Δε μηδενίζω τα πάντα, με χαρά μηδενίζω τους μέτριους χαζολόγους και εξωπραγματικά ηλίθιους, γενικά μιλάω, δεν αναφέρομαι ειδικά σε εσένα, απλά δίνω ένα πλαίσιο κίνησης.K_geo έγραψε:μαγκάκο. ακόμα περιμένω να μου πεις μια ομάδα. τώρα, άν θέλεις να σου βρω καμια "επιστημονικη" μελέτη![]()
![]()
, είσαι δύσκολα. δεν υπάρχει. υπάρχει όμως ένα πράγμα που το λένε αντίληψη. και έρευνα. άν με πληρώσεις για τον χρόνο που θα σπαταλήσω, σου κάνω και μια παρουσίαση.
![]()
Εκτός αν το μόνο που σου αρέσει, είναι να πουλάς τρελίτσα, μηδενίζοντας τα πάντα. Είναι πολύ εύκολο. Για αυτό και είναι η λύση των ηλιθίων.
όσο για τα υπόλοιπα, εκτός απο άν έρθεις στη βέροια στις 14 για τον ΠΑΟΚ και τα πούμε απο κοντά, τα πάτησα θαυμαστικό...
Άρα δηλαδή, δεν υπάρχει τίποτα, το νούμερο 80 το έβγαλες απ το μυαλό σου για να μην πω από κάπου αλλού και παρεξηγηθείς.
Άρα δηλαδή, λες παπαριές καμαρωτές και μάλιστα χωρίς ούτε καν αυτές να μπορείς να υποστηρίξεις.
Κατά τ άλλα εγώ είμαι αυτός που πουλάω τρελίτσα.
Σου είπα ομάδα. ΠΑΟΚ. Τρελίτσα εσύ πούλησε λέγοντας για γαύρο (συνέχεια όμως για γαύρο μιλάς, μην είσαι καμιά ''κρυφή''; ) και Σάλκε. Θες κι άλλη; Βέροια.
80% λέει.Μππππρρρρρρρ βρε, μπρρρρρρρρ.
Να τον πληρώσω λέει για να κάνει έρευνα. Τι έρευνα φίλε, στη θάλασσα να πας, νερό δε θα βρεις.
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟΝ ΣΕΡΒΟ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΑΝΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΤΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ