Μάκης Χάβος

Άβαταρ μέλους
navigator11

Re: Μάκης Χάβος

Δημοσίευση από navigator11 »

άσε μας ρε μάκη.που θα μιλήσεις και με τον πρόεδρο και θα αποφασίσετε.οι ... απειλές σου :lol: :lol: :ugeek: μας αφήνουν παγερά αδιάφορους ...

υγ ο αχιλλέας ζαφειρίου ήδη βλέπει σε blue-ray τα φετινά παιχνίδια και καταστρώνει πρόγραμμα τακτικής ενσωμάτωσης του αρίας.ζόρικο εγχείρημα ...
Άβαταρ μέλους
george aspromayros

Δημοσίευση από george aspromayros »

Καλη σταδιοδρομια Μακη Χαβο!

Λυπαμαι που ακουσες τοσα...αλλά ετσι ειμαστε εμεις οι ΠΑΟΚτσηδες....Ευτυχως εισαι ενας απο μας ξερεις κ δεν παρεξηγεις!

Εξαιρω καποιους.......που δεν ηταν καυστικοι απλα...αλλα κακεντρεχεις
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

φτανει ρε με την βλακια που δερνει μερικους
και μετα τις εξυπναδες περι προπονητων μιληστε λιγο και για την ταμπακερα....για το πανο που σηκωθηκε σημερα.....
ρε παρτετο χαμπαρι εαν δεν αλλαξουμε μιαλα οποιος και αν ερθει στο τελος παντα ......με την πικρογλυκη γευση θα μεναμε....
και οποιος πιστευει οτι εαν ειχαμε τον θεο αντι για τον χαβο με αυτο το ροστερ θα καναμε παραπανω απο αυτα που καναμε να σηκωσει το χερι
γιατι εαν εβαζε αυτον και εαν κατεβαζε αυτο το συστημα και εαν τον πιτσιρικα και ακομη τακτικαα ανετοιμος και ο κολιτος του και.... και.... και....
ας μου πει ρε τσακαλια ενας που εχει αυτες τις αποψεις ποιες ειναι οι γνωσεις του εκτος απο το οτι παρακολουθει μπαλα καμια χ+χ χρονια η εχει παιξει μπαλα σε καμια αλανα και νομιζει οτι αυτο ειναι το ποδοσφαιρο

στο καλο ρε μακη ευχαριστω που προσπαθησες με οποια λαθη εκανες για την ομαδα που αγαπω...τον ΠΑΟΚ θεσσαλονικης .....και πραγματικα εγω θελω αντι να δωσουν σε κανεναν επαγγελματια κανα εκατομυριο το οποιο τιποτα δεν εξασφαλιζει ας το δωσουν σε 2-3 τσαμπιονια και ας κρατισουν εσενα με τα 150000 που ητε το θελουμε ητε οχι απο το 1976 που βλεπω τον ΠΑΟΚ εσυ εισαι ο πρωτος που σχεδον ολοι οι παικτες δηλωσαν ευχαριστημενοι
...εκτος αν νομιζεται μερικοι οτι ο κοντρερας η ο γκαρσια η βιερινια καναν τετοια δηλωσει για γλυψιμο για να παιζουν στην 11δα
Άβαταρ μέλους
navigator11

ε,αφού άπαντες δήλωναν κατά τη διάρκεια της χρονιάς ευχαριστημένοι,ας πάνε να παρακαλέσουν τον πρόεδρο να παραμείνει.τώρα που βρήκαν την απαραίτητη χημεία με το μάκη είναι Μ@Λ@ΚΙΑ να φύγει ...

υγ για το αν με ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ο ΠΑΟΚ στα πλέϊ-όφφς ξεκινούσε με τους ίδιους ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ βαθμούς με τον πολυτιτανικό (αυτή η κουρασμένη ομάδα με ορθολογική καθοδήγηση από τον πάγκο νομίζω μπορούσε να γλυτώσει κάτι κηδείες με ατρόμητους,καβάλες,σέρρες,κέρκυρες κλπ) επίτρεψέ με να σηκώσω χέρι.όπως για την καθαυτή πορεία στα πλέι-όφφς,που στα πραγματικά ΚΡΙΣΙΜΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ο ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ως ένας ... φιλήσυχος αντίπαλος.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

φιλε μου και παλι θεωριτικα μιλας....πιστευεις οτι θα γινοταν αυτο που λες
εκτος απο θεωρια ομως εχεις κατι αλλο να μου πεις;;;
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

διλαδι εαν το παστελωνε ο ζλαταν με τον ωαζελο τωρα ο χαβος των 80000 καθαρα θα ειχε κανει οτι και ο δον των 600000...αλλα και αυτο που σου λεω θεωρια ειναι ..θα μπορουσε ομως να γινει
δεν συμφωνεις;;;; :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
teratios2

Δημοσίευση από teratios2 »

ο ΠΑΟΚ με προπονητη φετος χτυπουσε πρωταθλημα (οπως ειχε δηλωσει ο Ζαγορακης στην αρχη)...θα ειχε στην χειροτερη περιπτωση πορεια ομοια με την περσινη

ο ΠΑΟΚ με προπονητη από τα μισά της σεζόν (όταν μας ειχαν πιπιλισει το μυαλο οι αρδ πως δεν κανει να φερουμε προπονητη γιατι ξερω γω απαγορευεται) θα ειχε περασει την ΤΣΣΚΑ και θα αποκλειοταν απ την Πορτο (η οποια οπως αποδειχτηκε ηταν απο αλλο ανεδκοτο) και θα κατακτουσε το κυπελλο, αφου δεν επαιζε να αποκλειοταν απο αυτη την Κουλα44...

ο ΠΑΟΚ με προπονητη στα πλει οφ θα εβγαινε τσαμπιονς λιγκ και δε θα περιμενε τους δραγουμανους του ΠΟΚ να μην ανοιξουν τα ποδια στον ταχατε εχθρο τους

αυτά έχασε ο ΠΑΟΚ απο το μεγαλυτερο λαθος του Ζαγορακη τα 4 χρονια που ειναι στον ΠΑΟΚ...ειπαμε να το ξεχασουμε και να προχωρησουμε, όχι ομως και να λεμε μπουρδες πως και με προπονητη παλι τα ιδια θα γινοταν..
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

επισης εγω θεωρω κρισιμα παιχνιδια ολα
ενω εσυ απο οτι καταλαβαινω μονο αυτα του οακα
Άβαταρ μέλους
iliasp

Δημοσίευση από iliasp »

abg12d34 έγραψε:φιλε μου και παλι θεωριτικα μιλας....πιστευεις οτι θα γινοταν αυτο που λες
Ρε φιλε, οτι χειροτερο μπορουσε να κανει ο Χαβος το εκανε.
Δε σου φτανει το οτι χασαμε το Κυπελλο μεσα απο τα χερια μας?
Δε σου φτανει που χασαμε το Τσαμπιονς Λιγκ απο τους ανυπαρκτους?
Περυσι δεν εβλεπες καθολου ΠΑΟΚ που με την ιδια ομαδα χτυπησαμε Πρωταθλημα?!
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

navigator11 έγραψε:άσε μας ρε μάκη.που θα μιλήσεις και με τον πρόεδρο και θα αποφασίσετε.οι ... απειλές σου :lol: :lol: :ugeek: μας αφήνουν παγερά αδιάφορους ...

υγ ο αχιλλέας ζαφειρίου ήδη βλέπει σε blue-ray τα φετινά παιχνίδια και καταστρώνει πρόγραμμα τακτικής ενσωμάτωσης του αρίας.ζόρικο εγχείρημα ...
++++++++++++++
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

και εγω ρε τερατιε ενα ειχα κανα 10χιλιαρο μποσικο ΘΑΑΑΑ πηγαινα στην ιταλια και θα τα εχωνα ολα στην σαρα την βαρονε......

κτυπα στο google αυτο το ονομα να καταλαβεις τι σου λεω
xrisitsapa

Δημοσίευση από xrisitsapa »

abg12d34 έγραψε:διλαδι εαν το παστελωνε ο ζλαταν με τον ωαζελο τωρα ο χαβος των 80000 καθαρα θα ειχε κανει οτι και ο δον των 600000...αλλα και αυτο που σου λεω θεωρια ειναι ..θα μπορουσε ομως να γινει
δεν συμφωνεις;;;; :lol: :lol: :lol:
Προφανως και θα μπορουσε να γινει.ΑΝ ομως, λεω ΑΝ, διαχειριζοταν λιγο καλυτερα το υλικο του στο πρωταθλημα, τοτε ΙΣΩΣ να μην ειχαμε τοσους βαθμους διαφορα, οι οποιοι τελικα κοστισαν το CL. Επισης για μενα η διαχειριση των αγωνων με την ΑΕΚ, και ειδικα αυτη η γελοιοτητα με τα στημενα, ηταν τραγικη και μας κοστισε το κυπελλο.
Τελοσ παντων...για μενα εκανε περισσοτερα απο οσα περιμεναμε να κανει, οποτε δεν τον κατηγορω για τιποτα. Εδειξε και καλα στοιχεια και μακαρι να κανει καλη καριερα. Απλα ηταν ανετοιμος να διαχειριστει τοσο μεγαλο καραβι.
Άβαταρ μέλους
navigator11

abg12d34 έγραψε:φιλε μου και παλι θεωριτικα μιλας....πιστευεις οτι θα γινοταν αυτο που λες

ομολογώ πως ΟΧΙ.δεν μπορώ να φανταστώ πως θα ήταν η τροπή του αγώνα αν λχ στο περιστέρι με το δώνη κάποιος στη θέση του χάβου δεν επέλεγε να περάσει το σαβίνι στη θέση του ίβιτς στις καθυστερήσεις.ούτε ποιά η τύχη της ομάδας,αν στο ΟΑΚΑ στα πλέϊ-όφφς με την αεκ δεν κατεβαίναμε να εφαρμόσουμε για ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ το 3-6-1.εικασίες είναι αυτές.δεν αντιλέγω.εσύ πείστηκες πως θα ήταν επωφελές για τον ΠΑΟΚ καθαρά αγωνιστικά να παραμείνει;έστω και δεδομένου πως η ομάδα θα επιδιώξει να ρίξει το μπάτζετ της,πιθανώς άρα και τους στόχους της;;
abg12d34 έγραψε:επισης εγω θεωρω κρισιμα παιχνιδια ολα
ενω εσυ απο οτι καταλαβαινω μονο αυτα του οακα
αν αναφέρεσαι σε μένα,θεωρώ πολύ κρίσιμα παιχνίδια με υποδεέστερους αντιπάλους,που τα προηγούμενα χρόνια,αν έληγαν ισόπαλα,το θεωρούσα κάκιστο αποτέλεσμα για την ομάδα.και οι γκέλες σε πολλά εξ αυτών με ανάγκασαν να κυνηγώ το βάζελο στα πλέϊ-όφφς ...
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Η λαθος συγκριση της περσινης χρονιας με την φετινη συνεχιζεται ακόμα...

Περσι δεν ειχαμε ουτε Ευρωπη, ούτε προχωρησαμε και πολυ στο κύπελλο. Η ομαδα ειχε εναν στοχο, το πρωταθλημα και φυσικα ειχε τις σωματικες, ψυχολογικές δυναμεις για να το κυνηγησει...

Φετος η ομαδα εδωσε σχεδον διπλασια παιχνιδια μεχρι γεναρη -φλεβαρη, την στιγμη που αλλοι ειχαν τα μισα παιχνιδια μόνο... Για αυτο πηρε αερα -πατερα το πρωταθλημα ο γαυρος.

Δεν λεω οτι δεν μπορουσαμε να τα παμε καλυτερα, αλλα το να θεωρουμε ε η ομαδα θα πηγαινε τρενο με 100% δυναμεις σε Ευρωπη - κυπελλο και παραλληλα να συγκεντρωσουμε και 70+ βαθμους (κοντα στον γαυρο δηλαδη), νομιζω οτι ανηκει στην σφαιρα της φαντασίας...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Maximus την Τετ 25 Μάιος 2011, 23:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

Δεν προσφερε απολυτως ΤΙΠΟΤΑ. Το κακο ειναι οτι οχι μονο δεν προσφερε αλλα οτι η παρουσια του ζημιωσε την ομαδα. Καποτε εγω και καποιοι αλλοι εδω μεσα μιλουσαμε για αυτοματους πιλοτους. Νομιζω ειχαμε αδικο, θα ημασταν πολυ καλυτεροι φετος αν ειχαμε αυτοματο πιλοτο, παρα αυτους που μας φορτωσαν. Ή μια καερκλα. Η καρεκλα δεν παιρνει αποφασεις, οποτε θα ηταν προτιμοτερη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Olorin την Τετ 25 Μάιος 2011, 23:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”