υγ ο αχιλλέας ζαφειρίου ήδη βλέπει σε blue-ray τα φετινά παιχνίδια και καταστρώνει πρόγραμμα τακτικής ενσωμάτωσης του αρίας.ζόρικο εγχείρημα ...
Ρε φιλε, οτι χειροτερο μπορουσε να κανει ο Χαβος το εκανε.abg12d34 έγραψε:φιλε μου και παλι θεωριτικα μιλας....πιστευεις οτι θα γινοταν αυτο που λες
εκτος απο θεωρια ομως εχεις κατι αλλο να μου πεις;;;
++++++++++++++navigator11 έγραψε:άσε μας ρε μάκη.που θα μιλήσεις και με τον πρόεδρο και θα αποφασίσετε.οι ... απειλές σου![]()
:ugeek: μας αφήνουν παγερά αδιάφορους ...
υγ ο αχιλλέας ζαφειρίου ήδη βλέπει σε blue-ray τα φετινά παιχνίδια και καταστρώνει πρόγραμμα τακτικής ενσωμάτωσης του αρίας.ζόρικο εγχείρημα ...
Προφανως και θα μπορουσε να γινει.ΑΝ ομως, λεω ΑΝ, διαχειριζοταν λιγο καλυτερα το υλικο του στο πρωταθλημα, τοτε ΙΣΩΣ να μην ειχαμε τοσους βαθμους διαφορα, οι οποιοι τελικα κοστισαν το CL. Επισης για μενα η διαχειριση των αγωνων με την ΑΕΚ, και ειδικα αυτη η γελοιοτητα με τα στημενα, ηταν τραγικη και μας κοστισε το κυπελλο.abg12d34 έγραψε:διλαδι εαν το παστελωνε ο ζλαταν με τον ωαζελο τωρα ο χαβος των 80000 καθαρα θα ειχε κανει οτι και ο δον των 600000...αλλα και αυτο που σου λεω θεωρια ειναι ..θα μπορουσε ομως να γινει
δεν συμφωνεις;;;;![]()
![]()
abg12d34 έγραψε:φιλε μου και παλι θεωριτικα μιλας....πιστευεις οτι θα γινοταν αυτο που λες
εκτος απο θεωρια ομως εχεις κατι αλλο να μου πεις;;;
αν αναφέρεσαι σε μένα,θεωρώ πολύ κρίσιμα παιχνίδια με υποδεέστερους αντιπάλους,που τα προηγούμενα χρόνια,αν έληγαν ισόπαλα,το θεωρούσα κάκιστο αποτέλεσμα για την ομάδα.και οι γκέλες σε πολλά εξ αυτών με ανάγκασαν να κυνηγώ το βάζελο στα πλέϊ-όφφς ...abg12d34 έγραψε:επισης εγω θεωρω κρισιμα παιχνιδια ολα
ενω εσυ απο οτι καταλαβαινω μονο αυτα του οακα