιπτωση ενος ακομη σπουδαιου αμυντικου?
λετε?
[youtube]2DZ03KW0HS0[/youtube]
:lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
fiorentinos

Δημοσίευση από fiorentinos »

Πάντως λένε από εχθές για τον κεντρικό αμυντικό από την κεντρική Ευρώπη που είναι επιλογή του Στέφενς...Βρε λες;;;;
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

fiorentinos έγραψε:Πάντως λένε από εχθές για τον κεντρικό αμυντικό από την κεντρική Ευρώπη που είναι επιλογή του Στέφενς...Βρε λες;;;;
μηπως παρει τον Μαντλουγκ
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

Από την κεντρική!!!
"Σημερινά (1/9) δημοσιεύματα κάνουν λόγο για συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον Αλεξάνταρ Λούκοβιτς, με τον Σέρβο αμυντικό να ετοιμάζεται να υπογράψει τριετές συμβόλαιο με τον Δικέφαλο.

Ο Λούκοβιτς (23/10/1982) αγωνίζεται τόσο σαν στόπερ όσο και σαν αριστερό μπακ και αν τελικά κλείσει, ο ΠΑΟΚ θα καλύψει το κενό που υπάρχει στην άμυνά του με έναν παίκτη εγνωσμένης αξίας. Σύμφωνα με την "Sportday" o Σερβος αναμένεται σήμερα στη Θεσσαλονίκη, καθώς βρήκε τον τρόπο να αποδεσμευτεί από τη Ζενίτ με την οποία είχε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2014.

Ο Λούκοβιτς έχει 28 συμμετοχές στην εθνική Σερβίας και αγωνίστηκε αρχικά στον Ερυθρό Αστέρα, το 2007 μετακόμισε στην Ουντινέζε, όπου έμεινε μια τριετία. Από το 2010 ανήκε στη Ζενίτ που τον ακριβοπλήρωσε 7 εκατ. ευρώ. Με τη φανέλα της κατέκτησε δύο πρωταθλήματα. Φέτος έπαιξε σε τρία ματς, ενώ την προηγούμενη σεζόν είχε 13 εμφανίσεις."
Γνωρίζει κανείς τπτ;;;;
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

μακάρι να υπήρχε καιρός για θάλασσα. :cry:

στον ΠΑΟΚ είπαμε, 8 στους 10 είναι στοίχημα. :mrgreen:

Στη Βέροια, 11 στους 10. :lol: :lol:

Τον γαύρο στον αναφέρω γιατί είναι ο άμεσος ανταγωνιστής μου. θεωρητικά πάντα. όταν έχω σουπερ μαρκετ, δεν μπορώ να κοιτάω το απέναντι μπακάλικο, αλλά το απέναντι σουπερ μάρκετ.

σκέψου όμως, πήρες μια προσωπική εκτίμηση, που μάλιστα την έθεσα σε ανοιχτή συζήτηση-καφενειακή κουβέντα σε φόρουμ, και το έκανες λες και σου παρέθεσα κάποια έρευνα για το Πετρέλαιο στην Μεσόγειο (ή/και τους...υδατάνθρακες αυτής ) :mrgreen: .

το 80 στους 100, είναι κάτι που συνεχίζω να πιστεύω. βασικά, το πρώτο που θα περίμενα να ρωτήσεις...τότε, ήταν το τί θεωρούμε στοίχημα σε μια μεταγραφή. δλδ την βάση του "θεωρήματος". Αλλά οκ. το κόβω εδώ. γιατί είμαι εξωπραγματικά ηλίθιος και δεν βρίσκω νερό ούτε στη θάλασσα.

Δεν έχω διάθεση για να "απολογούμαι" ή να "ψηλώνω" έναντι κανενός, ειδικά μέσα σε ένα οπαδικό φόρουμ, που μπαίνουμε να πούμε καμιά κουβέντα με ανθρώπους από όλο τον κόσμο. Ειδικά όταν αυτοί είναι συνοπαδοί, δλδ έχουμε ένα βασικό κοινό σκοπό, να δούμε την ομάδα μας να καλύπτει τις (υψηλές) μας προσδοκίες.

Και στην τελική, δεν ξέρεις, ίσως και να είσαι κάποιος που έχω γνωρίσει και τα έχουμε πει και από κοντά, ή εγώ το ίδιο για εσένα. είναι μλκια να συμπεριφερόμαστε έτσι απότομα. και αν νιώθεις ότι με κάποιο τρόπο μείωσα την προσωπικότητα σου αναίτια, τότε δεν έχω κανένα πρόβλημα να αναθεωρήσω.

Ον τόπικ.

ίσως το Μαράκι τελικά, κάτι ήξερε..... :mrgreen:

ίδωμεν.
Άβαταρ μέλους
xlebouras

Δημοσίευση από xlebouras »

[youtube]bVJQ2bbUhVo[/youtube]
Και εχει και τεχνικη τρελη για αμυντικο!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ποιός Lukovic ρε! Φέρτε Μόρα λαίμαι να κάνουμε 32 νίκες!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”