Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
ΕΠΕΙΔΗ ΑΓΑΠΗΤΕ ΝΤΙΝΟ
ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΠΕΡΙ 2 ΜΕΤΡΩΝ
ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΥΤΑ
http://forum.paokmania.gr:8080/viewtopi ... 67#p856767
θεωρω οτι εφοσον φτασαμε σε σημειο ΕΝΑΣ ΜΟΝΤ να επινοει χαρακτηρισμους λεξεις και να φτιαχνει σεναρια ερωτωαπαντησεων και εν συνεχεια να ειρωνευεται κιολας δεν εχω λογο υπαρξης εδω
οχι οτι θα σασ λειψω βεβαια
ειναι αδιανοητο να αλλοιωνεται η αποψη του καθενα με ΜΥΘΕΥΜΑΤΑ ΕΠΙΝΟΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΣΥΜΠΑΘΕΙΩΝ Η ΜΗ ΤΩΝ ΜΟΝΤη λειτουργεια του φορουμ δεν μπορει να συνεχιστει κατα αυτον τον τροπο
καταλαβαινεις νομιζω τον κινδυνο
ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΟΝΤ να κρινουν οι υπολοιποι μοντ την δυνατοτητα να αντιλαμβανεται τι ειναι για παρατηρηση και τι οχι να εχει την κρητικη σκεψη και να ξεχωριζει καταστασεις
να μην θελγετε απο το ναρκωτικο της εξουσιας
και να κρατα ισες αποστασεις
στο λεω σαν αγωνια και αγαπη για το φορουμ και για την κοινη μας αγαπη τον ΠΑΟΚ
αν θες με πιστευεις αν θες οχι
να δεις και εσυ και οι αλλοι οτι υπαρχουν τα 2 μετρα
ως συνεχεια ΖΗΤΩ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΣΤ ΜΟΥ(ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΑ ΕΠΙΜΑΧΑ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΩΣ ΕΧΟΥΝ)
ευχαριστω για την φιλοξενια
συγγνωμη για οσα προβληματα προκαλεσα και οσους διαξιφισμους ειχαμε ακομα και στο οριο του επιτρεπτου
υγ οποιος φερεται σκουλικιστικα σκουληκιστικα θα του φερθουν
ΝΟΜΟΣ ΑΠΑΡΑΒΑΤΟΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΑ

ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΠΕΡΙ 2 ΜΕΤΡΩΝ
ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΥΤΑ
http://forum.paokmania.gr:8080/viewtopi ... 67#p856767
θεωρω οτι εφοσον φτασαμε σε σημειο ΕΝΑΣ ΜΟΝΤ να επινοει χαρακτηρισμους λεξεις και να φτιαχνει σεναρια ερωτωαπαντησεων και εν συνεχεια να ειρωνευεται κιολας δεν εχω λογο υπαρξης εδω
οχι οτι θα σασ λειψω βεβαια
ειναι αδιανοητο να αλλοιωνεται η αποψη του καθενα με ΜΥΘΕΥΜΑΤΑ ΕΠΙΝΟΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΣΥΜΠΑΘΕΙΩΝ Η ΜΗ ΤΩΝ ΜΟΝΤη λειτουργεια του φορουμ δεν μπορει να συνεχιστει κατα αυτον τον τροπο
καταλαβαινεις νομιζω τον κινδυνο
ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΟΝΤ να κρινουν οι υπολοιποι μοντ την δυνατοτητα να αντιλαμβανεται τι ειναι για παρατηρηση και τι οχι να εχει την κρητικη σκεψη και να ξεχωριζει καταστασεις
να μην θελγετε απο το ναρκωτικο της εξουσιας
και να κρατα ισες αποστασεις
στο λεω σαν αγωνια και αγαπη για το φορουμ και για την κοινη μας αγαπη τον ΠΑΟΚ
αν θες με πιστευεις αν θες οχι
να δεις και εσυ και οι αλλοι οτι υπαρχουν τα 2 μετρα
ως συνεχεια ΖΗΤΩ ΤΗΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΣΤ ΜΟΥ(ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΑ ΕΠΙΜΑΧΑ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΩΣ ΕΧΟΥΝ)
ευχαριστω για την φιλοξενια
συγγνωμη για οσα προβληματα προκαλεσα και οσους διαξιφισμους ειχαμε ακομα και στο οριο του επιτρεπτου
υγ οποιος φερεται σκουλικιστικα σκουληκιστικα θα του φερθουν
ΝΟΜΟΣ ΑΠΑΡΑΒΑΤΟΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΑ

τε παιδια ψυχραιμια. σαν πολυ ευκολα δεν αποχωρουμε? ακομα και να αδικουμαστε στο φορουμ στο κατω κατω απλοι ανθρωποι ειναι οι μοντ δεν ειναι αρεοπαγιτες.... μπορει και να κρινουν λαθος για οποιοδηποτε θεμα. αν θες τη γνωμη μου μαρλευ συμφωνω με την αποψη σου οπως και του γκαρντιαν και τον κρανατο χωρις τους χαρακτηρισμους. οχι για το φορουμ αλλα γενικα. τωρα εδω ειμαστε να κουβεντιαζουμε και να λεμε τις αποψεις μας που μπορει να μην ειναι παντα σωστες. σιγουρα κανεις δεν αλλαζει την αποψη του τοσο ευκολα ειδικα αν μιλαμε για σταση ζωης αλλα οταν αποχωρουμε το μονο σιγουρο ειναι οτι ετσι χανουμε ολοι! εχουμε την πεμπτη το πρωτο ματς και μια χρονια να αντιμετωπισουμε χιλιους δυο διαολους. ε οχι και μεταξυ μας ρε αδερφια!!!
υ.γ. πως το λεμε στην ΤΟΥΜΠΑ το συνθημα? Μεγαλε ΠΑΟΚ η δυναμη σου ειμαστε εμεις οι χιλιαδες οπαδοι σου κτλ ΟΛΟΙ ομως!!!!!
υ.γ. πως το λεμε στην ΤΟΥΜΠΑ το συνθημα? Μεγαλε ΠΑΟΚ η δυναμη σου ειμαστε εμεις οι χιλιαδες οπαδοι σου κτλ ΟΛΟΙ ομως!!!!!
- Μπαρκαρούτσος
Το κρίμα και το γαμώτο είναι ότι κι εγώ στην ίδια πλευρά μαζί τους είμαι!! Ούτε κι εγώ τον θέλω στην ομάδα, αλλά δεν θα κάτσω να χαλάω τη ψυχή μου για να τον κράζω και να τον ειρωνεύομαι. Π.Α.Ο.Κ. είμαι, όχι αντι-σάλπι!
Το ίδιο νομίζω ισχύει και για τον Odi...
Το ίδιο νομίζω ισχύει και για τον Odi...
Αδερφέ το σύνθημα που έγραψες όπως και αυτο που εχω ως avatar,το "Ο ΠΑΟΚ πάνω απ ολα" ειναι για πολλούς για το θεαθηναι.Αγαπηστε τον ΠΑΟΚ και όχι τον κάθε περαστικό παίκτη/παράγοντα/προπονητή.Αλλα τι να κάνουμε,κούφια λόγια και τίποτα παραπάνω.Και ξανά γράφω αγαπήστε τον ΠΑΟΚ.
Για το συγκεκριμένο περιστατικό:Πριν κάποιες σελίδες στ topic έγραψα πως θεωρώ τον παίκτη μια μετριότητα.Οποιος θέλει μπορει να το τςεκαρει αμεςα.Μιλωντας παντα αγωνιστικά και μη θέλοντας να ανοίξω πληγές που πληγώνουν τον ίδιο τον ΠΑΟΚ και κανέναν αλλο.Σκοπος μου δεν ήταν ποτε η φίμωση της αντίθετης άποψης αλλα η διατήρηση της συζήτησης on topic και σε πολιτισμένα επίπεδα.
Για το συγκεκριμένο περιστατικό:Πριν κάποιες σελίδες στ topic έγραψα πως θεωρώ τον παίκτη μια μετριότητα.Οποιος θέλει μπορει να το τςεκαρει αμεςα.Μιλωντας παντα αγωνιστικά και μη θέλοντας να ανοίξω πληγές που πληγώνουν τον ίδιο τον ΠΑΟΚ και κανέναν αλλο.Σκοπος μου δεν ήταν ποτε η φίμωση της αντίθετης άποψης αλλα η διατήρηση της συζήτησης on topic και σε πολιτισμένα επίπεδα.
επετρεψε μου να πω οτι δε νομιζω οτι αγαπαει κανεις τον εαυτο του η καποιον παιχτη η αλλο προσωπο πανω απο τον ΠΑΟΚ. απλα ο καθενας μας εχει αλλη κουλτουρα αλλη παιδεια αλλα ιδανικα αλλα βιωματα και βλεπει απο αλλη γωνια τη ζωη. δεν ειναι απαραιτητα κακο αυτο αλλα ΠΑΟΚ δεν ειναι τα τεσσερα γραμματα αλλα πολλα αλλα πολυ περισσοτερα και θυσια. π.χ. το παληκαρι απο την αυστραλια δεν εκανε ΘΥΣΙΑ για να ειναι την πεμπτη στην ΤΟΥΜΠΑ? Εκανε. δεν κανουν ολοι οι οπαδοι θυσιες καθημερινα υπομονη χρονια και χρονια και εχουν γευτει λιγες χαρες μπροστα στις λυπες? ολοι κανουμε μικρες η μεγαλες. το οτι ξενερωνεις να βλεπεις μια κατασταση πες τη σαλπιγγιδη πες τη οτι θες αλλος το εκφραζει ετσι αλλος αλλιως. αλλος το προσπερναει. ποιος ειναι ο καλυτερος? η ιστορια θα το δειξει παντως. να τσακωνωμαστε μεταξυ μας ειναι οτι χειροτερο για τον ΠΑΟΚ. ποτε δε θα εχουμε την ιδια αποψη για τιποτα. οταν φευγουμε ομως ποτε δε θα μαθουμε τι μας ενωνει... σε πρωτη φαση ο ΠΑΟΚ. και οι χαρες που μας περιμενουν απο την ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ!!!!!!
Όπως καταλαβαίνω τον εαυτό μου, όταν αποχωρήσω ( για οποιονδήποτε λόγο) από το φόρουμ, δεν θέλω να το φωνάξω. Όπως είπε και ο Πάμπλο, θα κάνω ένα βήμα δεξιά (στην περίπτωσή μου αριστερά
), και απλά δεν θα συμμετέχω. Όπως ακριβώς έχουν κάνει και άλλα μέλη μέχρι σήμερα. Και αυτό το λέω με αφορμή το ποστ του μάρλευ, όχι για να την πω σε κανέναν.
Στα του Σαλπιγγίδη, είμαι από αυτούς που τον έβριζαν όταν ήταν στον βάζελο, τον συγχώρησαν όταν επέστρεψε, αλλά δεν μπορώ πλέον να τον βλέπω βασικό.
Γιούχα στο γήπεδο όμως ΠΟΤΕ. Εδώ δεν γιουχάραμε άλλους κι άλλους (Ταπούτος πρόχειρα).
Έδιτ: Εξαίρεση το μπινελίκι στον Κ@τσουράνη στην Λισαβώνα.

Στα του Σαλπιγγίδη, είμαι από αυτούς που τον έβριζαν όταν ήταν στον βάζελο, τον συγχώρησαν όταν επέστρεψε, αλλά δεν μπορώ πλέον να τον βλέπω βασικό.
Γιούχα στο γήπεδο όμως ΠΟΤΕ. Εδώ δεν γιουχάραμε άλλους κι άλλους (Ταπούτος πρόχειρα).
Έδιτ: Εξαίρεση το μπινελίκι στον Κ@τσουράνη στην Λισαβώνα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ale την Δευ 18 Αύγ 2014, 22:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ξαναγράφω πως όποιος διαβάσει τα Post στο συγκεκριμένο θέμα θα δει πως από σήμερα το πρωί έγραψα πολλές φορές πως οι αντιπαραθέσεις δεν βγάζουν πουθενα και ζημιώνουν την ομάδα. Παρακάλεσα επίσης πολλές φορές να σταματήσουν τα Off topic Και να υπάρχει μια ροή νορμάλ στην συζήτηση.Θα μπορούσα (και σύμφωνα με τους κανόνες του forum) να banαρω τους off topic μετά από την 2η,3η προειδοποίηση.Ωστόσο δεν το έκανα τίποτα τέτοιο καθότι,θέλω και πάντα ήθελα να ακούγονται όλες οι απόψεις και μάλιστα έγραψα εκφράσεις τύπου "σε παρακαλώ κατάλαβε κ εμένα" προκειμένου το ζήτημα να λήξει "αναίμακτα" .Έπειτα προτιμήθηκε από τον marley να επιμείνει στην ίδια στάση και να αποχωρήσει.Εγώ δεν θα έφευγα ποτέ για οποιονδήποτε marley,αυτός επιλέγει να φύγει για τον Odi.Για μένα πράττει κακώς,γιατί όλες οι φωνές χρειάζονται και θα ήθελα να επιστρέψει παρά την διαφωνία που είχαμε,ωστόσο είναι επιλογή του.berry έγραψε:επετρεψε μου να πω οτι δε νομιζω οτι αγαπαει κανεις τον εαυτο του η καποιον παιχτη η αλλο προσωπο πανω απο τον ΠΑΟΚ. απλα ο καθενας μας εχει αλλη κουλτουρα αλλη παιδεια αλλα ιδανικα αλλα βιωματα και βλεπει απο αλλη γωνια τη ζωη. δεν ειναι απαραιτητα κακο αυτο αλλα ΠΑΟΚ δεν ειναι τα τεσσερα γραμματα αλλα πολλα αλλα πολυ περισσοτερα και θυσια. π.χ. το παληκαρι απο την αυστραλια δεν εκανε ΘΥΣΙΑ για να ειναι την πεμπτη στην ΤΟΥΜΠΑ? Εκανε. δεν κανουν ολοι οι οπαδοι θυσιες καθημερινα υπομονη χρονια και χρονια και εχουν γευτει λιγες χαρες μπροστα στις λυπες? ολοι κανουμε μικρες η μεγαλες. το οτι ξενερωνεις να βλεπεις μια κατασταση πες τη σαλπιγγιδη πες τη οτι θες αλλος το εκφραζει ετσι αλλος αλλιως. αλλος το προσπερναει. ποιος ειναι ο καλυτερος? η ιστορια θα το δειξει παντως. να τσακωνωμαστε μεταξυ μας ειναι οτι χειροτερο για τον ΠΑΟΚ. ποτε δε θα εχουμε την ιδια αποψη για τιποτα. οταν φευγουμε ομως ποτε δε θα μαθουμε τι μας ενωνει... σε πρωτη φαση ο ΠΑΟΚ. και οι χαρες που μας περιμενουν απο την ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ!!!!!!
- Dinos_Liverpool
Εγώ, πάντως Μάρλει, λέω να το ξανασκεφτείς και να μην αποχωρήσεις.
Θέλω να βάλεις καλά μέσα στο μυαλό σου αυτό που είπε ο Odi: ότι προσπαθούμε να διατηρούμε τη συζήτηση σε ένα επίπεδο. Σε θέσεις ακραίες, που σίγουρα θα έχουν αντιδράσεις, πάντα κοιτάμε να κάνουμε τον πυροσβέστη.
Η φωνή του Μάρλει είναι μια φωνή με την οποία συχνά-πυκνά διαφωνώ, όμως θέλω να την ακούω όταν είναι ήρεμη και δεν φτάνει στα άκρα. Γι αυτό και σίγουρα θα μου λείψει, όσο αναφορά σε μια απορία-παράπονο που εξέφρασες.
Δώσε και συ και όλοι λίγο χρόνο στα νέα παιδιά που έχουν αναλάβει και όλα θα πάνε καλύτερα από μέρα σε μέρα. Μην τα παίρνεις όλα τοις μετρητοίς.
Εδώ μιλάμε για την καψούρα μας την πιο μεγάλη και δε λέει να λείπει κανείς.
Θέλω να βάλεις καλά μέσα στο μυαλό σου αυτό που είπε ο Odi: ότι προσπαθούμε να διατηρούμε τη συζήτηση σε ένα επίπεδο. Σε θέσεις ακραίες, που σίγουρα θα έχουν αντιδράσεις, πάντα κοιτάμε να κάνουμε τον πυροσβέστη.
Η φωνή του Μάρλει είναι μια φωνή με την οποία συχνά-πυκνά διαφωνώ, όμως θέλω να την ακούω όταν είναι ήρεμη και δεν φτάνει στα άκρα. Γι αυτό και σίγουρα θα μου λείψει, όσο αναφορά σε μια απορία-παράπονο που εξέφρασες.
Δώσε και συ και όλοι λίγο χρόνο στα νέα παιδιά που έχουν αναλάβει και όλα θα πάνε καλύτερα από μέρα σε μέρα. Μην τα παίρνεις όλα τοις μετρητοίς.
Εδώ μιλάμε για την καψούρα μας την πιο μεγάλη και δε λέει να λείπει κανείς.
marley πριν την κάνεις γράψε ρε αδερφέ ένα mail να σε πω κάποια πράγματα που θέλω.
Ρε Μαρλευ (συγνωμη κιολας) θα την κανεις τωρα που βρεθηκε παπας στο forum?
Περνα απο το καφενειο να τα πουμε να θυμηθουμε τα παλια να πιουμε κι ενα ποτο να γουσταρουμε
και μη χαλιεσαι.
Περνα απο το καφενειο να τα πουμε να θυμηθουμε τα παλια να πιουμε κι ενα ποτο να γουσταρουμε
και μη χαλιεσαι.
ΝΤΙΝΟ
δεν ειμαι διαθετιμενος να γραφω Α και ο νεος μοντ να μου λεει εγραψες βγδικ
αν δει κανενασ φιλολογος η νομικος εκεινο το ποστ θα καταλαβει τι λεω
επειχειρησε με ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΧΡΕΩΣΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ
ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΣΑΛΛΠΙΓΓΙΔΗ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΚΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΜΟΝΤ
γνωριζεις πολυ καλα οτι ο ανθρωπος φαινεται οταν εχει εξουσια
ελπιζω να ειδες ηδη τον κινδυνο
απο το μη χρονικο περιθωριο δοκιμης ενος μοντ
με μια γρηγορη ματια θα διακρινεις οτι οι 2 νεοι
πανε για ρεκορ παρεμβασεων-μπαναρισματων
ενα χιουμοριστικο με τον ρομαν ειναι ενω θελει να μου απαντησει απλα
το κανει μεσω παρεμβασης στο δικο μου ποστ
μιλαω για το 0-2 κατσικας -σπυρο μοιραζω χρημα
ειναι ενδυκτικο του που μπορει να παει το πραγμα
ευχομαι το ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ να μεινει για πολλα χρονια και να γιορταζουμε επιτυχιες πολλες και μεγαλες
αν θελεις επισης να σκεφτεις-τε το ενδεχομενο να μπει ενας ποιο ειδικος σε θεματα που καινε τις ωρες που καινε
που εχει δωσει δειγματα γραφης και αντιλαμβανεται τον ρολο του και κρινει ποτε πρεπει αν πρεπει να προβει σε μια ενεργεια αν εχει και καποια γνωση της ψυχολογιας μας(οχι συμπαθεια) ακομα καλυτερα
γιατι ΓΝςΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ
ξαναλεω οτι φευγω γιατι ο odi με το στιανιο ηθελε να βαλει στο στομα μου πραγματα που δεν ειπα
ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΠΕΡΙ ΣΑΛΛΠΙΓΓΙΔΗ
και μετα αντι ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΑ να πει λαθος σορρυ ειρωνευτικε
δεν κρυβομαι και λεω οτι εχω δωσει πολλες αφορμες και δοκιμασα την υπομονη σας
δεν ειμαι παναγια καμια αντιρηση
ξερω την δυσκολη θεση σου-σας ντινο σε θεματα πχ σαλπιγγιδη θα ειδες οτι εκανα σημερα απο το πρωι μια προσπαθεια να χαμηλωσουν οι τονοι
αλλα ο υπερβαλων ζηλος και ο εγωισμος του νεοφωτιστου μοντ δεν μου επιτρεπει να ειμαι πλεον στην ομορφη παρεα σας γιατι δεν ανεχομαι να γινομαι παιχνιδακι στις ορεξεις καθε ενα που πηρε μια εξουσια και την ειδε μαγκας
ευχομαι σε ολους υγεια
ρομαν ασε μας ρε που θα μας πεις και αντισαλπι
οδι οτι μου εκανες θα σου κανουν στο ειπα ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ
να θυμασαι τοτε καθε φορα που θα συμβαινει τον μαρλευ
επισης καλο ειναι να δειτε την ταινια το πειραμα που αφορα ενα πραγματικο πειραμα που ελαβε μερος στο φημισμενο παν/μο στανφορντ
ΚΡΑΝΑΤΕ andreasgiann50@gmail.com
δωσε χαιρετισματα και στον μπαναρισμενο γκαρντιαν
δεν ειμαι διαθετιμενος να γραφω Α και ο νεος μοντ να μου λεει εγραψες βγδικ
αν δει κανενασ φιλολογος η νομικος εκεινο το ποστ θα καταλαβει τι λεω
επειχειρησε με ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΧΡΕΩΣΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ
ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΣΑΛΛΠΙΓΓΙΔΗ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΚΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΜΟΝΤ
γνωριζεις πολυ καλα οτι ο ανθρωπος φαινεται οταν εχει εξουσια
ελπιζω να ειδες ηδη τον κινδυνο
απο το μη χρονικο περιθωριο δοκιμης ενος μοντ
με μια γρηγορη ματια θα διακρινεις οτι οι 2 νεοι
πανε για ρεκορ παρεμβασεων-μπαναρισματων
ενα χιουμοριστικο με τον ρομαν ειναι ενω θελει να μου απαντησει απλα
το κανει μεσω παρεμβασης στο δικο μου ποστ
μιλαω για το 0-2 κατσικας -σπυρο μοιραζω χρημα
ειναι ενδυκτικο του που μπορει να παει το πραγμα
ευχομαι το ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ να μεινει για πολλα χρονια και να γιορταζουμε επιτυχιες πολλες και μεγαλες
αν θελεις επισης να σκεφτεις-τε το ενδεχομενο να μπει ενας ποιο ειδικος σε θεματα που καινε τις ωρες που καινε
που εχει δωσει δειγματα γραφης και αντιλαμβανεται τον ρολο του και κρινει ποτε πρεπει αν πρεπει να προβει σε μια ενεργεια αν εχει και καποια γνωση της ψυχολογιας μας(οχι συμπαθεια) ακομα καλυτερα
γιατι ΓΝςΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ
ξαναλεω οτι φευγω γιατι ο odi με το στιανιο ηθελε να βαλει στο στομα μου πραγματα που δεν ειπα
ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΠΕΡΙ ΣΑΛΛΠΙΓΓΙΔΗ
και μετα αντι ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΑ να πει λαθος σορρυ ειρωνευτικε
δεν κρυβομαι και λεω οτι εχω δωσει πολλες αφορμες και δοκιμασα την υπομονη σας
δεν ειμαι παναγια καμια αντιρηση
ξερω την δυσκολη θεση σου-σας ντινο σε θεματα πχ σαλπιγγιδη θα ειδες οτι εκανα σημερα απο το πρωι μια προσπαθεια να χαμηλωσουν οι τονοι
αλλα ο υπερβαλων ζηλος και ο εγωισμος του νεοφωτιστου μοντ δεν μου επιτρεπει να ειμαι πλεον στην ομορφη παρεα σας γιατι δεν ανεχομαι να γινομαι παιχνιδακι στις ορεξεις καθε ενα που πηρε μια εξουσια και την ειδε μαγκας
ευχομαι σε ολους υγεια
ρομαν ασε μας ρε που θα μας πεις και αντισαλπι
οδι οτι μου εκανες θα σου κανουν στο ειπα ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ
να θυμασαι τοτε καθε φορα που θα συμβαινει τον μαρλευ
επισης καλο ειναι να δειτε την ταινια το πειραμα που αφορα ενα πραγματικο πειραμα που ελαβε μερος στο φημισμενο παν/μο στανφορντ
ΚΡΑΝΑΤΕ andreasgiann50@gmail.com
δωσε χαιρετισματα και στον μπαναρισμενο γκαρντιαν
Ρε μ@λακα marley, άσε τις αηδίες...
Προσωπικά είμαι 100% μαζί σου, και δίκιο έχεις και απ'όλα... Αλλά προσωπικά, ηρέμησε, κάτσε πιες μια μπύρα... Και δώσε χρόνο στους καινούργιους
Συμφωνώ πως έχουν κάνει...ρεκόρ παρεμβάσεων, και ειδικά στο ποστ που αναφέρεις ήθελα να το αναφέρω και γω! Αυτό δε σημαίνει ότι τα κάνουν επειδή έχουν την εξουσία, αλλά κυρίως από υπερβάλλοντα ζήλο!
Θεωρώ φοβούνται μην τους την πει κάνας σουρμε η κάνας ρειν "odi πασά μου, αυτά γιατί δε τα έσβησες; Πάρε 10!" Τέτοια φάση
Και νομίζω θα το δουν σύντομα και οι ίδιοι, όπως επίσης και οι ανώτεροι έτσι και ξεφύγουν
Γιατί και γω όταν έγινα Μοντ αλλού το είχα μόνιμο άγχος, αν και σπάνια έσβηνα (βέβαια συχνά κάνω τη δουλειά μου με pm που δεν υπάρχουν πια εδώ)
Δώσε τόπο στην οργή, και λίγο χρόνο στους νέους
Σαν αντάλλαγμα, αν συμφωνούν οι υπεύθυνοι, προσφέρω μια βραδιά κράξιμο ελεύθερα (και κόσμια) στο γνωστό τοπικ 
Προσωπικά είμαι 100% μαζί σου, και δίκιο έχεις και απ'όλα... Αλλά προσωπικά, ηρέμησε, κάτσε πιες μια μπύρα... Και δώσε χρόνο στους καινούργιους
Συμφωνώ πως έχουν κάνει...ρεκόρ παρεμβάσεων, και ειδικά στο ποστ που αναφέρεις ήθελα να το αναφέρω και γω! Αυτό δε σημαίνει ότι τα κάνουν επειδή έχουν την εξουσία, αλλά κυρίως από υπερβάλλοντα ζήλο!
Θεωρώ φοβούνται μην τους την πει κάνας σουρμε η κάνας ρειν "odi πασά μου, αυτά γιατί δε τα έσβησες; Πάρε 10!" Τέτοια φάση

Και νομίζω θα το δουν σύντομα και οι ίδιοι, όπως επίσης και οι ανώτεροι έτσι και ξεφύγουν
Γιατί και γω όταν έγινα Μοντ αλλού το είχα μόνιμο άγχος, αν και σπάνια έσβηνα (βέβαια συχνά κάνω τη δουλειά μου με pm που δεν υπάρχουν πια εδώ)
Δώσε τόπο στην οργή, και λίγο χρόνο στους νέους

καλα εγω δεν εχω παρει γραμμη τι εγινε αλλα ρε ρομαν και οντι τοσο δυσκολο σας ειναι να πειτε ενα ενταξει μαρλει ισως παραφερθηκαμε
δηλ δε μπορω να εχω στο φορουμ ατομο που ολοι ξερουμε και εχει αποδειχτει παλιοτερα απο καποια μελη με ερωτησεις οτι ειναι αρειανος και κανει πλακα εδω μεσα και να μην εχω το μαρλευ
μη το παρακανετε ασε που ελεος ριξατε μπαν στο φυλακα αληθεια γαιτι τι φωνες θελετε τελικα εδω μεσα ας το σκεφτουν λιγο οι υπευθυνοι αν και οντως τα δυο καινουρια παιδια θελουν στηριξη στην αρχη και φυσικα θα κανουν και λαθη και αδικιες αλλα τουλαχιστον βαζουν σειρα
απλα και δικιο να εχεις οταΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΧΑΝΕΙΣ
εγω τσακωθηκα πριν καμια βδομαδα με το ρειν εδω μεσα αλλα το ελειξε και αυτος και εγω ηρεμα γιατι εχει εμπειρια απο τετοια θα μπορουσε ανετα να με μπαναρει και τελος αλλα δεν το εκανε και ολα καλα αμοιβαια ... ακολουθηστε αυτο το στιλ και εσεις
κριμα ο κοπος που αποδεδειγμενα κανετε να χαλαει απο μια παρεξηγηση
και συ ρε μαρλευ σκεψου οτι τα παιδια πεσαν στα βαθια σε μια πολυ δυσκολη φαση με νευρα απο ολους κανε και λιγο στραβα ματια δεν περισευει κανεις εδω
δηλ δε μπορω να εχω στο φορουμ ατομο που ολοι ξερουμε και εχει αποδειχτει παλιοτερα απο καποια μελη με ερωτησεις οτι ειναι αρειανος και κανει πλακα εδω μεσα και να μην εχω το μαρλευ
μη το παρακανετε ασε που ελεος ριξατε μπαν στο φυλακα αληθεια γαιτι τι φωνες θελετε τελικα εδω μεσα ας το σκεφτουν λιγο οι υπευθυνοι αν και οντως τα δυο καινουρια παιδια θελουν στηριξη στην αρχη και φυσικα θα κανουν και λαθη και αδικιες αλλα τουλαχιστον βαζουν σειρα
απλα και δικιο να εχεις οταΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΧΑΝΕΙΣ
εγω τσακωθηκα πριν καμια βδομαδα με το ρειν εδω μεσα αλλα το ελειξε και αυτος και εγω ηρεμα γιατι εχει εμπειρια απο τετοια θα μπορουσε ανετα να με μπαναρει και τελος αλλα δεν το εκανε και ολα καλα αμοιβαια ... ακολουθηστε αυτο το στιλ και εσεις
κριμα ο κοπος που αποδεδειγμενα κανετε να χαλαει απο μια παρεξηγηση
και συ ρε μαρλευ σκεψου οτι τα παιδια πεσαν στα βαθια σε μια πολυ δυσκολη φαση με νευρα απο ολους κανε και λιγο στραβα ματια δεν περισευει κανεις εδω