Ζήσης Βρύζας

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Federacion

Re: Ζήσης Βρύζας

Δημοσίευση από Federacion »

ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ "ΑΟΡΑΤΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ"
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ...............

ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΟΜΑΔΑ ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΡΟΜΠΑ ΞΕΚΟΥΜΠΩΤΗ ΔΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ...............................................................................................
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

τον σαβινι που μας έφερες και μας τον κανατε 3ετες κλειστο τον έχετε πληρωμένο τουλάχιστον ή θα τον χάσουμε και αυτόνς όπως τον βιτόλο?? :twisted: :twisted:
Άβαταρ μέλους
khaledfreepaok

Δημοσίευση από khaledfreepaok »

με κατι σαβινιδες και φιλομενους πρεπει να πεφτει η μιζα της μιζας και μετα εμεις ψαχνομαστε για ελλειματα
Άβαταρ μέλους
niko70

Δημοσίευση από niko70 »

Για κάντο ψιλά ρε φίλε, γιατί αυτά δεν τα πιάνουμε εμείς τα πρόβατα...
Άβαταρ μέλους
khaledfreepaok

εννοω ρε φιλε αυτο που θα εχεις διαβασει απο πολους εδω μεσα οτι αν τοσο ευκολα αποδεσμευεις ενα παιχτη αξιας με 0 κερδος πως και γιατι δεν κανεις το ιδιο με τα επιπλα που εχουμε μαζεψει.και απλα συνδεω αυτο το γεγονος με τις σχεσεις που εχουνε οι δικοι μας με τη βαζελα και το παρε δωσε των παιχτων.και χαρακτηριστικο πχ ειναι που δωσαμε στον ατρομητο τον αναστασακο για να παρει η ζελα τον μαρινο κ εμεις εναν μουν
Άβαταρ μέλους
Iakovidis

Δημοσίευση από Iakovidis »

Ο Φιλομένο με το βάζελο που κολλάει. Άλλα ενωείτε και είναι πιο εύκολο να αποδεσμεύσεις έναν παίκτη με ένα χρόνο συμβόλαιο, από ότι με έναν που έχει κλειστό 3 ή 4 χρόνια. Το κόστος είναι μεγαλύτερο, διότι για να αφήσεις το μεγαλύτερο συμβόλαιο πρέπει να καταβάλεις κάποια χχρήματα που περιλαμβάνονται στην αθέτηση συμφωνίας χρονικά. ΑΥτό που τραβάμε με τον Σαβίνι. Όποιος και να φύγει από τον ΠΑΟΚ πάει στην Αθήνα.
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Δεν αφήνετε όλα τα καρκινοπόστς με τα υπονοούμενα και τα νευρα?

Καθίστε να δείτε τι θα γίνει με την ομάδα και κρίνετε μετά, έλεος πιά, μπαίνει ο καθένας σε κάθε thread και βγάζει τα νεύρα του.
zisis the end

Δημοσίευση από zisis the end »

ε ναι ρε παιδια βγαινει ο καθενας και λεει τα δικα του...αμα ξερετε οτι πηρανε μιζες βγειτε με αποδειξεις και πειτε τα....αντε μαθαμε ολοι ειναι οι κλεφτες και εμεις οι σωστοι.....κουρασατε πια

και επισης για οσους δεν το πιασατε ο βιτολο μεχρι προτινος δεν ειχε παει προταση στον ΠΑΟΚ οπως ειπε και ο σβουρας....επισης αφου χαρισε δεδουλευμενα χρςστουμενα και εκανε διακανονισμο για τα υπολοιπα ειχε δικιωμα να μειναι ελευθερος τι να κανουμε δλδ? αντι να πουμε μπραβο που τον πεισανε να μην καταθεσει προσφυγη γκρινιαζουμε.....τι να πω

οριστε και η απαντηση απο τον απριλιο ειχε ενημερωσει ο βιτολακος την παε οτι θελει να φυγει τα παραπονα σας λοιπον στο τοπικ του σβουρα....οχι αλλες μομφες για το ζηση που οπως φανηκε στην τελικη προσπαθησαν με το ζγορ να συμαζεψουν τα ασυμαζευτα.....
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

niko70 έγραψε:Για κάντο ψιλά ρε φίλε, γιατί αυτά δεν τα πιάνουμε εμείς τα πρόβατα...

ε,τί δεν καταλαβαίνεις ρε;

υγ ο σαβίνι,παρεμπιπτόντως κι ασχέτως με το τόπικ,μπορεί να ΞΕΣΚΙΖΕΤΑΙ πανταχόθεν,αλλά μιά χαρά παίχτης είναι.το ύψος του κι η ύπαρξη του μέγα κοντρέρας όμως εύλογα δεν αφήνουν μεγάλα περιθώρια να παίζει.κατ'εμέ ο δεύτερος τη τάξει σε αξιοπρέπεια αγωνιστική στόπερ της ομάδας.
Άβαταρ μέλους
khaledfreepaok

φαπ
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Όσο μένει ο Σαββίνι, τόσο θα απομακρύνεται ο Κοντρέρας νομίζω... :? :cry:
Άβαταρ μέλους
Kolokotronis_4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Kolokotronis_4 »

Μην ακούς τους παπαγάλους!
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

khaledfreepaok έγραψε:με κατι σαβινιδες και φιλομενους πρεπει να πεφτει η μιζα της μιζας και μετα εμεις ψαχνομαστε για ελλειματα

που ειναι και οι μετοχες ? στα γραφεια της ιντερκομ μηπως ? κυριε ζαγορα ......ε ? :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
khaledfreepaok

eorptol έγραψε:
khaledfreepaok έγραψε:με κατι σαβινιδες και φιλομενους πρεπει να πεφτει η μιζα της μιζας και μετα εμεις ψαχνομαστε για ελλειματα

που ειναι και οι μετοχες ? στα γραφεια της ιντερκομ μηπως ? κυριε ζαγορα ......ε ? :lol: :lol:

εγω δλδ ειμαι ο ζαγορας η κανω την προπαγανδα του.στ @@ μου ολοι αυτοι ρε φιλε απλα οταν υπαρχουν ζητηματα που τα αφηνουν να αιωρουνται μπορει ο καθενας να παει το μυαλο του στο οτιδηποτε απο τη στιγμη που εμφανιζονται μυστηριωδη ελλειματα η πηγαινοερχονται προσωπα στη διοικηση και δεν υπαρχει ενημερωση για τιποτα.εμενα αυτα μου γεννανε ερωτηματικα και τιποτα παραπανω οπως νομιζω στους περισοτερους.ελπιζω και σ εσενα αλλα εσυ μπορει να ερμηνευεις αλλιως
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

φιλε μου η επιτροπη διαφανειας τι ρολο παιζει ? ο καθενας λεει την εξυπναδα του και εγω δεν εμπιστευομαστε την επιτροπη διαφανειας ? να βγουμε να το πουμε .....δηλαδη τι πρεπει να κανει ο ζαγορακης αλλο ?
λεω εγω εισαι κλεφτης λεει καντε ελεγχο κανουμε επιτροπη και ξαναλεω οτι και να πει η επιτροπη εισαι κλεφτης τελος
.....και να δειτε οταν βγαλει πορισμα η επιτροπη παλι θα αμφισβητουμε διαφορα πραγματα.....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”